Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 2 2009, 06:15 PM

קורן~
    אתה כבר בפנים...

טעות שלי..
    ----------
    "מוזר..." אמלמל, ואמשיך להכנס אל עומק המערה, אבדוק עוד דברים מעניינים בדרך.
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתם ממשיכים בתוך המערה הקטנה ומסתכלים על הציורים, כשלפתע נשמע רעש תזוזה מאחוריכם. אתם מסתכלים ולא רואים כלום. פ'וציאנה מתחיל לנהום ונעמד לפניך.

עומר~
    אתה משלם ועולה לחדר. אתה פותח אותו ואתה רואה שם מיטה זוגית + מקלחת ושירותים + מרפסת + טלוויזיה.

רון~
    יש לכתוב מרכאות כשאתה מבצע תגובה של דיבור ו-' כאשר אתה חושב על משהו.
    כמו כן תעשה תגובה מושקעת, תסתכל על האחרים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל מגיח מתוך הפוכדור שלו ונעמד לפניך. נידורן מבחין בו ונעמד מוכן לקרב. טוטודייל רץ ושולח אקדח מים שנידורן מתחמק ממנה, אך הוא סופג מיד מתקפת שריטה, שפוצעת אותו בינוני. נידורן רץ, קופץ ומשתמש בבעיטה כפולה שפוגעת בטוטודייל קל עד בינוני.

יוסי~
    אתה מחזיר את ריאולו לפוכדור שלו ואתה יוצא בריצה אל עבר בניין התחרות. אתה מגיע לשם ומגלה שהגעת בדיוק בזמן. הפקידה מסמנת לך להיכנס אל מאחורי הקלעים ואתה נכנס.
    "ברוכים הבאים לתחרות התיאום של העיר ויולט! אני מנחת התחרות, קתרין!" אומרת המנחה והקהל שואג משמחה "אנחנו נתחיל בשלב התצוגה בו כל מאמן והפוקימון שלו יראו את הכישורים שלהם, ולשלב רבע הגמר יעפילו 8 הטובים, שם הם יוגרלו אחד נגד השני וינסו להוריד כמה שיותר נקודות ליריב בתחום של 5 דקות, כאשר מי שישאר עם יותר נקודות חיים ימשיך הלאה. המנצח בתחרות התיאום יקבל את הסרט של העיר ויולט!" היא אומרת ומניפה את הסרט כלפי מעלה.
    "וכעת, אתם מוכנים??" היא שואלת את הקהל ששואג "ובכן, בואו נתחיל!" היא קוראת ומניפה את ידיה באוויר.
    אתה ממתין בתורך ואתה מבחין במאמנים שונים מציגים את היכולת שלהם, רובם לא מצליחים בכמה תרגילים ומקבלים ציון יחסית נמוך "כעת, קבלו את מתחרה מספר 10, יוסי מהעיר ניו בארק!" היא מכריזה. תורך הגיע.

שיר~
    "פוליוואג!" קורא פוליוואג בשמחה וקופץ לכתף שלך. אתם ממשיכים לצעוד לעבר העיר צארינגרו'ב, ועם רדת החשכה אתם מגיעים לעיר.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 3 2009, 12:12 PM
    רון~
    יש לכתוב מרכאות כשאתה מבצע תגובה של דיבור ו-' כאשר אתה חושב על משהו.
    כמו כן תעשה תגובה מושקעת, תסתכל על האחרים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל מגיח מתוך הפוכדור שלו ונעמד לפניך. נידורן מבחין בו ונעמד מוכן לקרב. טוטודייל רץ ושולח אקדח מים שנידורן מתחמק ממנה, אך הוא סופג מיד מתקפת שריטה, שפוצעת אותו בינוני. נידורן רץ, קופץ ומשתמש בבעיטה כפולה שפוגעת בטוטודייל קל עד בינוני.
    "טוטודיל תקפוץ לצד הימני של נידורן ותשתמש משם באקדח מים
    ואחרי שאתה פוגע בה תשתמש בשריטה בכל הכוח שלך"

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 3 2009, 01:12 PM

יוסי~
    אתה מחזיר את ריאולו לפוכדור שלו ואתה יוצא בריצה אל עבר בניין התחרות. אתה מגיע לשם ומגלה שהגעת בדיוק בזמן. הפקידה מסמנת לך להיכנס אל מאחורי הקלעים ואתה נכנס.
    "ברוכים הבאים לתחרות התיאום של העיר ויולט! אני מנחת התחרות, קתרין!" אומרת המנחה והקהל שואג משמחה "אנחנו נתחיל בשלב התצוגה בו כל מאמן והפוקימון שלו יראו את הכישורים שלהם, ולשלב רבע הגמר יעפילו 8 הטובים, שם הם יוגרלו אחד נגד השני וינסו להוריד כמה שיותר נקודות ליריב בתחום של 5 דקות, כאשר מי שישאר עם יותר נקודות חיים ימשיך הלאה. המנצח בתחרות התיאום יקבל את הסרט של העיר ויולט!" היא אומרת ומניפה את הסרט כלפי מעלה.
    "וכעת, אתם מוכנים??" היא שואלת את הקהל ששואג "ובכן, בואו נתחיל!" היא קוראת ומניפה את ידיה באוויר.
    אתה ממתין בתורך ואתה מבחין במאמנים שונים מציגים את היכולת שלהם, רובם לא מצליחים בכמה תרגילים ומקבלים ציון יחסית נמוך "כעת, קבלו את מתחרה מספר 10, יוסי מהעיר ניו בארק!" היא מכריזה. תורך הגיע.

''קדימה מונאפרו , צא ! ''
    אני אומר וזורק את הפוקדור שלו .
    ''עכשיו מונאפרו , תתגלגל באוויר ותטיח אגרוף מאך על האדמה !
    לאחר מכן תתגלגל שוב ושלח גחלת על האבנים , שיתפוצצו מן הגחלת שלנו !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 3 2009, 01:12 PM

עומר~
    אתה משלם ועולה לחדר. אתה פותח אותו ואתה רואה שם מיטה זוגית + מקלחת ושירותים + מרפסת + טלוויזיה.
    'חדר יפה' אני חושב לעצמי ונכנס למקלחת.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 3 2009, 02:12 PM
    קורן~
    אתם ממשיכים בתוך המערה הקטנה ומסתכלים על הציורים, כשלפתע נשמע רעש תזוזה מאחוריכם. אתם מסתכלים ולא רואים כלום. פ'וציאנה מתחיל לנהום ונעמד לפניך.
    "מה קרה?..." אשאל את פוצ'יאנה בחשש ואסתכל לצדדים כדי לאתר את מה שמסתתר שם.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 3 2009, 11:12 AM
    שיר~
    "פוליוואג!" קורא פוליוואג בשמחה וקופץ לכתף שלך. אתם ממשיכים לצעוד לעבר העיר צארינגרו'ב, ועם רדת החשכה אתם מגיעים לעיר.
    "בוא נלך למרכז הפוקימונים, נרפא אותך ואת פאצ'יריסו ונשכיר לנו חדר." אני אומרת אל פוליוואג את התכנון להערב, אני מתקדמת אל מרכז הפוקימונים של העיר צ'אריגרוב.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

8. משתמש מנוסה
    שיר~
    אתם צועדים ברחבי העיר, מחפשים אחר מרכז הפוקימונים. לאחר מספר דקות, אתם מבחינים בו. אתם צועדים לעברו ונכנסים פנימה. את מבחינה כי במרכז ישנם מספר מאמנים שיושבים בצד ומשוחחים ביניהם על טקטיקות אימון, ואת האחות גו'י יושבת מאחורי הדלפק שלה ומתעסקת במחשב. את מתקרבת לעברה, והיא מבחינה בך ונעמדת "ברוכה הבאה למרכז הפוקימונים, איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.

קורן~
    פ'וציאנה ממשיך לנהום ואתם מתחילים ללכת מעט קדימה. לאט לאט אתם ממשיכים, כשלפתע גאסטלי מופיע לפניך ומשתמש עליך בליקוק!
    אתה מרגיש משותק, וגאסטלי צוחק. אתה בקושי מצליח לקום חזרה. פו'ציאנה מזנק ומנסה לתקוף את גאסטלי, אך הוא מתחמק ממנו בקלות.

עומר~
    אתה מניח את חפצייך ונכנס להתקלח. אתה יוצא כעבור כמה דקות ושיערך מפיץ ריח של שמפו. אתה מתחיל להרגיש עייף.

יוסי~
    מונפארנו מגיח החוצה, מניף את זרועותיו בשמחה ונוחח על הקרקע. הוא קופץ גבוה, ואז צולל בסיבוב אל עבר הקרקע ומכה עם אגרוף מאך בנקודה מדוייקת. חלקי קרקע מתחילים לעוף אל עבר האוויר, ואז מונפארנו משתמש בזנבו, על מנת לעוף חזרה למעלה, והוא שולח גחלת בסיבוב שפוגעת באבנים, שנשרפים לחלוטין והופכים לאפר קטנטן המתפזר סביבו. "נהדר!" אומרת קתרין. מונפארנו יורד לכיוון הקרקע, אך אז לפתע הוא חש בכאב רב במקום בו נפגע בגבו, והוא לא מצליח בשל כך לנחות בצורה מושלמת על הקרקע, והוא מחליק "אוי, זה יפגע להם בנקודות כנראה!" אומרת קתרין.

רון~
    מאיפה לך לדעת שאתה פוגע בה? אל תכניס דברים של המשך משלי לבפנים...
    אני זה שמחליט אם זה פגע או לא.
    וזה נידורן זכר....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל קופץ לימינו של נידורן ופוגע בו עם אקדח המים. לאחר מכן הוא רץ ותוקף עם שריטה, אך נידורן מפתיע אותו עם עוקץ רעל שמעיף אותו אחורנית ופוצע אותו בינוני. בנוסף לכך, נראה כי טוטודייל הורעל כתוצאה מהעוקץ.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 4 2009, 12:12 PM
    רון~
    מאיפה לך לדעת שאתה פוגע בה? אל תכניס דברים של המשך משלי לבפנים...
    אני זה שמחליט אם זה פגע או לא.
    וזה נידורן זכר....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל קופץ לימינו של נידורן ופוגע בו עם אקדח המים. לאחר מכן הוא רץ ותוקף עם שריטה, אך נידורן מפתיע אותו עם עוקץ רעל שמעיף אותו אחורנית ופוצע אותו בינוני. בנוסף לכך, נראה כי טוטודייל הורעל כתוצאה מהעוקץ.
    "טוטודיל תשרוט את נידורן ואז אקדח מים מאחורנית"

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 4 2009, 01:12 PM

עומר~
    אתה מניח את חפצייך ונכנס להתקלח. אתה יוצא כעבור כמה דקות ושיערך מפיץ ריח של שמפו. אתה מתחיל להרגיש עייף.

אני מתלבש לשינה,אחר כך אני מוציא את הפוקימונים שלי ואומר להם "חבר'ה,מחר נמשיך בתחרות ואולי גם נגיע למכון הראשון,אז לילה טוב!"אני נכנס למיטה.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 4 2009, 02:12 PM

קורן~
    פ'וציאנה ממשיך לנהום ואתם מתחילים ללכת מעט קדימה. לאט לאט אתם ממשיכים, כשלפתע גאסטלי מופיע לפניך ומשתמש עליך בליקוק!
    אתה מרגיש משותק, וגאסטלי צוחק. אתה בקושי מצליח לקום חזרה. פו'ציאנה מזנק ומנסה לתקוף את גאסטלי, אך הוא מתחמק ממנו בקלות.
    "פוצ'יאנה, גסטלי הוא בעצם גז, לכן לא תוכל לעזור פה..." אסביר לו ואסמן לו לזוז לאחור, "צא בלייד, על חושי!" אומר לאחר דקה קלה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 4 2009, 01:12 PM

יוסי~
    מונפארנו מגיח החוצה, מניף את זרועותיו בשמחה ונוחח על הקרקע. הוא קופץ גבוה, ואז צולל בסיבוב אל עבר הקרקע ומכה עם אגרוף מאך בנקודה מדוייקת. חלקי קרקע מתחילים לעוף אל עבר האוויר, ואז מונפארנו משתמש בזנבו, על מנת לעוף חזרה למעלה, והוא שולח גחלת בסיבוב שפוגעת באבנים, שנשרפים לחלוטין והופכים לאפר קטנטן המתפזר סביבו. "נהדר!" אומרת קתרין. מונפארנו יורד לכיוון הקרקע, אך אז לפתע הוא חש בכאב רב במקום בו נפגע בגבו, והוא לא מצליח בשל כך לנחות בצורה מושלמת על הקרקע, והוא מחליק "אוי, זה יפגע להם בנקודות כנראה!" אומרת קתרין.
    ''מונאפרו , חבטות זעם על האדמה !
    ואז קפוץ למעלה ותתגלגל , תנחת על האדמה !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 4 2009, 11:12 AM
    שיר~
    אתם צועדים ברחבי העיר, מחפשים אחר מרכז הפוקימונים. לאחר מספר דקות, אתם מבחינים בו. אתם צועדים לעברו ונכנסים פנימה. את מבחינה כי במרכז ישנם מספר מאמנים שיושבים בצד ומשוחחים ביניהם על טקטיקות אימון, ואת האחות גו'י יושבת מאחורי הדלפק שלה ומתעסקת במחשב. את מתקרבת לעברה, והיא מבחינה בך ונעמדת "ברוכה הבאה למרכז הפוקימונים, איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.
    "אני רוצה לרפא את הפוקימונים שלי בבקשה." אני אומרת בנימוס ומושיטה לה את פוליוואג ואת הפוכדור של פאצ'יריסו.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

14. משתמש מנוסה
    בגלל שהעלו גיבוי ויש לי אורחים בחג, אני אמשיך את המשחק בעוד מספר ימים. עימכם הסליחה.

מי שזוכר את ההמשך האחרון שלו, שיגיב כאן.

15. משתמש מנוסה
    אני זוכר שבבוקר צ'רמנדר היה במרפסת והסתכל השמיים,שאלתי אותו מה קרה לו,הוא נאנח והסתכל שוב לשמיים,הנחתי את היד שלי על הכתף שלו ושאלתי אותו בעדינות "אתה יכול להסביר לי מה קרה לך?"

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

עמוד 35 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •