Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1050585960616270110 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Ferrari@Jul 6 2009, 03:18 PM
    קורן~
    "זה קצת... מביך לענות על השאלה הזאת" היא משיבה לך ומסיטה את ראשה הצידה. לפתע, קופץ מולכם אדם בעל חולצה שחורה עם הסימן R עליה "תנו לי את הפוקימונים שלכם!" הוא קורא ומוציא החוצה סניזל "אוי לא" אומרת שרון בחשש

"שתוק..." אמלמל בזעם.
    "סטיל, צא!" אומר ואציא את לאירון מהפוקדור.
    "תשתמש בנגיחת ראש!".
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    ירין~
    שינקס מנסה להתחמק מהמכה, אך סטראביה מגביר מהירות ופוגע בו ישירות עם קצה כפול, ושינקס נפצע קשה. סטראביה נוחת על הקרקע לא רחוק משינקס, מתאושש מהמתקפה אט אט, כיוון שקצה כפול פוגע גם בפוקימון שמשתמש בה "שינקס גמור" אומר פלקנר "שינקס לא יכול להיל-" מתחיל לומר השופט, ולפתע נעצר. שינקס מתרומם אט אט, פולט צרחה קטנה ואז מתחיל לזהור באור לבן. גופו מתחיל להשתנות ולגדול לגדול ולגדול, ולבסוף במקום שינקס עומד לוקסיו! "הוא התפתח!" אומר פלקנר בתדהמה "אבל זה לא יעזור לך! סטראביה, מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר.

קורן~
    ליירון מגיח החוצה ונעמד מול סניזל. ליירון תוקף אותו עם נגיחת ראש, אך סניזל מזנק אחורנית ומתחמק ממנה "ציפורן מתכת!" מצווה המאמן, וסניזל רץ במהירות ופוגע בליירון, פוצע אותו בינוני. "עבור לרוח קרירה!" מצווה המאמן.

3. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jul 5 2009, 08:55 PM
    עומר~
    "אתה יודע מה לעשות" משיב פלקנר כנגד פקודתך. ארון מתרכז, ותוקף את אחד השכפולים, אך השכפולים מחליפים לפתע מיקום וארון חולף דרך שכפול מזוייף. נשארו 9 שכפולים, אולם סטראביה כמעט גמר להתאושש.
    "תנסה שוב לחפש את זה בעל הצל ותקוף אותו בנגיחת ראש!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jul 6 2009, 04:10 PM
    ירין~
    שינקס מנסה להתחמק מהמכה, אך סטראביה מגביר מהירות ופוגע בו ישירות עם קצה כפול, ושינקס נפצע קשה. סטראביה נוחת על הקרקע לא רחוק משינקס, מתאושש מהמתקפה אט אט, כיוון שקצה כפול פוגע גם בפוקימון שמשתמש בה "שינקס גמור" אומר פלקנר "שינקס לא יכול להיל-" מתחיל לומר השופט, ולפתע נעצר. שינקס מתרומם אט אט, פולט צרחה קטנה ואז מתחיל לזהור באור לבן. גופו מתחיל להשתנות ולגדול לגדול ולגדול, ולבסוף במקום שינקס עומד לוקסיו! "הוא התפתח!" אומר פלקנר בתדהמה "אבל זה לא יעזור לך! סטראביה, מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר.
    "וואו לוקסיו! מהר התקלה משולב בנשיכה בכל הכח! אתה תצליח!"אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jul 6 2009, 05:10 PM
    קורן~
    ליירון מגיח החוצה ונעמד מול סניזל. ליירון תוקף אותו עם נגיחת ראש, אך סניזל מזנק אחורנית ומתחמק ממנה "ציפורן מתכת&#33;" מצווה המאמן, וסניזל רץ במהירות ופוגע בליירון, פוצע אותו בינוני. "עבור לרוח קרירה&#33;" מצווה המאמן.
    "תשתמש בחפירה&#33;" אומר לסטיל במהירות.
    "תזנק עליו בהפתעה, ממקום שהוא לא יחשוב עליו&#33;" אוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

6. משתמש מנוסה
    קורן~
    צוקו שליט האש שאלט ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ליירון מתחפר במהרה והרוח הקרירה מפספסת אותו "השתמש בטופר מתכת על הקרקע&#33;" מצווה המאמן, וסניזל רץ קדימה, וחופר עם ידיו בקרקע ולבסוף מצליח לפגוע בליירון, גורם לו לצאת החוצה "כדור צל&#33;" מצווה כעת המאמן.

ירין~
    לוקסיו מזנק קדימה במהירות מרשימה, מתחמק בקלות מהמתקפה המהירה, מתקל ונושך את סטראביה בחוזקה. סטראביה נופל על הקרקע, מעולף "סטראביה לא יכול להילחם, לוקסיו מנצח&#33; הזוכה בקרב מכון ויולט הוא ירין&#33;" מכריז השופט "חזור סטראביה" אומר פלקנר ומחזיר אותו. הוא מתקרב אלייך כעת "ניצלת בצורה מושלמת את ההתפתחות של השינקס שלך. קבל את תג הספיר בתמורה" הוא אומר לך ומגיש לך אותו&#33; ~

עומר~
    ארון מנסה לתקוף שוב את אחד הכפילים אך הוא נתקל שוב במסוייף. בינתיים, סטראביה התאושש ועף חזרה מעלה "אס השמיים&#33;" הוא מצווה, ו8 הכפילים צוללים לעברו כעת.

7. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jul 6 2009, 10:54 PM

עומר~
    ארון מנסה לתקוף שוב את אחד הכפילים אך הוא נתקל שוב במסוייף. בינתיים, סטראביה התאושש ועף חזרה מעלה "אס השמיים&#33;" הוא מצווה, ו8 הכפילים צוללים לעברו כעת.
    הוא ילמד עוד מתקפות בקרוב? ^^"
    "ארון תתקשח ואז תשתמש על כולם בנגיחת ראש&#33;" אני אומר ומקווה שזה יעלף את סטראביה
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jul 6 2009, 10:54 PM

ירין~
    לוקסיו מזנק קדימה במהירות מרשימה, מתחמק בקלות מהמתקפה המהירה, מתקל ונושך את סטראביה בחוזקה. סטראביה נופל על הקרקע, מעולף "סטראביה לא יכול להילחם, לוקסיו מנצח&#33; הזוכה בקרב מכון ויולט הוא ירין&#33;" מכריז השופט "חזור סטראביה" אומר פלקנר ומחזיר אותו. הוא מתקרב אלייך כעת "ניצלת בצורה מושלמת את ההתפתחות של השינקס שלך. קבל את תג הספיר בתמורה" הוא אומר לך ומגיש לך אותו&#33; ~
    "תודה&#33; ביי" אני אומר ויוצא החוצה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ירין~
    אתה יוצא החוצה מהמכון והשמש מתחילה לשקוע לה. מה תעשה?

עומר~
    ארון מתקשח ומשתמש בנגיחת ראש, ועובר דרך 7 כפילים מזוייפים, והאמיתי מגיח מאחורה ופוגע בו, פוצע אותו קשה מאוד. שני הפוקימונים מתנשפים, נראה כי הקרב עומד להסתיים "בוא נסיים עם זה. קצה כפול&#33;" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרב במהירות לעברו של ארון עם קצה כפול&#33;

10. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jul 7 2009, 12:13 AM

עומר~
    ארון מתקשח ומשתמש בנגיחת ראש, ועובר דרך 7 כפילים מזוייפים, והאמיתי מגיח מאחורה ופוגע בו, פוצע אותו קשה מאוד. שני הפוקימונים מתנשפים, נראה כי הקרב עומד להסתיים "בוא נסיים עם זה. קצה כפול&#33;" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרב במהירות לעברו של ארון עם קצה כפול&#33;
    "צא עם נגיחת ראש הכי חזקה שלך ארון&#33;"
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jul 7 2009, 12:13 AM
    ירין~
    אתה יוצא החוצה מהמכון והשמש מתחילה לשקוע לה. מה תעשה?
    אני יחפש לי מקום לישון
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    עומר~
    ארון רץ קדימה ומזנק במהירות עם נגיחת ראש, ונפגש עם הקצה הכפול של סטראביה. נוצר פיצוץ המעיף את שני הפוקימונים אחורנית. ושנהם בקושי מצליחים לעמוד "סטראביה, אס שמיים אחרון&#33;" מצווה פלקנר.

ירין~
    אתה מתחיל להסתובב בעיר בחיפוש אחר מקום לישון, ולבסוף חוזר למרכז הפוקימונים.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jul 7 2009, 12:08 PM

ירין~
    אתה מתחיל להסתובב בעיר בחיפוש אחר מקום לישון, ולבסוף חוזר למרכז הפוקימונים.
    "שלום, את יכולה לעזור לי למצוא מקום לישון בו הלילה?" אני שואל את האחות ג&#39;וי
    --------

-------

14. the bitch is back
    Originally posted by Ferrari@Jul 7 2009, 12:08 PM
    עומר~
    ארון רץ קדימה ומזנק במהירות עם נגיחת ראש, ונפגש עם הקצה הכפול של סטראביה. נוצר פיצוץ המעיף את שני הפוקימונים אחורנית. ושנהם בקושי מצליחים לעמוד "סטראביה, אס שמיים אחרון&#33;" מצווה פלקנר.
    "ארון תתחמק ואז שלח נגיחת ראש&#33;"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ferrari@Jul 6 2009, 11:54 PM
    קורן~
    צוקו שליט האש שאלט ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ליירון מתחפר במהרה והרוח הקרירה מפספסת אותו "השתמש בטופר מתכת על הקרקע&#33;" מצווה המאמן, וסניזל רץ קדימה, וחופר עם ידיו בקרקע ולבסוף מצליח לפגוע בליירון, גורם לו לצאת החוצה "כדור צל&#33;" מצווה כעת המאמן.

רק עכשיו אתה יודע? XD
    ---------------------------
    "תתקשח ותשתמש בהפלה, כך שהוא יקבל יותר נזק&#33;" אומר לו, &#39;ההתקשחות תעלה לו את ההגנה וכך כדורה צל שכבר בקושי מוזיז לו, לא יזיז לו עוד יותר...&#39;.
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 60 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1050585960616270110 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •