Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Pochama@Jun 2 2009, 10:57 PM
    קורן~
    שני הפוקימונים שלך מתחמקים מההתקפות היריבות ומצליחים לפגוע בשאפט ובאברה, שנפצעים בינוני מההתקפה "אברה, כוח נסתר! שאפט, פרצוף מפחיד על שניהם!" מצווה המאמנת

"בסדר ראלטס, תשתגר אל מעל אברה ותנחת עליו בחבטה אדירה!" אומר ואיסף, "גסטלי, תלקק את שאפט!".
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    התפנו 2 מקומות במשחק!

מי שרוצה להירשם - לפנות אליי בפרטי עם הטופס הרשמה.

אורי~
    נידורן שולחת עוקצי רעל משלה שפוגעים את עוקצי הרעל של יאנמה, וההתקפה נבלמת. נידורן רצה ומפתיעה את יאנמה עם בעיהט כפולה, שפוגעת בו ופוצעת אותו בינוני עד קשה "יאנמה, עבור לצוות כפול!" הוא מצווה. יאנמה מכפיל את עצמו ל10 כפילים שמקיפים את נידורן כעת.

קורן~
    שאפט משתמש בפרצוף מפחיד לעבר גאסטלי וראלטס, בעוד אברה מתכונן לכוח נתר. ראלט משתגר ומתחמק מהפרצוף המפחיד, ונופל על אברה בבום גדול. אברה מתעלף כתוצאה מעוצמת המכה, בעוד ראלטס נפצע קשה מאוד "אברה, חזור!" אומרת המאמנת "שאפט, צוות כפול ואז צל לילה!" היא מצווה עליו. שאפט משתכפל ומקיף את גאסטלי ואת ראלט, והוא שולח לעבר שניהם צל לילה.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 5 2009, 06:08 PM

קורן~
    שאפט משתמש בפרצוף מפחיד לעבר גאסטלי וראלטס, בעוד אברה מתכונן לכוח נתר. ראלט משתגר ומתחמק מהפרצוף המפחיד, ונופל על אברה בבום גדול. אברה מתעלף כתוצאה מעוצמת המכה, בעוד ראלטס נפצע קשה מאוד "אברה, חזור!" אומרת המאמנת "שאפט, צוות כפול ואז צל לילה!" היא מצווה עליו. שאפט משתכפל ומקיף את גאסטלי ואת ראלט, והוא שולח לעבר שניהם צל לילה.
    "בסדר ראלטס, עכשיו תתקוף מרחוק!" אומר, "תשתמש בעל חושי בעוד שגסטלי יעלם וינסה להשתמש בהיפנוזה ואז בצל לילה!".
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. משתמש מנוסה
    קורן~
    ראלטס מנה להתחמק מההתקפה אך פצעיו לא מא]פשרים לו להתחמק מספיק מהר, והוא סופר מכה ישירה של צל הלילה והוא נופל על הקרקע מעולף מההתקפה. גאסטלי מתחמק מצל הלילה ושולח היפנוזה שפוגעת ב... שכפול לא נכון! כל השכפולים נעלמים ושאפט מפתיע את גאסטלי מאחורה, פוגע בו עם צרחה.

5. the bitch is back
    Originally posted by Pochama@Jun 5 2009, 05:08 PM

אורי~
    נידורן שולחת עוקצי רעל משלה שפוגעים את עוקצי הרעל של יאנמה, וההתקפה נבלמת. נידורן רצה ומפתיעה את יאנמה עם בעיהט כפולה, שפוגעת בו ופוצעת אותו בינוני עד קשה "יאנמה, עבור לצוות כפול!" הוא מצווה. יאנמה מכפיל את עצמו ל10 כפילים שמקיפים את נידורן כעת.
    "נידרן עוקץ רעל על כל הכפילים עד שתפגעי במקורי ואז דחיפה ובעיטה כפולה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by omeriko@Jun 5 2009, 07:06 PM
    "נידרן עוקץ רעל על כל הכפילים עד שתפגעי במקורי ואז דחיפה ובעיטה כפולה!"
    אני מחשיב רק את 2 ההתקפות הראשונות שלך כי מותר עד 2 מתקפות בתגובה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן שולחת עוקצי רעל לעבר הכפילים ופוגעת בההם, והם נעלמים, אך גם היאנמה האמיתי נעלם! "בום על קולי!" הוא מצווה, ויאנמה מפתיע את נידורן מאחורה ופוגע בה עם בום על קולי. נידורן נפצעת קשה "זה הסוף" הוא אומר בצחקוק

7. Professional Design
    כתוב שיש מקום , אני מקווה שיש מקום באמת .
    שם - רועי ( אם לא אז סטיב)
    פוקימון התחלתי - נידורן
    מקצוע - מאמן
    הערות/בקשות - שתקבל אותי .

8. the bitch is back
    Originally posted by Pochama@Jun 5 2009, 07:09 PM
    אני מחשיב רק את 2 ההתקפות הראשונות שלך כי מותר עד 2 מתקפות בתגובה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן שולחת עוקצי רעל לעבר הכפילים ופוגעת בההם, והם נעלמים, אך גם היאנמה האמיתי נעלם! "בום על קולי!" הוא מצווה, ויאנמה מפתיע את נידורן מאחורה ופוגע בה עם בום על קולי. נידורן נפצעת קשה "זה הסוף" הוא אומר בצחקוק
    "נידורן קדימה רק עוד קצת קומי ואז עוקץ רעל ובעיטה כפולה הכי חזק שאת יכולה!" אני מעודד אותה
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tush@Jun 6 2009, 07:45 PM
    כתוב שיש מקום , אני מקווה שיש מקום באמת .
    שם - רועי ( אם לא אז סטיב)
    פוקימון התחלתי - נידורן
    מקצוע - מאמן
    הערות/בקשות - שתקבל אותי .
    כתבתי בכותרת שיש לפנות בפרטי, ואני מצטער 2 המקומות נתפסו כבר אתמול בערב (לא הספקתי להיכנס היום ולערוך אותה).
    הרשומים החדשים - arad1021 וrebbitt!
    לפני ההתחלה, שכל אחד יבחר פוקימון נוסף מבין חמשת הבאים - פידג'י, סנטרט, פוליוואג, קטרפי, סטארלי.
    התחלה משותפת לשניכם:
    הגעתם לפני כשעה למרכז הפוקימונים בעיר צארינגרוב. לאחר טיפול קצר בפוקימונים שלכם וארוחת צהריים, אתם יושבים בלובי של מרכז הפוקימונים ונרגעים קצת. לפתע, אתם רואים קרב מתרחש בחוץ, וסביבו התקהלות רבה.

עומר~
    נידורן מתרוממת לאט לאט מהקרקע, ולפתע משחררת צרחה גדולה, שעוצרת את יאנמה ולא מאפשרת לו לזוז. היא רצה במהירות ופוגעת בו עם בעיטה כפולה ועקצי רעל. יאנמה נופל על הקרקע כמעט מעולף "אוי לא, יאנמה!" הוא אומר בתדהמה "ניצחת אותי" הוא אומר בהכנעה, ומחזיר את יאנמה "קבל את ביצת הפוקימונים הזאת כהוכחה לנצחונך" הוא אומר ומוסר לך ביצת פוקימונים ירוקה.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 6 2009, 09:59 PM
    כתבתי בכותרת שיש לפנות בפרטי, ואני מצטער 2 המקומות נתפסו כבר אתמול בערב (לא הספקתי להיכנס היום ולערוך אותה).
    הרשומים החדשים - arad1021 וrebbitt!
    לפני ההתחלה, שכל אחד יבחר פוקימון נוסף מבין חמשת הבאים - פידג'י, סנטרט, פוליוואג, קטרפי, סטארלי.
    התחלה משותפת לשניכם:
    הגעתם לפני כשעה למרכז הפוקימונים בעיר צארינגרוב. לאחר טיפול קצר בפוקימונים שלכם וארוחת צהריים, אתם יושבים בלובי של מרכז הפוקימונים ונרגעים קצת. לפתע, אתם רואים קרב מתרחש בחוץ, וסביבו התקהלות רבה..
    אני בוחר בסטארלי כהתחליתי שלי
    -------------------------------------
    אני נותן לסטארלי קצת מהאוכל שלו שיאכל ואז אני אומר לו "סטארלי מהיום אני ואתה הולכים להיות מאסטר פוקימון" אומר לו בגאווה ואז אמשיך "עכשיו בוא נלך החוצה נראה לי שיש שמה משהו מעניין" ואצא החוצה ביחד עם סטארלי על הכתף שלי

11. the bitch is back

עומר~
    נידורן מתרוממת לאט לאט מהקרקע, ולפתע משחררת צרחה גדולה, שעוצרת את יאנמה ולא מאפשרת לו לזוז. היא רצה במהירות ופוגעת בו עם בעיטה כפולה ועקצי רעל. יאנמה נופל על הקרקע כמעט מעולף "אוי לא, יאנמה!" הוא אומר בתדהמה "ניצחת אותי" הוא אומר בהכנעה, ומחזיר את יאנמה "קבל את ביצת הפוקימונים הזאת כהוכחה לנצחונך" הוא אומר ומוסר לך ביצת פוקימונים ירוקה.
    "תודה רבה! זה היה קרב מעולה!" אני אומר לו בזמן שאני מלטף את ראשה של נידורן.
    "טוב בואי נרפא אותך ונמשיך האלה לתפוס פוקמון חרק חזק" אני אומר לה ומתחיל ללכת למרכז פוקמונים שהיא לידי.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    התחלה משותפת לשניכם:
    הגעתם לפני כשעה למרכז הפוקימונים בעיר צארינגרוב. לאחר טיפול קצר בפוקימונים שלכם וארוחת צהריים, אתם יושבים בלובי של מרכז הפוקימונים ונרגעים קצת. לפתע, אתם רואים קרב מתרחש בחוץ, וסביבו התקהלות רבה.
    אני בוחר בסטארלי
    ---------------------------------------
    אני ממשיך לשבת ולהירגע בזמן שאני מסתכל על המאורה מרחוק וחובש ~מה כול כך מעניין שם כולה קרב פוקמונים~

קרדיט לי^

13. משתמש מנוסה
    arad1021~
    לא הבנת, אתה מקבל פוקימון בנוסף לפוקימון ההתחלתי שלך, ככה שיש לך 2 פוקימונים. בגלל שאתה וrebbitt די בפיגור, אז קיבלתם בונוס.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את סטארלי החוצה, והוא מתיישב על הכתף שלך. אתה נותן לו לאכול קצת. כשהוא מסיים, אתה יוצא החוצה יחד איתו ממרכז הפוקימונים. לפתע, ניגש אלייך מאמן צעיר "שלום, אפשר להזמין אותך לקרב?" הוא שואל אותך ומצביע על הסטארלי שלך.

rebbitt~
    לפני הכל - What up Dok?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל על קרב הפוקימונים המתחולל בחוץ, ואתה מבחין שם בפוקימון לטאה נלחם נגד פוקימון חפרפרת. נראה שהכוחות שלהם די שקולים.

עומר~
    אתה מניח בזהירות את הביצה בתוך התיק שלך ומחזיר את נידורן לפוכדור שלה. אתה צועד חזרה למרכז הפוקימונים ומרפא שם את הנידורן שלך.
    לאחר מכן, אתה יוצא החוצה. השעה היא כמעט 6 בערב. לאן תרצה ללכת? דרך 29 או דרך 30?

14. the bitch is back
    Originally posted by Pochama@Jun 7 2009, 08:37 PM

עומר~
    אתה מניח בזהירות את הביצה בתוך התיק שלך ומחזיר את נידורן לפוכדור שלה. אתה צועד חזרה למרכז הפוקימונים ומרפא שם את הנידורן שלך.
    לאחר מכן, אתה יוצא החוצה. השעה היא כמעט 6 בערב. לאן תרצה ללכת? דרך 29 או דרך 30?
    אני הולך לכיוון דרך 30
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 5 2009, 08:02 PM
    קורן~
    ראלטס מנה להתחמק מההתקפה אך פצעיו לא מא]פשרים לו להתחמק מספיק מהר, והוא סופר מכה ישירה של צל הלילה והוא נופל על הקרקע מעולף מההתקפה. גאסטלי מתחמק מצל הלילה ושולח היפנוזה שפוגעת ב... שכפול לא נכון! כל השכפולים נעלמים ושאפט מפתיע את גאסטלי מאחורה, פוגע בו עם צרחה.
    "גסט, תעלם ותקוף אותו בהפתעה בליקוק!" אומר בחיוך לאחר שאחזיר את ראלטס.
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 41 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •