Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 116 ראשוןראשון ... 311121314152363113 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 03:57 PM
    יוסי~
    אתה רץ אל תוך העיר ומחפש אחר מרכז פוקימונים, אותו אתה מוצא לאחר כ10 דקות. אתה נכנס פנימה ומפתיע את האחות גו'י "קרה משהו??" היא שואלת אותך בדאגה בגלל הכניסה שלך פנימה.

''הפוקימונים שלי חלשים מדיי , תרפאי אותם בבקשה!''
    אני אומר ומגיש לה את הפוקדורים .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 03:57 PM
    יוסי~
    אתה רץ אל תוך העיר ומחפש אחר מרכז פוקימונים, אותו אתה מוצא לאחר כ10 דקות. אתה נכנס פנימה ומפתיע את האחות גו'י "קרה משהו??" היא שואלת אותך בדאגה בגלל הכניסה שלך פנימה.

עומר~
    אתה מצטרף לתור הכי קצר עד כה, ואתה ממתין. התור מתקדם לאט לאט, וכעבור 10 דקות מגיע תורך מול הפקידה "שלום, באת להירשם לתחרות המאמנים?" היא פונה אליך "אם כן, תן לי את כרטיס המאמן שלך" היא אומרת לך.
    "כרטיס מאמן?" אני שואל במבוכה. "מה זה?"

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

3. משתמש מנוסה
    עומר~
    "נרשמת לליגה או לתחרויות התיאום? אתה אמור לקבל כרטיס כזה כאשר נרשמים" אומרת לך הפקידה.

יוסי~
    "בסדר גמור" היא אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך. אחרי 5 דקות היא מחזירה לך אתם "הם בריאים ושלמים כעת, אבל תן להם קצת זמן מנוחה, בסדר?" היא אומרת לך.
    אתה מבחין בשעונך שהשעה כעת 14:39.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 05:35 PM

יוסי~
    "בסדר גמור" היא אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך. אחרי 5 דקות היא מחזירה לך אתם "הם בריאים ושלמים כעת, אבל תן להם קצת זמן מנוחה, בסדר?" היא אומרת לך.
    אתה מבחין בשעונך שהשעה כעת 14:39.
    ''תודה רבה לך .''
    אני אומר בשמחה , וצועד אל העיר ויולט .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 03:04 PM
    קורן~
    "האו! ראלטס!" קוראים שני הפוקימונים שלך ומהנהנים בראשם לאישור. אתה מבחין בפתק על הדלפק, ובו רשום "ארוחות בוקר, צהריים וערב מוגשות בחדר האוכל של מרכז הפוקימונים. כל ארוחה כוללת את כל המזון המוצג לבני אחד וגם לפוקימונים, עם שתייה במחיר כולל של 30$".

"בסדר חבר'ה" אני אומר להם, "בואו נלך לחדר האוכל" אני מוסיף, יוצא מן החדר, ומתחיל לחפש את החדר אוכל.
    ε(●̮̮̃•̃)з

6. משתמש מנוסה
    יוסי~
    אתה יוצא החוצה ופונה אל דרך 30. אתה מטייל לך שם כשלפתע צץ אותו מאמן מקודם "תראו תראו את מי יש לנו פה... מאמן עלוב, פחדן, עם אותם פוקימונים גרועים, אני מניח" הוא אומר בזלזול "בוא נראה מה יש לך. תוציא את הצ'ימצאר שלך" הוא אומר לך, ומשחרר החוצה את הסקווירטל שלו, שנראה מוכן לקרב.

קורן~
    אתם יוצאים מהחדר ויורדים למטה, ולאחר כמה דקות מוצאים אותו. אתם נכנסים פנימה ורואים מלא טוב מכל דבר. אתם בוחרים שולחן, לוקח לך ולדארק אוכל, בעוד בלייד משתמש בבילבול שלו ולוקח לעצמו אוכל. אתם אוכלים לכם בתיאבון, וכעבור חצי שעה מסיימים לאכול. ביציאה אתה משלם עבור כולכם 30$. אתה מבחין שדארק ובלייד מנמנמים.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 07:15 PM
    יוסי~
    אתה יוצא החוצה ופונה אל דרך 30. אתה מטייל לך שם כשלפתע צץ אותו מאמן מקודם "תראו תראו את מי יש לנו פה... מאמן עלוב, פחדן, עם אותם פוקימונים גרועים, אני מניח" הוא אומר בזלזול "בוא נראה מה יש לך. תוציא את הצ'ימצאר שלך" הוא אומר לך, ומשחרר החוצה את הסקווירטל שלו, שנראה מוכן לקרב.

''הו לא , הפעם , הפוקימון יהיה יותר חזק מהסקווירטל שלך!
    צא הרקרוס!חתך לילי!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 07:15 PM

קורן~
    אתם יוצאים מהחדר ויורדים למטה, ולאחר כמה דקות מוצאים אותו. אתם נכנסים פנימה ורואים מלא טוב מכל דבר. אתם בוחרים שולחן, לוקח לך ולדארק אוכל, בעוד בלייד משתמש בבילבול שלו ולוקח לעצמו אוכל. אתם אוכלים לכם בתיאבון, וכעבור חצי שעה מסיימים לאכול. ביציאה אתה משלם עבור כולכם 30$. אתה מבחין שדארק ובלייד מנמנמים.
    אני מחייך ומחזיר את שניהם לפוקדורים שלהם ועלה לחדר, לישון.
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה מחזיר את שניהם לפוכדורים שלהם ועולה חזרה לחדר, שם אתה מחליף בגדים לפיג'מה והולך לישון.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר בשעה 9.

יוסי~
    "סקווירטל, אל תוך השיריון!" מצווה ישר המאמן. סקווירטל נכנס פנימה בעוד הרקרוס מגיח מהפוכדור שלו וטס לעברו עם חתך לילי, ופוגע בשיריון. סקווירטל לא נפגע מההתקפה "עכשיו סקווירטל, משאבת מים!" מצווה המאמן. סקווירטל מוציא משאבת מים חזקה מהשריון שמעיפה את הרקרוס המופתע אחורנית בחוזקה, והוא נפגע בינוני "עבור לנגיחת ראש!" מצווה המאמן, וסקווירטל יוצא ותוקף בנגיחת ראש שמתקרבת במהירות לעברו של הרקרוס.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 09:08 PM

יוסי~
    "סקווירטל, אל תוך השיריון!" מצווה ישר המאמן. סקווירטל נכנס פנימה בעוד הרקרוס מגיח מהפוכדור שלו וטס לעברו עם חתך לילי, ופוגע בשיריון. סקווירטל לא נפגע מההתקפה "עכשיו סקווירטל, משאבת מים!" מצווה המאמן. סקווירטל מוציא משאבת מים חזקה מהשריון שמעיפה את הרקרוס המופתע אחורנית בחוזקה, והוא נפגע בינוני "עבור לנגיחת ראש!" מצווה המאמן, וסקווירטל יוצא ותוקף בנגיחת ראש שמתקרבת במהירות לעברו של הרקרוס.
    ''תתחמק ותשתמש בחתך לילי!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה
    יוסי~
    הרקרוס מתחמק ומשתמש בחתך לילי שפוגע בסקווירטל ופוצע אותו בינוני עד כן "סקווירטל, תקוף עםך אקדח מים!" הוא מצווה וסקווירטל שולח אקדח מים שפוגע בפרצוף של הרקרוס, ומים נכנסים לו קצת לעניים "עכשיו, צא עם נגיחת ראש!" הוא מצווה.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 09:08 PM
    קורן~
    אתה מחזיר את שניהם לפוכדורים שלהם ועולה חזרה לחדר, שם אתה מחליף בגדים לפיג'מה והולך לישון.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר בשעה 9.

אני מתלבש, מתקלח, ולאחר מכן מוציא את הפוקימונים שלי, דארק ובלייד מהפוקדורים שלהם. "בוקר טוב" אני אומר להם בחיוך לאחר שהם יצאו, "אתם רעבים?" אשאל אותם לאחר דקה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 10:09 PM
    יוסי~
    הרקרוס מתחמק ומשתמש בחתך לילי שפוגע בסקווירטל ופוצע אותו בינוני עד כן "סקווירטל, תקוף עםך אקדח מים!" הוא מצווה וסקווירטל שולח אקדח מים שפוגע בפרצוף של הרקרוס, ומים נכנסים לו קצת לעניים "עכשיו, צא עם נגיחת ראש!" הוא מצווה.
    ''עכשיו הרקרוס , תתחמק ואז מתקפת זעם!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    קורן~
    הם מסמנים בראשם שכן.

יוסי~
    "אחריו!" קורא המאמן. הרקרוס קופץ למעלה, מתחמק בפעם הראשונה ותוקף במתקפת זעם, ושתי המתקפת נפגשות, הודפות אחת את השנייה "סקווירטל, עבור למשאבת מים!" מצווה המאמן וסקווירטל נכנס אל תוך השיריון ותוקף במשאבת מים שמתקרבת במהירות לעבר הרקרוס.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 6 2009, 10:55 PM
    קורן~
    הם מסמנים בראשם שכן.

"אז בואו" אני אומר להם בחיוך ואלך לחדר האוכל.
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 13 מתוך 116 ראשוןראשון ... 311121314152363113 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •