Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 116 ראשוןראשון ... 9101112132161111 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 4 2009, 09:29 PM

יוסי~
    צ'ימצאר מתחמק ברגע האחרון ושולח גחלת שפוגעת בגבו של הרקרוס. הרקרוס זועק מכאב אך הוא אינו מוותר, מסתובב ופוגע בצ'ימצאר עם מתקפת קרן. שני הפוקימונים פצועים בינוני עד קשה.
    ''צא פוקדור!''
    אני אומר וזורק את הפוקדור על הרקרוס .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש מנוסה
    יוסי~
    אתה שולף פוכדור וזורק אותו על הרקרוס, אך הרקרוס מעיף אותו בחזרה היישר אל הפרצוף שלך XD
    הרקרוס עף ומעיף את צ'ימצאר על עץ עם התקלה. צ'ימצאר נפצע די קשה.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 4 2009, 09:41 PM
    יוסי~
    אתה שולף פוכדור וזורק אותו על הרקרוס, אך הרקרוס מעיף אותו בחזרה היישר אל הפרצוף שלך XD
    הרקרוס עף ומעיף את צ'ימצאר על עץ עם התקלה. צ'ימצאר נפצע די קשה.
    ''צ'ימצ'אר , גחלת חזקה אל הרקרוס , קדימה !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    יוסי~
    צ'ימצאר קופץ ושולח גחלת חזקה שמצליחה לפגוע קשות בהרקרוס, ואז צ'ימצאר מתעצבן, וקופץ על הרקרוס, פוגע בו בחוזקה עם חבטות זעם. הרקרוס נפצע קשה מההתקפה, ונופל מעולף על הקרקע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ימצאר למד חבטות זעם.

5. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר~
    אתה מצווה על צ'רמנדר לתקוף בשריטה, והוא קופץ על ספירו ושורט אותו בחוזקה, וספירו מנסה לנער אותו אך לא מצליח. ספירו פורס את כנפיו ומתחיל לעוף למעלה, ואז צ'רמנדר שולח גחלת על דעת עצמו שפוגעת בחוזקה בגבו של ספירו. ספירו צולל לעבר הקרקע ומתרסק עליה, בעוד צ'רמנדר קופץ ממנו בשנייה האחרונה. ספירו מתעלף כתוצאה מהמכה.
    "כל הכבוד צ'רמנדר!" אני אומר. "פוקדור צא!" אני זורק על ספירו את הפוקדור.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה שולף פוכדור ריק מהכיס וזורק אותו על ספירו, שנשאב פנימה. הפוכדור זז מספר פעמים, ולבסוף נעצר. לכדת את ספירו!
    צ'רמנדר פולט קריאת שמחה, ומסתכל עליך בחיוך.

7. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    קורן~
    דארק מצליח לקום מהר ולהשתמש בנהמה, שמפחידה את דאסטוקס והוא לא מצליח להוציא את הקרן העל חושית, ודארק רץ אליו במהירות ונושך אותו בחוזקה. דאסטוקס נופל על הקרקע, מעולף "לא, דאסטוקס!" קורא באגס בעצב. הוא מתקרב אלייך, ולוחץ את ידך "זה היה קרב גדול" הוא אומר לך ונפרד ממך. דארק מסתובב לכיוונך, נובח באושר, ואז נופל ומאבד את הכרתו, תשוש מהקרב.

"כל הכבוד..." אני לוחש ומחזיר אותו לפוקדור, ואז הולך אל מרכז הפוקימונים הקרוב בו הייתי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 4 2009, 10:45 PM
    עומר~
    אתה שולף פוכדור ריק מהכיס וזורק אותו על ספירו, שנשאב פנימה. הפוכדור זז מספר פעמים, ולבסוף נעצר. לכדת את ספירו!
    צ'רמנדר פולט קריאת שמחה, ומסתכל עליך בחיוך.
    "כל הכבוד צ'רמנדר,היית מצוין" אני אומר ומחבק אותו,אני מחזיר אותו לפוקדור ולוקח את הפוקדור של ספירו ומתחיל ללכת לעיר צ'ריגוב.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

9. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה מודה לדארק על הקרב הטוב, מחזיר אותו וחוזר למרכז הפוקימונים בעיר צ'ארינגרוב. אתה נכנס חזרה פנימה ופוגש שוב באחות גו'י "שוב אתה? במה אני יכולה לעזור לך הפעם?" היא שואלת בחיוך.

עומר~
    אתה מרים את הפוכדור של ספירו מהרצפה ומחזיר את צ'רמנדר לפוכדור שלו. אתה מחזיר אותם לחגורת הפוכדורים וממשיך בדרכך. כעבור חצי שעה אתה מגיע סוף סוף לעיירה צ'רינגרוב. אתה רואה עיר די גדולה, בעלת בתים רבים, חנות ומרכז פוקימונים. מה שיותר מושך אותך הוא בניין גדול עם שלט עליו "תחרות מאמנים היום בשעה 15:00! המנצח יזכה באבן פיתוח!"

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 12:41 PM
    קורן~
    אתה מודה לדארק על הקרב הטוב, מחזיר אותו וחוזר למרכז הפוקימונים בעיר צ'ארינגרוב. אתה נכנס חזרה פנימה ופוגש שוב באחות גו'י "שוב אתה? במה אני יכולה לעזור לך הפעם?" היא שואלת בחיוך.

"אה... עכשיו היה לי קרב ושני הפוקימונים שלי התעלפו, ניצחתי, אבל הם לא החזיקו מעמד..." אני מספר לה ומגיש לה את שני הפוקדורים שלי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 4 2009, 10:25 PM
    יוסי~
    צ'ימצאר קופץ ושולח גחלת חזקה שמצליחה לפגוע קשות בהרקרוס, ואז צ'ימצאר מתעצבן, וקופץ על הרקרוס, פוגע בו בחוזקה עם חבטות זעם. הרקרוס נפצע קשה מההתקפה, ונופל מעולף על הקרקע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ימצאר למד חבטות זעם.
    ''כן!ככה עושים את זה!
    תודה לך צ'ימצ'אר!
    צא פוקדור!''
    אני אומר וזורק את הפוקדור על הרקרוס .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 12:41 PM

עומר~
    אתה מרים את הפוכדור של ספירו מהרצפה ומחזיר את צ'רמנדר לפוכדור שלו. אתה מחזיר אותם לחגורת הפוכדורים וממשיך בדרכך. כעבור חצי שעה אתה מגיע סוף סוף לעיירה צ'רינגרוב. אתה רואה עיר די גדולה, בעלת בתים רבים, חנות ומרכז פוקימונים. מה שיותר מושך אותך הוא בניין גדול עם שלט עליו "תחרות מאמנים היום בשעה 15:00! המנצח יזכה באבן פיתוח!"
    "וואו אני חייב להשתתף!" אני אומר לעצמי בהתלהבות. אני בודק מה השעה כדי לגעת עם יש לי עוד זמן.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

13. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה רואה שהשעה כעת 13:37.

קורן~
    "אני מבינה" היא אומרת ולוקחת ממך את הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה ולוחצת על הכפתור. לאחר כמה רגעים היא מחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך בסדר, רק תן להם לנוח, בסדר?" היא אומרת לך.

יוסי~
    אתה שולף פוכדור ומשליך אותו על הרקרוס. הרקרוס נשאב פנימה והפוכדור נסגר ומתחיל לזוז. לאחר כמה שניות, הפוכדור נעצר. הרקרוס נלכד!

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 05:02 PM

קורן~
    "אני מבינה" היא אומרת ולוקחת ממך את הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה ולוחצת על הכפתור. לאחר כמה רגעים היא מחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך בסדר, רק תן להם לנוח, בסדר?" היא אומרת לך.

אני מהנהן ומחייך חיוך קטן, "תודה גבירתי" אני מודה לה ויוצא מן מרכז הפוקימונים, אל כיוון דרך 30.
    ε(●̮̮̃•̃)з

15. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה יוצא החוצה, אולם אתה מבחין כי החושך מתחיל כבר לרדת "אולי אתה צריך חדר?" מופיעה מאחוריך האחות גו'י "זה עולה רק 5$ ללילה" היא אומרת בחיוך.

עמוד 11 מתוך 116 ראשוןראשון ... 9101112132161111 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •