Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 116 ראשוןראשון ... 949575859606169109 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. היכל התהילה
    Originally posted by Ferrari@Jul 3 2009, 04:10 PM
    דניאל~
    מדקיפ יוצא, ומביט בך. לאחר מכן, הוא תופס את מקומו ומתכונן לקרב "סקורופי, טיל סיכות!" מצווה האישה, וסקורופי שולח טיל סיכות שפוגע במדקיפ.

"מהר השתמש באקדח מים ולאחר מכן דחיפה! אז תתרחק קצת מסקורפי!" אני קורא ומסתכל על מדקיפ בבטחה

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

2. משתמש מנוסה
    דניאל~
    מדקיפ שולח אקדח מים ומצליח לפגוע בסקורופי, ואז הוא דוחף אותו אחורנית, מעיף אותו 2 מטרים אחורנית "עוקץ רעל!" מצווה המאמנת, וסקורופי שולח עוקצי רעל לכיוון מדקיפ.

ארתור~
    "רטיקייט, היפר ניב!" מצווה מיד הנזיר. סטארביה יוצא במתקפה מהירה והמהירות שלו פשוט מדהימה! רטיקייט מפספס את ההיפר ניב וסופג מכה שיירה של מתקפה מהירה, ולאחר מכן הוא מועף בסופה חזקה מאוד ונופל על הקרקע, מעולף "חזור רטיקייט" אומר הנזיר ומחזיר אותו. הוא מתקרב אלייך כעת "ברכותיי, הצגת קרב טוב. קח את זה" הוא אומר לך ומושיט לך דיסק "זוהי המתקפה כוח סודי" הוא אומר לך. לאחר מכן, ניגש לדלת של החדר, עובר בה, והדלת נסגרת.

עומר~
    ארון מתקשח, ורץ לעברו עם נגיחת ראש "התחמק!" מצווה פלקנר. סטראביה מנסה להתחמק אך סופג מכה בכנף בשנייה האחרונה ונראה שקצת קשה לו לעוף חזרה למעלה "קדימה, השתמש כעת באס שמיים!" מצווה פלקנר, וסטראביה עף אט אט למעלה וצולל לעבר ארון עם אס שמיים.

אורון~
    אתה שולף פוכדור ושולח אותו על מיסדריווס המעולפת. היא נשאבת פנימה, והפוכדור מתנענע במשך מספר שניות ולבסוף נעצר. מיסדריווס נלכדה!

ירין~
    טוטודייל מנסה להשתמש בפזילה אך הוא אינו מצליח בכך, וטוטודייל שולח אקדח מים שפוגע ישירות בכנף של פידג'יאוטו, וגורם לו לעשות סיבוב נוסף באוויר, ולהתרסק על הקרקע. פידג'יאוטו מתעלף "פידג'יאוטו לא יכול להילחם, טוטודייל מנצח!" מכריז השופט "יפה יפה..." אומר פלקנר ומחזיר את פידג'יאוטו "בוא נראה איך הוא יתמודד מול הסטראביה שלי!" הוא קורא ומשחרר אותו החוצה. "מתקפה מהירה!" הוא מצווה עליו.

3. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jul 4 2009, 03:08 PM

עומר~
    ארון מתקשח, ורץ לעברו עם נגיחת ראש "התחמק!" מצווה פלקנר. סטראביה מנסה להתחמק אך סופג מכה בכנף בשנייה האחרונה ונראה שקצת קשה לו לעוף חזרה למעלה "קדימה, השתמש כעת באס שמיים!" מצווה פלקנר, וסטראביה עף אט אט למעלה וצולל לעבר ארון עם אס שמיים.
    "ארון תתקשח ואז תחכה שהוא יתקרב תתחמק בשביל שהוא יתקע בריצפה ואז תקוף אותו עם חבטת ראש!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה

ירין~
    טוטודייל מנסה להשתמש בפזילה אך הוא אינו מצליח בכך, וטוטודייל שולח אקדח מים שפוגע ישירות בכנף של פידג'יאוטו, וגורם לו לעשות סיבוב נוסף באוויר, ולהתרסק על הקרקע. פידג'יאוטו מתעלף "פידג'יאוטו לא יכול להילחם, טוטודייל מנצח!" מכריז השופט "יפה יפה..." אומר פלקנר ומחזיר את פידג'יאוטו "בוא נראה איך הוא יתמודד מול הסטראביה שלי!" הוא קורא ומשחרר אותו החוצה. "מתקפה מהירה!" הוא מצווה עליו.
    "טוט חזור! שינקס צא! תתחיל בניצוץ על הכנפיים שלו! ואז נסה לנשוך את הכנף שלו שהוא בא!" אני א8ומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Ferrari@Jul 3 2009, 10:35 PM
    קורן~
    "פלאפי&#33;" קוראת פלאפי בשמחה "מזל טוב" אומרת לך שרון "אז, שנמשיך ללכת?" היא שואלת אותך, ומחזירה את הפוליוואג שלה לפוכדור שלו.

"כן בטח" אומר בחיוך, ארים את הפוקדור של פולי ואלך בעקבות שרון.
    "אז... יש לך חבר?" אשאל לפתע.
    *ויש לי סיכוי איתה&#33; :angry:*
    ε(●̮̮̃•̃)з

6. משתמש מנוסה
    ארתור~
    "רטיקייט, היפר ניב&#33;" מצווה מיד הנזיר. סטארביה יוצא במתקפה מהירה והמהירות שלו פשוט מדהימה&#33; רטיקייט מפספס את ההיפר ניב וסופג מכה שיירה של מתקפה מהירה, ולאחר מכן הוא מועף בסופה חזקה מאוד ונופל על הקרקע, מעולף "חזור רטיקייט" אומר הנזיר ומחזיר אותו. הוא מתקרב אלייך כעת "ברכותיי, הצגת קרב טוב. קח את זה" הוא אומר לך ומושיט לך דיסק "זוהי המתקפה כוח סודי" הוא אומר לך. לאחר מכן, ניגש לדלת של החדר, עובר בה, והדלת נסגרת.
    "וואו תודה רבה לך" אומר לונ ואז אמשיך ואגיד לו "הרטיקייט שלך גם נורא חזק תודה רבה על הדיסק" ואז אצא משם ובחוץ אגיד לסטארויה שלי "מאז שהתפתחת נהיית ממש מהיר אנחנו צריכים לנצל את זה ואתה הולך להיות פוקימון ממש חזק" ואחייך ואז אחזיר את סטארויה לפוקדור שלו ואלך לרפאות במרכז הפוקימונים שלי את כל הפוקימונים שלי שנפגעו בקרב

7. היכל התהילה
    דניאל~
    מדקיפ שולח אקדח מים ומצליח לפגוע בסקורופי, ואז הוא דוחף אותו אחורנית, מעיף אותו 2 מטרים אחורנית "עוקץ רעל&#33;" מצווה המאמנת, וסקורופי שולח עוקצי רעל לכיוון מדקיפ.

"מהר תתחמק ואז תשמש בסטירת בוץ ולארח מכן שנית באקדח מים&#33;" אני אומר למדקיפ בלחץ רב אך מנסה להסתיר את העובדה שאני לחוץ

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

8. משתמש מנוסה
    דניאל~
    מדקיפ משתמש בסטירת בוץ ומעיף הצידה את עוקצי הרעל. לאחר מכן, הוא שולח אקדח מים אך סקורופי מתחמק ממנה בקלות "נשיכה&#33;" מצווה המאמנת וסקורופי מזנק ונושך את מדקיפ בזנבו.

ארתור~
    אתה מחזיר את סטראביה לפוכדור שלו ויוצא מהמגדל, צועד אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה ננכ ספנימה ומרפא את הפוקימונים. השעה כעת 18:00. מה תעשה?

קורן~
    "חבר?" היא שואלת בטון מופתע "למה אתה שואל?" היא מסתכלת עליך במבט חוקר.

ירין~
    טוטודייל מוחזר ושינקס יוצא לזירת הקרב. הוא משתמש בניצוץ ושולח לכיוונו של סטראביה, אך סטראביה מתחמק במהירות מהניצוץ ופוגע בשינקס עם מתקפה מהירה "עבור למתקפת כנף&#33;" מצווה פלקנר.

עומר~
    ארון מתקשח ומחכה לסטראביה, סטראביה נעלם ואז מופיע מאחורי ארון, אך ארון מספיק לקפוץ הצידה וסטראביה מתרסק על הקרקע. לאחר מכן, הוא קופץ ונוגח בסטראביה, והוא נפצע די קשה מההתקפה "אל תוותר&#33; צוות כפול&#33;" מצווה פלקנר. סטראביה קם אט אט מהקרקע, ואז משתכפל ומקיף את ארון בעודו עומד על הקרקע, מתאושש אט אט.

9. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jul 5 2009, 07:53 PM

עומר~
    ארון מתקשח ומחכה לסטראביה, סטראביה נעלם ואז מופיע מאחורי ארון, אך ארון מספיק לקפוץ הצידה וסטראביה מתרסק על הקרקע. לאחר מכן, הוא קופץ ונוגח בסטראביה, והוא נפצע די קשה מההתקפה "אל תוותר&#33; צוות כפול&#33;" מצווה פלקנר. סטראביה קם אט אט מהקרקע, ואז משתכפל ומקיף את ארון בעודו עומד על הקרקע, מתאושש אט אט.
    "קדימה ארון תחפש איפה יש צל ואותו תתקוף בנגיחת ראש&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר~
    "אתה יודע מה לעשות" משיב פלקנר כנגד פקודתך. ארון מתרכז, ותוקף את אחד השכפולים, אך השכפולים מחליפים לפתע מיקום וארון חולף דרך שכפול מזוייף. נשארו 9 שכפולים, אולם סטראביה כמעט גמר להתאושש.

11. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Ferrari@Jul 5 2009, 08:53 PM
    קורן~
    "חבר?" היא שואלת בטון מופתע "למה אתה שואל?" היא מסתכלת עליך במבט חוקר.

"את יודעת סתם לדעת, לטריוויה וכל זה..." אמלמל ואגרד את ראשי במבוכה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. משתמש מנוסה

ירין~
    טוטודייל מוחזר ושינקס יוצא לזירת הקרב. הוא משתמש בניצוץ ושולח לכיוונו של סטראביה, אך סטראביה מתחמק במהירות מהניצוץ ופוגע בשינקס עם מתקפה מהירה "עבור למתקפת כנף&#33;" מצווה פלקנר.
    חכה שהוא יתקרב אליך וא זעלה עליו ונשוך את הכנפיים שלו&#33; ואז טעינה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. היכל התהילה
    דניאל~
    מדקיפ משתמש בסטירת בוץ ומעיף הצידה את עוקצי הרעל. לאחר מכן, הוא שולח אקדח מים אך סקורופי מתחמק ממנה בקלות "נשיכה&#33;" מצווה המאמנת וסקורופי מזנק ונושך את מדקיפ בזנבו.

"תנער את זנבך ואז תעיף אותו לכול הרוחות,אז תשתמש באקדח מים&#33;" אני קורא בקול

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

14. משתמש מנוסה
    קורן~
    "זה קצת... מביך לענות על השאלה הזאת" היא משיבה לך ומסיטה את ראשה הצידה. לפתע, קופץ מולכם אדם בעל חולצה שחורה עם הסימן R עליה "תנו לי את הפוקימונים שלכם&#33;" הוא קורא ומוציא החוצה סניזל "אוי לא" אומרת שרון בחשש

ירין~
    סטראביה צולל עם מתקפת כנף, שינקס ממתין ואז קופץ היישר אל הכנף השמאלית שלו, מחזיק בה חזק, בעוד סטראביה מנסה להוריד אותו ממנו. שינקס נושך אותו בחוזקה וסטראביה זועק מכאב, ואז מעיף את שינקס לקרקע "סטראביה, קדימה&#33; השתמש בקצה כפול&#33;" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרב לעבר שינקס עם קצה כפול&#33;

דניאל~
    מדקיפ מנער את זנבו אך אינו מצליח בכך, וסקורופי שולח עוקצי רעל שפוגעים בחוזקה במדקיפ, הוא עף קדימה, נופל על הקרקע פצוע. מדקיפ בקושי מצליח לעמוד על רגליו, מה גם שנראה שהוא הורעל "בוא נסיים עם זה, טיל סיכות&#33;" מצווה המאמנת.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jul 6 2009, 02:18 PM
    ירין~
    סטראביה צולל עם מתקפת כנף, שינקס ממתין ואז קופץ היישר אל הכנף השמאלית שלו, מחזיק בה חזק, בעוד סטראביה מנסה להוריד אותו ממנו. שינקס נושך אותו בחוזקה וסטראביה זועק מכאב, ואז מעיף את שינקס לקרקע "סטראביה, קדימה&#33; השתמש בקצה כפול&#33;" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרב לעבר שינקס עם קצה כפול&#33;
    תנסה להתחמק ולקפוץ עליו משולב בניצוץ&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 59 מתוך 116 ראשוןראשון ... 949575859606169109 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •