Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 18 2009, 07:38 PM
    ארתור~
    טורטוויג בוחר כיוון אקראי כיוון שאינו יכול לראות היכן מדקיפ, רץ במהירות קדימה ועוצר בבת אחת, מעיף מפניו בוץ שפוגע.... בקרקע! "מדקיפ, סטירת בוץ!" מצווה המאמן, ומדקיפ מופיע מאחורי טורטוויג ופוגע בגבו עם סטירת בוץ. טורטוויג נפצע בינוני. הוא קם על רגליו לאט לאט, ומצליח לשלוח עלי תער בודד שנופל בדרך בגלל הבוץ.
    "טרטוויג תנסה להשתמש שוב בבלימה כדי להעיף את הבוץ ואז שוב עליי תער"

2. the bitch is back
    עומר~
    אתה מרים את הפוכדור של קריקטוט מהקרקע ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלך. אתה צועד חזרה אל עבר העיר צארינגרוב ונכנס אל תוך מרכז הפוקימונים בעיר כעבור רבע שעה. אתה פונה אל עבר הדלפק, שם ממתינה האחות גו'י "שלום, כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך.
    "שלום אני צריך שתרפאי לי את שני אלה" אני אומר ומגיש לה את הפוקדורים " עוד משהו את יכולה אולי לומר לי עוד כמה זמן בערך יקח לביצה הזאת לבקוע?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    עומר~
    "הביצה אמורה לבקוע היום או מחר" היא אומרת לך, לאחר הסתכלות עליה מקרוב "היא במצב מצויין" היא מוסיפה, ומשיבה לך את שני הפוכדורים שנתת לה.

ארתור~
    טורטוויג משתמש שוב במהלך והפעם מצליח - הוא מעיף בוץ היישר אל עיניו של מדקיפ, ואז שולח עלי תער שפוגעים בו ישירות, פוצעים אותו קשה מאוד "אל תוותר! אקדח מים!" מצווה המאמן. מדקיפ קם בקושי ושולח אקדח מים שפוגעים בטורטוויג אך לא משפיע עליו.
    לפתע, אתה רואה שהעלה על ראשו של טורטוויג מתחיל לצבור אנרגיה, שמקיפה את כל גופו. כעבור כמה שניות טורטוויג עומד בריא לחלוטין - הוא למד סינתזה!

אורון~
    אתה משליך פוכדור ריק על שינקס, שנשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים ולבסוף נעצר.
    שינקס נלכד!

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 18 2009, 10:13 PM

אורון~
    אתה משליך פוכדור ריק על שינקס, שנשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים ולבסוף נעצר.
    שינקס נלכד!
    אני מחיך חיוך קטן נגש לפוקדור ומרים אותו אי אומר "בו נזוז קרנידוס למצוא עוד פוקימונים"ומתחיל להיתקדם אם קרנידוס לידי

קרדיט לי^

5. משתמש מנוסה
    ארתור~
    טורטוויג משתמש שוב במהלך והפעם מצליח - הוא מעיף בוץ היישר אל עיניו של מדקיפ, ואז שולח עלי תער שפוגעים בו ישירות, פוצעים אותו קשה מאוד "אל תוותר! אקדח מים!" מצווה המאמן. מדקיפ קם בקושי ושולח אקדח מים שפוגעים בטורטוויג אך לא משפיע עליו.
    לפתע, אתה רואה שהעלה על ראשו של טורטוויג מתחיל לצבור אנרגיה, שמקיפה את כל גופו. כעבור כמה שניות טורטוויג עומד בריא לחלוטין - הוא למד סינתזה!
    "איזה גבר טרטוויג למדת סינטזה" אומר לו בחיוך ובצחוק ואז אומר לו "עכשיו תגמור את זה בעלי תער בשיא הכוח"

6. the bitch is back
    עומר~
    "הביצה אמורה לבקוע היום או מחר" היא אומרת לך, לאחר הסתכלות עליה מקרוב "היא במצב מצויין" היא מוסיפה, ומשיבה לך את שני הפוכדורים שנתת לה.
    "יש לך אולי מושג איזה פוקימון זה יהיה?" אני שואל
    גיל! 3>

7. היכל התהילה
    דניאל~
    ברוך הבא למשחק. אני מקפיץ אותך היישר לעיר צארינגרו'ב.
    השעה 3 בצהריים, ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים. בדרכך למרכז תפסת מדקיפ שמצאת באגם בדרך 29. מדקיפ וסינדיקוויל טופלו והם מרגישים טוב כעת.
    לפתע, אתה מבחין בפוסטר על הלוח ליד הדלפק של האחות גו'י. מה תעשה?
    'מה זה?' אני שואל את עצמי וניגש אל עבר הפוסטר.
    "תגידי אחות!" אני קורא "מה זה?" אני שואל ומצביע על הפוסטר

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

8. משתמש מנוסה
    דניאל~
    "זוהי פרסומת לליגת גו'טו" עונה לך בחיוך האחות גו'י "מה דעתך עליה?" היא שואלת אותך.

עומר~
    "לפי סוג הביצה, זה נראה כמו פוקימון מסוג עשב" היא אומרת לך.

ארתור~
    טורטוויג מהנהן, ושולח עלי תער מדוייקים שפוגעים בגופו של מדקיפ "לא, מדקיפ!" קורא המאמן בעצב, כאשר מדקיפ נופל על הקרקע, מובס "ניצחת אותי" אומרת המאמן בהכנעה, מחזיר את מדקיפ, ונכנס למרכז הפוקימונים הסמוך.

אורון~
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים ביחד עם קרנידוס בסביבה. אתה מטייל אך אינך מצליח למצוא כרגע פוקימונים. בינתיים, החושך מתחיל לרדת.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 19 2009, 01:39 PM

אורון~
    אתה ממשיך לחפש פוקימונים ביחד עם קרנידוס בסביבה. אתה מטייל אך אינך מצליח למצוא כרגע פוקימונים. בינתיים, החושך מתחיל לרדת.
    אני מוציא את סטרלי ואת שינקס ונותן לכולם לאכול ואז גם אוכל וממתכונן לשינה

קרדיט לי^

10. the bitch is back

עומר~
    "לפי סוג הביצה, זה נראה כמו פוקימון מסוג עשב" היא אומרת לך.
    "אוקי תודה" אני אומר לה ויוצא מהמרכז וחזור לאיפה שמצאתי את קריקוט וממשיך ללכת.
    גיל! 3>

11. היכל התהילה
    דניאל~
    "זוהי פרסומת לליגת גו'טו" עונה לך בחיוך האחות גו'י "מה דעתך עליה?" היא שואלת אותך.
    "וואו!" אני קורא...
    "אני אלך ללכוד פוקימונים כדי להתחזק ואז אלך למכון!" אני קורא לה ורץ לעבר העיר ויולט ובדרך אחפש פוקימון שאוכל ללכוד

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

12. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Pochama@Jun 18 2009, 08:38 PM
    קורן~
    "להצטרף... אלייך?" היא שואלת בפליאה "ממ... אתה בטוח בכך?" היא שואלת אותך.

"אם את רוצה" אשיב לה בחיוך ואושיט את ידי כאות ידידות.
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. משתמש מנוסה
    אורון~
    אתה מוציא החוצה את סטארלי ושינקס, והם מצטרפים אלייך ואל קרנידוס, וכולכם אוכלים ארוחת ערב ביחד. לבסוף, אחרי רבע שעה כולם גומרים לאכול. אתה מקים לעצמך אוהל ונכנס לתוכו, ואלייך מצטרפים גם שינקס וסטארלי. קרנידוס מעדיף להישאר ליד האוהל.

עומר~
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומבחין שהתחיל להחשיך בחוץ "כדאי שתישאר כאן בלילה" אומרת לך האחות גו'י "אתה יכול לשכור חדר" היא אוסיפה.

דניאל~
    אתה קורא בהתרשמות ומתחיל לעיין בפוסטר..

חולמים להיות מאמנים? חולמים להיות אלופים? חולמים להיות מפורסמים בעולם? עכשיו אתם יכולים להיות כאלה!
    הירשמו עוד היות לליגת גו'טו, איספו 8 תגים והשתתפו באחת הליגות המרתקות בעולם! המנצח יזכה בגביע אליפות ויוכתר כאלוף ליגת ג'וטו

מתחת לכתוביות יש תמונה של 2 מאמנים בקרב אליפות, כאשר אחד מהם משתמש בפרליגטור ואחד בט'ייפלוסיון.

אתה מודה לאחות גו'י ויוצא ממרכז הפוקימונים, פונה אל דרך 30. אתה נכנס פנימה ומתחיל לטייל לך שם, ולפתע אתה שומע צרחה מאחד העצים. אתה מרים את עיניך ומבחין בהוט-הוט שיושב לו על העץ. ההוט-הוט נראה לך מעט מוזר.

קורן~
    "ממ.. בסדר גמור!" היא אומרת לך ולוחצת את ידך "אז, יוצאים לעבר העיר ויולט?" היא שואלת אותך.

14. the bitch is back
    Originally posted by Pochama@Jun 19 2009, 02:47 PM

עומר~
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומבחין שהתחיל להחשיך בחוץ "כדאי שתישאר כאן בלילה" אומרת לך האחות גו'י "אתה יכול לשכור חדר" היא אוסיפה.
    *הוסיפה

___
    "נראה לי שאת צודקת. כמה עולה חדר?" אני שואל
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 19 2009, 02:47 PM
    אורון~
    אתה מוציא החוצה את סטארלי ושינקס, והם מצטרפים אלייך ואל קרנידוס, וכולכם אוכלים ארוחת ערב ביחד. לבסוף, אחרי רבע שעה כולם גומרים לאכול. אתה מקים לעצמך אוהל ונכנס לתוכו, ואלייך מצטרפים גם שינקס וסטארלי. קרנידוס מעדיף להישאר ליד האוהל.
    אני מנסה להירדם וחשב ~אני צריך לפתח את שינקס וסטרליה לקרת קרב המחון שהיה לי~

קרדיט לי^

עמוד 46 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •