Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    קורן~
    ארון נעמד עייף במקומו ושוב מתקשח, וסופג מכה ישירות של הציפור הבוערת, אך למזלו ההתקשחות בלמה את רובה. ארון די מותש מהקרב. בינתיים, לוקסריי פוגע ישירות בפידג'יאוטו עם הפריקה, ופידג'יאוטו סופג הרבה חשמל ונופל מעולף על הקרקע "פידג'יאוטו לא יכול להילחם!" מכריז השופט, ופלקנר מחזיר אותו לפודר שלו "סוולו צוות כפול ואז אס השמיים!" מצווה פלקנר "לוקסריי, זנב ברזל!" מצווה ג'ון.
    אתה מבחין כי ארון בקושי זז.

עומר~
    אתה יוצא אל דרך 30 ומטייל בה כמה דקות, כשלפתע אתה פוגש באלקיד! :o

יוסי~
    מונפארו מנסה שוב את התרגיל, ומצליח להעיף את האבנים לכיוון הגחלת שהוא שלח, אך האבנים נופלות מהר מאוד על הקרקע.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 19 2009, 10:24 PM

יוסי~
    מונפארו מנסה שוב את התרגיל, ומצליח להעיף את האבנים לכיוון הגחלת שהוא שלח, אך האבנים נופלות מהר מאוד על הקרקע.
    'יש לי רעיון .'
    ''מונאפרו , תשתמש באגרוף מאך ותעיף המון אבנים למעלה , לאחר מכן קפוץ ותשתמש בגחלת על כל האבנים !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    יוסי~
    מונפארנו נעמד, ומסתכל עליך. הוא מהנהן ותופס מרחק ממך, כדי שלא תיפגע. הוא מניף שוב את אגרוף המאך ופוגע בקרקע יותר בחוזקה, מעיף את הבאנים למעלה. ואז מונפארנו קופץ, מסתובב באוויר ושולח גחלת מסביב ופוגע ישירות באבנים, שנהפכות לאפר שמתפזר לו באוויר. הוא נוחת שמח ומאושר על הקרקע.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 19 2009, 10:28 PM
    יוסי~
    מונפארנו נעמד, ומסתכל עליך. הוא מהנהן ותופס מרחק ממך, כדי שלא תיפגע. הוא מניף שוב את אגרוף המאך ופוגע בקרקע יותר בחוזקה, מעיף את הבאנים למעלה. ואז מונפארנו קופץ, מסתובב באוויר ושולח גחלת מסביב ופוגע ישירות באבנים, שנהפכות לאפר שמתפזר לו באוויר. הוא נוחת שמח ומאושר על הקרקע.
    ''מצויין מונאפרו !
    בוא נתאמן על זה , שממש ניצוצות יעופו בשמיים , ומחר נלך לתחרות הסרט !''
    אני אומר לו בחיוך רחב .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר~
    אתה יוצא אל דרך 30 ומטייל בה כמה דקות, כשלפתע אתה פוגש באלקיד! :o
    'מכיוון שיש לי כבר פוקימון חשמל אני לא אלכוד אותו אלא אתאמן נגדו.
    "צא צ'רמנדר!" אני אומר ומוציא את צ'רמנדר. "צ'רמנדר,גחלת על אלקיד!" אני מצווה עליו.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

6. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    קורן~
    ארון נעמד עייף במקומו ושוב מתקשח, וסופג מכה ישירות של הציפור הבוערת, אך למזלו ההתקשחות בלמה את רובה. ארון די מותש מהקרב. בינתיים, לוקסריי פוגע ישירות בפידג'יאוטו עם הפריקה, ופידג'יאוטו סופג הרבה חשמל ונופל מעולף על הקרקע "פידג'יאוטו לא יכול להילחם!" מכריז השופט, ופלקנר מחזיר אותו לפודר שלו "סוולו צוות כפול ואז אס השמיים!" מצווה פלקנר "לוקסריי, זנב ברזל!" מצווה ג'ון.
    אתה מבחין כי ארון בקושי זז.

"אני מחפה עליך ג'ון" אני אומר לו, "סטיל, פשוט תמשיך להתקשח!" אני אומר לסטיל.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. משתמש מנוסה
    קורן~
    ארון מתחיל להתקשח, אך ההתקשחות לא מפיקה, כשלפתע אור לבן מתחיל להקיף אותו! גופו גדל וגדל וגדל, וכעת במקום ארון עומד ליירון!
    *ליירון למד גם הפלה - TAKE DOWN
    "ארון התפתח!?" אומר פלקנר והוא ממש מופתע "הוף גם כנף ברזל עם א השמיים!" מצווה מיד פלקנר. לוקרי מזנק קדימה עם זנב הברזל ופוגע בכמה כיפילם, אך סוולו האמיתי פוגע ישירות בשני הפוקימונים ופוצע אותם קשה מאוד. "ציפור בוערת בכל הכוח!" מצווה פלקנר "לוקסרי, קרן על!" מצווה כעת ג'ון.

עומר~
    צ'רמנדר מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח גחלת לעבר אלקיד שפוגעת בו. אלקיד מתעצבן, ומשתמש באגרוף חשמל שפוגע בצ'רמנדר ומעיף אותו אחורנית.

יוסי~
    "מונפארנו!" אומר מונפארנו בחיוך ומניף את ידו כלפי מעלה. הוא חוזר לבצע שוב את התרגיל אך הפעם חלק קטן מהאבנם מתפרקות במפגש עם הגחלת ועפים עליו, גורמים לו לכוויה בגב, והוא זועק קצת מכאב.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 20 2009, 11:15 PM

יוסי~
    "מונפארנו!" אומר מונפארנו בחיוך ומניף את ידו כלפי מעלה. הוא חוזר לבצע שוב את התרגיל אך הפעם חלק קטן מהאבנם מתפרקות במפגש עם הגחלת ועפים עליו, גורמים לו לכוויה בגב, והוא זועק קצת מכאב.
    '' מונאפרו , אתה בסדר ?!''
    אני אומר ולוקח אותו למרכז הפוקימונים , ''אל תדאג , אני סומך עליך .''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    קורן~
    ארון מתחיל להתקשח, אך ההתקשחות לא מפיקה, כשלפתע אור לבן מתחיל להקיף אותו! גופו גדל וגדל וגדל, וכעת במקום ארון עומד ליירון!
    *ליירון למד גם הפלה - TAKE DOWN
    "ארון התפתח!?" אומר פלקנר והוא ממש מופתע "הוף גם כנף ברזל עם א השמיים!" מצווה מיד פלקנר. לוקרי מזנק קדימה עם זנב הברזל ופוגע בכמה כיפילם, אך סוולו האמיתי פוגע ישירות בשני הפוקימונים ופוצע אותם קשה מאוד. "ציפור בוערת בכל הכוח!" מצווה פלקנר "לוקסרי, קרן על!" מצווה כעת ג'ון.

"סטיל, כאשר סוולו מתקרב אליך תשתמש בהפלה!" אני אומר במהירות, "וג'ון" אני אומר לו, "כדי לך לנטרל את סוולו ואז לגמור אותו" אני מסביר לו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 8 2009, 07:15 PM
    לירן~
    "גאאאאאאאאאאסטלי" קורא גאסטלי ומשתמש בפרצוף מפחיד, מצליח להפחיד מעט את מאנקי ולמנוע ממנו בקרב הזה לשוב לפוכדור שלו "מאנקי, בעיטה נמוכה!" מצווה המאמן, ומאנקי קופץ ומתקרב במהירות עם בעיטה נמוכה לעבר גאסטלי.
    "נסה להתחמק ולהשתמש בטינה גסטלי!"אני אומר ושוב בקצת חשש..

-------------

מצטער שלא הבתי מלא זמן פשוט האינטרנט שלי לא עבד :o
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

11. משתמש מנוסה
    לירון~
    גאסטלי מצליח להתחמק ומשתמש בטינה שפוגעת במאנקי, והוא כרגע יכול להשתמש רק בבעיטה נמוכה. לפתע, הילד מקבל הודעה בפוקיגיר שלו, והוא בודק אותה "מצטער, חייב לזוז ביי!" הוא אומר, מחזיר את מאנקי ורץ מהמקום, מותר אותך בהלם ממה שקרה.

יוסי~
    אתה לוקח את מונפארנו למרכז הפוקימונים ומראה אותו לאחות גו'י, והיא לוקחת אותו, ומורחת לו על הגב משחה נגד כוויות, ומונפארנו זועק קצת מכאב. היא חובשת אותו במקום "זהו, תנסה רק לגרום לו להשתמש בפחות מהלכים עד מחר, טוב? זה לא אמור להפריע לו להשתמש במהלכים" אומרת לך האחות גו'י.

קורן~
    לוקסריי משחרר קרן על לעבר סוולו שנפגש עם הציפור הבוערת והלפתכם מצליחה לחדור אותם, למרות שסוולו די נפגע מההתקפה. הוא צולל כעת לעבר לוקסריי ופוגע בו, פוצע אותו קשה מאוד כתוצאה מהאש, וליירון מפתיע אותו עם הפלה ומפיל אותו לקרקע. סוולו נפצע קשה מאוד. "אס שמיים!" צועק פלקנר, וסוולו מתרומם לאט ועף חזרה למעלה "תקשיב, לוקסריי לא יכול לתקוף במהלך הזה בגלל קרן העל, אז אתה תסיים את הקרב" אומר לך ג'ון.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 21 2009, 06:01 PM

יוסי~
    אתה לוקח את מונפארנו למרכז הפוקימונים ומראה אותו לאחות גו'י, והיא לוקחת אותו, ומורחת לו על הגב משחה נגד כוויות, ומונפארנו זועק קצת מכאב. היא חובשת אותו במקום "זהו, תנסה רק לגרום לו להשתמש בפחות מהלכים עד מחר, טוב? זה לא אמור להפריע לו להשתמש במהלכים" אומרת לך האחות גו'י.

אני מחייך , ''אל תדאגי , הוא מוכן , ואני מאמין בו .''
    אני לוקח אותו , והולך לישון , עם ריולו , ומונאפרו .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 21 2009, 06:01 PM

קורן~
    לוקסריי משחרר קרן על לעבר סוולו שנפגש עם הציפור הבוערת והלפתכם מצליחה לחדור אותם, למרות שסוולו די נפגע מההתקפה. הוא צולל כעת לעבר לוקסריי ופוגע בו, פוצע אותו קשה מאוד כתוצאה מהאש, וליירון מפתיע אותו עם הפלה ומפיל אותו לקרקע. סוולו נפצע קשה מאוד. "אס שמיים!" צועק פלקנר, וסוולו מתרומם לאט ועף חזרה למעלה "תקשיב, לוקסריי לא יכול לתקוף במהלך הזה בגלל קרן העל, אז אתה תסיים את הקרב" אומר לך ג'ון.
    "או... אוקיי..." אני ממלמל, "בסדר סטיל, התקשח וכאשר סוולו יתקרב אליך תנגח בו!" אני אומר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר~
    צ'רמנדר מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח גחלת לעבר אלקיד שפוגעת בו. אלקיד מתעצבן, ומשתמש באגרוף חשמל שפוגע בצ'רמנדר ומעיף אותו אחורנית.
    "אוקי צ'רמנדר,צרחה ואז גחלת!" אני אומר.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

15. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 19 2009, 04:24 PM

אביב~
    פאר מהנהן לעברך, ואתה לוקח אותו חזרה אל מרכז הפוקימונים, שם הוא נשכב על המיטה בו היה, ומסתכל עליך "הוא מרגיש יותר טוב?" מופיע פתאום מקס משומקום.
    "כן, הוא בסדר, תודה על הדאגה" אומר לו ואחייך.
    ---
    יווווווו יהיה למישהו אגרון עוד התפתחות!@!@!@!!!!! !!!
    הוא לא לוקח דמג' ממתקפות כמו טטיק דאון, לכן הוא יכול לתקוף במתקפה כזו שהעוצמה שלה...כמה 90-95 אני לא בבדיוק זוכר, באמת שלא, ולא לקחת דמג' עצמי, יו איזה עצבים, זה מגניב שיש לי מתחרים ם:
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

עמוד 30 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •