באסה... אני חושב לעצמי והולך לישון במרכז פוקימונים >>Originally posted by Ferrari@Jul 8 2009, 07:34 PM
עומר~
אתה מגיע למגדל הספראוט ולאכזבתך, אתה רואה כי הדלתות שלו נעולות.
אני אכנס למכוןOriginally posted by Ferrari@Jul 8 2009, 07:34 PM
דניאל~
אתה יוצא מהמערה ומתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. כעבור שעתיים אתה מגיע לעיר. אתה צועד אל מרכז הפוקימונים, נכנס פנימה ומרפא אותם. כעת אתה חופשי ללכת למכון.
"מישהו פה? אני מוכן לאתגר אותך מנהיג מכון!" אני קורא
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
יהיה לי קשה לצאת עכשיו כברמאוחר ואני לא יראה כלום אני חושב לעצמי ומתקדם לעבר האחות ג'ויח ואז אני שואל אותה "אני יכול במקרה לשכור פה חדר ללילה?"Originally posted by The Avatar@Jul 5 2009, 07:53 PM
ארתור~
אתה מחזיר את סטראביה לפוכדור שלו ויוצא מהמגדל, צועד אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה ננכ ספנימה ומרפא את הפוקימונים. השעה כעת 18:00. מה תעשה?
ארתור~
"בטח, זה עולה 5$ ללילה" היא אומרת לך ונותנת לך מפתח לחדר.
דניאל~
"המשך אל המעלית שממולך ולחץ על הקומה האחרונה" נשמע לפתע קול סמוך אליך, ואתה מופתע למצוא מימינך דלפק ובו פקידה.
עומר~
אתה חוזר למרכז הפוקימונים, משלם 5$ ללילה ועולה לחדר שלך, שם אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב8.
קורן~
ליירון מתחפר וסניזל נראה מבולבל "נסה צוות כפול!" מצווה המאמן, וסניזל עומד להשתכפל אך ליירון מפתיע אותו ופוגע בו עם חפירה. סניזל נפצע קשה ומתעלף. "לא!" קורא המאמן בכעס, מחזיר את סניזל, מטיל כדור עשן על הקרקע ונעלם "ואו, זה היה מוזר" אומרת שרון
ירין~
אתה צועד ליציאה הדרומית של העיר ויולט ונכנס לדרך 32. אתה צועד בדרך כשלפתע אתה פוגש מאמן צעיר שמזמין אותך לקרב![]()
"בשמחה! 3 על 3?" אני שואלOriginally posted by The Avatar@Jul 9 2009, 11:06 PM
ירין~
אתה צועד ליציאה הדרומית של העיר ויולט ונכנס לדרך 32. אתה צועד בדרך כשלפתע אתה פוגש מאמן צעיר שמזמין אותך לקרב![]()
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין~
"יש לי רק 2 פוקימונים..." הוא אומר בעצב "אז מה אתה אומר, קרב 2 על 2 רגיל?" הוא שואל אותך, ומוציא החוצה הוט-הוט
"בשמחה! צא לוקסיו! השינקס שלי לא מזמן התפתח.." אני אומר בשמחהOriginally posted by The Avatar@Jul 9 2009, 11:17 PM
ירין~
"יש לי רק 2 פוקימונים..." הוא אומר בעצב "אז מה אתה אומר, קרב 2 על 2 רגיל?" הוא שואל אותך, ומוציא החוצה הוט-הוט
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין~
"וואלה? אני מאוד מקווה שהפוקימונים שלי יתפתחו" אומר הילד "טוב, הוט-הוט התחל עם ניקור!" מצווה הנער והוט-הוט עף קדימה ומנקר את לוקסיו בראשו.
"לוקסי מהר פזילה ואז תקפוץ ברגע שהוא מתקרב אליך עם התקלה משולב בנשיכה!" אני אומרOriginally posted by The Avatar@Jul 9 2009, 11:23 PM
ירין~
"וואלה? אני מאוד מקווה שהפוקימונים שלי יתפתחו" אומר הילד "טוב, הוט-הוט התחל עם ניקור!" מצווה הנער והוט-הוט עף קדימה ומנקר את לוקסיו בראשו.
--------
![]()
-------
![]()
ירין~
2 התקפות בלבד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוקסיו משתמש בפזילה ומרתיע את הוט-הוט שקופץ אחורנית במהירות, ואז לוקסיו רץ קדימה ומתקל את הוט-הוט. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה!" מצווה המאמן והוט-הוט משתמש בהיפנוזה שמצליחה לפגוע בלוקסיו שמתחיל אט אט להירדם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגב, אתה יכול להחזיר את הפוקימונים שלך ולהשתמש בהם עוד פעם כל עוד הם לא התעלפו
שחכתי, למה את העושה את זה ככה? זה קצת קשה לבצא הסטרטגיה של קרב..Originally posted by The Avatar@Jul 9 2009, 11:36 PM
ירין~
2 התקפות בלבד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לוקסיו משתמש בפזילה ומרתיע את הוט-הוט שקופץ אחורנית במהירות, ואז לוקסיו רץ קדימה ומתקל את הוט-הוט. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה!" מצווה המאמן והוט-הוט משתמש בהיפנוזה שמצליחה לפגוע בלוקסיו שמתחיל אט אט להירדם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגב, אתה יכול להחזיר את הפוקימונים שלך ולהשתמש בהם עוד פעם כל עוד הם לא התעלפו
--------
"לוקסיו חזור! איפום צא! תתחיל במתקפת חול ואז תפתיע אותו עם מתקפה מהירה!" אני אומר
-------
ברור שאני יודע!
--------
![]()
-------
![]()
":קחי" אני אומר לה בחיוך ומביא לה 5$ ואז אני נכנס לחדר ומקווה שהוא יהיה כמו החדר שהייתי בו בפעם הקודמתOriginally posted by The Avatar@Jul 9 2009, 11:06 PM
ארתור~
"בטח, זה עולה 5$ ללילה" היא אומרת לך ונותנת לך מפתח לחדר.
"אין בעיה" אני קורא הולך למעלית ועולה לקומה האחרונהOriginally posted by The Avatar@Jul 9 2009, 11:06 PM
דניאל~
"המשך אל המעלית שממולך ולחץ על הקומה האחרונה" נשמע לפתע קול סמוך אליך, ואתה מופתע למצוא מימינך דלפק ובו פקידה.
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
"אז... שנמשיך?" אשאל אותה בחיוך בזמן שאני מחזיר את סטיל לפוקדור.Originally posted by The Avatar@Jul 10 2009, 12:06 AM
קורן~
ליירון מתחפר וסניזל נראה מבולבל "נסה צוות כפול!" מצווה המאמן, וסניזל עומד להשתכפל אך ליירון מפתיע אותו ופוגע בו עם חפירה. סניזל נפצע קשה ומתעלף. "לא!" קורא המאמן בכעס, מחזיר את סניזל, מטיל כדור עשן על הקרקע ונעלם "ואו, זה היה מוזר" אומרת שרון
ε(●̮̮̃•̃)з
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)