Pokemon GO
עמוד 112 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,666 עד 1,680 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    קיט~
    "אני בוחר בך, פוליוואג!" הוא קורא ומוציא החוצה פוליוואג, שנעמד על הזירה מוכן לקרב. "בועות!" הוא מצווה על הפוליוואג שלו, ופוליוואג רץ קדימה ושולח בועות שמתקרבות אל עבר טיילו.

VS

ארתור~
    אתה מתארגן, ויורד למטה, שם אתה מחזיר לאחות גו'י את המפתח. לאחר מכן, אתה יוצא אל מחוץ למרכז הפוקימונים ואתה מתחיל לצעוד דרומה. לאט לאט מרכז הפוקימונים והאגם נעלמים בגבעה הגדולה שאתה צועד עליה. אתה ממשיך לצעוד בדרכך ולאחר כחצי שעה הליכה אתה מבחין במערה הגדולה לפניך.
    אתה ממשיך לכיוונה ונכנס פנימה. אתה צועד בתוך המערה כמה דקות, עד שלבסוף אתה נתקל בארון שמטייל לו במערה

ג'יי~
    גאביט נעמד במקומו, ונדמה לך שאתה רואה מעט זעם בעיניו. הוא ממתין לרגע הנכון, ואז בום! מתחמק מאס השמיים של פידג'יאוטו ופוגע בו מאחור עם זעם דרקון + נשימת דרקון. פידג'יאוטו סופג פגיעה ישירה, צולל לעבר הקרקע ולבסוף פוגע בו. "לא פידג'יאוטו!" צועק פלקנר. פידג'יאוטו נותר מעולף עלה קרקע.
    "פידג'יאוטו לא יכול להילחם יותר, גאביט מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא ג'יי!" מכריז השופט. "זה היה קרב מצויין, יש לך גאביט חזק. קבל את התג כהוכחה על ניצחונך במכון העיר ויולט" אומר לך פלקנר ומגיש לך את התג.

ג'ייסון~
    אתה ממשיך לצעוד בתוך המערה, בדרך שהשביל לוקח אותך בו. כעבור כמה שנדמה כשעה, אתה מגיע לפיצול דרכים - ימינה או שמאלה.
    לאן תבחר?

עומר~
    "היא נוהגת להשתמש בפוקימונים מסוג נורמל" אומרת לך שיר "היא מחזיקה בדרך כלל שלושה פוקימונים עליה, ואי אפשר לדעת במי היא תשתמש" היא מוסיפה.
    כעבור כמה דקות אתם מסיימים לאכול את הארוחה, מפנים את השולחן ועולים לחדר השינה "אני הולכת להתקלח" היא אומרת לך, לוקחת בגדים ויוצאת מהחדר.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by MVP@Oct 16 2009, 12:42 PM

ג'ייסון~
    אתה ממשיך לצעוד בתוך המערה, בדרך שהשביל לוקח אותך בו. כעבור כמה שנדמה כשעה, אתה מגיע לפיצול דרכים - ימינה או שמאלה.
    לאן תבחר?

לא רוצה להרשם למשחק שלי של WWE?
    -------
    אני בוחר ימינה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. the bitch is back

עומר~
    "היא נוהגת להשתמש בפוקימונים מסוג נורמל" אומרת לך שיר "היא מחזיקה בדרך כלל שלושה פוקימונים עליה, ואי אפשר לדעת במי היא תשתמש" היא מוסיפה.
    כעבור כמה דקות אתם מסיימים לאכול את הארוחה, מפנים את השולחן ועולים לחדר השינה "אני הולכת להתקלח" היא אומרת לך, לוקחת בגדים ויוצאת מהחדר.
    אפשר ללכת איתה? :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בהצלחה" אני אומר ומתיישב על המיטה ומחכה שהיא תסיים שאני אוכל גם להתקלח ואז ללכת לישון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    גאביט נעמד במקומו, ונדמה לך שאתה רואה מעט זעם בעיניו. הוא ממתין לרגע הנכון, ואז בום! מתחמק מאס השמיים של פידג'יאוטו ופוגע בו מאחור עם זעם דרקון + נשימת דרקון. פידג'יאוטו סופג פגיעה ישירה, צולל לעבר הקרקע ולבסוף פוגע בו. "לא פידג'יאוטו!" צועק פלקנר. פידג'יאוטו נותר מעולף עלה קרקע.
    "פידג'יאוטו לא יכול להילחם יותר, גאביט מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא ג'יי!" מכריז השופט. "זה היה קרב מצויין, יש לך גאביט חזק. קבל את התג כהוכחה על ניצחונך במכון העיר ויולט" אומר לך פלקנר ומגיש לך את התג.
    " תודה רבה " אני אומר ויוצא מהמכון למרכז הפוקימונים
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    עומר~
    לא XD
    אבל אולי בקרוב :rolleyes:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממתין בסבלנות על המיטה בחדר בזמן שהיא מתרחצת, ואתה שומע את קול המים מהמקלחת. לפתע, אתה שומע רעש של תזוזה בחדר, ואתה מבחין לפתע שהתיק שלך זז.

ג'ייסון~
    אין לי זמן אליו חביבי מצטער, השבוע יש לי 2 מבחנים ושבוע אחרי זה 5 מבחנים שזה יום אחרי יום אז אני לא אהיה כל כך פעיל...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פונה ימינה וממשיך לצעוד. לבסוף, אתה מגיע אל סולם ברזל, שמוליך אותך אל תוך מעמקי המערה. אתה שומע קולות שקטים של מים שם.

ג'יי~
    אתה נפרד ממנו, משיב את גאביט לפוכדור שלו ויוצא אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה צועד לשם ולבסוף מרפא את הפוקימונים שלך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שהשעה עוד יחסית נוחה, 4 אחה"צ.

6. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Oct 16 2009, 08:45 PM
    עומר~
    לא XD
    אבל אולי בקרוב :rolleyes:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממתין בסבלנות על המיטה בחדר בזמן שהיא מתרחצת, ואתה שומע את קול המים מהמקלחת. לפתע, אתה שומע רעש של תזוזה בחדר, ואתה מבחין לפתע שהתיק שלך זז.

'זאת בטח הביצה!' אני חושב לעצמי ומוציא את הביצה במהירות
    ~~~~~~~
    מרתון?
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    עומר~
    סבבה מרתון עד 10 כי אחרי זה אני רוצה להכין 3-4 תרגילים שיש לי להכין ליום שני (בראשון לא יהיה לי זמן להכין אותם, ומחר אני מכין עבודה שאני צריך להגיש ביום ראשון ואלמד קצת למבחן שיש לי ביום שלישי)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פותח את התיק ומבחין שהביצה נעה וזוהרת כל כמה שניות. אתה מוציא אותה מתיקך ומניח אותה על הרצפה לפניך. היא ממשיכה לזוז ולזהור לפרקים, עד שלבסוף היא נעמדת במקומה, וזוהר בלתי פוסק מגיח ממנה. כעבור כמה שניות הביצה מתחילה לשנות את צורתה, ולבסוף במקומה עומד גרואולייט קטן שממצמץ ובוחן את סביבתו. לבסוף מבטו מתמקד בך והוא מחייך "וולפיקס!" הוא קורא ומילל משמחה

8. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Oct 16 2009, 09:15 PM
    עומר~
    סבבה מרתון עד 10 כי אחרי זה אני רוצה להכין 3-4 תרגילים שיש לי להכין ליום שני (בראשון לא יהיה לי זמן להכין אותם, ומחר אני מכין עבודה שאני צריך להגיש ביום ראשון ואלמד קצת למבחן שיש לי ביום שלישי)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פותח את התיק ומבחין שהביצה נעה וזוהרת כל כמה שניות. אתה מוציא אותה מתיקך ומניח אותה על הרצפה לפניך. היא ממשיכה לזוז ולזהור לפרקים, עד שלבסוף היא נעמדת במקומה, וזוהר בלתי פוסק מגיח ממנה. כעבור כמה שניות הביצה מתחילה לשנות את צורתה, ולבסוף במקומה עומד גרואולייט קטן שממצמץ ובוחן את סביבתו. לבסוף מבטו מתמקד בך והוא מחייך "וולפיקס!" הוא קורא ומילל משמחה
    "וואו וולפיקס!!!" אני קורא בשמחה ומרים אותו על ידי בחיבוק "שיר תצאי הביצה בקעה!" אני קורא בהיתלהבות.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    אתה נפרד ממנו, משיב את גאביט לפוכדור שלו ויוצא אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה צועד לשם ולבסוף מרפא את הפוקימונים שלך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שהשעה עוד יחסית נוחה, 4 אחה"צ.
    אני מוציא את ראיולו ומתחיל לשחק איתו .
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    אין לי זמן אליו חביבי מצטער, השבוע יש לי 2 מבחנים ושבוע אחרי זה 5 מבחנים שזה יום אחרי יום אז אני לא אהיה כל כך פעיל...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פונה ימינה וממשיך לצעוד. לבסוף, אתה מגיע אל סולם ברזל, שמוליך אותך אל תוך מעמקי המערה. אתה שומע קולות שקטים של מים שם.

