"יופי!" אני אומר ומתיחיל ללכת לכיוון העירOriginally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 04:06 PM
ירין~
אתה חושב לעצמך שאתה חייב למצוא פוקימון אש, ואתם מתחילים לחפש אחד בסביבה, אך אינכם מוצאים אחד כזה. לפתע, אתה מבחין בעיר ויולט מרחוק.
"יופי!" אני אומר ומתיחיל ללכת לכיוון העירOriginally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 04:06 PM
ירין~
אתה חושב לעצמך שאתה חייב למצוא פוקימון אש, ואתם מתחילים לחפש אחד בסביבה, אך אינכם מוצאים אחד כזה. לפתע, אתה מבחין בעיר ויולט מרחוק.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר~
אז תכתוב בחתימה ח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא החוצה מהמערה דרך הכניסה בו נכנסת לתוכה. ומתחיל לצעוד ימינה ממנה. לאחר הליכה של שעה וחצי, אתה מבחין בעיר ויולט מרחוק.
ירין~
אתה צועד אל עבר העיר, וכעבור כחצי שעה מגיעה אליה, סוף כל סוף.
"טוב! בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז למכון הראשון!" אני אומר ומתקדם לשםOriginally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 05:08 PM
ירין~
אתה צועד אל עבר העיר, וכעבור כחצי שעה מגיעה אליה, סוף כל סוף.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין~
אתה ניגש למרכז הפוקימונים, שם מרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה יוצא וצועד היישר אל עבר מכון העיר ויולט. כעבור כמה דקות, אתה מגיע למגדל גבוה, שהוא בניין המכון. אתה נכנס פנימה, ורואה פקידה יושבת בלובי, וממול מעלית "שלום, באת להילחם במנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
עומר~
אתה ממשיך ללכת לכיוון העיר, וכעבור 20 דקות אתה מגיע אליה. השאלה כעת 16:50.
כן, מתי אני יכול להילחם מולו?" אני שואלOriginally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 05:30 PM
ירין~
אתה ניגש למרכז הפוקימונים, שם מרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה יוצא וצועד היישר אל עבר מכון העיר ויולט. כעבור כמה דקות, אתה מגיע למגדל גבוה, שהוא בניין המכון. אתה נכנס פנימה, ורואה פקידה יושבת בלובי, וממול מעלית "שלום, באת להילחם במנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
--------
![]()
-------
![]()
ירין~
"גש היישר אל המעלית, ועלה לקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה לכיוון המעלית.
עומר~
"בהחלט" אני אומרOriginally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 05:49 PM
עומר~
אני נכנס למעלית ומכה לקרבOriginally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 05:49 PM
ירין~
"גש היישר אל המעלית, ועלה לקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה לכיוון המעלית.
--------
![]()
-------
![]()
"סטארלי תשתמש בסופה כדי לגלות מי הוא האמיתי מביניהם"Originally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 04:06 PM
ארתור~
"התחמק" אומר הנזיר בקלילות. רטיקייט ממתין לרגע המתאים, ואז מתחמק מהמתקפה המהירה! "נשיכה!" מצווה הנזיר, וסטארלי שמסתובב למתקפת כנף נפגע מנשיכה די חזקה שפוצעת אותו בינוני "עבור לצוות כפול!" מצווה הנזיר, ורטיקייט מתחיל להשתכפל במהירות, ו10 כפילים מופיעים על הקרקע. סטארלי לא יודע מיהו האמיתי.
אחי מי יום ראשון הקרוב עד יום שישי אני היה באילתOriginally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 04:06 PM
אורון~
קרנידוס משתמש במיקוד אנרגיה וממקד את האנרגיה שלו "באלספראוט, השתמש עליו באבקת שיתוק!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח אבקת שיתוק שפוגעת בקרנידוס, ומצליחה לשתק אותו "מצויין, ועכשין תקוף אותו עם הצלפת גפן!" מצווה הנזיר. קרנידוס מנסה לזוז, ונפגע מהצלפת גפן. אולם אז, הוא מצליח להשתמש בבלימה ולפגוע בחוזקה גם בבאלספראוט! שני הפוקימונים נפצעו קשה.
----------------------------------
"קרנידוס מיקוד אנרגיה ואז נגיחה בכול הכוח"אני אומר
קרדיט לי^
עומר~
"גש למעלית ותעלה לקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה על המעלית.
ירין~
אתה נכנס למעלית ולוחץ על הקומה האחרונה. שם, אתה עולה לאט לאט במעלית אל עבר הקומה, וכעבור כמה שניות נעצר שם והדלת נפתחת. לעיניך נגלת זירה ענקית ללא גג, ובקצה שלה נמצא מנהיג המכון, פלקנר "אני הוא פלקנר, מנהיג המכון" הוא מציג אותו "תפוס את מקומך בזירה" הוא אומר לך, ואתה תופס את מקומך "קרב מכון ויולט יחל כאן ועכשיו, בין ירין מהעיר ניו בארק למנהיג המכון, פלקנר. כל מאמן ישתמש ב2 פוקימונים, ורק המתמודד יוכל להחליף פוקימונים במהלך הקרב, בעוד מנהיג המכון לא. התחילו כעת!" קורא השופט "אני בוחר בך, פידגי'אוטו" הוא קורא ומשחרר החוצה פידג'יאוטו
ארתור~
סטארלי משתמש בסופה והכפילים מתחילים להיעלם אט אט, ולבסוף נשאר הרטיקייט המקומי "מתקפה מהירה!" מצווה הנזיר, ורטיקייט יוצא במהירות ופוגע בסטארלי שנפצע קשה.
אורון~
סבבה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קרנידוס ממקד שוב אנרגיה ותוקף את באלספראוט עם נגיחת ראש, בעוד באלספראוט משיב עם עלי תער. שני המתקפות נפגשות, קרנידוס נפצע קשה ביותר, אך גם פוגע בבאלספראוט. שני הפוקימונים נופלים פצועים קשה על הקרקע "קדימה, אל תוותר, הצלפת גפן!" מצווה הנזיר.
"קדימה אל תוותר גם אתה אני יודע שאתה יכול לעשות את זה תתחמק ואז תשתמש בנגיחה"אני אומרOriginally posted by Ferrari@Jul 2 2009, 06:52 PM
אורון~
סבבה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קרנידוס ממקד שוב אנרגיה ותוקף את באלספראוט עם נגיחת ראש, בעוד באלספראוט משיב עם עלי תער. שני המתקפות נפגשות, קרנידוס נפצע קשה ביותר, אך גם פוגע בבאלספראוט. שני הפוקימונים נופלים פצועים קשה על הקרקע "קדימה, אל תוותר, הצלפת גפן!" מצווה הנזיר.
קרדיט לי^
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)