Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1353616263646573113 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    קורן~
    "אני מניחה שכן" היא אומרת לך בחיוך ואתם ממשיכים בדרככם. לאחר הליכה של חצי שעה אתם מגיעים לפיצול. משמאלכם דרך 31 המוליכה לעיר ויולט, ומולכם מערת החושך "לאן לפנות?" היא שואלת אותך די בחשש.

עומר~
    אתה מתארגן מהר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה צועד לעבר מגדל הספראוט וכעבור כמה דקות מגיעה אליו, ואתה נכנס פנימה. לאחר הליכה של כמה דקות, מפתיעה אותך לפתע רטטה קטן.

דניאל~
    אתה נכנס אל תוך המעלית, ולוחץ על הכפתור של הקומה האחרונה. המעלית עולה ועולה, וכעבור מספר שניות נעצרת ונדלת נפתחת. לעיניך נגלה גג הבניין ובו זירה גדולה, ובקצה הזירה עומד מנהיג המכון, פלקנר "באת לקרב מכון? אם כן תפוס את מקומך" הוא אומר לך, ואתה ממלא את הוראותיו ומציג את שמך.
    "קרב המכון בין פלקנר מנהיג המכון לדניאל המתמודד מהעיר ניו בארק יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש ב2פוקימונים, כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים" אומר השופט "בסדר פידג'יאוטו, צא לקרב!" קורא פלקנר ומשחרר החוצה פידג'יאוטו

ארתור~
    אתה משלם לה ועולה לחדר. אתה רואה חדר שדומה לחדר הקודם שלך.

ירין~
    אוקיי, אז מעכשיו נעשה שמותר מתקפה אחרת רגילה ועוד מהלך של 2 מתקפות יחדיו (כמו שעשית).
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לוקסיו מוחזר לפוכדור שלו ואייפום יוצא החוצה לקרב. אייפום שולח מתקפת חול שפוגעת בפניו של הוט-הוט ומעוורות אותו זמנית. לאחר מכן, אייפום שולח מתקפת מהירות שפוגעת בהוט-הוט ופוצעת אותו די קשה "קדימה הוט-הוט, צא מזה! התרכז, ותקוף בניקור!" מצווה הנער. הוט-הוט נעצר במקומו, מקשיב, ותוקף בכיוון אקראי את אייפום ופוגע בקצה הזנב שלו. אייפום זועק מעט בכאב "כל הכבוד הוט-הוט! עכשיו דחיפה!" מצווה הנער.

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by The Avatar@Jul 11 2009, 11:16 PM
    קורן~
    "אני מניחה שכן" היא אומרת לך בחיוך ואתם ממשיכים בדרככם. לאחר הליכה של חצי שעה אתם מגיעים לפיצול. משמאלכם דרך 31 המוליכה לעיר ויולט, ומולכם מערת החושך "לאן לפנות?" היא שואלת אותך די בחשש.

"אני משער שדרך 31 לא?" אשיב לה בחיוך.
    "לכיוון היעד שלנו".
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 11 2009, 10:16 PM

ירין~
    אוקיי, אז מעכשיו נעשה שמותר מתקפה אחרת רגילה ועוד מהלך של 2 מתקפות יחדיו (כמו שעשית).
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לוקסיו מוחזר לפוכדור שלו ואייפום יוצא החוצה לקרב. אייפום שולח מתקפת חול שפוגעת בפניו של הוט-הוט ומעוורות אותו זמנית. לאחר מכן, אייפום שולח מתקפת מהירות שפוגעת בהוט-הוט ופוצעת אותו די קשה "קדימה הוט-הוט, צא מזה! התרכז, ותקוף בניקור!" מצווה הנער. הוט-הוט נעצר במקומו, מקשיב, ותוקף בכיוון אקראי את אייפום ופוגע בקצה הזנב שלו. אייפום זועק מעט בכאב "כל הכבוד הוט-הוט! עכשיו דחיפה!" מצווה הנער.
    יופי...
    ----
    אייפום תתחמק עם מתקפה מהירה משולב בשריטה ואז תדהמה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    ירין~
    אייפום מזנק קדימה ושולח מתקפת מהירות, אך מחליט לשלב אותם עם מתקפת התדהמה במקום השריטה והוט-הוט סופג מכה ישירה וכפולה, ומתעלף "אוי לא, הוט-הוט&#33;" קורא הילד ומחזיר אותו "צא החוצה, מדקיפ&#33;" הוא קורא ומשחרר החוצה מדקיפ שנעמד מוכן לקרב "אקדח מים&#33;" הוא קורא, ומדקיפ משחרר אקדח מים חזק במיוחד שפוגע באייפום ופוצע אותו קשה.

קורן~
    "בטח" היא אומרת לך בשמחה, ואתם פונים לשם. אתם צועדים לכם כקילומטר בערך, ולפתע מפתיע אותכם בידריל, שנראה עצבני מאוד.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 11 2009, 11:20 PM
    ירין~
    אייפום מזנק קדימה ושולח מתקפת מהירות, אך מחליט לשלב אותם עם מתקפת התדהמה במקום השריטה והוט-הוט סופג מכה ישירה וכפולה, ומתעלף "אוי לא, הוט-הוט&#33;" קורא הילד ומחזיר אותו "צא החוצה, מדקיפ&#33;" הוא קורא ומשחרר החוצה מדקיפ שנעמד מוכן לקרב "אקדח מים&#33;" הוא קורא, ומדקיפ משחרר אקדח מים חזק במיוחד שפוגע באייפום ופוצע אותו קשה.
    "איפום חזור&#33; לוקסיו צא&#33; תתחיל עם התקלה משולב בנשיכה ואז ניצוץ בכל הכח&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by The Avatar@Jul 12 2009, 12:20 AM
    קורן~
    "בטח" היא אומרת לך בשמחה, ואתם פונים לשם. אתם צועדים לכם כקילומטר בערך, ולפתע מפתיע אותכם בידריל, שנראה עצבני מאוד.
    "מה נעשה?..." אמלמל בדאגה. "אולי נחכה שהוא יעבור ונמשיך?" אשאל בחיוך מאולץ. "או שכדאי לתקוף ולברוח?" אשאל בשנית.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה משלם לה ועולה לחדר. אתה רואה חדר שדומה לחדר הקודם שלך.
    אני הולך לעשות לאמבטיה אחרי זה אני מחליף בגדים ואז אני הולך לישון

8. the bitch is back
    עומר~
    אתה מתארגן מהר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה צועד לעבר מגדל הספראוט וכעבור כמה דקות מגיעה אליו, ואתה נכנס פנימה. לאחר הליכה של כמה דקות, מפתיעה אותך לפתע רטטה קטן.
    אני מיתעלם ממנו ומחפש מישהו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. היכל התהילה
    דניאל~
    אתה נכנס אל תוך המעלית, ולוחץ על הכפתור של הקומה האחרונה. המעלית עולה ועולה, וכעבור מספר שניות נעצרת ונדלת נפתחת. לעיניך נגלה גג הבניין ובו זירה גדולה, ובקצה הזירה עומד מנהיג המכון, פלקנר "באת לקרב מכון? אם כן תפוס את מקומך" הוא אומר לך, ואתה ממלא את הוראותיו ומציג את שמך.
    "קרב המכון בין פלקנר מנהיג המכון לדניאל המתמודד מהעיר ניו בארק יחל כעת&#33; כל אחד רשאי להשתמש ב2פוקימונים, כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים" אומר השופט "בסדר פידג&#39;יאוטו, צא לקרב&#33;" קורא פלקנר ומשחרר החוצה פידג&#39;יאוטו

"אין בעיה מדקיפ צא&#33; אקדח מים עכשיו&#33;" אני קורא ומשחרר את מדקיפ לקרב

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

10. משתמש מנוסה
    דניאל~
    "פידגי&#39;אוטו, משב רוח&#33;" מצווה פקלרנ. פידג&#39;יאוטו משתמש במשב רוח ומצליח לעצור את אקדח המים באוויר, שמתפזר לכל עבר "עכשיו, מתקפה מהירה&#33;" מצווה פלקנר, ופידג&#39;יאוטו עף במהירות קדימה ופוגע במדקיפ.

עומר~
    אתה מתעלם מרטטה וממשיך לטייל במקום, ואתה נתקל בבאלספראוט משוטט.

ארתור~
    אתה מתקלח, מתלבש והולך לישון. אתה נרדם ומתעורר למחרת ב10 בבוקר.

קורן~
    בידריל לא ממתין לתשובה שלך, ותוקף את שניכם עם מתקפת מחטים "אוי לא&#33;" קוראת שרון בבהלה ומחפשת מחסה.

ירין~
    "סטירת בוץ מהירה&#33;" מצווה הנער. לוקסיו מגיח החוצה שוב, ומדקיפ כבר ניצב לפניו&#33; הוא פוגע בו בפניו עם סטירת בוץ ומלכלכך אותו כהוגן "כל הכבוד מדקיפ&#33;" קורא הנער ומדקיפ שמח "אקדח מים&#33;" מצווה הנער, ומדקיפ שולח אקדח מים, אולם לוקסיו מתחמק מהם, ונושך+דוחף את מדקיפ. שני הפוקימונים נפצעו בינוני "קדימה מדקיפ, התקלה&#33;" מצווה הנער.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 12 2009, 03:45 PM

ירין~
    "סטירת בוץ מהירה&#33;" מצווה הנער. לוקסיו מגיח החוצה שוב, ומדקיפ כבר ניצב לפניו&#33; הוא פוגע בו בפניו עם סטירת בוץ ומלכלכך אותו כהוגן "כל הכבוד מדקיפ&#33;" קורא הנער ומדקיפ שמח "אקדח מים&#33;" מצווה הנער, ומדקיפ שולח אקדח מים, אולם לוקסיו מתחמק מהם, ונושך+דוחף את מדקיפ. שני הפוקימונים נפצעו בינוני "קדימה מדקיפ, התקלה&#33;" מצווה הנער.
    "מהר פזילה ואז שוב נשיכה משולבת בניצוץ&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. the bitch is back

עומר~
    אתה מתעלם מרטטה וממשיך לטייל במקום, ואתה נתקל בבאלספראוט משוטט.
    "טוב וואמפל צא תישתמש בעוקץ רעל ואז דחיפה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה מתקלח, מתלבש והולך לישון. אתה נרדם ומתעורר למחרת ב10 בבוקר.
    "בוקר טוב" אני קם ואומר בחיוך מתלבש ויוצא מהמרכז פוקימונים ליום חדש ואז אני בודק במפה מהם האפשריות שלי ללכת

14. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אם לא נלחמת במכון, אתה יכול ללכת למכון עכשיו
    אם כן, אתה יכול ללכת לדרך 32 לכיוון מערת האיחוד, המובילה לעבר העיר אזליה.

עומר~
    וורמפל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח עוקץ רעל שמפתיע את באלספראוט. לאחר מכן הוא שולח מתקפת חוטים אבל באלספראוט קורע אותם עם הצלפת גפן שממשיכה ופוגעת גם בוורמפל, פוצעת אותו בינוני.

ירין~
    "שלב אקדח מים&#33;" מצווה הנער מיד. שני הפוקימונים תוקפים עם המתקפות שלהם, ונוצר פיצוץ מהמתקפות. כעבור כמה שניות העשן שנוצר כתוצאה מהפיצוץ מתפזר, ורואים את שניהם על הקרקע "קדימה מדקיפ, קום&#33;" קורא הנער. מדקיפ מתחיל אט אט לקום.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 14 2009, 10:01 PM

ירין~
    "שלב אקדח מים&#33;" מצווה הנער מיד. שני הפוקימונים תוקפים עם המתקפות שלהם, ונוצר פיצוץ מהמתקפות. כעבור כמה שניות העשן שנוצר כתוצאה מהפיצוץ מתפזר, ורואים את שניהם על הקרקע "קדימה מדקיפ, קום&#33;" קורא הנער. מדקיפ מתחיל אט אט לקום.
    "לוקסיו קום&#33; מהר נשיכה בכל הכח שנותר לך&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 63 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1353616263646573113 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •