Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 116 ראשוןראשון ... 210111213142262112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 05:22 PM
    קורן~
    אתה יוצא החוצה, אולם אתה מבחין כי החושך מתחיל כבר לרדת "אולי אתה צריך חדר?" מופיעה מאחוריך האחות גו'י "זה עולה רק 5$ ללילה" היא אומרת בחיוך.
    "אני מניח..." אני ממלמל בביישנות ונכנס בעקבות האחות ג'וי למרכז.
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by WolfMan@Mar 5 2009, 05:25 PM
    "אני מניח..." אני ממלמל בביישנות ונכנס בעקבות האחות ג'וי למרכז.
    קורן~
    אתה נכנס חזרה פנימה אל האחות גו'י, והיא מגישה לך מפתח עם הספרה 8 עליו ולוקחת ממך את ה5$. אתה נפרד ממנה ועולה לחדר שלך, פותח אותו ונכנס פנימה. אתה רואה חדר די גדול עם מיטה זוגית, טלוויזיה, מלקחת+שירותים ומרפסת.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 05:35 PM
    קורן~
    אתה נכנס חזרה פנימה אל האחות גו'י, והיא מגישה לך מפתח עם הספרה 8 עליו ולוקחת ממך את ה5$. אתה נפרד ממנה ועולה לחדר שלך, פותח אותו ונכנס פנימה. אתה רואה חדר די גדול עם מיטה זוגית, טלוויזיה, מלקחת+שירותים ומרפסת.
    אני נכנס למקלחת לאחר שאני מתמקם בחדר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 05:02 PM
    עומר~
    אתה רואה שהשעה כעת 13:37.

קורן~
    "אני מבינה" היא אומרת ולוקחת ממך את הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה ולוחצת על הכפתור. לאחר כמה רגעים היא מחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך בסדר, רק תן להם לנוח, בסדר?" היא אומרת לך.

יוסי~
    אתה שולף פוכדור ומשליך אותו על הרקרוס. הרקרוס נשאב פנימה והפוכדור נסגר ומתחיל לזוז. לאחר כמה שניות, הפוכדור נעצר. הרקרוס נלכד!
    'אוקי,יש לי עוד זמן' אני חושב לעצמי. אני נכנס למרכז הפוקימונים ואומר לאחות ג'וי "את יכול לרפאות לי את הפוקימונים בבקשה?"

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 05:02 PM

יוסי~
    אתה שולף פוכדור ומשליך אותו על הרקרוס. הרקרוס נשאב פנימה והפוכדור נסגר ומתחיל לזוז. לאחר כמה שניות, הפוכדור נעצר. הרקרוס נלכד!
    ''תפסתי הרקרוס!''
    אני אומר באושר , לוקח את הפוקדור שלו , ומחזיר גם את צ'ימצ'אר באמירת תודה .
    וממשיך בדרכי .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    "אין בעיה" היא אומרת לך ולוקחת אותם איתה. היא מכניסה אותם למכונה, המכונה זוהרת ולאחר 5 דקות מחזירה לך אותם, מכריזה שהם בריאים ושלמים.
    אתה מבחין בחבורת ילדים שעוברים ליד המרכז ומדברים על התחרות "נרשמת? - ברור!! אני אנצח שם!" - אלה קריאות שאתה שומע מבפנים.

קורן~
    אתה מתמקם בחדר, ולאחר מכן נכנס להתקלח. כשאתה יוצא מהמקלחת, כעבור 25 דקות, אתה מגלה שכבר החשיך בחוץ השעון על דך מראה 18:39.

יוסי~
    אתה לוקח את הפוכדור של הרקרוסוממשיך לצעוד. לאחר כחצי שעה אתה נתקל במאמן, שמזמין אותך לקרב 1-1.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 07:39 PM

יוסי~
    אתה לוקח את הפוכדור של הרקרוסוממשיך לצעוד. לאחר כחצי שעה אתה נתקל במאמן, שמזמין אותך לקרב 1-1.
    ''אוקיי , בוא!
    צא צ'ימצ'אר!תשתמש בגחלת!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    יוסי~
    אתה מוציא החוצה את צ'ימצאר, אך הוא עדיין עייף מהקרב הקודם שלו. המאמן מגחך "הדבר העלוב הזה מולי? צא סקווירטל!" הוא קורא ומוציא סקווירטל החוצה "אקדח מים!" הוא מצווה וסקווירטל שולח אקדח מים שפוגע ישירות בצ'ימצאר, פוצע אותו קשה מאוד "סתם חלשלוש" אומר בגיחוך המאמן.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 07:45 PM
    יוסי~
    אתה מוציא החוצה את צ'ימצאר, אך הוא עדיין עייף מהקרב הקודם שלו. המאמן מגחך "הדבר העלוב הזה מולי? צא סקווירטל!" הוא קורא ומוציא סקווירטל החוצה "אקדח מים!" הוא מצווה וסקווירטל שולח אקדח מים שפוגע ישירות בצ'ימצאר, פוצע אותו קשה מאוד "סתם חלשלוש" אומר בגיחוך המאמן.
    ''חזור מהר .
    קבל את התנצלותי , הוא היה חלש מהקרב הקודם .
    לא אוכל להילחם נגדך , הפוקימונים שלי חלשים כעת , אני צריך מרכז פוקימונים .''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    עומר~
    "אין בעיה" היא אומרת לך ולוקחת אותם איתה. היא מכניסה אותם למכונה, המכונה זוהרת ולאחר 5 דקות מחזירה לך אותם, מכריזה שהם בריאים ושלמים.
    אתה מבחין בחבורת ילדים שעוברים ליד המרכז ומדברים על התחרות "נרשמת? - ברור!! אני אנצח שם!" - אלה קריאות שאתה שומע מבפנים.

אני יוצא החוצה ווממהר לבנין הגדול ששם התחרות מתקיימת.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

11. משתמש מנוסה

קורן~
    אתה מתמקם בחדר, ולאחר מכן נכנס להתקלח. כשאתה יוצא מהמקלחת, כעבור 25 דקות, אתה מגלה שכבר החשיך בחוץ השעון על דך מראה 18:39.

"מישהו רוצה לאכול?" אני שואל את בלייד ודארק.
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. משתמש מנוסה
    קורן~
    "האו! ראלטס!" קוראים שני הפוקימונים שלך ומהנהנים בראשם לאישור. אתה מבחין בפתק על הדלפק, ובו רשום "ארוחות בוקר, צהריים וערב מוגשות בחדר האוכל של מרכז הפוקימונים. כל ארוחה כוללת את כל המזון המוצג לבני אחד וגם לפוקימונים, עם שתייה במחיר כולל של 30$".

יוסי~
    "שיהיה.." הוא אומר בזלזול ומחזיר את סקווירטל. אתה מחזיר את צ'ימצאר ומתחיל לרוץ, לחפש אחר מרכז פוקימונים. אתה ממשיך לצעוד כשאתה מבחין בעיר צ'רינגרוב מרחוק.

עומר~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וממהר לעבר הבניין של התחרויות. אתה נכנס פנימה ומבחין ב5 דלפקים, וליד כל אחד תור של כ10 מאמנים בערך.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 03:04 PM
    קורן~
    "האו! ראלטס!" קוראים שני הפוקימונים שלך ומהנהנים בראשם לאישור. אתה מבחין בפתק על הדלפק, ובו רשום "ארוחות בוקר, צהריים וערב מוגשות בחדר האוכל של מרכז הפוקימונים. כל ארוחה כוללת את כל המזון המוצג לבני אחד וגם לפוקימונים, עם שתייה במחיר כולל של 30$".

יוסי~
    "שיהיה.." הוא אומר בזלזול ומחזיר את סקווירטל. אתה מחזיר את צ'ימצאר ומתחיל לרוץ, לחפש אחר מרכז פוקימונים. אתה ממשיך לצעוד כשאתה מבחין בעיר צ'רינגרוב מרחוק.

עומר~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וממהר לעבר הבניין של התחרויות. אתה נכנס פנימה ומבחין ב5 דלפקים, וליד כל אחד תור של כ10 מאמנים בערך.
    'אני מקווה שאני אספיק להירשם' אני חושב לעצמי ונכנס לתור הקצר ביותר שאני רואה.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 03:04 PM

יוסי~

אני רץ אל העיר צ'רינגרוב , ומרפא את פוקימוניי שם .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    יוסי~
    אתה רץ אל תוך העיר ומחפש אחר מרכז פוקימונים, אותו אתה מוצא לאחר כ10 דקות. אתה נכנס פנימה ומפתיע את האחות גו'י "קרה משהו??" היא שואלת אותך בדאגה בגלל הכניסה שלך פנימה.

עומר~
    אתה מצטרף לתור הכי קצר עד כה, ואתה ממתין. התור מתקדם לאט לאט, וכעבור 10 דקות מגיע תורך מול הפקידה "שלום, באת להירשם לתחרות המאמנים?" היא פונה אליך "אם כן, תן לי את כרטיס המאמן שלך" היא אומרת לך.

עמוד 12 מתוך 116 ראשוןראשון ... 210111213142262112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •