Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 14 2009, 03:02 PM
    עומר~
    צרמנד'ר מסתכל עליך, מהנהן ומתקרב אלייך. הוא נוגע עם ראשו בפוכדור שלו ונכנס פנימה.

"אוקי חבר'ה,הולכים להמשיך בתחרות" אני אומר לפיצ'ו וספירו ומחזיר אותם לפוקדור,אני הולך לבניין התחרות.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 14 2009, 03:02 PM

יוסי~
    מונפארנו אוגר אנרגיה בידו ומעיף בחוזקה את גרואולייט עם אגרוף מאך ממנו, ומוסיף חבטות זעם, שפוצעות את גרואולייט באורח קשה "לא, גרואולייט!" אומרת קלי בעצב. גרואולייט נופל על הקרקע מעולף.
    "גרואולייט לא מסוגל להילחם! העולה לשלב הבא הוא יוסי והמונפארנו שלו!" מכריזה קתרין. מונפארנו מסתובב אלייך ומחייך.
    אני מחבק את מונאפרו ואומר תודה רבה !
    ואז אחכה ליריב הבא .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Apr 14 2009, 04:02 PM

קורן~
    אתה ממשיך לצעוד פנימה, כשלפתע אתה חש במשהו מוזר, ואתה מרגיש שרגלייך מתרוממות מעל הקרקע. כעבור מספר שניות אתה מוצא את עצמך בכניסה לעיר ויולט, בלי שום סיבה.

"זה היה מוזר..." אמלמל ואסתכל סביבי כדי לבדוק שאין אף אחד בסביבה.
    לאחר דקה קלה אלך לכיוון העיר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה יוצא אל בניין התחרות, ואתה נכנס פנימה. "או, שלום לך עומר!" אומרת פקידה כאשר אתה נכנס וניגש אליה לברר איפה אתה צריך להילחם "שיבוץ הבתים של שמינית הגמר הגיעה. אתה בבית 3. הקרב הראשון שלך יערך בעוד רבע שעה" אומרת לך הפקידה ומוסרת לך דף עם שעות הקרבות שלך היום (3 קרבות) ומיקום הקרבות.
    אתה רואה שהקרב שלך יערך בזירה 1, באולם הגדול.

יוסי~
    אתה יורד אל מאחורי הקלעים, שם מונפארנו מקבל טיפול לאחר הקרב בידי צאנס'י של האחות גו'י. כעבור כרבע שעה, מתקבל הדירוג של חצי הגמר ואתה משתתף בקרב הראשון. אתה עולה לזירה בחיוך מלא שמחה, והקהל מעודד אותך.
    "קרב חצי הגמר הראשון, בין יוסי לבין בן! הקרב יתחיל עכשיו!" מכריזה קתרין והשעון מתחיל לרוץ לאחור "צא החוצה, סנובר!" קורא בן ומשחרר החוצה סנובר שנראה חזק מאוד

קורן~
    אתה צועד חזרה לכיוון העיר ואחרי כמה דקות מגיע ליד מרכז הפוקימונים. השמש מתחילה לשקוע אט אט.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Umbreon@Apr 16 2009, 08:59 PM

יוסי~
    אתה יורד אל מאחורי הקלעים, שם מונפארנו מקבל טיפול לאחר הקרב בידי צאנס'י של האחות גו'י. כעבור כרבע שעה, מתקבל הדירוג של חצי הגמר ואתה משתתף בקרב הראשון. אתה עולה לזירה בחיוך מלא שמחה, והקהל מעודד אותך.
    "קרב חצי הגמר הראשון, בין יוסי לבין בן! הקרב יתחיל עכשיו!" מכריזה קתרין והשעון מתחיל לרוץ לאחור "צא החוצה, סנובר!" קורא בן ומשחרר החוצה סנובר שנראה חזק מאוד
    'קרח הא?יש לי יתרון .'
    אני חושב לעצמי , ''צא מונאפרו ! ליגלוג ואז גחלת !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Umbreon@Apr 16 2009, 08:59 PM
    עומר~
    אתה יוצא אל בניין התחרות, ואתה נכנס פנימה. "או, שלום לך עומר!" אומרת פקידה כאשר אתה נכנס וניגש אליה לברר איפה אתה צריך להילחם "שיבוץ הבתים של שמינית הגמר הגיעה. אתה בבית 3. הקרב הראשון שלך יערך בעוד רבע שעה" אומרת לך הפקידה ומוסרת לך דף עם שעות הקרבות שלך היום (3 קרבות) ומיקום הקרבות.
    אתה רואה שהקרב שלך יערך בזירה 1, באולם הגדול.

אני מתחיל ללכת לזירה 1.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Umbreon@Apr 16 2009, 09:59 PM

קורן~
    אתה צועד חזרה לכיוון העיר ואחרי כמה דקות מגיע ליד מרכז הפוקימונים. השמש מתחילה לשקוע אט אט.
    'כדי לישון במרכז...' אחשוב לעצמי בזמן שאני נכנס למרכז הפוקימונים.
    "שלום האחות גו'י" אפנה אליה, "אני צריך שתרפאי לי את הפוקימונים ולשכור חדר בבקשה" אומר לה בנימוס.
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה צועד אל מרכז הפוקימונים וננכס פנימה, ניגש היישר אל האחות גו'י. אתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים ולשכור חדר. היא מרפא לך את הפוקימונים ומביאה לך מפתח. אתה משלם 5$ ועולה לחדר.
    אתה נשכב על המיטה, ול]פתע מרגיש רעב קל בבטנך.

עומר~
    אתה ניגש אל זירה מספר 1, ונכנס אליה 5 דקות לפני תחילת הקרב. אתה עולה לזירה, והקהל צועק משמחה. אתה תופס את מקומך בזירה, ומצד השני של הזירה עולה מאמן שנראה די חזק "זהו קרב 2-2 בלי מגבלות זמן" מכריז השופט "צא החוצה, ספירו!" מכריז המאמן ומוציא אותו החוצה.

יוסי~
    מונפארנו יוצא ומשתמש בלגלוג לעברו של נובר, דבר שמרגיז אותו וגורם לו לרוץ במהירות בכעס לעבר מונפארנו "שלח לעברו אבקת שלג!" מצווה בן. סנובר פוצע את פיו ושולח אבקת שלג, בעוד מונפארנו משתמש בגחלת. המתקפות נפגשות ונוצר פיצוץ קטן שפוגע בשניהם. 15 נקודות יורדות לשניכם בהתאמה. "עכשיו נובר, ערפל!" מכריז בן, וסנובר שולח ערפל שמכסה את הזירה, מבלבל את מונפארנו קצת.

מצב הנקודות:
    יוסי - 85%
    בן - 85%

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Umbreon@Apr 17 2009, 08:26 PM
    קורן~
    אתה צועד אל מרכז הפוקימונים וננכס פנימה, ניגש היישר אל האחות גו'י. אתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים ולשכור חדר. היא מרפא לך את הפוקימונים ומביאה לך מפתח. אתה משלם 5$ ועולה לחדר.
    אתה נשכב על המיטה, ול]פתע מרגיש רעב קל בבטנך.
    אני קם, הולך אל המקקר אשר נמצא בחדר ופותח אותו.
    לאחר שאבדוק מה נמצא בו, אכין ארוחת ערב לי ולפוקימונים שלי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Umbreon@Apr 17 2009, 07:26 PM

יוסי~
    מונפארנו יוצא ומשתמש בלגלוג לעברו של נובר, דבר שמרגיז אותו וגורם לו לרוץ במהירות בכעס לעבר מונפארנו "שלח לעברו אבקת שלג!" מצווה בן. סנובר פוצע את פיו ושולח אבקת שלג, בעוד מונפארנו משתמש בגחלת. המתקפות נפגשות ונוצר פיצוץ קטן שפוגע בשניהם. 15 נקודות יורדות לשניכם בהתאמה. "עכשיו נובר, ערפל!" מכריז בן, וסנובר שולח ערפל שמכסה את הזירה, מבלבל את מונפארנו קצת.

מצב הנקודות:
    יוסי - 85%
    בן - 85%
    ''קפוץ למעלה ותשתמש בחבטות אש לכל הכיוונים !
    אם סנובר מופיע , תשתמש בגחלת !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה מוצא במקרר כמה מנות פוקימונים וכמה המבורגרים לאכילה. אתה משחרר את הפוקימונם החוצה וכולכם אוכלים את האוכל בשמחה. אתה מבחין שגאסטלי מספר כנראה בדיחות לראלט, ושניהם צוחקים. שראלטס צוחק גאסטלי גונב לו קצת אוכל.

יוסי~
    חבטות אש??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפארנו מנה ליצור חבטות אש ומצליח חלקית, אותם הוא שולח ביבו, אך נדמה שהן לא פוגעות בשום דבר (הניקוד יורד בעקבות זה ל77 נקודות). סנובר מפתיע אותו מאחורה עם עלי תער שפוגעים במונפארנו, אך הוא מגיב עם גחלת שפוגעת בחוזקה בסנובר. נראה עוד דקה וחצ לקרב.

מצב נקודות החיים:
    יוסי - 70 נק'
    בן - 74 נק'

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Umbreon@Apr 18 2009, 12:33 AM
    קורן~
    אתה מוצא במקרר כמה מנות פוקימונים וכמה המבורגרים לאכילה. אתה משחרר את הפוקימונם החוצה וכולכם אוכלים את האוכל בשמחה. אתה מבחין שגאסטלי מספר כנראה בדיחות לראלט, ושניהם צוחקים. שראלטס צוחק גאסטלי גונב לו קצת אוכל.

"גסטלי..." אמלמל במעט כעס, "תחזיר לראלטס את האוכל שלו, זה לא יפה" אומר לו, "תלמד להיות מעט יותר מנומס, ואם אתה רעב יש עוד" אוסיף לאחר הנאום הקצר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Umbreon@Apr 17 2009, 11:33 PM

יוסי~
    חבטות אש??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מונפארנו מנה ליצור חבטות אש ומצליח חלקית, אותם הוא שולח ביבו, אך נדמה שהן לא פוגעות בשום דבר (הניקוד יורד בעקבות זה ל77 נקודות). סנובר מפתיע אותו מאחורה עם עלי תער שפוגעים במונפארנו, אך הוא מגיב עם גחלת שפוגעת בחוזקה בסנובר. נראה עוד דקה וחצ לקרב.

מצב נקודות החיים:
    יוסי - 70 נק'
    בן - 74 נק'
    ''עכשיו !גחלת !ואז תשתמש בשריטה !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    יוסי~
    "מגן!" צועד בן, והגחלת נחסמת במגן של סנובר. מונפארנו מנסה לשבור את המגן אך אינו מצליח בכך "כוח סודי!" מצווה בן. מונפארנו רץ ומתחמק מהכוח הסודי ושורט את סנובר. שניהם פצועים די קשה.
    "20 שניות לסוף!" נשמע קולה של קתרין.

מצב הנקודות:
    יוסי - 63%
    בן - 64%

קורן~
    "גאסטלי..." אומר גאסטלי כמתנצל, ומחזיר את האוכל. כולם מיימים לאכול ונשכבים רדומים על הקרקע.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Umbreon@Apr 18 2009, 02:57 PM
    יוסי~
    "מגן!" צועד בן, והגחלת נחסמת במגן של סנובר. מונפארנו מנסה לשבור את המגן אך אינו מצליח בכך "כוח סודי!" מצווה בן. מונפארנו רץ ומתחמק מהכוח הסודי ושורט את סנובר. שניהם פצועים די קשה.
    "20 שניות לסוף!" נשמע קולה של קתרין.

מצב הנקודות:
    יוסי - 63%
    בן - 64%

''מהר ! גחלת ! אתם קרובים ! ואז תשתמש בשריטה !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 37 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •