Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    קורן~
    "בסדר גמור" אומר ג'ון ושניכם נכנסיםאל תוך המעלית, ולוחצים על כפתור הקומה העליונה ביותר. המעלית עולה ועולה ועולה, לבסוף נעצרת. דלתות המעלית נפתחות ולעיניכם נגלית זירת קרב גדולה, ללא גל, שבקצה שלה עומד מנהיג המכון "אני הוא פלקנר, מנהיג מכון ויולט, אני מבין ששניכם באתם להתמודד מולי על התג?" הוא אומר לכם "בהחלט!" קורא ג'ון
    "אז, מי יתחיל מולי?" מסתכל עליכם פלקנר, ואז אומר "שניכם תילחמו נגדי בקרב כפול" הוא אומר בחיוך "ענק! אני מסכים!" אומר ג'ון "מה דעתך?" שואל אותך ג'ון.

יוסי~
    מונפארו מהנהן וממתין להוראות ממך. ריאולו מסתכל מסביב כל הזמן וקולט את הסביבה, מוחא בכפיו וצוחק.

אביב~
    פאר מסתכל עליך ומהנהן, ואז הוא חוזר חזרה לראש המפל, ואז צולל בעזרת המים היישר אל האבן, פוגע בה עם דחיפת רעל, ושובר אותה!! פאר נוחת לידך שמח, ואז פני מתעוותים מעט והוא נופל על ברכיו מחזיק את כנפו הימנית "הוא עדיין לא החלים לגמרי" אומרת האחות גו'י ובודקת את מצבו "פאר!" קורא פארפדג' ודוחף ממנו את האחות גו'י.

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 03:39 PM

אביב~
    פאר מסתכל עליך ומהנהן, ואז הוא חוזר חזרה לראש המפל, ואז צולל בעזרת המים היישר אל האבן, פוגע בה עם דחיפת רעל, ושובר אותה!! פאר נוחת לידך שמח, ואז פני מתעוותים מעט והוא נופל על ברכיו מחזיק את כנפו הימנית "הוא עדיין לא החלים לגמרי" אומרת האחות גו'י ובודקת את מצבו "פאר!" קורא פארפדג' ודוחף ממנו את האחות גו'י.
    "אל תהיה כל כך אטום פארפדג', אתה יודע שאתה מוכרח לקבל טיפול, אני רוצה שתקבל טיפול, אני יודע שאחרי שתרגיש טוב, נוכל להתאמן ביחד, מה דעתך? זה לא יהיה להרבה זמן" אומר לפוקימון העקשן שלי.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 05:39 PM
    קורן~
    "בסדר גמור" אומר ג'ון ושניכם נכנסיםאל תוך המעלית, ולוחצים על כפתור הקומה העליונה ביותר. המעלית עולה ועולה ועולה, לבסוף נעצרת. דלתות המעלית נפתחות ולעיניכם נגלית זירת קרב גדולה, ללא גל, שבקצה שלה עומד מנהיג המכון "אני הוא פלקנר, מנהיג מכון ויולט, אני מבין ששניכם באתם להתמודד מולי על התג?" הוא אומר לכם "בהחלט!" קורא ג'ון
    "אז, מי יתחיל מולי?" מסתכל עליכם פלקנר, ואז אומר "שניכם תילחמו נגדי בקרב כפול" הוא אומר בחיוך "ענק! אני מסכים!" אומר ג'ון "מה דעתך?" שואל אותך ג'ון.

"קרב כפול?..." אשאל בחשש, "ב...בסדר..." אשיב להצעה, "אני אשתמש בארון!" אני אומר, "קדימה ארון, הקרב הראשון שלנו ביחד!" אני אומר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 05:39 PM

יוסי~
    מונפארו מהנהן וממתין להוראות ממך. ריאולו מסתכל מסביב כל הזמן וקולט את הסביבה, מוחא בכפיו וצוחק.

''אוקיי מונאפרו , תשתמש בחבטות זעם , תתגלגל למעלה בסיבובים ותשתמש בגחלת לכל הכיוונים , ואז תשתמש באגרוף מאך !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    יוסי~
    2 מהלכים בתור אחד בלבד... זה תקף גם בתחרויות תיאום בהופעה.
    כל אחד מקבל 2-3 תגובות של הצגת התיאום עם הפוקימון ובכל אחד מהם צריכים להיות עד 2 התקפות.

קורן~
    ארון מגיח החוצה, נוהם ומוכן לקרב "צא החוצה, לוקסריי!" קורא ג'ון ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח מין נמר שחור וארוך, עם מין כרבולת על ראשו "צאו החוצה, סוולו ופידג'יאוטו!" קורא פלקנר ומשחרר את הפוקימונים שלו החוצה "מאמנים, התחילו בקרב!" מצווה השופט "רעם!" מצווה ג'ון "צוות כפול שניכם ועברו לאס השמיים על לוקסייר!" מצווה מיד פלקנר.

אביב~
    פאר מסתכל עליך במבט עיקש, אך לבסוף הוא מהנהן ונשכב על גבו. האחות גו'י פותחת את תיק העזרה הראשונה שהיא הביאה איתה (ולא שמת לב אליו קודם לכן), מוציאה תחבושות ומתחילה לטפל בפאר. לאחר כמה דקות היא מסיימת "בואו, נחזור למרכז" היא אומרת לך.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 07:51 PM

קורן~
    ארון מגיח החוצה, נוהם ומוכן לקרב "צא החוצה, לוקסריי!" קורא ג'ון ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח מין נמר שחור וארוך, עם מין כרבולת על ראשו "צאו החוצה, סוולו ופידג'יאוטו!" קורא פלקנר ומשחרר את הפוקימונים שלו החוצה "מאמנים, התחילו בקרב!" מצווה השופט "רעם!" מצווה ג'ון "צוות כפול שניכם ועברו לאס השמיים על לוקסייר!" מצווה מיד פלקנר.

"סטיל, רוץ אל לוקסריי ותשתמש בהתקשחות כדי לספוג בקלות את המתקפה של סוולו ופידג'יאוטו!" אני אומר לו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 05:51 PM

אביב~
    פאר מסתכל עליך במבט עיקש, אך לבסוף הוא מהנהן ונשכב על גבו. האחות גו'י פותחת את תיק העזרה הראשונה שהיא הביאה איתה (ולא שמת לב אליו קודם לכן), מוציאה תחבושות ומתחילה לטפל בפאר. לאחר כמה דקות היא מסיימת "בואו, נחזור למרכז" היא אומרת לך.
    "טוב, בוא נחזור למרכז פאר, יש כמה שאיפות שאני רוצה לספר לך לגבי העתיד שלי כמאמן, חשוב שתדע מהם הציפיות שלי לגבי הצוות שאבנה, שאתה החלק הראשון והחשוב ביותר בו" אומר לו ואלך עם האחות אל המרכז, כדי שפאר יקבל את הטיפול הראוי ויוכל לנוח.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 07:51 PM
    יוסי~
    2 מהלכים בתור אחד בלבד... זה תקף גם בתחרויות תיאום בהופעה.
    כל אחד מקבל 2-3 תגובות של הצגת התיאום עם הפוקימון ובכל אחד מהם צריכים להיות עד 2 התקפות.
    ''קדימה מונאפרו , תקפוץ ואז תירה גחלת לכל הצדדים , לאחר מכן , תשתמש באגרוף מאך על האדמה !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 18 2009, 02:40 PM
    עומר~
    זה קרב 1-1. אתה העפלת לשלב שמינית הגמר!
    "ברכותיי" אומרת לך רבקה ולוחצת את ידך "אני אעודד אותך בשאר השלבים" היא אומרת וקורצת לעברך.
    אתה מבחין בהודעה על המסך הגדול של הזירה שהגרלת רבע הגמר תתקיים מאוחר יותר בערב ואתה תקבל הודעה ישירות למכשיר הפוקיגיר שלך, עם מספר הבית שלך וזמן הקרב הראשון בו.
    אני בודק מה השעה. 'אם יש לי זמן אני אקדיש אותו לאימונים.' אני חושב לעצמי.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

10. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה 5 אחר הצהריים.

יוסי~
    מונפארו קופץ ומשתמש בגחלת תוך כדי סיבוב על זנבו, ואז מכה בקרקע עם אגרוף מאך, שמעיף מספר אבנים קטנים לגובה של חצי מטר, והם נופלים חזרה לקרקע.

קורן~
    ארון רץ במהירות ונעמד לפני לוקסריי, משתמש בהתקשחות וסופג את אס השמיים של היריבים, אך זה מעיף אותו הצידה, ופוצע אותו קל מאוד. לוקסריי משחרר רעם שעף לעבר פידג'יאוטו, מתחמק עם צוות כפול "סוולו תקוף עם כנף ברזל את ארון! פידג'יאוטו, תקוף את לוקסריי עם ניקור!" מצווה פלקנר "לוקסריי, טעינה כשפידג'יאוטו מתקרב אלייך!" מצווה ג'ון.

אביב~
    פאר מהנהן לעברך, ואתה לוקח אותו חזרה אל מרכז הפוקימונים, שם הוא נשכב על המיטה בו היה, ומסתכל עליך "הוא מרגיש יותר טוב?" מופיע פתאום מקס משומקום.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 19 2009, 06:24 PM

קורן~
    ארון רץ במהירות ונעמד לפני לוקסריי, משתמש בהתקשחות וסופג את אס השמיים של היריבים, אך זה מעיף אותו הצידה, ופוצע אותו קל מאוד. לוקסריי משחרר רעם שעף לעבר פידג'יאוטו, מתחמק עם צוות כפול "סוולו תקוף עם כנף ברזל את ארון! פידג'יאוטו, תקוף את לוקסריי עם ניקור!" מצווה פלקנר "לוקסריי, טעינה כשפידג'יאוטו מתקרב אלייך!" מצווה ג'ון.
    "ארון, תדחוף את סוולו מתי שהוא מתקרב אליך!" אני אומר לו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. משתמש מנוסה
    קורן~
    ארון ממתין במקומו, ואז קופץ לדחוף את סוולו, אך סוולו מתחמק בקלות ופוגע בו עם כנף הברזל, פוצע אותו קשה מעוצמה המכה. לוקסריי משתמש בטעינה, ומגביר את הברק שעל גופו, ופידג'יאוטו מנקר אותו אך סופג מכה חזקה ביותר של חשמל, שפוצע אותו גם כן קשה "אוקיי, אל תוותרו! ציפור בוערת שניכם!" מצווה פלקנר לפתע "לוקסריי, פריקה!" מצווה ג'ון מיד.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 19 2009, 06:54 PM
    קורן~
    ארון ממתין במקומו, ואז קופץ לדחוף את סוולו, אך סוולו מתחמק בקלות ופוגע בו עם כנף הברזל, פוצע אותו קשה מעוצמה המכה. לוקסריי משתמש בטעינה, ומגביר את הברק שעל גופו, ופידג'יאוטו מנקר אותו אך סופג מכה חזקה ביותר של חשמל, שפוצע אותו גם כן קשה "אוקיי, אל תוותרו! ציפור בוערת שניכם!" מצווה פלקנר לפתע "לוקסריי, פריקה!" מצווה ג'ון מיד.
    "התקשחות!" אני אומר לסטיל במהירות.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    עומר~
    אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה 5 אחר הצהריים.
    אני הולך לדרך 30 לחפש פוקימונים או מאמנים.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

15. משתמש מנוסה

יוסי~
    מונפארו קופץ ומשתמש בגחלת תוך כדי סיבוב על זנבו, ואז מכה בקרקע עם אגרוף מאך, שמעיף מספר אבנים קטנים לגובה של חצי מטר, והם נופלים חזרה לקרקע.
    ''תתאמן על זה מונאפרו , ותנסה להוציא ניצוצות של אש מהגחלת , שיעופו לכל הצדדים ויעשו הרבה יופי .''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 29 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •