Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    אביב~
    "איזה מזל..." אומר לך מקס "תגיד, אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל אותך.

עומר~
    צרמנד'ר צורח וגורם לאלקיד לקפוץ אחורנית, ואז שולח גחלת שפוגעת בו בחוזקה. אלקיד מתאושש לאט לאט, ואז שולח מכת ברק ופוגע בצרמנד'ר.

קורן~
    סטיל מתקשח, ואז רץ קדימה, מתחמק בקלות מהאס שמיים ופוגע ישירות בסוולו! סוולו מוטח בקרקע, מעולף. "סוולו לא יכול להילחם! הזוכים בקרב המכון הם הצמד של ג'ון וקורן!" מכריז השופט.
    "כל הכבוד לכם" אומר פלקנר ומחזיר את סוולו לפוכדור שלו "נלחמתם היטב, ולכן שניכם מקבלים את תג הספיר" הוא אומר, ומגיש לכם קופסא, בתוכה נמצאים 2 התגים.

יוסי~
    אתה עומד לחזור לחדר, אך אתה מרגיש שהבטן שלך מקרקרת. אתה רואה שריאולו מתחיל לבכות קצת מרוב רעב. השעה עכשיו 18:50.

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 22 2009, 07:12 PM

קורן~
    סטיל מתקשח, ואז רץ קדימה, מתחמק בקלות מהאס שמיים ופוגע ישירות בסוולו! סוולו מוטח בקרקע, מעולף. "סוולו לא יכול להילחם! הזוכים בקרב המכון הם הצמד של ג'ון וקורן!" מכריז השופט.
    "כל הכבוד לכם" אומר פלקנר ומחזיר את סוולו לפוכדור שלו "נלחמתם היטב, ולכן שניכם מקבלים את תג הספיר" הוא אומר, ומגיש לכם קופסא, בתוכה נמצאים 2 התגים.

"תודה" אני אומר לו בחיוך, משבח את סטיל ומחזיר אותו לפוקדור, "אני הולך למרכז הפוקימונים, אתה בא?" אני שואל את ג'ון לאחר שאנחנו יוצאים מן המכון.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר~
    צרמנד'ר צורח וגורם לאלקיד לקפוץ אחורנית, ואז שולח גחלת שפוגעת בו בחוזקה. אלקיד מתאושש לאט לאט, ואז שולח מכת ברק ופוגע בצרמנד'ר.

"אוקי צ'רמנדר,מסך עשן ואז שרוט את אלקיד!" אני מצווה.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

4. משתמש מנוסה

יוסי~
    אתה עומד לחזור לחדר, אך אתה מרגיש שהבטן שלך מקרקרת. אתה רואה שריאולו מתחיל לבכות קצת מרוב רעב. השעה עכשיו 18:50.
    אני לוקח מהתיק שלי אוכל פוקימוני ואוכל לבני האדם , ונותן לי , לריולו , למונאפרו , לשינקס , ולהרקרוס .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 22 2009, 05:12 PM
    אביב~
    "איזה מזל..." אומר לך מקס "תגיד, אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל אותך.
    "לא אוכל לסרב, אבל בעוד יומיים ידידי, בעוד יומיים, ממש כאן מחוץ למרכז, בצהרי היום" אומר לו.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. משתמש מנוסה
    אביב~
    "אם כך, להתראות בינתיים" הוא אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה מסתכל על פארפדג', שיושן לו בנחת כעת.

יוסי~
    אתה מחטט בתוך התיק שלך אחר חיפוש של מזון, ואתה מגלה שאין לך. ריאולו מתחיל לבכות די חזק.

עומר~
    צרמנד'ר מתאושש אט אט מהמכה, ואז שולח מסך עשן ממלא את הזירה. אלקיד לא יכול לראות כלום והוא שולח מכות ברק לכיוונים שונים במטרה לפגוע בצרמנד'ר, אך הוא מפספס אותו. צרמנד'ר מגיח מאחוריו ושולח גחלת מטווח קצר שפוגעת ישירות באלקיד. אלקיד נופל על הקרקע, מעולף.

קורן~
    "כן, אני בא" הוא אומר לך ושניכם צועדים יחדיו אל עבר מרכז הפוקימונים. אתם נכנסים פנימה ומבחינים כי האחות גו'י איננה נמצאת ורק צנס'י שם.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 23 2009, 09:41 PM

קורן~
    "כן, אני בא" הוא אומר לך ושניכם צועדים יחדיו אל עבר מרכז הפוקימונים. אתם נכנסים פנימה ומבחינים כי האחות גו'י איננה נמצאת ורק צנס'י שם.
    "שלום צ'נסי" אני אומר לה, "הנה הפוקימונים שלי" אני מוסיף בחיוך ונותן לה את הפוקדורים.
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר~
    צרמנד'ר מתאושש אט אט מהמכה, ואז שולח מסך עשן ממלא את הזירה. אלקיד לא יכול לראות כלום והוא שולח מכות ברק לכיוונים שונים במטרה לפגוע בצרמנד'ר, אך הוא מפספס אותו. צרמנד'ר מגיח מאחוריו ושולח גחלת מטווח קצר שפוגעת ישירות באלקיד. אלקיד נופל על הקרקע, מעולף.
    "כל הכבוד צ'רמנדר!" אני משבח אותו ומחזיר אותו לפוקדור. אני בודק מה השעה.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

9. משתמש מנוסה

יוסי~
    אתה מחטט בתוך התיק שלך אחר חיפוש של מזון, ואתה מגלה שאין לך. ריאולו מתחיל לבכות די חזק.

''אל תבכה ריולו .''
    אני אומר במטרה להרגיע אותו , ומנסה לחפש חנות עם אוכל פוקימוניי .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    קורן~
    צנס'י מחייכת ולוקחת ממך ומג'ון את הפוכדורים שלכם. היא מניחה אותם במתקן ומפעילה אותו. כעבור כמה דקות היא מחזירה לכם אותם "צנס'י!" היא אומרת וקדה בפניכם.
    "אז, מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?" שואל אותך ג'ון. השעה כרגע היא 15:09.

עומר~
    אתה משבח את צרמנד'ר ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מסתכל ורואה שהשעה כבר 19:00.

יוסי~
    אתה מחזיר את שאר הפוקימונים ולוקח את ריאולו בידיים, ואתה יורד למטה. אתה פוגש שם את האחות גו'י "ואו, ריאולו! הוא זה שבקע מהביצה?" היא שואלת אותך בהתרגשות "נראה שהוא די רעב" היא אומרת, ומתכופפת אל ארון קטן שליד הדלפק. היא מוציאה מתוכו חלב "תן לו את זה. הוא יצטרך לשתות חלב בימים הקרובים, ורק אז הוא יוכל לאכול משהו מוצק. ברגע שהוא לא ירצה יותר חלב, תדע שצריך לתת לו אוכל מוצק" היא אומרת לך, ונונת בקבוק אחד לריאולו, שמיד מתחיל לשתות לבד.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 24 2009, 07:45 PM
    קורן~
    צנס'י מחייכת ולוקחת ממך ומג'ון את הפוכדורים שלכם. היא מניחה אותם במתקן ומפעילה אותו. כעבור כמה דקות היא מחזירה לכם אותם "צנס'י!" היא אומרת וקדה בפניכם.
    "אז, מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?" שואל אותך ג'ון. השעה כרגע היא 15:09.

"אני הולך להתאמן עם דארק" אני אומר לו, "מה אתה הולך לעשות?" אשאל אותו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. משתמש מנוסה
    קורן~
    "אני אתקדם לעבר העיירה אקרוטיק, חשבתי על פוקימון רוח לצוות ושמעתי שבמגדל הפח הישן שם יש מלא רוחות. אולי אני אמצא אחד טוב לצוות שלי" הוא אומר לך בחיוך "אז, נתראה" הוא לוחץ את ידך, ונפרד ממך, פונה אל עבר היציאה הצפון-מערכית של העיר.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 24 2009, 08:10 PM
    קורן~
    "אני אתקדם לעבר העיירה אקרוטיק, חשבתי על פוקימון רוח לצוות ושמעתי שבמגדל הפח הישן שם יש מלא רוחות. אולי אני אמצא אחד טוב לצוות שלי" הוא אומר לך בחיוך "אז, נתראה" הוא לוחץ את ידך, ונפרד ממך, פונה אל עבר היציאה הצפון-מערכית של העיר.
    "להתראות..." אני ממלמל ונפרד ממנו לצמיתות, לאחר מכן אני הולך אל דרך 32 כדי לחפש פוקימון לאימון.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה פונה אל עבר היציאה הדרומים של העיר ונכנס אל תוך דרך 32. אתה מטייל לך בהנאה בה, עד שלפתע אתה נתקל במאריפ.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 24 2009, 08:34 PM
    קורן~
    אתה פונה אל עבר היציאה הדרומים של העיר ונכנס אל תוך דרך 32. אתה מטייל לך בהנאה בה, עד שלפתע אתה נתקל במאריפ.
    "בסדר דארק, תשתמש בנשיכה!" אני קורא.
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 31 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •