Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 116 ראשוןראשון ... 40484950515260100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jun 25 2009, 07:10 PM

אורון~
    "כן, כולם שלי, ואתה לא הולך לקבל את הציוד שלך בחזרה, אלא להפך, אתה הולך לתת לי עוד משהו" הוא אומר ברשעות. אתה מבחין לפתע בסימן מוזר, R, על החולצה שלו.
    "קרנידוס נגיחה אל הנדוואר ותנסה לטפוס את התיק שלי ולהבי לי אותו "אני אומר ומצביע לכיוון התיק

קרדיט לי^

2. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה נכנס להתקלח ויוצא מהמקלחת כעבור 10 דקות. אתה נשכב במיטה ומדליק את הטלווזיה, ויש שם שידור חוזר של קרבות מהעבר. עכשיו מראים שם קרב מליגת קנטו ברבע הגמר, מאמן אחד משתמש כעת בריידון והשני באלקטרובאז. אתה צופה בקרב, ולאט לאט נרדם.
    אתה חולם שאתה עומד על במת הקרב, כרגע זכית באליפות ג'וטו. אתה מרים את הגביע שבו זכית גבוה באוויר, אבל לפתע הכל נעלם.
    אתה מתעורר אחרי שנייה.
    "וואו החלום הזה הרגיש לי ממש מציאותי ממש חלמתי שאני מקבל את הגביע וזוכה באליפות חבל שזה לא היה חלום באמת" אומר בעצב ואקום מהמיטה ואלך לצחצח שיניים ואז אצא ממרכז הפוקימונים ליום חדש

3. היכל התהילה

דניאל~
    אתה מחפש אחר מקור הרעש, ואתה מבחין לפתע בצל של 2 אנשים נכנסים אל תוך המערה שלא רחוקה ממך. הם אל מבחינים בך.

'מה זה?' אני חושב לעצמי ועוקב בשקט אחרי השניים

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

4. the bitch is back

עומר~
    קריקטוט מתחיל להשתמש בהתמדה, ולא זז במקומו. וורמפל מנצל זאת כדי להשתמש בעוקץ רעל שפוגע בקריקטוט אך לא מזיז לו.
    "טוב קריקוט חזור צא טריקו תקוף בספיגה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    עומר~
    קריקטוט מוחזר ואתה מוציא את טריקו, טריקו נעמד מול וורמפל אך הוא נראה מעט מופתע וקצת חושש, זה בכל זאת הקרב הראשון בחייו.
    וורמפל מנצל זאת ותוקף אותו עם עוקץ רעל שפוגע בו, טריקו מעוות את פניו קצת בכאב. הוא מנסה להשתמש בשאיבה ומצליח להשתמש בשאיבה קטנה, שמחזירה אליו מעט אנרגיה.

דניאל~
    אתה נכנס אחריהם אט אט, ואתה עוקב אחריהם. אתה מבחין בשני אנשים, גבר ואישה, עם הסימן R על חולצתם "מושלם מאוד, זה יעבוד" ממלמל הגבר ומניח משהו על הקרקע. לפתע, אתה דורך בטעות על ענף קטן "מי שם?!" קוראת האישה ומסתובבת אחורנית, אך לא מבחינה בך כיוון שאתה מסתתר מאחורי סלע.

ארתור~
    אתה חושב לעצמך על מה שחלמת, מתארגן די מהר ויוצא ממרכז הפוקימונים, לאחר שהחזרת את המפתח לאחות גו'י. יום חדש בפתח, ואתה יוצא מהעיר צארינגרו'ב אל עבר העיר ויולט. אתה צועד לך בדרך 30, כשלפתע אתה נתקל במאמן שמאתגר אותך לקרב 1-1.

אורון~
    "להביור!" מצווה המאמן בתגובה, וכל ההנדואארים שולחים להביור לעבר קרנידוס, שממהר להתחמק מהם "אין סיכוי ילד, אתה לא הולך לקבל את התיק שלך בכזאת קלות. אתה תקבל אותו בתנאי אחד, שתיתן לי את הקרנידוס שלך" הוא אומר ברשעות

ירין~
    2 מתקפות בתגובה אחת, בבקשה. הזעם לא יחשב כאן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל יוצא ומשתמש בפזילה שמרתיעה מעט את איפום, ולאחר מכן הוא תוקף עם אקדח מים שפוגע בו. איפום מתעשט, ומשתמש במתקפת מהירות שפוגעת בטוטודייל.

6. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 25 2009, 10:53 PM
    עומר~
    קריקטוט מוחזר ואתה מוציא את טריקו, טריקו נעמד מול וורמפל אך הוא נראה מעט מופתע וקצת חושש, זה בכל זאת הקרב הראשון בחייו.
    וורמפל מנצל זאת ותוקף אותו עם עוקץ רעל שפוגע בו, טריקו מעוות את פניו קצת בכאב. הוא מנסה להשתמש בשאיבה ומצליח להשתמש בשאיבה קטנה, שמחזירה אליו מעט אנרגיה.
    "קדימה טריקו אתה יכול לעשות את זה! תראה הוא בסך הכל תולעת!" אני אומר במטרה לעודד אותו "עכשיו תתקוף עם חבטה ושאיבה ביחד!"

_______
    ד"א אני רוצה לתפוס אותו עכשיו אפשר שהוא יתפתח לביוטיפליי? ^_^
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ירין~
    2 מתקפות בתגובה אחת, בבקשה. הזעם לא יחשב כאן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל יוצא ומשתמש בפזילה שמרתיעה מעט את איפום, ולאחר מכן הוא תוקף עם אקדח מים שפוגע בו. איפום מתעשט, ומשתמש במתקפת מהירות שפוגעת בטוטודייל.
    "שוב זעם ואז אקדח מים!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה חושב לעצמך על מה שחלמת, מתארגן די מהר ויוצא ממרכז הפוקימונים, לאחר שהחזרת את המפתח לאחות גו&#39;י. יום חדש בפתח, ואתה יוצא מהעיר צארינגרו&#39;ב אל עבר העיר ויולט. אתה צועד לך בדרך 30, כשלפתע אתה נתקל במאמן שמאתגר אותך לקרב 1-1.
    "אוקיי זה יהיה הזדמנות טובה לאמן את סטארלי שלי" אומר בחיוך ואז אצעק "צא סטארלי" ואזרוק את הפוקדור של סטארלי לאוויר ואוציא את סטארלי מהפוקדור שלו ואז אומר למאמן "קדימה תבחר פוקימון"

9. משתמש מנוסה

אורון~
    "להביור&#33;" מצווה המאמן בתגובה, וכל ההנדואארים שולחים להביור לעבר קרנידוס, שממהר להתחמק מהם "אין סיכוי ילד, אתה לא הולך לקבל את התיק שלך בכזאת קלות. אתה תקבל אותו בתנאי אחד, שתיתן לי את הקרנידוס שלך" הוא אומר ברשעות
    "אם אתה רוצה את הקרנידוס שלי אתה רק יכול לחלום אל זה,צא סטרליה קרנידוס תשתמש בנגיח אל הנדואארים וסטרלי תפוס את התיק בזמן שקרנידוס מהסיק את ההנדואארים"אני אומר

קרדיט לי^

10. היכל התהילה
    דניאל~
    אתה נכנס אחריהם אט אט, ואתה עוקב אחריהם. אתה מבחין בשני אנשים, גבר ואישה, עם הסימן R על חולצתם "מושלם מאוד, זה יעבוד" ממלמל הגבר ומניח משהו על הקרקע. לפתע, אתה דורך בטעות על ענף קטן "מי שם?&#33;" קוראת האישה ומסתובבת אחורנית, אך לא מבחינה בך כיוון שאתה מסתתר מאחורי סלע.

&#39;מה לעזאזל הם עושים?&#33;&#39; אני חושב לעצמי ומחכה לראות התרחשויות

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

11. משתמש מנוסה
    עומר~
    נראה כבר ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מסתכל עליך ומהנהן, ורץ קדימה. הוא משתמש בחבטה ופוגע בוורמפל, ולאחר מכן תוקף עם שאיבה. וורמפל נפצע קשה והוא בקושי מסוגל לזוז "טריקו&#33;" קורא טריקו ותוקף עם חבטה נוספת על דעת עצמו ומעלף את וורמפל.

דניאל~
    "יש שם מישהו, זה לא יכול להיות פוקימון, אחרת היינו רואים אותו" אומרת האישה לגבר "צא&#33;" הוא קורא ומשחרר החוצה פוקימון שאינך מבחין בו. אתה מרים את ראשך ומסתכל עליהם, כשלפתע פוגע בך מאחורה עוקץ רעל ומעיף אותך קדימה "כל הכבוד, סקורופי&#33;" הוא אומר ומאחוריך מופיע עקרב סגול "אז מה, חשבת שככה תוכל לשמוע אותו, צוות רוקט?" אומרת האישה "עכשיו תשלם על כך&#33;" אומר הגבר.

ירין~
    טוטודייל משתמש בזעם ואז באקדח מים, ואייפום סופג פגיעה ישירה ונפצע די קשה. הוא קם לאט לאט, ומשתמש בשריטות שפוגעות בטוטודייל.

ארתור~
    "צא החוצה, טיילו&#33;" הוא קורא ומשחרר פוקימון סנונית החוצה "השתמש במתקפה מהירה&#33;" הוא מצווה עליו, וטיילו יוצא במתקפה מהירה לעבר סטארלי.

אורון~
    "אמרתי לך, לא&#33;" הוא קורא וההנדוואר שולחים להביור ואתה לא מצליח לשחרר אותם החוצה "נסגור את זה בקרב 1-1. הנדוואר מול קרנידוס. אם תנצח, אחזיר לך את התיק שלך ואת כל הציוד. אם תפסיד, קרנידוס עובר אליי, יחד עם התיק שלך" הוא אומר ברשעות "ואם תנסה להתחכם ולשלוח פוקימון נוסף, אנחנו ניעלם תוך רגע ולא תראה יותר לעולם את התיק שלך עם כל הציוד בו" הוא צוחק ברשעות.

12. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Ferrari@Jun 25 2009, 08:10 PM
    קורן~
    "פולי?" הוא שואל אותך "פולי&#33;" הוא קורא וקופץ אחורנית, מוכן לקרב.

"צאי מרי&#33;" אומר ואוציא את מריפ מן הפוקדור.
    "גל רעם&#33;" אומר ואצביע לכיוון פוליוואג.
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 26 2009, 02:25 PM
    עומר~
    נראה כבר ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מסתכל עליך ומהנהן, ורץ קדימה. הוא משתמש בחבטה ופוגע בוורמפל, ולאחר מכן תוקף עם שאיבה. וורמפל נפצע קשה והוא בקושי מסוגל לזוז "טריקו&#33;" קורא טריקו ותוקף עם חבטה נוספת על דעת עצמו ומעלף את וורמפל.
    "יופי&#33; צא פוכדור&#33;" אני אומר וזורק פוכדור.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה

אורון~
    "אמרתי לך, לא&#33;" הוא קורא וההנדוואר שולחים להביור ואתה לא מצליח לשחרר אותם החוצה "נסגור את זה בקרב 1-1. הנדוואר מול קרנידוס. אם תנצח, אחזיר לך את התיק שלך ואת כל הציוד. אם תפסיד, קרנידוס עובר אליי, יחד עם התיק שלך" הוא אומר ברשעות "ואם תנסה להתחכם ולשלוח פוקימון נוסף, אנחנו ניעלם תוך רגע ולא תראה יותר לעולם את התיק שלך עם כל הציוד בו" הוא צוחק ברשעות.
    " אין לי בעיה אם זה,חזור סטרלי,קרנידוס מיקוד אנרגיה ואז נגיחה אל הנדרוואר"אני אומר

קרדיט לי^

15. משתמש מנוסה
    ארתור~
    "צא החוצה, טיילו&#33;" הוא קורא ומשחרר פוקימון סנונית החוצה "השתמש במתקפה מהירה&#33;" הוא מצווה עליו, וטיילו יוצא במתקפה מהירה לעבר סטארלי.
    "סטארלי תשתמש במתקפה מהירה כדי לזוז הצידה ולהתחמק מהמתקפה מהירה שלו ואז תשתמש במכת כנף ומיד אחרי זה תשתמש בדחיפה"

עמוד 50 מתוך 116 ראשוןראשון ... 40484950515260100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •