יוסי~
אתה מרים את הפוכדור של שינקס ומכניס אותו לחגורה. אתה מודה לצ'ימצאר על הקרב ומחזיר אותו גם כן, ואתה מתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. לאחר כשעתיים, אתה לעיר ויולט.
יוסי~
אתה מרים את הפוכדור של שינקס ומכניס אותו לחגורה. אתה מודה לצ'ימצאר על הקרב ומחזיר אותו גם כן, ואתה מתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. לאחר כשעתיים, אתה לעיר ויולט.
אני מרפא את פוקימוניי , וצועד אל מכון ויולט .Originally posted by Jeff hardy@Mar 9 2009, 12:52 PM
יוסי~
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"תגיד, אולי אתה יכול להראות לי כמה?" אשאל אותו.Originally posted by Jeff hardy@Mar 8 2009, 10:10 PM
קורן~
"יש לי עוד כמה. כולם חזקים מהאימונים הרבים שהם עברו" הוא אומר לך בחיוך, בזמן שאתם ממשיכים לצעוד לעבר העיר ויולט.
ε(●̮̮̃•̃)з
קורן~
"אני מוכן להראות לך אחת מהם. את השאר אני שומר לקראת המכון בהפתעה" הוא מחייך אלייך "צאי!" הוא קורא ומשליך פוכדור. מתוכו מגיעה פוקימון צמח בעל פרחים בסוף הזרועות שלה ובנדנה קשורה לראשה "תכיר את רוזרייד" הוא מחייך אלייך "רוזרייד" אומרת רוזרייד
יוסי~
אתה מנכנס אל תוך מרכז הפוקימונים בעיר וניגש ישירות אל עבר האחות גו'י, ובמבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך. היא מהנהנת בחיוך ולוקחת אותם, מחזירה לך אותם במהרה.
אתה נפרד ממנה ויוצא החוצה, מחפש אחר מכון ויולט. לאחר כחצי שעה אתה מוצא אותו. מגדל גבוה.
"אוקי פיצ'ו,אתה מאלץ אותי לעשות את זה." אני אומר. "צא צ'רמנדר" אני זורק את הפוקדור של צ'רמנדר. "גחלת על הענף שבו נמצא פיצו!"Originally posted by Jeff hardy@Mar 8 2009, 10:25 PM
עומר~
פ'יצו מסתכל עליך, גומר לאכול את התפוח ומשליך את מה שנשאר עליך XD.
הוא מצחקק ועושה לך עם העין סימן לבוז
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
אני ניכנס אליו בביטחון , ומחפש אחר מאמן/מאמנת המכון .Originally posted by Jeff hardy@Mar 9 2009, 01:17 PM
יוסי~
אתה מנכנס אל תוך מרכז הפוקימונים בעיר וניגש ישירות אל עבר האחות גו'י, ובמבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך. היא מהנהנת בחיוך ולוקחת אותם, מחזירה לך אותם במהרה.
אתה נפרד ממנה ויוצא החוצה, מחפש אחר מכון ויולט. לאחר כחצי שעה אתה מוצא אותו. מגדל גבוה.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"וואו..." אני אומר בהתפעלות, "בסדר, אפשר להמשיך" אני אומר לאחר דקה.Originally posted by Jeff hardy@Mar 9 2009, 01:17 PM
קורן~
"אני מוכן להראות לך אחת מהם. את השאר אני שומר לקראת המכון בהפתעה" הוא מחייך אלייך "צאי!" הוא קורא ומשליך פוכדור. מתוכו מגיעה פוקימון צמח בעל פרחים בסוף הזרועות שלה ובנדנה קשורה לראשה "תכיר את רוזרייד" הוא מחייך אלייך "רוזרייד" אומרת רוזרייד
ε(●̮̮̃•̃)з
קורן~
"קדימה" אומר ג'ון, ומחזיר את רוזריד. אתם ממשיכים לצעוד, ולבסוף אתם מגיעים לפיצול בשביל - שמאלה דרך 31, ישר מערת החושך "רוצה להיכנס פנימה?" שואל אותך ג'ון
יוסי~
אתה נכנס פנימה אל תוך המכון. אתה רואה לובי ענק, מימינך יושבת פקידה מאחורי דלפק, בצד השמאלי ספות, וממולך מעלית. "שלום, באת למנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
עומר~
צ'רמנדר מגיח מהפוכדור שלו ושולח גחלת לעבר פ'יצו שמבחין בה בזמן ומתחמק ממנה. הוא משתמש בגל רעם קטן שפוגע בצ'רמנדר ומשתק אותו, אולם פ'יצו מתחיל להתבלבל ולהסתחרר, נראה שהוא הושפע ממנה בעצמו.
''כן , איפה הוא נמצא ?''Originally posted by Jeff hardy@Mar 9 2009, 09:35 PM
יוסי~
אתה נכנס פנימה אל תוך המכון. אתה רואה לובי ענק, מימינך יושבת פקידה מאחורי דלפק, בצד השמאלי ספות, וממולך מעלית. "שלום, באת למנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
'מוזר' אני חושב לעצמי. "צ'רמנדר,תנסה לעשות גחלת על פיצ'ו."Originally posted by Jeff hardy@Mar 9 2009, 09:35 PM
עומר
צ'רמנדר מגיח מהפוכדור שלו ושולח גחלת לעבר פ'יצו שמבחין בה בזמן ומתחמק ממנה. הוא משתמש בגל רעם קטן שפוגע בצ'רמנדר ומשתק אותו, אולם פ'יצו מתחיל להתבלבל ולהסתחרר, נראה שהוא הושפע ממנה בעצמו.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
יוסי~
"כנס למעלית ותלחץ על הקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה על המעלית.
עומר~
צ'רמנדר מנסה לצאת מהשיתוק אך הוא אינו מצליח. פ'יצו מתעשט ומשתמש במתיקות שגורמת להתקפה של צ'רמנדר ליפול ברמתה.
אני ניכנס למעלית , לוחץ על הקומה האחרונה בכפתורים ויוצא .Originally posted by Jeff hardy@Mar 9 2009, 10:13 PM
יוסי~
"כנס למעלית ותלחץ על הקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה על המעלית.
''שלום?הלו?''
אני אומר , בעוד מוציא את הפוקדור של שינקס ומחזיק אותו ביד .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"אוקי צ'רמנדר חזור!" אני אומר ומחזיר אותו. "צא ספירו!" אני אומר וזורק את הפוקדור של ספירו. 'זה יהיה הימור מסוכן' אני חושב לעצמי, 'חשמל חזק על מעופף'Originally posted by Jeff hardy@Mar 9 2009, 10:13 PM
עומר~
צ'רמנדר מנסה לצאת מהשיתוק אך הוא אינו מצליח. פ'יצו מתעשט ומשתמש במתיקות שגורמת להתקפה של צ'רמנדר ליפול ברמתה.
"אוקי ספירו,מתקפת זעם על פיצ'ו!" אני מצווה עליו.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
יוסי~
אתה נכנס למעלית, לוחץ על הכפתור והדלתות נסגרות. המעלית עולה ואתה מכין את הפוכדור של שינקס ביד. לאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ואתה נדהם לגלות שאתה בעצם על גג המגדל, ואתה מבחין בזירה גדולה מאוד עליו, ואין גג שמכסה אותה "ברוך הבא, מאמן צעיר" אומר לך אדם שנמצא בקצה הזירה "אני הוא מנהיג מכון ויולט, פלקנר" הוא מציג את עצמו "קרב המכון הוא קרב 2-2 רגיל. לך מותר להחליף פוקימונים בזמן הקרב בעוד לי אסור. בסדר?" הוא מציג לך את החוקים.
עומר~
ספירו צולל לעבר פ'יצו עם מתקפת זעם ופוגע בו, מפיל אותו מהעץ אל הקרקע, פוצע אותו בינוני. פ'יצו קם בעצבנות ומשתמש במכת ברק קטנה שפוגעת בספירו ופוצעת אותו בינוני עד קשה.
"אוקי ספירו,פזילה ואז מתקפת זעם!" אני מצווה עליו.Originally posted by Jeff hardy@Mar 9 2009, 10:52 PM
עומר~
ספירו צולל לעבר פ'יצו עם מתקפת זעם ופוגע בו, מפיל אותו מהעץ אל הקרקע, פוצע אותו בינוני. פ'יצו קם בעצבנות ומשתמש במכת ברק קטנה שפוגעת בספירו ופוצעת אותו בינוני עד קשה.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)