תמיד יהיה לך מקום שמור.
    ---------
    אני הולך לאיזור שממנו נשמעים המים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט~
    "אני בוחר בך, פוליוואג!" הוא קורא ומוציא החוצה פוליוואג, שנעמד על הזירה מוכן לקרב. "בועות!" הוא מצווה על הפוליוואג שלו, ופוליוואג רץ קדימה ושולח בועות שמתקרבות אל עבר טיילו.

VS
    "טיילו! עוף גבוהה מעליו ואז תשתמש במכת כנף!" אורה לטיילו

12. משתמש מנוסה
    קיט~
    "עוף במהירות למעלה והשתמש במתקפת כנף!" אתה מצווה על טיילו. טיילו מתחמק במהירות למעלה ממתקפת הבועות, וצולל לעבר פוליוואג, ופוגע בו ען מתקפת כנף. "אקדח מים!" מצווה המאמן, ופוליוואג שולח אקדח מים שמצליח להשיג את טיילו ופוגע בו.

80%

VS

87%

ג'ייסון~
    אתה צועד אל עבר המקום בו נשמעים המים, ולבסוף אתה מגיע לשם. לעיניך נגלה אגם גדול במעמקי המערה. אתה מבחין שם בפוקימוני מים רבים, ביניהם סלוופוקים (), סטאריויים (), גולדינים () וופרים (). את מבטך לוכד וופר אחד, שנראה שונה מהשאר ()

ג'יי~
    אתה מוציא את ריאולו מהפוכדור שלו ומתחיל לשחק איתו, ואתם משחקים ביניכם עד שאתם מתעייפים. לפתע, ניגש אלייך בחור גבוה "ואו, הריאולו הזה שלך? מדליק!" הוא אומר לך

עומר~
    אתה צועד בשמחה לעבר שיר, ואחרי דקה היא יוצאת מהמקלחת לבושה, ושיערה רטוב מפוזר על פניה "ואו, איזו וולפיקס חמודה!" היא אומרת בשמחה ומלטפת את ראשה, וולפיקס נראית שמחה מאוד "טוב, אתה יכול להיכנס להתקלח, אני אתן לוולפיקס משהו לאכול" היא אומרת לך.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 22 2009, 09:55 PM

ג'ייסון~
    אתה צועד אל עבר המקום בו נשמעים המים, ולבסוף אתה מגיע לשם. לעיניך נגלה אגם גדול במעמקי המערה. אתה מבחין שם בפוקימוני מים רבים, ביניהם סלוופוקים (), סטאריויים (), גולדינים () וופרים (). את עיניך לוכד וופר אחד, שנראה שונה מהשאר ()

אני מתעלם מהם ומהמקום וממשיך בדרכי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    ח ראית ת'פרק של סאותפארק שהם במופע של הWWE ויש שם את אדג' וג'ון סינה? ח הורדתי עכשיו אני הולך לראות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    אתה מתעלם מהפוקימונים וחוזר לאן שבאת, ועולה חזרה בסולם. אתה ממשיך ישר בדרכך, ולא פונה לכיוון שבאת ממנו. אתה ממשיך לצעוד, ולבסוף אחרי כשעה בערך אתה חש בסנוור קל מעיניך, אתה רואה סוף סוף את היציאה!

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 22 2009, 10:02 PM
    ג'ייסון~
    ח ראית ת'פרק של סאותפארק שהם במופע של הWWE ויש שם את אדג' וג'ון סינה? ח הורדתי עכשיו אני הולך לראות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    אתה מתעלם מהפוקימונים וחוזר לאן שבאת, ועולה חזרה בסולם. אתה ממשיך ישר בדרכך, ולא פונה לכיוון שבאת ממנו. אתה ממשיך לצעוד, ולבסוף אחרי כשעה בערך אתה חש בסנוור קל מעיניך, אתה רואה סוף סוף את היציאה!
    לא,תביא הורדה בבקשה
    -----------
    "הגיע הזמן"אני אומר ויוצא מהמערה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 112 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •