Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 16 2009, 05:38 PM

יוסי~
    "מונפארו!" קורא מונפארו בחיוך ומרים את זרועותיו למעלה, והאש על זנבו גדלה יותר משמחה. אתה חש לפתע כי הביצה נעה מעט.
    ''הא , הביצה נעה ..''
    אני אומר ובודק מה עם הביצה .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 16 2009, 05:38 PM

עומר~
    פיצ'ו קם ושולח נשיקה מתוקה שמצליחה לפגוע במתנה ולגרום לביוטיפליי להתאהב בפיצ'ו "לעזאזאל! צאי מזה ביוטיפליי!" קוראת רבקה בדאגה. ביוטיפליי מתקרבת לפיצ'ו לאט לאט, ואז פיצ'ו שולח לעברה מטווח קצר מכת ברק שפוגע בביוטיפליי קשה מאוד, אך גם פיצ'ו נפגע מעט מהברק של עצמו ושניהם נופלים פצועים קשה על הקרקע "קדימה, קומי!" מעודדת אותה רבקה.

אני ניגש לפיצ'ו, "קדימה קום,מכת ברק אחת ואנחנו מנצחים" אני אומר לו ומלטף אותו.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 16 2009, 03:38 PM
    אביב~
    אתם מתחילים לחפש את פאר ברחבי העיר, כשלפתע אתה מבחין בתחבושות שהיו מסביב לפאר, מפוזרות על שביל המוליך מהיציאה אל העיר "השביל הזה מוביל למפל קטן, עם עצים רבים" אומרת האחות גו'י "יכול להיות שהוא שם?" היא שואלת אותך.
    אנחנו חייבים להתקדם עוד פעם מתישהו אחי ><
    עוד יאן לנו אף תג
    ---
    "חייבים לבדוק" אומר לה בלחץ וארוץ בשביל&#33;
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. משתמש מנוסה
    אביב~
    נו ורק ל1 יש תג עד עכשיו 00
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם מתחילים לרוץ בשביל ולבסוף מגיעים אל עבר המפל, ואתה מבחין לשמחתך שם בפאר, אך נראה כי הוא קופץ מהמפל אל עבר סלע שנמצא בית, ותוקף אותו עם דחיפת הרעל שלו, אך הכנף עדיין מציקה לו.

עומר~
    שני הפוקימונים מנסים להתרומם מהקרקע, וכעבור מספר שניות שניהם קמו&#33; "רוח כסף&#33;" מצווה רבקה, בעוד אתה מצווה על פיצ&#39;ו לשלוח מכת ברק. שני הפוקימונים עומדים לתקוף, כשלפתע שניהם נופלים על הקרקע, אך פיצ&#39;ו מצליח לקום שוב בעוד ביוטיפליי נשארת על הקרקע&#33; "ביוטיפליי לא מסוגלת להילחם, פיצ&#39;ו מנצח&#33;" מכריז השופט.

יוסי~
    אתה בודק מה עם הביצה ואתה רואה שהיא נעה מעט אך לא מתרחש חוץ מזה כלום.

קורן~
    "בוא ניתן למנהיג המכון לקבוע מי יתחרה ראשון" אומר לך ג&#39;ון ומחייך אלייך "שנצא?" הוא פונה אלייך כעת.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 17 2009, 07:59 PM

יוסי~
    אתה בודק מה עם הביצה ואתה רואה שהיא נעה מעט אך לא מתרחש חוץ מזה כלום.

בודק אותה מכל הצדדים , מנסה להבין מה קורה .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. היכל התהילה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 17 2009, 05:59 PM
    אביב~
    נו ורק ל1 יש תג עד עכשיו 00
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם מתחילים לרוץ בשביל ולבסוף מגיעים אל עבר המפל, ואתה מבחין לשמחתך שם בפאר, אך נראה כי הוא קופץ מהמפל אל עבר סלע שנמצא בית, ותוקף אותו עם דחיפת הרעל שלו, אך הכנף עדיין מציקה לו.
    כן אבל התקופה הכי קשה בכיתה י&#39; מצפה לי ואני צריך להיות עם 8 תגים לפחות ואני אפילו לא עם אף אחד אז אני רוצה שנתקתק
    ---
    אסתכל ולא אאמין למה שעומד לנגד עיניי.
    "פאר, מה אתה עושה?" אומר לו
    אביב

7. משתמש מנוסה
    יוסי~
    לפתע, הביצה מתחילה לזהור באור לבן, והיא מתחילה להשתנות. היא מתחילה ללבוש צורה, ולאחר כמה שניות מופיע במקומה ריאולו קטן&#33; הוא מסתכל לכל הכיוונים ואז מבטו נתקל בך, והוא מחייך.

אביב~
    "פאר&#33;" קורא פאר ומתעלם ממך, ושוב מבצע את דחיפת הרעל לאחר קפיצה מהמפל לעבר הסלע "אני חושבת שהוא מתאמן" אומרת לך האחות גו&#39;י

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 17 2009, 08:16 PM
    יוסי~
    לפתע, הביצה מתחילה לזהור באור לבן, והיא מתחילה להשתנות. היא מתחילה ללבוש צורה, ולאחר כמה שניות מופיע במקומה ריאולו קטן&#33; הוא מסתכל לכל הכיוונים ואז מבטו נתקל בך, והוא מחייך.

&#39;&#39;וואו , זה ריולו &#33;&#39;&#39;
    אני אומר בהתפלאות ענקית , ואומר לו , &#39;&#39;רוצה להיצטרף לקבוצה שלי?&#39;&#39; אומר לו בחיוך .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. היכל התהילה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 17 2009, 06:16 PM

אביב~
    "פאר&#33;" קורא פאר ומתעלם ממך, ושוב מבצע את דחיפת הרעל לאחר קפיצה מהמפל לעבר הסלע "אני חושבת שהוא מתאמן" אומרת לך האחות גו&#39;י
    "פאר מה אתה עושה, אתה יכול להיפצע, צריך להתאמן בוצרה מבוקרת, אסור לך להתאמן בצורה כזו מפוזרת ומסוכנת&#33;"
    אביב

10. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך

קורן~
    "בוא ניתן למנהיג המכון לקבוע מי יתחרה ראשון" אומר לך ג&#39;ון ומחייך אלייך "שנצא?" הוא פונה אלייך כעת.
    "כן" אשיב לו, קצת מאוכזב, &#39;הוא בטוח ייתן לג&#39;ון...&#39; אחשוב לעצמי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר~
    שני הפוקימונים מנסים להתרומם מהקרקע, וכעבור מספר שניות שניהם קמו&#33; "רוח כסף&#33;" מצווה רבקה, בעוד אתה מצווה על פיצ&#39;ו לשלוח מכת ברק. שני הפוקימונים עומדים לתקוף, כשלפתע שניהם נופלים על הקרקע, אך פיצ&#39;ו מצליח לקום שוב בעוד ביוטיפליי נשארת על הקרקע&#33; "ביוטיפליי לא מסוגלת להילחם, פיצ&#39;ו מנצח&#33;" מכריז השופט.
    "כל הכבוד פיצ&#39;ו&#33;" אני אומר לו. "אז את מוציאה עוד פוקימון או שנגמר?" אני שואל את רבקה.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

12. משתמש מנוסה
    עומר~
    זה קרב 1-1. אתה העפלת לשלב שמינית הגמר&#33;
    "ברכותיי" אומרת לך רבקה ולוחצת את ידך "אני אעודד אותך בשאר השלבים" היא אומרת וקורצת לעברך.
    אתה מבחין בהודעה על המסך הגדול של הזירה שהגרלת רבע הגמר תתקיים מאוחר יותר בערב ואתה תקבל הודעה ישירות למכשיר הפוקיגיר שלך, עם מספר הבית שלך וזמן הקרב הראשון בו.

קורן~
    אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וממשיכים לעבר המכון. כעבור מספר דקות אתם מגיעים אליו, ואתם רואים שזהו בניין גדול וגבוה בצורת מגדל. אתם נכנסים פנימה ומבחינים בדלפק סמוך לכניסה "שלום לכם, מי מכם בא להתמודד במכון?" פונה אלייכם הפקידה "שנינו" אומר ג&#39;ון "רק רגע" היא אומרת, ומרימה את השפורפרת "הגיעו 2 מאמנים לקרב מכון" היא אומרת "אוקיי, הבנתי" היא אומרת וסוגרת את הטלפון "תעלו שניכם במעלית לקומה האחרונה" היא אומרת ומצביעה לעבר המעלית "רוצה להיכנס ראשון?" שואל אותך ג&#39;ון ומצביע על המעלית.

אביב~
    פאר מתעלם מהדברים שלך וממשיך להתאמן באותה צורה "אני חושבת שאני מבינה מה קורה פה. פארפידג&#39; חושב שהוא חלש כי הוא הובס בידי הבידרילים הללו, והוא מתאמן לקראת קרב חוזר מולם" אומרת לך האחות גו&#39;י.

יוסי~
    "ריאולו&#33;" קורא ריאולו, מהנהן ומניף את ידיו קדימה, כלפיך בבקשה שתרים אותו. הוא נראה שמח מאוד.

13. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 02:40 PM

קורן~
    אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וממשיכים לעבר המכון. כעבור מספר דקות אתם מגיעים אליו, ואתם רואים שזהו בניין גדול וגבוה בצורת מגדל. אתם נכנסים פנימה ומבחינים בדלפק סמוך לכניסה "שלום לכם, מי מכם בא להתמודד במכון?" פונה אלייכם הפקידה "שנינו" אומר ג&#39;ון "רק רגע" היא אומרת, ומרימה את השפורפרת "הגיעו 2 מאמנים לקרב מכון" היא אומרת "אוקיי, הבנתי" היא אומרת וסוגרת את הטלפון "תעלו שניכם במעלית לקומה האחרונה" היא אומרת ומצביעה לעבר המעלית "רוצה להיכנס ראשון?" שואל אותך ג&#39;ון ומצביע על המעלית.

"אני מעדיף שאתה תלחם ראשון כדי שאני אבין את הטכניקה של מאמן המכון" אני אסביר לו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 02:40 PM

יוסי~
    "ריאולו&#33;" קורא ריאולו, מהנהן ומניף את ידיו קדימה, כלפיך בבקשה שתרים אותו. הוא נראה שמח מאוד.
    אני מרים אותו , ושם אותו על הכתפיים .
    &#39;&#39;אתה לא תהיה בפוקדור , אתה תהיה איתי &#33;&#39;&#39;
    אני מחייך אליו , &#39;&#39;עכשיו מונאפרו , תתאמן איתי?&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. היכל התהילה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 12:40 PM

אביב~
    פאר מתעלם מהדברים שלך וממשיך להתאמן באותה צורה "אני חושבת שאני מבינה מה קורה פה. פארפידג&#39; חושב שהוא חלש כי הוא הובס בידי הבידרילים הללו, והוא מתאמן לקראת קרב חוזר מולם" אומרת לך האחות גו&#39;י.

אסתכל עליו ואתרגש, איזה פוקימון נחוש קיבלתי, איזה פוקימון מיוחד קיבלתי, איזה חבר קיבלתי&#33;
    "תכניס לזה יותר כוח פאר, תמקד את הכוח במתקפה ולא בשרירים שלך" אומר לו
    אביב

עמוד 28 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •