Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3846474849505898 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    Originally posted by Pochama@Jun 20 2009, 06:32 PM
    מצטער על חוסר בתגובות, יש לי שבועיים של מבחנים ברצף עכשיו אז שאני עושה הפסקה מההתכוננות אני אגיב..

עומר~
    אתה פותח את התיק ומוציא החוצה את... הביצה! אתה רואה שהיא מתחילה לנוע מצד לצד ולזהור לפרקים קצרים מאוד.
    לפתע, הביצה זוהרת באור לבן גדול, והיא מתחילה להשתנות. כעבור כמה שניות, האור נפסק, ובמקום הביצה עומד כעת טריקו!
    בהצלחה במבחנים ^^

___
    "יאא בקעת!" אני אומר באושר "אני עומר אני אהיה המאמן שלך" אני אומר לו בחיוך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה

אורון~
    קרנידוס מזנק ראשון עם נגיחה שהנדוואר מתחמק ממנה די בקלות, סטארלי תוקף מיד עם מתקפת כנף אך הנדוואר משיב עם גחלת ופוגע בו, ושינקס משתמש בניצוץ שמצליח לפגוע בהנדוואר, אך לא גורם לו יותר מדי נזק.
    הנדוואר נוהם בחוזקה ומשתמש כעת בערפיח, שמקשה לך ולפוקימונים שלך לראות.
    "סטרלי תיצור משב אוויר שיפזר את הערפיח ואז קרנידוס תשתמש עוד פעם בנגיח " אני אומר

קרדיט לי^

3. היכל התהילה
    דניאל~
    אתה משליך את הפוכדור לעברו של הוט-הוט, והפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומתחיל לנוע במקום ולהבהב, דבר שנמשיך כמה שניות. לאחר מכן, האור נכבה, והפוכדור נעצר. הוט-הוט נלכד!
    "סינדיקוויל!" קורא סינדיקוויל, ואז נופל ישן על הקרקע.
    "חזור" אני קורא....
    כעת אמשיך לעיר ויולט כדי להלחם בקרב המכון הראשון

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

4. משתמש מנוסה
    b]ארתור~
    "טוויג!" אומר טורטוויג ונענה למילותייך. אתה נכנס חזרה למרכז הפוקימונים וניגש אל הדלפק, שם אתה מבקש מהאחות גו'י לטפל בטורטוויג, ונענה. כעבור מספר דקות, טורטוויג חוזר אלייך לאחר טיפול קצר, בריא ושלם. [/b]
    "תודה רבה" אומר לאחות ג'וי בחיוך ואוצא מהמרכז פוקימונים כדי לחפש פוקימון בשביל ללכוד אותו

5. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Pochama@Jun 20 2009, 07:32 PM
    קורן~
    "זה בסדר" אומרת שרון מיד, נבוכה גם היא. שניכם מתחילים לצעוד לעבר היציאה מהעיר צארינגרו'ב וכעבור מספר דקות נכנסים לדרך 30 "אז... אני מבינה שאתה מהעיר ניו בארק?" שוברת שרון את השתיקה שביניכם.

אני חמוד נכון?
    ----------------------
    "אני אוהב אותך" אומר לה XD
    ---------------------------------------
    "כן" אומר לה בחיוך.
    "למה, מאיפה את?" אוסיף.

אתה יכול גם לתת ספרייט כדי לדעת אם להתחיל איתה או לא? XD
    ε(●̮̮̃•̃)з

6. משתמש מנוסה
    קורן~
    למה להתחיל איתה, הרי במילא אין לך סיכוי איתה :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני מהעיר פאלט" היא אומרת לך "מחוז קנטו" היא מוסיפה. לפתע, פוליוואג קופץ ומפתיע אותכם.

ארתור~
    אתה יוצא החוצה לחפש פוקימונים. אתה ממשיך להסתובב בשדות סמוך לעיר, אך אינך מוצא כלום. בינתיים, החושך יורד.

דניאל~
    אתה מחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו וממשיך לצעוד בדרך. אתה מגיע לצומת הדרכים 30 ו31, כשמתחיל להחשיך.

אורון~
    סטארלי מניף את כנפיו ומשתמש במשב רוח שמפזר את העפריח, אך אתה רואה שהנדוואר כבר נעלם. לרעתך, אתה מבחין כי התיק שלך גם כן נעלם, ובתוכו האוכל, הפוקדע, ושאר הציוד שלך.

עומר~
    "טריקו!" אומר טריקו בחיוך, וקופץ לזרועותיך "הביצה בקעה?" אתה שומע קול, מסתובב ורואה שם את האחות גו'י "מצויין! תן לו את זה בשבוע הראשון" היא אומרת ומביאה לך חלב עשוי משרף "הכנתי את זה בעצמי, זה מזון מצויין לפוקימוני עשב וחרק" היא אומרת לך.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 21 2009, 08:15 PM
    ארתור~
    אתה יוצא החוצה לחפש פוקימונים. אתה ממשיך להסתובב בשדות סמוך לעיר, אך אינך מוצא כלום. בינתיים, החושך יורד.
    אני מנסה לעשות כמה חיפושים אחרונים של פוקימון לפני שאני הולך לישון ואני גם מוציא את סטארלי ואוחמ רלו לסרוק מהשמים ולחפש פוקימונים

8. the bitch is back

עומר~
    "טריקו!" אומר טריקו בחיוך, וקופץ לזרועותיך "הביצה בקעה?" אתה שומע קול, מסתובב ורואה שם את האחות גו'י "מצויין! תן לו את זה בשבוע הראשון" היא אומרת ומביאה לך חלב עשוי משרף "הכנתי את זה בעצמי, זה מזון מצויין לפוקימוני עשב וחרק" היא אומרת לך.
    "תודה האחות ג'וי!" אני אומר באושר ומגיש לטריקו את החלב "טוב אולי כדאי שנעשה הכרות קצרה" אני אומר ומוציא את קריקוט ואת נידורן "טוב תכירו את החבר החדש שלנו" אני אומר להם באושר.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה

אורון~
    סטארלי מניף את כנפיו ומשתמש במשב רוח שמפזר את העפריח, אך אתה רואה שהנדוואר כבר נעלם. לרעתך, אתה מבחין כי התיק שלך גם כן נעלם, ובתוכו האוכל, הפוקדע, ושאר הציוד שלך.
    אני אומר "סטרילה עף באוויר וחפש את הנדוואר" וברגע שתימצע אותו קרע לי

קרדיט לי^

10. היכל התהילה

דניאל~
    אתה מחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו וממשיך לצעוד בדרך. אתה מגיע לצומת הדרכים 30 ו31, כשמתחיל להחשיך.
    'אולי אני יכול לסחוב עוד קצת' אני חושב לעצמי וממשיך לצעוד לעבר ויולט

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

11. משתמש מנוסה
    דניאל~
    אתה ממשיך לצעוד עוד כ500 מטר, אבל לאחר מכן החושך כבר יורד לחלוטין. אתה מבחין כי אתה נמצא סמוך לפתח מערה.

אורון~
    *קרא
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    סטארלי מהנהן ויוצא לעשות סריקות באזור, וגם הפוקימונים שלך יוצאים לחפש, ואתה איתם. אתה מחפש במשך חצי שעה, כשלפתע כל הפוקימונים שלך חוזרים מלבד קרנידוס. סטארלי מסמן לך שהוא מצא אותו.

עומר~
    "קריקוט! נידו!" אומרים הפוקימונים שלך ומתחילים לדבר עם טריקו, שמתחיל לאכול בינתיים. כעבור מספר דקות, טריקו מסיים לאכול, ואז מתקרב אלייך, נוגע עם ידו בפוכדור ריק בחגורה שלך ונכנס פנימה.
    נידורן וקריקוט מוכנים גם הם לזוז.

ארתור~
    אתה מנסה, אך לא מצליח לראות כלום, וכך גם סטארלי שיוצא לחפש.

12. היכל התהילה
    Originally posted by Pochama@Jun 21 2009, 09:51 PM
    דניאל~
    אתה ממשיך לצעוד עוד כ500 מטר, אבל לאחר מכן החושך כבר יורד לחלוטין. אתה מבחין כי אתה נמצא סמוך לפתח מערה.

"שיט" אני מסנן..
    "סינדקוויל,מדקיפ וסינדקוויל צאו!" אני קורא "אנחנו נלון כאן הלילה ומחר נלך לעבר המכון" אני אומר להן ומנסה לראות סביב ממה אני יכול להריכב מחנה

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pochama@Jun 21 2009, 09:51 PM

אורון~
    *קרא
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    סטארלי מהנהן ויוצא לעשות סריקות באזור, וגם הפוקימונים שלך יוצאים לחפש, ואתה איתם. אתה מחפש במשך חצי שעה, כשלפתע כל הפוקימונים שלך חוזרים מלבד קרנידוס. סטארלי מסמן לך שהוא מצא אותו.
    אני אולך אחרי סטרלי בימהירות וחושב~איפו קרנידוס~

קרדיט לי^

14. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 21 2009, 09:51 PM

עומר~
    "קריקוט! נידו!" אומרים הפוקימונים שלך ומתחילים לדבר עם טריקו, שמתחיל לאכול בינתיים. כעבור מספר דקות, טריקו מסיים לאכול, ואז מתקרב אלייך, נוגע עם ידו בפוכדור ריק בחגורה שלך ונכנס פנימה.
    נידורן וקריקוט מוכנים גם הם לזוז.
    אני מודה לאחות ג'וי וממשיך ללכת
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    אורון~
    אתה רץ במהירות עם שאר הפוקימונים שלך אחרי סטארלי, ואתם מגיעים למין מערה גדולה. שם בפתח, אתה מבחין בקרנידוס נלחם מול ההנדוואר מקודם. מאחורה אתה מבחין בעוד 3 הנדווארים, ששומרים על התיק שלך.

דניאל~
    אתה מוציא את הוט-הוט, מדקיפ וסינדיקוויל, והם מחליטים לעזור לך להקים מחנה. כולם הולכים ואוספים זרדים, אבנים קטנ ות לשמור על המדורה, וגם תפוחים, שהוט-הוט מצא על עץ סמוך והוריד.

עומר~
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלך, מודה לאחות גו'י ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה יוצא מהעיר צארינגרו'ב ונכנס לדרך 30, ואתה צועד בתוכו כמה דקות. אתה ממשיך לצעוד, כשלפתע אתה נתקל בוורמפל מטייל לו.

עמוד 48 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3846474849505898 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •