Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 13 2009, 01:53 PM

שי~
    "האמת שיש לי בעיה קטנה, האברה שהיה לי ברח לי לפני כמה דקות, הוא פשוט השתגר" אומר הפרופסור בעצב "הוא תמיד עושה את זה ביום החלוקה, ואחר כך חוזר" הוא מספר לך "אולי תרצה ללכת ולחפש אותו? הוא בטח לא רחוק מכאן" הוא מוסיף "קח את הגרואולייט שלי, הוא יעזור לך למצוא אותו" הוא אומר לך וזורק לעברך פוכדור עם סימן להבה עליו "שתמצא אותו, תחזיר אותו לתוך הפוכדור שלו" אומר לך אלם וזורק לעברך פוכדור נוסף "בסדר?" הוא שואל אותך.
    רק בקשה.. - אם תוכל לההשים תמונות של הפוקימונים (בפעם הראשונה שתה מזכיר ת'שם רק)
    ~~~~~~~~

'המשימה הראשונה שלי היא למצוא את הפוקימון שלי" חושב לעצמי עם גיחוך קל..
    "בסדר!" אומר לפרופסור "תודה על זה שאתה סומך עלי עם גרואוליי'ט שלך, הוא יחזור אלייך במהרה" אומר עם חיוך =]

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    קורן~
    "צנס'י!" אומרת צנס'י ומצביעה על פתק שנמצא לידה על השולחן. אתה מבחין שרשום שם שהאחות גו'י יצאה ובינתיים צנס'י אחראית על המרכז.

"בסדר צ'נסי" אני אומר לה בחיוך, "הנה הפוקימונים שלי" אוסיף ואתן לה את הפוקימונים שלי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. משתמש מנוסה

יוסי~
    צ'ימצאר משתמש בפזילה שמצליחה לגרום להתקפה של סוולו לרדת, וכתוצאה מכך מתקפת הרוח נחלשת וצ'ימצאר מצליח לעמוד על רגליו. הוא מתחיל לרוץ כנגד הרוח ומצליח בכך, ואז קופץ ופוגע בסוולו בחבטות הזעם, פוצע אותו בינוני "סוולו, תקוף עם אס השמיים!" מצווה פלקנר, וסוולו עף למעלה ואז צולל לעבר צ'ימצאר, ונעלם.

''תשתמש בגחלת על כל המקום ! ואם הוא מתקרב אליך תשתמש בפזילה !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר~
    כעבור כ5 דקות אתה שומע קריאה ברמקול "עומר ורבקה, לתפוס את מקומכם בזירה". נרגש מהקריאה, אתה עולה אל הזירה, לקול שאגות הצופים "ברוכים הבאים לקרב הראשון בזירה מספר 5! הקרב יתרחש בין המאמנים עומר ורבקה. רק אחד מהם יעפיל לשלב הבתים של שמינית הגמר" אומר הקריין "מאמנם, ביחרו את הפוקימונים שלכם!" קורא השופט "אני בוחרת בך, ביוטיפליי!" היא קוראת ומשחררת החוצה פרפר צהוב יפייפה.

"ביוטיפלי הא? צא פיצ'ו!" אני אומר. "מכת ברק על ביוטיפלי!" אני אומר לו.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 13 2009, 11:53 AM

אביב~
    כן, לפחות עד צ'ארינגרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוא כל כך מתאים!" אתה אומר לאלם, ופארפרייג' מחייך ומרים את האלה שלו למעלה "אז אתה רוצה אותו?" שואל אותך אלם, ואז פארפייג' מכה אותו בראשו עם האלה וקופץ לכתף שלך "נראה שהתשובה היא כן" אומר אלם, מתפתל על הקרקע מרוב כאב XD
    לאחר כמה דקות, אתה יוצא מהמעבדה, כאשר על כתפך יושב פארפרייג', ובתיקך הציוד של המסע - פוקיגיר, פוקדע, אינסוף פוכדורים, 3000$ ותיק לאחסון מתקפות ותגים.
    ביציאה מהמעבדה, חלאיט להגיד מספר דברים לפארפדג':
    "פארפדג', אני מקווה שמעל למאמן והפוקימון שלו, נהיה שני חברים טובים, ונוכל להתחבר אחד אל השני ולהנות אחד עם השני, אני בטוח בשבילי זו לא תהיה בעיה" אומר לו ואחייך, לאחר מכן אחליט לצעוד קדימה בשביל אשר יוביל אותי להמשך המסע.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    "התחמק ביוטיפליי!" קוראת רבקה וביוטיפליי מתחמק בקלות "בילבול!" היא מצווה, וביוטיפליי שולחת בילבול שפוגע בפ'יצו.

יוסי~
    "שלב צוות כפול ביחד!" מצווה פלקנר. צ'ימצאר שולח גחלת לכל מקום וסוולו מופיע בכמה מקומות בכפילים ונפגע מההתקפה, והכפילים נעלמים, אך האמיתי מגיח מאחורי צ'ימצאר ופוגע בו ישירות, פוצע אותו קשה "עכשיו תקוף עם ניקור!" מצווה פלקנר.

קורן~
    "ואלה שלי" אומר ג'ון בחיוך, ושניכם מוסרים לה את הפוקימונים שלכם "צנס'י" אומרת צנס'י ולוקחת את הפוכדורים לחדר ליד, וכעבור רבע שעה מחזירה לכם אותם, בריאים ושלמים. ג'ון מפהק כעת "אני עייף, שנשכור חדר ללילה?" הוא שואל אותך כעת.

שי~
    גרואולייט -
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אם ככה, צא לדרך. הוא אמור להיות בעיר, או סמוך אליה" הוא אומר לך.

אביב~
    למה הגבת לי באמצע!? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פארפרייג' מחייך ומנופף באוויר באלה שלו. אתם יוצאים מגבולות העיר ניו בארק ופונים אל דרך 29. אתם צועדים לך בפנים, כשלפתע אתה מבחין ב

7. היכל התהילה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 13 2009, 03:54 PM

אביב~
    למה הגבת לי באמצע!? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פארפרייג' מחייך ומנופף באוויר באלה שלו. אתם יוצאים מגבולות העיר ניו בארק ופונים אל דרך 29. אתם צועדים לך בפנים, כשלפתע אתה מבחין ב
    "סידוט אה? פוקימון מעולה לקרב ראשון" אומר ואקרוץ לפארפדג', אסמן לו שמצאתי לו את האויב הראשון שלו.
    "צא לשם פארפדג', עוף אליו והשתמש במתקפת חול אל עיניו, תגרום לו להשתהות במקום עקב החול בעיניו ותתקוף בדחיפת רעל שחזקה פי שניים כנגד סידוט עקב היותו פוקימון עשב!" אומר בשמחה.
    ---
    שמת לב שהמכון של המעוף חזק ממכון החרק? XD
    לא שזה לא הגיוני, לא באמת אמור להיות מכון אחד ראשון ואחד שני, אבל בכל זאת XD
    אני הולך להתקלח, לא אגיב שעה שלמה...כדאי שנקבע איזו שעה בערב להיות בה ביחד, נגיד איזה תשע או משהו?
    אביב

8. משתמש מנוסה
    אביב~
    זה שנראה כאילו שמכון החרק חלש יותר, לא אומר שהוא באמת כזה.
    ולגבי השעה, 10 וחצי-11 יותר טוב כי אני בדיוק ב9 במירוץ של היטמן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פארפרייג' קופץ ותוקף עם מתקפת חול שפוגעת בפרצוף של סידוט והוא לא מצליח לראות ואז סידוט חוטף דחיפת רעל שמרעילה אותו ופוצעת אותו קשה מאוד. סידוט מנסה לקום ומצליח, והוא משתמש בהמתנה.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 13 2009, 05:54 PM

קורן~
    "ואלה שלי" אומר ג'ון בחיוך, ושניכם מוסרים לה את הפוקימונים שלכם "צנס'י" אומרת צנס'י ולוקחת את הפוכדורים לחדר ליד, וכעבור רבע שעה מחזירה לכם אותם, בריאים ושלמים. ג'ון מפהק כעת "אני עייף, שנשכור חדר ללילה?" הוא שואל אותך כעת.

אני מהנהן בחיוך, "צ'נסי" אפנה לצ'נסי, "אפשר גם חדר?" אשאל.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. היכל התהילה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 13 2009, 04:15 PM
    אביב~
    זה שנראה כאילו שמכון החרק חלש יותר, לא אומר שהוא באמת כזה.
    ולגבי השעה, 10 וחצי-11 יותר טוב כי אני בדיוק ב9 במירוץ של היטמן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פארפרייג' קופץ ותוקף עם מתקפת חול שפוגעת בפרצוף של סידוט והוא לא מצליח לראות ואז סידוט חוטף דחיפת רעל שמרעילה אותו ופוצעת אותו קשה מאוד. סידוט מנסה לקום ומצליח, והוא משתמש בהמתנה.
    מנוול, 10 וחצי 11? מממממ
    ----
    פארפרייג'? XDD
    ---
    "פארפדג' בוא נעשה לו תרגיל...תתפוס אותו ותעלה איתו ביחד, לגובה רב!
    תפיל אותו ארצה ללא היסוס"
    אביב

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 13 2009, 05:54 PM

יוסי~
    "שלב צוות כפול ביחד!" מצווה פלקנר. צ'ימצאר שולח גחלת לכל מקום וסוולו מופיע בכמה מקומות בכפילים ונפגע מההתקפה, והכפילים נעלמים, אך האמיתי מגיח מאחורי צ'ימצאר ופוגע בו ישירות, פוצע אותו קשה "עכשיו תקוף עם ניקור!" מצווה פלקנר.
    ''שרוף אותו עם גחלת !''
    אני אומר לצ'ימצ'אר !

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Aviv@Mar 13 2009, 06:25 PM
    מנוול, 10 וחצי 11? מממממ
    ----
    פארפרייג'? XDD
    ---
    "פארפדג' בוא נעשה לו תרגיל...תתפוס אותו ותעלה איתו ביחד, לגובה רב!
    תפיל אותו ארצה ללא היסוס"
    מה לעשות אחי :o
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שם מסובך יש לו אז תן לו כינוי קל וזהו XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פארפדג' מנצל שסידוט בהמתנה והוא גם מורעל, הוא תופס אותו ומרים אותו גבוה, ואז זורק אותו לעבר הקרקע, ואז הכוח של ההמתנה יוצא ופוגע תוך כדי הנפילה בפארפדג', שנפצע בינוני מההתקפה. סידוט מוטח בקרקע מהנפילה, מעולף.

קורן~
    צנס'י מסתובבת ולוקחת מפתח תלוי מאחורה עם המספר 9 עליו, ומגישה לכם. היא מצביעה על פתק דבוק לקיר מאחורה, שם רשום "תשלום חדר ללילה - 5$"

יוסי~
    צ'ימצאר הפצוע שולח גחלת לעברו ל סוולו ופוגע בו, אך עדיין נפצע מהניקור. צ'ימצאר מוטח קרקע פצוע קשה, בעוד סוולו פצוע בינוני "סיים את הקרב עם כנף ברזל!" מצווה פלקנר, וסוולו צולל לעבר צ'ימצאר הפצוע.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 13 2009, 06:35 PM

קורן~
    צנס'י מסתובבת ולוקחת מפתח תלוי מאחורה עם המספר 9 עליו, ומגישה לכם. היא מצביעה על פתק דבוק לקיר מאחורה, שם רשום "תשלום חדר ללילה - 5$"
    "אין בעיות" אני משיב ונותן לה חמש דולר. "תודה רבה צ'נסי" אוסיף בחיוך והעלה לחדר עם ג'ון.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 13 2009, 06:35 PM

יוסי~
    צ'ימצאר הפצוע שולח גחלת לעברו ל סוולו ופוגע בו, אך עדיין נפצע מהניקור. צ'ימצאר מוטח קרקע פצוע קשה, בעוד סוולו פצוע בינוני "סיים את הקרב עם כנף ברזל!" מצווה פלקנר, וסוולו צולל לעבר צ'ימצאר הפצוע.
    ''צ'ימצ'אר , אתה חייב לנצח !
    פזילה ואז חבטות זעם !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    יוסי~
    צ'ימצאר קם בקושי מהרצפה, ואז הוא משחרר פתאום צרחה "צ'ימצאאאאאאאאאאאאאאאר!", הלהבה שלו גדלה פתאום, וגופו מתחיל לזהור לפתע באור לבן, שמפתיע את סוולו שנעצר במקום "זה לא יכול להיות..." ממלמל בתדהמה פלקנר. גופו של צ'ימצאר מתחיל לגדול ולגדול ולגדול, ולבסוף עומד קוף גדול במקומו של צ'ימצאר - מונפארנו! "הוא - הוא התפתח!" אומר פלקנר בהפתעה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפארנו למד אגרוף מאך.

קורן~
    אתה עולה לחדר עם ג'ון ולעיניכם נגלה חדר עם מיטת קומותיים, מרפסת, טלוויזיה ומקלחת + שירותים. ג'ון תופס את המיטה למטה, נשכב עליה "סוף סוף.." הוא אומר בנחת.

עמוד 21 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •