Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 116 ראשוןראשון ... 343515253545563103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    קורן~
    מאריפ משתדלת, ושולחת גל רעם שפוגע ישירות בפוליוואג, פוצע אותו די קשה וגם מצליח לשתק אותו. פוליוואג מנסה לזוז, אך אינו מצליח.

ירין~
    טוטודייל שמח, והוא מוכן להמשיך בדרך.

אורון~
    אתה מודה לה, ויוצא ממרכז הפוקימונים, ממשיך לעבר העיר ויולט. כעבור שעתיים בערך, אתה מגיע אל העיר.

עומר~
    אתה ממשיך להסתובב במערה ומחפש לעצמך פוקימונים נוספים בה, כשלפתע אתה פוגש בארון, שנראה די חזק.

ארתור~
    יותר מדי נדיר, נסה חפץ אחר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג יוצא ונעמד מול גאסטלי. הוא שולח עלי תער שפוגעים בגאסטלי. גאסטלי מתעצבן, ותוקף עם ליקוק שמצליח לפגוע בטורטוויג לפני השאיבה. טורטוויג סובל משיתוק בעקבות ההתקפה.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jun 27 2009, 03:12 PM

ירין~
    טוטודייל שמח, והוא מוכן להמשיך בדרך.
    "בוא נמשיך למערת האופל הזאת ונתפוס פוקימון!" אני אומר
    ............................
    תעדכן לי את אייפום!
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. the bitch is back

עומר~
    אתה ממשיך להסתובב במערה ומחפש לעצמך פוקימונים נוספים בה, כשלפתע אתה פוגש בארון, שנראה די חזק.
    "טוב צא וואמפל תקוף עם מתקפת חוטים ואז תשלח עוקץ רעל וחבטה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ארתור~
    יותר מדי נדיר, נסה חפץ אחר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג יוצא ונעמד מול גאסטלי. הוא שולח עלי תער שפוגעים בגאסטלי. גאסטלי מתעצבן, ותוקף עם ליקוק שמצליח לפגוע בטורטוויג לפני השאיבה. טורטוויג סובל משיתוק בעקבות ההתקפה.
    אז מגמזייר
    ובוא נגיד אני לוכד את גסטלי והוא מתפתח להונטר איך אני מפתח אותו פה?
    __________________________________________________ __
    ""טרטוויג תנסה להשתחרר מהשיתוק כמה שיותר מהר ומיד אחרי זה תשתמש בעלי תער ואז תקפוץ לאוויר ותשתמש בספיגה כדי לגמור אותו לגמרי"

5. משתמש מנוסה

אורון~
    אתה מודה לה, ויוצא ממרכז הפוקימונים, ממשיך לעבר העיר ויולט. כעבור שעתיים בערך, אתה מגיע אל העיר.
    אחי לא ערכתה לי את המתקפות אצל קרנידוס הוא למד take down
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    אני מתחיל ללכת ולטיל לי בעיר מחפש דברים מענינים לפני שני ילחם בקרב המכון שלי

קרדיט לי^

6. משתמש מנוסה
    עדכנתי לכולם מה שהיה צריך ^^
    אם למישהו יש אתר עם ספרייטים של חפצים מDP או פלאטניום זה יעזור לי מאוד ^^

אורון~
    אתה מסתובב לך בעיר, מחפש אחר דברים מעניינים, ולפתע אתה מבחין במגדל הספראוט הגבוה.

ארתור~
    נראה כבר ^^.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג מנסה להשתחרר מהשיתוק ומצליח בכך, הוא רץ ושולח עלי תער לעברו של גאסטלי אבל גאסטלי נעלם, ועלי התער לא פוגעים בכלום. טורטוויג מחפש אחר גאסטלי, שמפתיע אותו עם פרצוף מפחיד, וטורטוויג נבהל מאוד.

עומר~
    רשמת 3 מתקפות... (עוקץ רעל, חוטים וחבטה) ורק ה2 הראשונות נחשבות..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    וורמפל יוצא ושולח מתקפת חוטים שתופסת את ארון, אך ארון לא מוותר וקורע מיד את החוטים. וורמפל בתגובה משתמש בעוקצי רעל שפוגעים בארון, אך זה לא מזיז לו בכלל. הוא רץ קדימה ומשתמש בחבטת ראש ומעיף את וורמפל על הקרקע, והוא מתעלף מעוצמת המכה.

ירין~
    "טוטו&#33;" אומר טוטודייל בהנהון. שניכם צועדים אל עבר מערת האופל ונכנסים לתוכה. אתה רואה שזוהי מערה די חשוכה, אך אפשר לראות מה. אתם צועדים לכם בפנים, כשלפתע מפתיה אותכם קלפרי. €. היא מסתכלת עליכם לשניות בודדות, ואז מסתובבת ומתחילה לדלג לה מהמקום.

7. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 27 2009, 04:37 PM

עומר~
    רשמת 3 מתקפות... (עוקץ רעל, חוטים וחבטה) ורק ה2 הראשונות נחשבות..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    וורמפל יוצא ושולח מתקפת חוטים שתופסת את ארון, אך ארון לא מוותר וקורע מיד את החוטים. וורמפל בתגובה משתמש בעוקצי רעל שפוגעים בארון, אך זה לא מזיז לו בכלל. הוא רץ קדימה ומשתמש בחבטת ראש ומעיף את וורמפל על הקרקע, והוא מתעלף מעוצמת המכה.
    "טוב בא ננסה את טריקו תקוף בשאיבה ואז חבטה&#33;"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה

אורון~
    אתה מסתובב לך בעיר, מחפש אחר דברים מעניינים, ולפתע אתה מבחין במגדל הספראוט הגבוה.
    אני נכנס לתוך הבנייה וחושב ~ מעניין מה יש פה ליראות~

קרדיט לי^

9. משתמש מנוסה
    ארתור~
    נראה כבר ^^.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טורטוויג מנסה להשתחרר מהשיתוק ומצליח בכך, הוא רץ ושולח עלי תער לעברו של גאסטלי אבל גאסטלי נעלם, ועלי התער לא פוגעים בכלום. טורטוויג מחפש אחר גאסטלי, שמפתיע אותו עם פרצוף מפחיד, וטורטוויג נבהל מאוד.
    "אוי לא טרטוויג" אומר בפחד ואז אגיד לו "תשתמש בבלימה ותעבור דרכו ואז כשתהיה ממש מאחוריו תשתמש בעלי תער הכי קרוב שאתה יכול" אומר לטרטוויג ואקווה שהמהלך יצליח

10. משתמש מנוסה

ירין~
    "טוטו&#33;" אומר טוטודייל בהנהון. שניכם צועדים אל עבר מערת האופל ונכנסים לתוכה. אתה רואה שזוהי מערה די חשוכה, אך אפשר לראות מה. אתם צועדים לכם בפנים, כשלפתע מפתיה אותכם קלפרי. €. היא מסתכלת עליכם לשניות בודדות, ואז מסתובבת ומתחילה לדלג לה מהמקום.
    "היי קלפי רוצה להצתרף לצוות שלנו?" אני שואל בחיוך
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. משתמש מנוסה
    ירין~
    קלפרי נעצרת, ומסתכלת עליך. לאחר מכן, היא מסתובבת וממשיכה לקפץ, נעלמת מעבר לפינה.

ארתור~
    טורטוויג מתעשת, רץ קדימה ומשתמש בהתקלה וגאסטלי מתחמק מזה, אל טורטוויג מסתובב במהרה ושולח עלי תער שפוגעים בגאסטלי בחוזקה, והוא נפצע קשה. הוא מגיב עם היפנוזה ומצליח להפנט את טורטוויג, שמתחיל להתעייף.

אורון~
    אתה נכנס פנימה ומתחיל לטייל בתוך הבניין. אתה עולה 2 קומות בלי הפרעה מיותרת, כשלפתע אתה פוגש בנזיר "שלום לך, באת להילחם מול מנהיג הנזירים?" הוא שואל אותך בשקט.

עומר~
    טריקו יוצא ומשתמש בשאיבה שפוגעת די חזק בארון. ארון לא מוותר, ומשתמש בציפורן מתכת בעוד טריקו מסתובב ותוקף בחבטה, שתי ההתקפות נפגשות וארון מצליח לגבור על טריקו בזכות נסיון שיש לו יותר, וטריקו עף אחורנית ונפגע בינוני מההתקפה. טריקו לא רוצה לוותר.

12. היכל התהילה
    Originally posted by Ferrari@Jun 26 2009, 02:25 PM
    דניאל~
    "יש שם מישהו, זה לא יכול להיות פוקימון, אחרת היינו רואים אותו" אומרת האישה לגבר "צא&#33;" הוא קורא ומשחרר החוצה פוקימון שאינך מבחין בו. אתה מרים את ראשך ומסתכל עליהם, כשלפתע פוגע בך מאחורה עוקץ רעל ומעיף אותך קדימה "כל הכבוד, סקורופי&#33;" הוא אומר ומאחוריך מופיע עקרב סגול "אז מה, חשבת שככה תוכל לשמוע אותו, צוות רוקט?" אומרת האישה "עכשיו תשלם על כך&#33;" אומר הגבר.

"תגידו לי אתה אתם עושים כאן?&#33;" אני קורא ומוציא את סינדקוויל "גחלת צא&#33;"

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

13. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 27 2009, 05:33 PM

עומר~
    טריקו יוצא ומשתמש בשאיבה שפוגעת די חזק בארון. ארון לא מוותר, ומשתמש בציפורן מתכת בעוד טריקו מסתובב ותוקף בחבטה, שתי ההתקפות נפגשות וארון מצליח לגבור על טריקו בזכות נסיון שיש לו יותר, וטריקו עף אחורנית ונפגע בינוני מההתקפה. טריקו לא רוצה לוותר.
    "אל תוותר תקוף שוב בשאיבה ותפתיע אותו בחבטה&#33;"
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ירין~
    קלפרי נעצרת, ומסתכלת עליך. לאחר מכן, היא מסתובבת וממשיכה לקפץ, נעלמת מעבר לפינה.
    "בוא נחפש פוקימון אחר" אני אומר וממשיך להסתובב
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    ארתור~
    טורטוויג מתעשת, רץ קדימה ומשתמש בהתקלה וגאסטלי מתחמק מזה, אל טורטוויג מסתובב במהרה ושולח עלי תער שפוגעים בגאסטלי בחוזקה, והוא נפצע קשה. הוא מגיב עם היפנוזה ומצליח להפנט את טורטוויג, שמתחיל להתעייף.
    "טרטוויג עלי תער אחרונים פני שאתה נרדם כדי לנצח אותו סופית" אומר לטרטוויג ואקווה שהוא יליח להשתמש בעלי תער לפני שהוא יירדם

עמוד 53 מתוך 116 ראשוןראשון ... 343515253545563103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •