Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 12 2009, 03:44 PM

קורן~
    אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על ארון המעולף. ארון נשאב פנימה, והכדור נסגר עליו. הכדור זז מספר פעמים ולבסוף נעצר. ארון נלכד!
    "ברכותיי" אומר לך ג'ון "אמפוליאון, חזור" הוא אומר ומחזיר אותו "שנצא מהמערה ונמשיך לעבר ויולט?" הוא שואל אותך.
    "כן, ותודה" אני אודה לו ואמשיך אחריו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    קורן~
    "על לא דבר" הוא אומר. אתם יוצאים מתוך המערה ואתה מבחין כי מתחיל להחשיך מעט "כדאי שנמהר" אומר ג'ון, ואתם מתחילים למהר לעבר העיר. כאשר החושך יורד לגמרי, אתם נכנסים אל תוך העיר.

3. משתמש מנוסה
    שם - שי

פוקימון התחלתי - אברה [התפתחות ראשונה של קאדברה] (לא יודע מאיפה אתם מביאים ת'תמונות..)

מקצוע - כמובן מאמן

הערות - שי'הי'ה את הקטעים שלי אז בבקשה מתי שיש פוקימונים תשים אותם עם תמונה כי אני לא מכיר את כל השמות..

4. משתמש מנוסה
    שי~
    רשום.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בוקר החלוקה מגיעה, ואתה מתעורר מאושר מאוד. אתה מתארגן והכל, כשלפתע אתה מסתכל על השעון, ומבחין בבהלה שהשעה כעת 10 בבוקר! חלוקת הפוקימונים התחילה לפני שעתיים.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 12 2009, 04:46 PM
    שי~
    רשום.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בוקר החלוקה מגיעה, ואתה מתעורר מאושר מאוד. אתה מתארגן והכל, כשלפתע אתה מסתכל על השעון, ומבחין בבהלה שהשעה כעת 10 בבוקר! חלוקת הפוקימונים התחילה לפני שעתיים.
    "וואו כבר מאוחר" אני חושב לעצמי קם מתארגן מהר ויוצא אל המעבדה..
    אני רק מגיע ואני שומע "שי, בבקשה לגשת"
    אני בראשי רק חושב "הלוואי שזה אברה, הלוואי"
    ושאני מקבל את הכדור אני כבר יודע, החלום התגשם
    אני מוציא אותו ושואל "אז אתה מוכן למסע"
    הוא רק מסתכל עליי'.. וכאן הכל התחיל

6. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 12 2009, 02:51 PM

עומר~
    אתה צועד לעבר זירה מספר 3 ואחרי 5 דקות מגיע אליה. אתה נדהם שהיא ממש ענקית - מסביב לזירה יש יציעים של 3000 איש, שכבר מלאים באנשים "אתה המתחרה שלי?" נשמע מאחוריך קול. אתה מסתובב ומופתע לפגוש בילדה חייכנית ודי חמודה

"כן" אני עונה "שמי עומר,מה שמך?"

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 12 2009, 02:51 PM

יוסי~
    שינקס טוען את עצמו שוב ומנסה לשחרר את החשמל על פידג'יאוטו, ומצליחה בכך! פידג'יאוטו חוטף מכה ישירה של חשמל ונפצע קשה מאוד, אך מצליח לפגוע בשינקס גם כן. שני הפוקימונים נופלים על הקרקע מעולפים "שני הפוקימונים לא מסוגלים להילחם!" מכריז השופט. "חזור פידג'יאוטו" אומר פלקנר "נתת קרב טוב" הוא אומר לו "למרות החיסרון שלך מבחינת כוח הצלחת לגרום לתיקו, אך אני לא חושב שזה יצליח לך נגד סוולו! צא!" קורא פלקנר ומשחרר החוצה מתוך הפוכדור שלו ציפור סנונית גדולה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שינקס למד ניצוצות.
    ''צא צ'ימצ'אר , גחלת בכל העוצמה !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 12 2009, 04:06 PM
    קורן~
    "על לא דבר" הוא אומר. אתם יוצאים מתוך המערה ואתה מבחין כי מתחיל להחשיך מעט "כדאי שנמהר" אומר ג'ון, ואתם מתחילים למהר לעבר העיר. כאשר החושך יורד לגמרי, אתם נכנסים אל תוך העיר.
    "אני עובר ישר במרכז קודם כל" אני אומר לו ומתחיל לחפש את מרכז הפוקימונים של העיר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. משתמש מנוסה
    שי~
    אני מצטער, אבל אתה עושה המשכים לעצמך כמו בגיימבוי XD.
    אתה כותב לעצמך מה קורה לך אם אתה הולך לשם XP
    אני מצטער, אך תגיב שוב להודעה הקודמת הפעם בלי המשכים.
    אם אתה רוצה להבין איך, תסתכל על התגובות של המשחק קצת. (ההתחלה של המשחק תעזור לך)

קורן~
    "כדאי שבאמת נלך לשם, אני לא חושב שהמכון פתוח עכשיו" אומר לך ג'ון ואתם מחפשים אחר מרכז הפוקימונים של העיר. לאחר כמה דקות אתם מוצאים אותו ונכנסים פנימה. המרכז נראה די שומם כעת, ואתם לא רואים את האחות גו'י מאחורי הדלפק, רק צנס'י שם.

יוסי~
    "סוולו, התחמק!" מצווה פלקנר. צ'ימצאר יוצא ושולח גחלת לעבר סוולו, אך סוולו מתחמק במהירות מדהימה "מתקפת רוח!" מצווה פלקנר, וסוולו שולח מתקפת רוח שמעיפה את צ'ימצאר אחורה ומפילה אותו על הקרקע, וקשה לו מאוד לעמוד.

עומר~
    "אני רבקה" היא אומרת ולוחצת את ידך "אני מקווה שאתה לא הולך להקל עליי, כי אני לא הקל עלייך" היא אומרת לך בחיוך, מנופפת בשערה ונעלמת בתוך דלת נוספת.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 12 2009, 05:39 PM

קורן~
    "כדאי שבאמת נלך לשם, אני לא חושב שהמכון פתוח עכשיו" אומר לך ג'ון ואתם מחפשים אחר מרכז הפוקימונים של העיר. לאחר כמה דקות אתם מוצאים אותו ונכנסים פנימה. המרכז נראה די שומם כעת, ואתם לא רואים את האחות גו'י מאחורי הדלפק, רק צנס'י שם.

"שלום צ'נסי" אני אומר לה בחיוך, "את יודעת אולי איפה האחות ג'וי?" אני אוסיף בשאלה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 12 2009, 04:46 PM
    שי~
    רשום.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוב ננסה לעשות את זה כמו שביקשת..
    בכל מקרה אם יוצא לי קצת גוף ראשון אז תנסה לזרום עם זה.. אם אחרי כמה קטעים לא ימצא חן בעיניי'ן נפסיק..
    ~~~~~~~~
    "האמ.. סליחה שהגעתי עכשיו.." ממלמל בקושי
    אבל... אפשר בבקשה לקבל אברה אדוני?" שואל עם ראש מורכן.

12. משתמש מנוסה

יוסי~
    "סוולו, התחמק!" מצווה פלקנר. צ'ימצאר יוצא ושולח גחלת לעבר סוולו, אך סוולו מתחמק במהירות מדהימה "מתקפת רוח!" מצווה פלקנר, וסוולו שולח מתקפת רוח שמעיפה את צ'ימצאר אחורה ומפילה אותו על הקרקע, וקשה לו מאוד לעמוד.

''צ'ימצ'אר , פזילה !
    ואז חבטות זעם !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר~
    "אני רבקה" היא אומרת ולוחצת את ידך "אני מקווה שאתה לא הולך להקל עליי, כי אני לא הקל עלייך" היא אומרת לך בחיוך, מנופפת בשערה ונעלמת בתוך דלת נוספת.
    'וואו,באמת מאמנת מסקרנת' אני חושב לעצמי. אני מחכה שהקרב יתחיל.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

14. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 12 2009, 12:51 PM

אביב~
    "בוא איתי" הוא אומר לך, ומכניס אותך פנימה לתוך המעבדה. אתה הולך אחריה והוא מוליך אותך אל החצר האחרונית, שם אתה מבחין במלא פוקימונים מסתובבים להם, נחים ונלחמים אחד לשני בשביל הכיף "פרג'! בוא הנה!" צועק אלם, ומתוך אחד השיחים הרחוקים ממכם יוצא משהו בקפיצה גדולה, ונוחת לידכם "תכיר את פארפיר'ג" אומר לך אלם בחיוך "פאר!" אומר פארפי'ג ומנופף באלה שלו.
    "וואו הוא נראה פוקימון עם ביטחון כל כך גבוה" אומר, מחשבות שמחות על שנינו מביסים את כל אשר בדרכנו מתחילות לעלות לראשי.
    אנסה לדמיין את שנינו, עומדים ביחד כאשר מציגים אותנו ברמקול, בגמר ליגת הפוקיונים של ג'וטו.
    "זה פשוט מתאים!" אומר.
    ---
    קצת קשה לנו להיות כאן באותו הזמן, אולי כדאי שלפעמים ננסה להתקדם מהר כדי שבאמת נוכל לסיים את זה?
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

15. משתמש מנוסה
    קורן~
    "צנס'י!" אומרת צנס'י ומצביעה על פתק שנמצא לידה על השולחן. אתה מבחין שרשום שם שהאחות גו'י יצאה ובינתיים צנס'י אחראית על המרכז.

שי~
    "האמת שיש לי בעיה קטנה, האברה שהיה לי ברח לי לפני כמה דקות, הוא פשוט השתגר" אומר הפרופסור בעצב "הוא תמיד עושה את זה ביום החלוקה, ואחר כך חוזר" הוא מספר לך "אולי תרצה ללכת ולחפש אותו? הוא בטח לא רחוק מכאן" הוא מוסיף "קח את הגרואולייט שלי, הוא יעזור לך למצוא אותו" הוא אומר לך וזורק לעברך פוכדור עם סימן להבה עליו "שתמצא אותו, תחזיר אותו לתוך הפוכדור שלו" אומר לך אלם וזורק לעברך פוכדור נוסף "בסדר?" הוא שואל אותך.

יוסי~
    צ'ימצאר משתמש בפזילה שמצליחה לגרום להתקפה של סוולו לרדת, וכתוצאה מכך מתקפת הרוח נחלשת וצ'ימצאר מצליח לעמוד על רגליו. הוא מתחיל לרוץ כנגד הרוח ומצליח בכך, ואז קופץ ופוגע בסוולו בחבטות הזעם, פוצע אותו בינוני "סוולו, תקוף עם אס השמיים!" מצווה פלקנר, וסוולו עף למעלה ואז צולל לעבר צ'ימצאר, ונעלם.

עומר~
    כעבור כ5 דקות אתה שומע קריאה ברמקול "עומר ורבקה, לתפוס את מקומכם בזירה". נרגש מהקריאה, אתה עולה אל הזירה, לקול שאגות הצופים "ברוכים הבאים לקרב הראשון בזירה מספר 5! הקרב יתרחש בין המאמנים עומר ורבקה. רק אחד מהם יעפיל לשלב הבתים של שמינית הגמר" אומר הקריין "מאמנם, ביחרו את הפוקימונים שלכם!" קורא השופט "אני בוחרת בך, ביוטיפליי!" היא קוראת ומשחררת החוצה פרפר צהוב יפייפה.

אביב~
    כן, לפחות עד צ'ארינגרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוא כל כך מתאים!" אתה אומר לאלם, ופארפרייג' מחייך ומרים את האלה שלו למעלה "אז אתה רוצה אותו?" שואל אותך אלם, ואז פארפייג' מכה אותו בראשו עם האלה וקופץ לכתף שלך "נראה שהתשובה היא כן" אומר אלם, מתפתל על הקרקע מרוב כאב XD
    לאחר כמה דקות, אתה יוצא מהמעבדה, כאשר על כתפך יושב פארפרייג', ובתיקך הציוד של המסע - פוקיגיר, פוקדע, אינסוף פוכדורים, 3000$ ותיק לאחסון מתקפות ותגים.

עמוד 20 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •