Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 116 ראשוןראשון ... 444525354555664104 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jun 27 2009, 05:33 PM

אורון~
    אתה נכנס פנימה ומתחיל לטייל בתוך הבניין. אתה עולה 2 קומות בלי הפרעה מיותרת, כשלפתע אתה פוגש בנזיר "שלום לך, באת להילחם מול מנהיג הנזירים?" הוא שואל אותך בשקט.
    "לא,אבל אני לא יתנגד לקרב טוב"אני אומר

קרדיט לי^

2. משתמש מנוסה
    אורון~
    "אם ככה, בוא אחרי" אומר לך הנזיר בשקט, מסתובב ומתחיל לצעוד. אתה הולך יחד איתו והוא לוקח אותך לקומה העליונה של המגדל. אתה עולה יחד איתו במדרגות האחרונות, ואתם מגיעים לחדר גדול, ובקצהו יושב מנהיג הנזירים "אתה באת להילחם בי, לא כן?" הוא אומר, ותופס את מקומו לקראת קרב "נילחם 2 על 2" הוא אומר "צא הוט-הוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה הוט-הוט.

ארתור~
    טורטוויג מצליח לשחרר עלי תער מהירים שפוגעים בגאסטלי לפני שהוא נעלם, וגאסטלי נופל על הקרקע מובס. לאחר כמה שניות, טורטוויג נרדם.

ירין~
    אתם ממשיכים לחפש, אך עד מהרה אתם מגיעים לסלע די גדול שאינכם יכולים לעבור אותו.

עומר~
    טריקו תוקף בשאיבה ומצליח לפגוע בארון, שנפצע בינוני. לאחר מכן, טריקו יוצא למתקפת חבטה אולם ארון מעיף אותו הצידה עם חבטת ראש. שניהם פוצעים די קשה כעת, אולם נראה שטריקו יותר, כיוון שהוא עוד לא מספיק חזק כדי להילחם.

דניאל~
    "התחמק!" מצווה מיד המאמן, וסקורופי מתחמק בקלות מהגחלת "עוקץ רעל!" מצווה המאמן וסקורופי שולח עוקצי רעל שפוגעים בסינדיקוויל "למה שנגלה לך, ילד?" אומרת האישה "אנחנו צוות רוקט, ואנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים, בלי להתחשב באף אחד!" היא אומרת וצוחקת בקול.

3. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 27 2009, 11:34 PM

עומר~
    טריקו תוקף בשאיבה ומצליח לפגוע בארון, שנפצע בינוני. לאחר מכן, טריקו יוצא למתקפת חבטה אולם ארון מעיף אותו הצידה עם חבטת ראש. שניהם פוצעים די קשה כעת, אולם נראה שטריקו יותר, כיוון שהוא עוד לא מספיק חזק כדי להילחם.
    "יופי טריקו עוד קצת! תשתמש בשאיבה בשביל לקבל אנרגיה ואז חבטה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    אורון~
    "אם ככה, בוא אחרי" אומר לך הנזיר בשקט, מסתובב ומתחיל לצעוד. אתה הולך יחד איתו והוא לוקח אותך לקומה העליונה של המגדל. אתה עולה יחד איתו במדרגות האחרונות, ואתם מגיעים לחדר גדול, ובקצהו יושב מנהיג הנזירים "אתה באת להילחם בי, לא כן?" הוא אומר, ותופס את מקומו לקראת קרב "נילחם 2 על 2" הוא אומר "צא הוט-הוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה הוט-הוט.

~זה הזדמנות טובה לאמן קצת את שינקס~ אני חושב ואז אומר "צא שינקס" וזורק את הפוקדור שלו באוויר ואז אומר "תשתמש בניצוץ על הוט-הוט!"

קרדיט לי^

5. משתמש מנוסה
    ארתור~
    טורטוויג מצליח לשחרר עלי תער מהירים שפוגעים בגאסטלי לפני שהוא נעלם, וגאסטלי נופל על הקרקע מובס. לאחר כמה שניות, טורטוויג נרדם.
    אני זורק על גסטלי פוקדור

6. משתמש מנוסה

ירין~
    אתם ממשיכים לחפש, אך עד מהרה אתם מגיעים לסלע די גדול שאינכם יכולים לעבור אותו.
    "כולם צאו! טוט מהר אקדח מים בכל בכח על האבן!שינקס התקלה בכל הכח! אייפום מתקפה מהירה בכל הכח!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. היכל התהילה
    דניאל~
    "התחמק&#33;" מצווה מיד המאמן, וסקורופי מתחמק בקלות מהגחלת "עוקץ רעל&#33;" מצווה המאמן וסקורופי שולח עוקצי רעל שפוגעים בסינדיקוויל "למה שנגלה לך, ילד?" אומרת האישה "אנחנו צוות רוקט, ואנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים, בלי להתחשב באף אחד&#33;" היא אומרת וצוחקת בקול.
    "אני לא מפחד ממכם&#33;" אני קורא בקול ומחזיר את סינדקוויל
    "יש לי הצעה אני אלחם נגד הסקורפי שלכם במדקיפ,אם אנצח תספרו לי את סודכם ואם אפסיד אעזוב אתכם" אני אומר ומכין את מדקיפ

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

8. משתמש מנוסה
    דניאל~
    "אנחנו מסכימים, רק בתנאי שאם תפסיד, המדקיפ שלך עובר אלינו" אומרת הבחורה ברשעות.

ירין~
    כולם יוצאים ותוקפים ביחד, אך האבן לא זזה ממקומה.

ארתור~
    את שולפת פוכדור ריק ומשליכה אותו על גאסטלי המעולף, שנשאב מיד פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים ולבסוף נעצר. גאסטלי נלכד&#33;

אורון~
    שינקס יוצא החוצה ושולח ניצוץ שפוגע ישירות בהוט-הוט, שנפצע די בינוני "אל תוותר, תקוף בניקור&#33;" מצווה הנזיר. הוט-הוט עף קדימה במהירות די מהירה יחסית לצורתו ופוגע עם ניקור חזק בשינקס, שפוצע אותו כמעט בינוני.

עומר~
    טריקו מהנהן, ורץ קדימה במהירות. ארון תוקף אותו עם טופר מתכת אך טריקו קופץ על קיר המערה ומתחמק, תוקף עם שאיבה ופוגע בארון חזק, ומחזיר לעצמו אנרגיה. לאחר מכן, טריקו רץ ופוגע עם חבטה בארון, ומצליח להעיף אותו על קיר המערה, וארון נופל על הקרקע. הוא מנסה לקום על רגליו, אך לבסוף קורס ונופל מעולף על הקרקע.

9. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 28 2009, 07:31 PM

עומר~
    טריקו מהנהן, ורץ קדימה במהירות. ארון תוקף אותו עם טופר מתכת אך טריקו קופץ על קיר המערה ומתחמק, תוקף עם שאיבה ופוגע בארון חזק, ומחזיר לעצמו אנרגיה. לאחר מכן, טריקו רץ ופוגע עם חבטה בארון, ומצליח להעיף אותו על קיר המערה, וארון נופל על הקרקע. הוא מנסה לקום על רגליו, אך לבסוף קורס ונופל מעולף על הקרקע.
    "יופי טריקו עשית את זה&#33;" אני אומר לו באושר וממשיך ללכת משם.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה בטוח שאתה לא רוצה ללכוד אותו? שים לב טוב טוב לתמונה של ארון

11. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 28 2009, 07:33 PM
    עומר~
    אתה בטוח שאתה לא רוצה ללכוד אותו? שים לב טוב טוב לתמונה של ארון
    אני משנה את דעתי וחוזר אחורה וזורק עליו פוכדור ואח"כ ממשיך בדרכי מקווה למצוא פוקימון מסוג נורמאל נחמד.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ארתור~
    את שולפת פוכדור ריק ומשליכה אותו על גאסטלי המעולף, שנשאב מיד פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים ולבסוף נעצר. גאסטלי נלכד&#33;
    אחי אני בן

13. משתמש מנוסה

אורון~
    שינקס יוצא החוצה ושולח ניצוץ שפוגע ישירות בהוט-הוט, שנפצע די בינוני "אל תוותר, תקוף בניקור&#33;" מצווה הנזיר. הוט-הוט עף קדימה במהירות די מהירה יחסית לצורתו ופוגע עם ניקור חזק בשינקס, שפוצע אותו כמעט בינוני.

"שינקס תשתמש בפזילה ואז בניצוץ"אני אומר

קרדיט לי^

14. משתמש מנוסה
    אורון~
    שינקס משתמש בפזילה וגורם לירידה בהגנה וההתקפה של הוט-הוט, שמגיב עם ניקור, אבל שינקס מתחמק ופוגע בו עם הניצוץ, פוצע אותו קשה. "הוט-הוט, היפנוזה" מצווה הנזיר, והוט-הוט משתמש בהיפנוזה ומצליח להפנט את שינקס שמתחיל לאט לאט להירדם.

ארתור~
    אתה לוקח את הפוכדור ועולה אל סוף המגדל, ולבסוף אתה מגיע לחדר גדול. בקצהו, יושב נזיר זקן "שלום לך, באת לאתגר אותי באתגר מגדל הספראוט?" הוא שואל אותך בשקט.

עומר~
    אתה מסתובב ורואה שארון לא נמצא במקום שלו&#33; לאחר כמה שניות, אתה מתחיל בו הולך בכאב לעבר חור קטן בקיר, אך הוא לא מצליח להיכנס פנימה. הוא נשכב על הקרקע, עצוב.

15. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jun 28 2009, 10:21 PM

עומר~
    אתה מסתובב ורואה שארון לא נמצא במקום שלו&#33; לאחר כמה שניות, אתה מתחיל בו הולך בכאב לעבר חור קטן בקיר, אך הוא לא מצליח להיכנס פנימה. הוא נשכב על הקרקע, עצוב.
    "מה קרה ארון איבדת את הדרך שלך?" אני שואל ומתכופף אליו
    גיל! 3>

עמוד 54 מתוך 116 ראשוןראשון ... 444525354555664104 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •