'הקרב בקרוב יתחיל'אני חושב לעצמי והולך למרכז הפוקימוניםOriginally posted by Jeff hardy@Mar 24 2009, 07:45 PM
עומר~
אתה משבח את צרמנד'ר ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מסתכל ורואה שהשעה כבר 19:00.
'הקרב בקרוב יתחיל'אני חושב לעצמי והולך למרכז הפוקימוניםOriginally posted by Jeff hardy@Mar 24 2009, 07:45 PM
עומר~
אתה משבח את צרמנד'ר ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מסתכל ורואה שהשעה כבר 19:00.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
אני מלטף את ריולו כסימן לאהבה , ואומר לאחות ג'וי , ''כמה זה עולה בבקשה?''Originally posted by Jeff hardy@Mar 24 2009, 07:45 PM
יוסי~
אתה מחזיר את שאר הפוקימונים ולוקח את ריאולו בידיים, ואתה יורד למטה. אתה פוגש שם את האחות גו'י "ואו, ריאולו! הוא זה שבקע מהביצה?" היא שואלת אותך בהתרגשות "נראה שהוא די רעב" היא אומרת, ומתכופפת אל ארון קטן שליד הדלפק. היא מוציאה מתוכו חלב "תן לו את זה. הוא יצטרך לשתות חלב בימים הקרובים, ורק אז הוא יוכל לאכול משהו מוצק. ברגע שהוא לא ירצה יותר חלב, תדע שצריך לתת לו אוכל מוצק" היא אומרת לך, ונונת בקבוק אחד לריאולו, שמיד מתחיל לשתות לבד.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אתחיל לשחק איתו ולגרום לו לצחוק.Originally posted by Jeff hardy@Mar 23 2009, 07:41 PM
אביב~
"אם כך, להתראות בינתיים" הוא אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה מסתכל על פארפדג', שיושן לו בנחת כעת.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אביב~
אתה מתחיל לדגדג אותו והוא מתעצבן מזה ונותן לך מכה עם האלה שלו בראש XD. הוא חוזר לישון.
יוסי~
"זה חינם, אתה לא צריך לשלם" היא אומרת בחביבות "העיקר שהוא מחבב אותך" היא מוסיפה. ריאולו מסיים לשתות את החלב וקופץ לרצפה. הוא מניף את זרועותיו ומסתכל עליך "אני חושבת שהוא רוצה להילחם את הקרב הראשון שלו" אומרת לךה אחות גו'י.
עומר~
אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה רואה שמרכז הפוקימונים די ריק, והאחות גו'י עסוקה בסידורו.
קורן~
פ'וציאנה מזנק ממקומו וקופץ לעבר מאריפ. הוא משתמש בנשיכה ונושך אותה בהפתעה בגבה, והיא זועקת מכאב. מאריפ מכה עם זנבה עם גבו של פ'וציאנה וגורמת לו לעזוב אותה, ואז היא שולחת מכת ברק שפוגעת בפ'וציאנה ופוצעת אותו בינוני.
''נו טוב , בוא נחפש לנו איזה פוקימון !''Originally posted by Jeff hardy@Mar 27 2009, 05:38 PM
יוסי~
"זה חינם, אתה לא צריך לשלם" היא אומרת בחביבות "העיקר שהוא מחבב אותך" היא מוסיפה. ריאולו מסיים לשתות את החלב וקופץ לרצפה. הוא מניף את זרועותיו ומסתכל עליך "אני חושבת שהוא רוצה להילחם את הקרב הראשון שלו" אומרת לךה אחות גו'י.
אני אומר , ויוצא החוצה .
מחפש פוקימון חלש יחסית , שיהווה יריב טוב לריולו .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
יוסי~
אתה יוצא עם ריאולו החוצה שמתחיל לדלג לו ולחפש פוקימונים. הוא מרים סלע באמצע הדרך ופתאום צץ לו שם וורמפל שמפתיע אותו ושולח עליו חוט שמכסה את פיו. ריאולו המופתע מנסה להשתחרר מהחוט ובקושי מצליח.
''ריולו , תשתמש בפעולת הסחה ואז במתקפה מהירה !''Originally posted by Jeff hardy@Mar 27 2009, 06:54 PM
יוסי~
אתה יוצא עם ריאולו החוצה שמתחיל לדלג לו ולחפש פוקימונים. הוא מרים סלע באמצע הדרך ופתאום צץ לו שם וורמפל שמפתיע אותו ושולח עליו חוט שמכסה את פיו. ריאולו המופתע מנסה להשתחרר מהחוט ובקושי מצליח.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"דארק, תנהם ושהיא זזה לאחור, נשך אותה בחוזקה!" אני אומר לו.Originally posted by Jeff hardy@Mar 27 2009, 05:38 PM
קורן~
פ'וציאנה מזנק ממקומו וקופץ לעבר מאריפ. הוא משתמש בנשיכה ונושך אותה בהפתעה בגבה, והיא זועקת מכאב. מאריפ מכה עם זנבה עם גבו של פ'וציאנה וגורמת לו לעזוב אותה, ואז היא שולחת מכת ברק שפוגעת בפ'וציאנה ופוצעת אותו בינוני.
ε(●̮̮̃•̃)з
אנסה להירדם גם אני, אהיה שם לצידו.Originally posted by Jeff hardy@Mar 27 2009, 03:38 PM
אביב~
אתה מתחיל לדגדג אותו והוא מתעצבן מזה ונותן לך מכה עם האלה שלו בראש XD. הוא חוזר לישון.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
"סלחי לי האחות ג'וי,תוכלי להתפנות אלי?" אני שואל אותה בנימוס.Originally posted by Jeff hardy@Mar 27 2009, 05:38 PM
עומר~
אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה רואה שמרכז הפוקימונים די ריק, והאחות גו'י עסוקה בסידורו.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
עומר~
"רק רגע אחד" היא אומרת לך. היא גומרת לנקות בקטע קטן במרכז, מחזירה את החפצים למקום ומתפנה אלייך כעת "איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.
אביב~
אתה מניח את ראשך על מיטתו של פארפדג' ואט אט אתה חש מנומנם. אתה עוצם את עיניך ונרדם.
אתה חולם שאתה עומד על במה גדולה, ואנשים מריעים לך. הרגע זכית בתחרות גדולה של קרבות פוקימונים. מארגן התחרות מעניק לך גביע, ועומד לחשוף בפניך את הפרס שזכית בתחרות. הוא מרים את הבד המכסה את המתנה -
טראח! אתה חש לפתע מכה חזקה בראשך שמעירה אותך.
קורן~
פ'וציאנה נוהם בחוזקה וגורם לפחד אצל מאריפ, שזזה לאחור בבהלה. פ'וציאנה מנצל זאת ומזנק לעברה, פוגע בה עם נשיכה. מאריפ הפצועה נופלת על הקרקע, פצועה קשה ובקושי מצליחה להתרומם על רגליה.
יוסי~
ריאולו מרים אבן קטנה שהוא מוצא, נוגע בה והיא פתאום זוהרת באור כזה ומשנה את צורתה לפתע לאוכל פוקימונים קטן. ריאולו זורק אותו לעבר וורמפל שמבחין בזה, וקופץ לעברו. הוא תופס את החפץ בפיו ומתחיל ללעוס, ואז הוא יורק אותו החוצה בעיוות כאב. ריאולו מנצל זאת ורץ קדימה במהירות הבזק, פוגע בוורמפל עם מתקפה מהירה, פוצע אותו בינוני.
"וורמפל!" קורא וורמפל בכעס ותוקף עם התקלה את ריאולו ופוגע בו.
"בסדר פוקדור, צא!" אני קורא וזורק על מאריפ פוקדור.Originally posted by Jeff hardy@Mar 31 2009, 07:02 PM
קורן~
פ'וציאנה נוהם בחוזקה וגורם לפחד אצל מאריפ, שזזה לאחור בבהלה. פ'וציאנה מנצל זאת ומזנק לעברה, פוגע בה עם נשיכה. מאריפ הפצועה נופלת על הקרקע, פצועה קשה ובקושי מצליחה להתרומם על רגליה.
ε(●̮̮̃•̃)з
קורן~
אתה שולף פוכדור ריק מהתיק שלך ומשליך אותו אל עבר מאריפ הפצועה. הפוכדור נוגע בה והיא נשאבת פנימה. הפוכדור מתחיל לזוז מצד לצד, רוקד לו צה צה צה (XDDD), ולבסוף, הוא נעצר. מאריפ נלכדה!
"האו!" נובח פ'וציאנה באושר ומדלג סביבך.
עכשיו יהיו לי סיוטים...Originally posted by Jeff hardy@Mar 31 2009, 07:09 PM
קורן~
אתה שולף פוכדור ריק מהתיק שלך ומשליך אותו אל עבר מאריפ הפצועה. הפוכדור נוגע בה והיא נשאבת פנימה. הפוכדור מתחיל לזוז מצד לצד, רוקד לו צה צה צה (XDDD), ולבסוף, הוא נעצר. מאריפ נלכדה!
"האו!" נובח פ'וציאנה באושר ומדלג סביבך.
---------------------
"האו האו!" אני נובח גם, מרוב שמחה, "עכשיו צאי ספארק!" אקרא.
ε(●̮̮̃•̃)з
בטח יש עוד מקום ואנשים בכלל לא פעילים אצלך, אז אני אנסה להרשם ליתר בטחון. ם:
שם - שיר.
פוקימון התחלתי - פוליוואג (Poliwag) ~
מקצוע - מאמנת.
הערות/בקשות - ג'וק.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)