Pokemon GO
עמוד 114 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,696 עד 1,710 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by MVP@Oct 22 2009, 09:55 PM
    קיט~
    "עוף במהירות למעלה והשתמש במתקפת כנף!" אתה מצווה על טיילו. טיילו מתחמק במהירות למעלה ממתקפת הבועות, וצולל לעבר פוליוואג, ופוגע בו ען מתקפת כנף. "אקדח מים!" מצווה המאמן, ופוליוואג שולח אקדח מים שמצליח להשיג את טיילו ופוגע בו.

80%

VS

87%
    "מתקפה מהירה! ואז מכת כנף שוב!" אצעק לטיילו

2. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה נפרד ממנה ונכנס אל תוך המכון. אתה רואה שהוא גדול מאוד, ובעל חדר נוסף. אתה שומע מתוכו קולות.

ג'יי~
    ריאולו משתכפל ותוקף את אקנס עם מתקפה מהירה. אקנס מנסה לפגוע בו עם עוקצי רעל אך הם פוגעים בכפילים מזוייפים, וריאולו מעיף אותו אחורנית. אקנס לא מוותר, ומצליח לתפוס ברגלו של ריאולו עם חניקה.

קיט~
    "מתקפה מהירה! ואז מכת כנף שוב!" אתה מצווה על טיילו. טיילו יוצא למתקפה מהירה שמתקרבת במהירות לעבר פוליוואג "סליל הגנה!" מצווה המאמן, ופוליוואג משתמש בסליל הגנה ומגביר את ההגנה שלו, והוא נפגע מההתקפות של טיילו ונפצע בינוני, אך הוא מקטין את הנזק "היפנוזה!" קורא המאמן, ופוליוואג מצליח להפנט את טיילו. עוד 2 תורות הוא ירדם.

פוליוואג - 68%
    טיילו - 87%

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 23 2009, 01:40 PM
    ג'יי~
    ריאולו משתכפל ותוקף את אקנס עם מתקפה מהירה. אקנס מנסה לפגוע בו עם עוקצי רעל אך הם פוגעים בכפילים מזוייפים, וריאולו מעיף אותו אחורנית. אקנס לא מוותר, ומצליח לתפוס ברגלו של ריאולו עם חניקה.
    " תשלב התקפה מהירה עם ראית הנולד ואז צוות כפול ושוב התקפה מהירה ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. the bitch is back
    עומר~
    אתה נפרד ממנה ונכנס אל תוך המכון. אתה רואה שהוא גדול מאוד, ובעל חדר נוסף. אתה שומע מתוכו קולות.
    אני ניכנס בחשש מעט לחדר השני.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by MVP@Oct 22 2009, 11:42 PM
    ג'ייסון~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ויוצא אל שדות העיר לחפש מאמנים להילחם נגדם, ואתה פוגש במאמן שמזמין אותך לקרב 2-2. הוא בוחר ג'יודוד לקרב הראשון שלו.

"האונדור צא!"אני קורא ומוציא אותו מהפוקדור,"ערפיח בלי סוף ואז גחלת וניב אש!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    מזה, עשית התקפה משולבת ועוד 2 רגילות וזה אסור, מותר רק 1 משולבת ו-1 רגילה. אני מתחשב רק ב2 הראשונות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ריאולו משתמש בראיית הנולד תוך כדי ניסיון למתקפה מהירה אך האחיזה של אקנס על הרגל חזקה מדי, וריאולו לא מצליח להשתמש בהתקפה. אקנס משחרר את האחיזה ומעיף אותו למעלה, אך ריאולו משתכפל בדיוק ברגע הזריקה והאמיתי מצליח להתחמק ולהישאר על הקרקע בעוד השאר עפים באוויר.

עומר~
    אתה צועד אל תוך החדר השני ואתה מבחין שם בבחורה גדולה בעלת שיער ורוד עסוקה בתרגילי התעמלות קלים, ולידה קופץ קלפרי "או, שלום!" היא אומרת לך "באת לקרב מכון? אם כן, אז אני וויטני, מנהיגת המכון" היא אומרת לך.

ג'ייסון~
    הנדוואר מגיח החוצה מהפוכדור שלו, ושולח ערפיח שממלא את הזירה. הוא פוגע בג'יודוד אך הוא לא מורעל כתוצאה מההתקפה "ג'יודוד, זריקת סלעים!" מצווה המאמן. הנדוואר משתמש בגחלת וניב אש לעברו של ג'יודוד אך הוא זורק מספר סלעים, הנדוואר מתחמק מרובם אולם סלע אחד חוסם את ההתקפות שלו, וג'יודוד לא נפגע "גילגול!" מצווה המאמן.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 23 2009, 03:11 PM
    ג'יי~
    מזה, עשית התקפה משולבת ועוד 2 רגילות וזה אסור, מותר רק 1 משולבת ו-1 רגילה. אני מתחשב רק ב2 הראשונות
    ריאולו משתמש בראיית הנולד תוך כדי ניסיון למתקפה מהירה אך האחיזה של אקנס על הרגל חזקה מדי, וריאולו לא מצליח להשתמש בהתקפה. אקנס משחרר את האחיזה ומעיף אותו למעלה, אך ריאולו משתכפל בדיוק ברגע הזריקה והאמיתי מצליח להתחמק ולהישאר על הקרקע בעוד השאר עפים באוויר.
    " ראיולו התקפה מהירה ראית הנולד ואז תשלב את זרזות עם התקפה מהירה ותיצור התקפה מהירה ביותר ! "
    בברכה, דודי

8. the bitch is back

עומר~
    אתה צועד אל תוך החדר השני ואתה מבחין שם בבחורה גדולה בעלת שיער ורוד עסוקה בתרגילי התעמלות קלים, ולידה קופץ קלפרי "או, שלום!" היא אומרת לך "באת לקרב מכון? אם כן, אז אני וויטני, מנהיגת המכון" היא אומרת לך.

"כן,באתי לאתגר אותך לקרב מכון!" אני אומר בנחישות
    גיל! 3>

9. מורחקים
    קיט~
    "מתקפה מהירה! ואז מכת כנף שוב!" אתה מצווה על טיילו. טיילו יוצא למתקפה מהירה שמתקרבת במהירות לעבר פוליוואג "סליל הגנה!" מצווה המאמן, ופוליוואג משתמש בסליל הגנה ומגביר את ההגנה שלו, והוא נפגע מההתקפות של טיילו ונפצע בינוני, אך הוא מקטין את הנזק "היפנוזה!" קורא המאמן, ופוליוואג מצליח להפנט את טיילו. עוד 2 תורות הוא ירדם.

פוליוואג - 68%
    טיילו - 87%
    "טיילו! תתקוף אותו במכות כנף בלי הפסקה!" אצעק לו

10. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

ג'ייסון~
    הנדוואר מגיח החוצה מהפוכדור שלו, ושולח ערפיח שממלא את הזירה. הוא פוגע בג'יודוד אך הוא לא מורעל כתוצאה מההתקפה "ג'יודוד, זריקת סלעים!" מצווה המאמן. הנדוואר משתמש בגחלת וניב אש לעברו של ג'יודוד אך הוא זורק מספר סלעים, הנדוואר מתחמק מרובם אולם סלע אחד חוסם את ההתקפות שלו, וג'יודוד לא נפגע "גילגול!" מצווה המאמן.
    "תעצור אותו עם ניב אש ואז גחלת ושוב ניב אש!"אני צועק להאונדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

11. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    שוב 3 מתקפות, בפעם הבאה אני לא אזכיר לך על כך.
    הנדוואר רץ קדימה, מזנק ומשתמש בניב אש אך הגילגול של ג'יודוד הודף אותה, הנדוואר מנסה גם גחלת אך היא נבלמת גם כן, וג'יודוד פוגע במכה ישירה בהנדוואר המסכן שמוטח לאחור, פצוע קשה. "גמור אותו עם זריקת סלעים!" מורה המאמן שלו.

קיט~
    "הכה אותו עם מתקפות כנף ללא הפסקה!" אתה קורא לעברו של טיילו. טיילו צולל לעבר פוליוואג, ומצליח לפגוע בו עם 2-3 מתקפות כנף. אולם, כאשר הוא בא לתקוף עם הרביעית פוליוואג מתחמק בזכות העייפות שהחלה להתגבר אצל טיילו, והוא משתמש בסטירה כפולה ומפיל את טיילו לקרקע.

פוליוואג - 44%

טיילו - 55%
    * עוד תור אחד עד להירדמות מההפינוזה.

עומר~
    "אם כך, תפוס את מקומך בזירה" אומרת לך וויטני, וכל אחד ממכם הולך לצד אחר של הזירה.
    "קרב מכון גולדנרוד בין וויטני מנהיגת המכון לבין עומר המתמודד יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש ב2 פוקימונים בלבד. רק לעומר מותר להחליף פוקימונים בקרב" אומר השופט "בסדר קלפרי, אתה הראשון!" אומרת וויטני, והקלפרי שלה מקפץ לו אל תוך זירת הקרב.

ג'יי~
    ריאולו תוקף במתקפה מהירה, משלב אותה עם ראיית הנולד ומצליח לחמוק מעוקצי רעל של אקנס, ופוגע בו ישירות בחוזקה. אקנס מותח לקרקע, מעולף.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Rock@Oct 29 2009, 09:01 PM
    ג'יי~
    ריאולו תוקף במתקפה מהירה, משלב אותה עם ראיית הנולד ומצליח לחמוק מעוקצי רעל של אקנס, ופוגע בו ישירות בחוזקה. אקנס מותח לקרקע, מעולף.
    " מצויין ראיולו , קדימה בוא נילך " אני אומר ואנחנו ממשיכים בדרכינו
    בברכה, דודי

13. the bitch is back

עומר~
    "אם כך, תפוס את מקומך בזירה" אומרת לך וויטני, וכל אחד ממכם הולך לצד אחר של הזירה.
    "קרב מכון גולדנרוד בין וויטני מנהיגת המכון לבין עומר המתמודד יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש ב2 פוקימונים בלבד. רק לעומר מותר להחליף פוקימונים בקרב" אומר השופט "בסדר קלפרי, אתה הראשון!" אומרת וויטני, והקלפרי שלה מקפץ לו אל תוך זירת הקרב.
    "קלפרי הא?" אני אומר "אז אני בוחר בפלייגון!" אני קורא בקול ומשחרר אותו מהפוקדור.
    "פלייגון תישתמש בסופת חול ואז זנב ברזל!"
    גיל! 3>

14. מורחקים
    קיט~
    "הכה אותו עם מתקפות כנף ללא הפסקה!" אתה קורא לעברו של טיילו. טיילו צולל לעבר פוליוואג, ומצליח לפגוע בו עם 2-3 מתקפות כנף. אולם, כאשר הוא בא לתקוף עם הרביעית פוליוואג מתחמק בזכות העייפות שהחלה להתגבר אצל טיילו, והוא משתמש בסטירה כפולה ומפיל את טיילו לקרקע.

פוליוואג - 44%

טיילו - 55%
    * עוד תור אחד עד להירדמות מההפינוזה.
    "מכת כנף! ואז מתקפה מהירה!" אגיד לטיילו

15. משתמש מנוסה
    קיט~
    "מכת כנף! ואז מתקפה מהירה!" אתה מצווה על טיילו. טיילו מתרומם למעלה לאט לאט, ואז צולל במהירות לעברו של פוליוואג, מצליח לפגוע בו אך פוליוואג מפתיע אותו עם אקדח מים בפנים! טיילו ופוליוואג מוטחים לאחור, ונופלים על הקרקע. טיילו מנסה להתרומם, אך לפתע הוא נרדם. "מצויין פוליוואג! עכשיו המשך עם סטירה כפולה!" מצווה המאמן. פוליוואג קם לאט מהקרקע, מתחיל לחבוט בטיילו בלי הפסקה, ולבסוף עוזב אותו. טיילו ממשיך לישון.

פוליוואג 33%

טיילו 39%

עומר~
    פלייגון מגיח החוצה מתוך הפוכדור שלו, והשופט מכריז על התחלת הקרב "פלייגון, סופת חול ואז זנב ברזל!" אתה קורא לעברו של פלייגון, שמתעופף במהירות למעלה "קלפרי, הגנה!" מצווה וויטני, וקלפרי מקיף את עצמו במעטפת הגנה, וסופת החול עפה לעברו במהירות ומקיפה את קלפרי, אך מתקפת ההגנה מגנה עליו "חפירה!" מצווה וויטני, ופלייגון עף קדימה במהירות ומתכונן להשתמש בזנב ברזל, אך קלפרי מספיק להתחמק אל מתחת לאדמה עם חפירה!
    "מטרונום!" מצווה וויטני, ואתה בהיכון, אתה לא יכול לדעת איזו מתקפה תצא החוצה!

ג'יי~
    ריאולו מחייך לעברך חלושות, ואתם ממשיכים יחדיו בדרככם. אתם צועדים לכם בין כל השיחים ולבסוף אתם מגיעים לאגם גדול, מלא במאמנים שונים, ואתה מבחין גם בפוקימוני מים שונים שוחים בתוך האגם.

עמוד 114 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •