Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 116 ראשוןראשון ... 234561454104 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 20 2009, 11:44 PM
    טוב זה בן ^^.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ראלטס?" מסתכל עליך במבט תמים ולא מובן "ראלטס..." הוא נראה מהסס, וצועד מספר צעדים אחורנית. נראה שהוא מעט מפחד.
    איזה מנומס אני D: תודה =]
    ------------------------------
    "זה בסדר, אני מבין" אני אומר לו בחיוך, "אתה מעט חושש" אני מוסיף ומנסה להראות לו שאני לא אפגע בו, "אני רק רוצה לשאול אם תרצה להצטרף לצוות שלי, זה הכל" אני מסביר לו. "הנה ראלטס, תסתכל על דארק, חברי הטוב ביותר, הוא לא פוחד ממני" אני אומר לו ברכות.
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    קורן ~
    "ראלטס.." אומר ראלטס מעט בחשש, ומסתכל עליך ועל דארק. הוא מתחיל לצעוד ימינה ושמאלה תוך כדי חשיבה "ראלטס!" הוא קורא לפתע והודף אחורנית את דארק, שהופתע מהמהלך. דארק ממהר לקום חזרה ולקפוץ קדימה. נראה שראלטס רוצה קרב.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 12:01 AM
    קורן ~
    "ראלטס.." אומר ראלטס מעט בחשש, ומסתכל עליך ועל דארק. הוא מתחיל לצעוד ימינה ושמאלה תוך כדי חשיבה "ראלטס!" הוא קורא לפתע והודף אחורנית את דארק, שהופתע מהמהלך. דארק ממהר לקום חזרה ולקפוץ קדימה. נראה שראלטס רוצה קרב.
    "בסדר ראלטס, אני מקבל את האתגר!" אני אומר לו ואז מסתכל על דארק, "דארק, הנשיכה שלך יכולה להשפיע רבות על ראלטס, אתה רק צריך להגיע אל הכיפה שעל ראשו של ראלטס" אני מסביר לו. "כל לעשות זאת" אני ממשיך, "תצטרך לבלבל אותו... אוקיי דארק, תתחיל לרוץ מהר אל עבר ראלטס, שאתה קרוב אליו, תשתמש במתקפת חול כדי לעוור את ראלטס ותנצל את זה שאתה גם קרוב אליו ותנשך אותו!" אני מסביר לדארק בחיוך.
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 20 2009, 10:22 PM
    לירן~
    אתה מוציא מתוך כיסך פוכדור ריק, ומשליך אותו על קטרפי. קטרפי נשאב לתוכו, ולאחר כמה שניות, הפוכדור נעצר. קטרפי נלכד! :o
    "לא חשבתי אחרת!"אני אומר לעצמי בשמחה וממשיך
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 20 2009, 09:40 PM
    יוסי~
    צ'ימצאר לא מוותר, מזנק קדימה ושורט את פניו שלסינדיקוויל, שזועק מעט בכאב "סינדיקוויל, אל תוותר! גחלת!" מצווה הנער, וסינדיקוויל פותח את פיו ושולח גחלת לעברו של צ'ימצאר.

''גם אתה צ'ימצ'אר , גחלת !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש מנוסה
    יוסי~
    צ'ימצאר מגיב עם גחלת משלו ושתי ההתקפות נפגשות באמצע, ונראה שהכוחות די שקולים "הגבר את הלהבה שלך, קדימה!" מצווה הנער, וסינדיקוויל מגביר את הלהבה עוד יותר, דבר שגורם לגחלת לגבור מעט על הגחלת של צ'ימצאר.

לירן~
    אתה מרים את הפוכדור של קטרפי מהקרקע, מחייך לגאסטלי ושניכם ממשיכים בדרככם, ולאחר הליכה של שעתיים בערך אתם מגיעים לעיר צ'רינגרוב.

קורן~
    דארק מזנק קדימה, ומתחיל לרוץ לעבר ראלטס, שנראה ולא עושה כלום. דארק שולח מתקפת חול לעבר ראלטס ומיד קופץ לעברו, אולם ראלטס לפתע נעלם! דארק המופתע נופל על הקרקע ונפגע מעט בפנים. ראלטס מופיע מאחוריו כעת, מצחקק. נראה שהוא השתמש בשיגור.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 01:50 PM
    יוסי~
    צ'ימצאר מגיב עם גחלת משלו ושתי ההתקפות נפגשות באמצע, ונראה שהכוחות די שקולים "הגבר את הלהבה שלך, קדימה!" מצווה הנער, וסינדיקוויל מגביר את הלהבה עוד יותר, דבר שגורם לגחלת לגבור מעט על הגחלת של צ'ימצאר.
    ''צ'ימצ'אר , תנסה לרכז את כל הכוח שלך למכה אחת של גחלת ענקית !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 01:50 PM

קורן~
    דארק מזנק קדימה, ומתחיל לרוץ לעבר ראלטס, שנראה ולא עושה כלום. דארק שולח מתקפת חול לעבר ראלטס ומיד קופץ לעברו, אולם ראלטס לפתע נעלם! דארק המופתע נופל על הקרקע ונפגע מעט בפנים. ראלטס מופיע מאחוריו כעת, מצחקק. נראה שהוא השתמש בשיגור.
    "בסדר דארק, תנהם כדי להרתיע את ראלטס, ואז שהוא מפוחד, תרוץ לכיוונו אבל אל תתקוף אותו, תקפוץ מעליו, תשתדל לעשות זאת קרוב לעץ, ואז תעלה על העץ, ותזנק ממנו על ראלטס לפני שיבין מה קרה" אני מסביר לדארק.
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. משתמש מנוסה
    יוסי~
    צ'ימאר מתרכז מעט ואז מגביר את עוצמת הגחלת שלו והגחלת מצליחה לגבור על הגחלת השנייה ולפגוע בסינדיקוויל! סינדיקוויל נפגע די קשה מההתקפה. אתה מבחין שצ'ימצאר עייף מההתקפה "סינדיקוויל, אתה בסדר!? התקלה!" מצווה הנער. סינדיקוויל קם לאט ויוצא למתקפת התקלה.

קורן~
    דארק מהנהן ויוצא לדרך, משתמש בנהמה, שגורמת לראלטס לפחד. ראלטס מנסה להשיב עם בילבול שלא משפיע כלל על פוצ'יאנה, וכאשר ראלטס בטוח שהוא עומד להיפגע פוצ'יאנה מפתיע וקופץ מעליו. ראלטס המבולבל לא מבין מה קורה, כשלפתע - בום! הוא חוטף נשיכה בראשו מפוצ'יאנה, שצבר תנופה בעזרת העץ. ראלטס נופל על הקרקע, זועק מכאב ומחזיק את ראשו, הוא בקושי מסוגל לקום.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 04:14 PM

קורן~
    דארק מהנהן ויוצא לדרך, משתמש בנהמה, שגורמת לראלטס לפחד. ראלטס מנסה להשיב עם בילבול שלא משפיע כלל על פוצ'יאנה, וכאשר ראלטס בטוח שהוא עומד להיפגע פוצ'יאנה מפתיע וקופץ מעליו. ראלטס המבולבל לא מבין מה קורה, כשלפתע - בום! הוא חוטף נשיכה בראשו מפוצ'יאנה, שצבר תנופה בעזרת העץ. ראלטס נופל על הקרקע, זועק מכאב ומחזיק את ראשו, הוא בקושי מסוגל לקום.
    "כל הכבוד דארק!" אני אומר בשמחה ואציא פוקדור ריק מן התיק שלי, "פוקדור צא!" אני זורק את הפוקדור באוויר, מחכה לתוצאות.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה שולף פוכדור ריק מתיקך, ומשליך אותו על ראלטס. הפוכדור נוגע בראלטס ושואב אותו פנימה. הפוכדור נע במשך מספר שניות מהבהב, כשלפתע הוא נעצר.
    רגע! הפוכדור שוב מתחיל לזוז מספר פעמים, אך לאחר כמה רגעים נכבה, והפעם באופן סופי.
    ראלטס נלכד! :o

12. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    מצטער שאני מתחיל באיחור.
    כתבת בהתחלה שכבר קיבלתי את הפוקימון המתחיל שלי, אז...

יש לי פשוט הרבה אפשרויות:
    אני יוצא לדרכי [:
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

13. משתמש מנוסה
    קובי~
    אתה יוצא מהמעבדה וצועד לעבר דרך 29. אתה יוצא מהעיר ניו בארק וצועד בשביל הרחב בדרך, כשלפתע אתה נתקל במשהו על הקרקע, שגורם לך ליפול. לאחר שאתה קם ומנקה את עצמך, אתה מבחין שזהו סלאקו'ת שפשוט ישן שם.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 04:14 PM
    יוסי~
    צ'ימאר מתרכז מעט ואז מגביר את עוצמת הגחלת שלו והגחלת מצליחה לגבור על הגחלת השנייה ולפגוע בסינדיקוויל! סינדיקוויל נפגע די קשה מההתקפה. אתה מבחין שצ'ימצאר עייף מההתקפה "סינדיקוויל, אתה בסדר!? התקלה!" מצווה הנער. סינדיקוויל קם לאט ויוצא למתקפת התקלה.

''תנסה להתחמק ואז שריטה !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 04:34 PM
    קורן~
    אתה שולף פוכדור ריק מתיקך, ומשליך אותו על ראלטס. הפוכדור נוגע בראלטס ושואב אותו פנימה. הפוכדור נע במשך מספר שניות מהבהב, כשלפתע הוא נעצר.
    רגע! הפוכדור שוב מתחיל לזוז מספר פעמים, אך לאחר כמה רגעים נכבה, והפעם באופן סופי.
    ראלטס נלכד! :o
    "כל הכבוד דארק!" אני קורא בשמחה ומרים את הפוקדור מן האדמה. "צא ראלטס!" אני אומר ואזרוק את הפוקדור שלו באוויר, "הכל בסדר קטנצ'יק?" אני שואל אותו ברכות, "עכשיו שאתה בצוות שלנו, אקרא לך בשם חיבה, מה דעתך על בלייד?" אני שואל אותו בחיוך. 'השם הזה לא מתאים ממש לאופי אבל הוא בטוח ישתנה עם הזמן' אני חושב לעצמי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 4 מתוך 116 ראשוןראשון ... 234561454104 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •