Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 116 ראשוןראשון ... 345671555105 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 04:52 PM
    קובי~
    אתה יוצא מהמעבדה וצועד לעבר דרך 29. אתה יוצא מהעיר ניו בארק וצועד בשביל הרחב בדרך, כשלפתע אתה נתקל במשהו על הקרקע, שגורם לך ליפול. לאחר שאתה קם ומנקה את עצמך, אתה מבחין שזהו סלאקו'ת שפשוט ישן שם.
    סלאקות'! אני אומר בשמחה.
    תמיד רציתי אחד כזה...
    אוקיי דאסקאל צא וקפוץ עליו בשביל שהוא יקום,
    ואחרי שהוא יקום תשתמש בשד לילה!
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

2. משתמש מנוסה
    יוסי~
    צ'ימצאר העייף מנסה להתחמק מההתקלה, אך הוא מבין שהוא לא יספיק, לכן הוא יוצא למתקפת נגד ישירות, השריטה שלו וההתקלה של סינדיקוויל נפגשים, ושני הפוקימונים נפגעים מההתקפות של יריביהם. שניהם נופלים על הקרקע, מעולפים. "סינדיקוויל, חזור" אומר הנער, ומחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו "נלחמת זה טוב, יחסית למתחיל" הוא אומר לך "אתה עוד תראה מה ג'קי מסוגל לעשות" הוא אומר לך, ונעלם.

קורן~
    אתה מרים את הפוכדור של ראלטס ומשחרר אותו החוצה, ואתה מבחין שהוא עדיין פצוע מהקרב, בקושי מסוגל לעמוד. אתה בודק מה מצבו והוא מחייך אליך חיוך קטן. אתה שואל אותו מה דעתו על השם החדש, והוא מחייך קלות, ואז מאבד את הכרתו.

קובי~
    שאתה מדבר בבקשה תשים מרכאות (") ושאתה חושב תשים '
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    דאסקל יוצא החוצה מהפוכדור שלו ומרחף אל עבר סלאקות' ועובר דרכו, גורם לו לקפוץ בבהלה. דאסקל שולח מיד לעברו צל לילה, שפוגע בסלאקות' אך לא גורם לו נזק משמעותי (סלאקות' הוא מסוגל נורמל ודאסקל מסוג רוח, ומתקפות רוח לא משפיעות על נורמל). סלאקות' קם ומשתמש בפיהוק, שמצליח לפגוע בדאסקל, שמתחיל לנמנם.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 01:50 PM

לירן~
    אתה מרים את הפוכדור של קטרפי מהקרקע, מחייך לגאסטלי ושניכם ממשיכים בדרככם, ולאחר הליכה של שעתיים בערך אתם מגיעים לעיר צ'רינגרוב.
    אני מחפש מה יש לעשות בעיר צ'רינגוב
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

4. משתמש מנוסה
    לירן~
    אתה מסתובב בעיר, ואתה מבחין בבתים רבים, חנות בעיר, ואת מרכז הפוקימונים.

5. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 05:24 PM

קורן~
    אתה מרים את הפוכדור של ראלטס ומשחרר אותו החוצה, ואתה מבחין שהוא עדיין פצוע מהקרב, בקושי מסוגל לעמוד. אתה בודק מה מצבו והוא מחייך אליך חיוך קטן. אתה שואל אותו מה דעתו על השם החדש, והוא מחייך קלות, ואז מאבד את הכרתו.

"בוא דארק..." אני ממלמל וחוזר אל מעבדתו של הפרופסור. "שלום פרופסור" אני אומר לו לאחר שאני אגיע למעבדה, "לכדתי ראלטס והוא איבד את הכרתו, תוכל לעזור לי?" אשאל.
    ε(●̮̮̃•̃)з

6. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה רחוק במרחק של שעתיים מהמעבדה... עדיף לך להמשיך קדימה.

7. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 06:44 PM
    קורן~
    אתה רחוק במרחק של שעתיים מהמעבדה... עדיף לך להמשיך קדימה.
    אה באמת? אוקיי
    ------------------------
    "בוא דארק" אני אומר ואחזיר את ראלטס לפוקדור שלו ואמשיך אל עבר העיר הקרובה ביותר, העיר צ'ריגרוב. כאשר אגיע לשם, אפנה אל מרכז הפוקימונים.
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. משתמש מנוסה
    יוסי~
    צ'ימצאר העייף מנסה להתחמק מההתקלה, אך הוא מבין שהוא לא יספיק, לכן הוא יוצא למתקפת נגד ישירות, השריטה שלו וההתקלה של סינדיקוויל נפגשים, ושני הפוקימונים נפגעים מההתקפות של יריביהם. שניהם נופלים על הקרקע, מעולפים. "סינדיקוויל, חזור" אומר הנער, ומחזיר את סינדיקוויל לפוכדור שלו "נלחמת זה טוב, יחסית למתחיל" הוא אומר לך "אתה עוד תראה מה ג'קי מסוגל לעשות" הוא אומר לך, ונעלם.

''חזור צ'ימצ'אר , היית נהדר .''
    אני ממשיך במסע שלי .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 20 2009, 05:56 PM
    עומר~
    אתה לוקח את הדברים שקיבלת, שם אותך בתוך תיק הגב שלך, יוצא מהמעבדה ומתחיל לרוץ בשמחה לעבר דרך 29. אתה יוצא מתוך תחום העיר ניו בארק וצועד לך בשביל בדרך 29, שמסביבך מלא שיחים ועצים. לפתע, רחש נשמע מתוך שיח שנמצא בסמוך אליה. לאחר כמה שניות, מתוך השיח יוצא לו בקיפוץ סנטרט קטן
    'סנטרט' אני חושב לעצמי 'פוקימון חלש,אך הוא יוכל לאמן את הצ'רמנדר שלי.'
    "צא צ'רמנדר" אני אומר. "גחלת על סנטרט עכשיו!"

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

10. יש לך פה תנאים?
    יוסי~

קורן~

קובי~
    שאתה מדבר בבקשה תשים מרכאות (") ושאתה חושב תשים '
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    דאסקל יוצא החוצה מהפוכדור שלו ומרחף אל עבר סלאקות' ועובר דרכו, גורם לו לקפוץ בבהלה. דאסקל שולח מיד לעברו צל לילה, שפוגע בסלאקות' אך לא גורם לו נזק משמעותי (סלאקות' הוא מסוגל נורמל ודאסקל מסוג רוח, ומתקפות רוח לא משפיעות על נורמל). סלאקות' קם ומשתמש בפיהוק, שמצליח לפגוע בדאסקל, שמתחיל לנמנם.
    'אוי לא! אתה לא יכול לעשות לי את זה עכשיו!'

אני תופס את דאסקאל בשני ידיי בחוזקה ומנענע אותו ממש חזק.
    עכשיו דאסקאל, השתמש בפזילה ואז בנטרול!

11. מורחקים
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 20 2009, 05:56 PM
    אלון~
    "בחירה מעולה! אני יודע שתהיו צוות טוב" הוא אומר לך בחיוך ומגיש לך את הפוכדור של מגבי "אני רוצה שתיקח גם תא לאיחסון למתקפות, פוקדע וגם 5 פוכדורים רקים. כאשר כל אלה יגמרו, אתה תקבל באופן אוטומטי פוכדורים חדשים" הוא אומר לך ומגיש לך את החפצים
    שבוע טוב : )
    --
    "וואו, תודה רבה הפרופסור." אומר לפרופסור אלם בחיוך רחב על פי ולאחר מכן אחזיק יותר חזק את הפוקדור של מגבי שלי. 'הנה הוא,' אחשוב לעצמי. 'הפוקימון המתחיל שלי, הפוקימון איתו אתחיל ואסיים את מסעי.' אחייך בהתרגשות ובניחשות. "צא החוצה, מגבי!" אקרא בקול ואוציא את מגבי מהפוקדור שלו. "שלום מגבי," אומר לפוקימון האש הקטן. "אני הוא המאמן שלך." אוסיף ואסיים את דבריי בחיוך.

12. משתמש מנוסה
    אלון~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומשליך את הפוכדור שבידיך לעבר הקרקע. מתוכו יוצא באור אדום יצור קטן ואדום המוציא מעט אש מפיו, מגבי "מגבי!" הוא קורא ומניף את זרועותיו באוויר, מביט בך בחיוך.

יוסי~
    אתה משיב את צ'ימצאר לפוכדור שלו, ואתה יוצא אל ער דרך 29. אתה יוצא מגבולות העיר ניו בארק וצועד בדרך, ולאחר הליכה של כחצי שעה בערך אתה מבחין מרחוק בזיגזגון שאוכל לו פרי, ליד אחד העצים.

קובי~
    אתה מנסה לתפוס את דאסקל אך אינך מצליח (XD), ודאסקל נרדם. סלאקות' עומד במקומו ולא זז, מפהק משיעמום.

עומר~
    צ'רמנדר מגיח מתוך הפוכדור שלו ושולח גחלת מהירה לעבר סנטרט, שמפתיעה אותו ומצליחה לפגוע בו, מעיפה אותו כמה מטרים אחורנית. סנטרט מתאושש מהר, ויוצא במתקפת דחיפה משלו שדוחף את צ'רמנדר.

קורן~
    אתה משיב את דארק וראלטס לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך אל עבר העיר צארינגרו'ב. לאחר הליכה של כשעה בערך, אתה מגיע אל העיר. אתה מבחין כי זוהי עיר לא קטנה, עם מלא תושבים וחנויות. לאחר הליכה של רבע שעה בתוך העיר, אתה מבחין מרחוק במרכז הפוקימונים.

13. יש לך פה תנאים?
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 01:12 PM
    אלון~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומשליך את הפוכדור שבידיך לעבר הקרקע. מתוכו יוצא באור אדום יצור קטן ואדום המוציא מעט אש מפיו, מגבי "מגבי!" הוא קורא ומניף את זרועותיו באוויר, מביט בך בחיוך.

יוסי~
    אתה משיב את צ'ימצאר לפוכדור שלו, ואתה יוצא אל ער דרך 29. אתה יוצא מגבולות העיר ניו בארק וצועד בדרך, ולאחר הליכה של כחצי שעה בערך אתה מבחין מרחוק בזיגזגון שאוכל לו פרי, ליד אחד העצים.

קובי~
    אתה מנסה לתפוס את דאסקל אך אינך מצליח (XD), ודאסקל נרדם. סלאקות' עומד במקומו ולא זז, מפהק משיעמום.

עומר~
    צ'רמנדר מגיח מתוך הפוכדור שלו ושולח גחלת מהירה לעבר סנטרט, שמפתיעה אותו ומצליחה לפגוע בו, מעיפה אותו כמה מטרים אחורנית. סנטרט מתאושש מהר, ויוצא במתקפת דחיפה משלו שדוחף את צ'רמנדר.

קורן~
    אתה משיב את דארק וראלטס לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך אל עבר העיר צארינגרו'ב. לאחר הליכה של כשעה בערך, אתה מגיע אל העיר. אתה מבחין כי זוהי עיר לא קטנה, עם מלא תושבים וחנויות. לאחר הליכה של רבע שעה בתוך העיר, אתה מבחין מרחוק במרכז הפוקימונים.
    אה שיט שכחתי XDD

אממ אחי מה אני אמור לעשות עכשיו באמת?

14. מורחקים
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 01:12 PM
    אלון~
    'איזה חמוד הוא.' אחשוב לעצמי וארים את זרועי באוויר כמו מגבי שלי. "אז מגבי," אתחיל לדבר עם מגבי. "אני הוא אלון, ואני הוא המאמן שלך." אסביר למגבי בחיוך ואלטף אותו. אקום מעט ואתחיל להסתכל מסביבי. "אז מגבי, הגיע הזמן שנתחיל את המסע שלנו ביחד, הלוא כך?" אשאל את מגבי בחיוך ואתחיל ללכת ביחד עם פוקימון האש שלי לעבר העיר צ'אריגוב.

15. משתמש מנוסה
    קובי~
    לעזוב את הקרב ולהמשיך, לנסות לזרוק על סלאקות' פוכדור, או לחכות שדאסקל יתעורר.

אלון~
    "מגבי!" צועק מגבי ומניף את ידו באוויר. שניכם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר העיר צ'ארינגרוב. אתם נכנסים אל דרך 29 ומטיילים לכם בה, כשלפתע אתם מבחנים באודיש ליד אחד העצים.

עמוד 5 מתוך 116 ראשוןראשון ... 345671555105 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •