Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 18 2009, 05:46 PM

עומר~
    נידורן רצה קדימה ותוקפת עם בעיטה כפולה, אבל הוט-הוט מתחמק ממנה ומשתמש בצרחה שמרתיעה את נידורן, והוט-הוט מנצל זאת כדי לנקר אותה בגב ולפצוע אותו כמעט קשה.
    "נידורן, אל תוותרי לו! אני יודע שאת מסוגלת! עוקץ רעל ואז תישתמשי בתנופה ואז בעיטה כפולה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    עומר~
    נידורן קמה לאט לאט, ולפתע היא רצה במהירות לעבר הוט-הוט, ופוגעת בו עם חבטות זעם! הוט-הוט נופל מעולף על הקרקע "מה???? איך זה קרה?" אומר הנזיר בתדהמה "בסדר גמור, ניצחת" אומר הנזיר בהכנעה "כאות על ניצחונך, קבל את זה" הוא אומר לך ומביא לך דיסק של מתקפה "זוהי המתקפה כוח סודי - Secret Power " הוא אומר לך, ולפתע נעלם.

ארתור~
    "פוקימון עשב עכשיו? ילד, אתה מאכזב אותי. לא שמעת על היתרונות של פוקימונים מעופפים? חבל מאוד, נראה שתלך להפסיד" אומר פלקנר. פידג'יאוטו סופג מכה קטנה של עלי תער שלא משפיעים עליו יותר מדי, ואז הוא תוקף במתקפת כנף שמצליחה לפגוע בטורטוויג למרות ההתגוננות שלו, והוא נפצע די קשה.

ירין~
    באדו מפסיק לבכות לאט לאט, ולבסוף פונה אלייך ומהנהן בראשו.

3. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 19 2009, 05:36 PM
    עומר~
    נידורן קמה לאט לאט, ולפתע היא רצה במהירות לעבר הוט-הוט, ופוגעת בו עם חבטות זעם! הוט-הוט נופל מעולף על הקרקע "מה???? איך זה קרה?" אומר הנזיר בתדהמה "בסדר גמור, ניצחת" אומר הנזיר בהכנעה "כאות על ניצחונך, קבל את זה" הוא אומר לך ומביא לך דיסק של מתקפה "זוהי המתקפה כוח סודי - Secret Power " הוא אומר לך, ולפתע נעלם.
    "יופי נידורן!" אני אומר לה בחיוך ואז הולך לרפא את הפוקימונים שלי.
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה

ירין~
    באדו מפסיק לבכות לאט לאט, ולבסוף פונה אלייך ומהנהן בראשו.
    "אז כנס לפוכדור" אני אומר ומנחי תפוכדור לידו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    ארתור~
    "פוקימון עשב עכשיו? ילד, אתה מאכזב אותי. לא שמעת על היתרונות של פוקימונים מעופפים? חבל מאוד, נראה שתלך להפסיד" אומר פלקנר. פידג&#39;יאוטו סופג מכה קטנה של עלי תער שלא משפיעים עליו יותר מדי, ואז הוא תוקף במתקפת כנף שמצליחה לפגוע בטורטוויג למרות ההתגוננות שלו, והוא נפצע די קשה.
    "טרטוויג תשתמש בשאיבה כדי להחזיר חלק מהחיים שלך ואז תשתמש בבלימה"

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה פונה אל מרכז הפוקימונין וכעבור מספר דקות מגיעה אליו, נכנס פנימה ומרפא את הפוקימונים שלך. השעה כעת 13:45. מה תעשה?

ירין~
    באדו בא לגעת עם ראשו בפוכדור, כשלפתע נשמעת קריאה "רוזליה&#33;" ומאחורי אחד השיחים הסמוכים מופיעה רוזליה ומחפשת אחר משהו. כעבור מספר שניות, היא מבחינה בך ובבאדו. כעס עולה על פניה והיא שולחת עלי תער לעברך, שגורם לך לקפוץ הצידה. הפוכדור סופג חלק מעלי התער ונשבר.

ארתור~
    פידג&#39;יאוטו מנסה להתחמק מהשאיבה אך הוא נפגע ממנה, ולאחר מכן טורטוויג קופץ ופוגע עם בלימה בפידג&#39;יאוטו, שנופל מעולף על הקרקע "פידג&#39;יאוטו לא יכול להילחם, טורטוויג מנצח&#33;" מכריז השופט "יפה יפה, מסבתר שפוקימון עשב יכול לנצח פוקימון מעופף. אבל, זה קרה רק כי הגאסטלי שלך עייף אותו" אומר פלקנר "כעת, הגיע הזמן שתפגוש את הסטראביה שלי, צא&#33;" הוא קורא ומשחרר החוצה סטראביה חזק מאוד.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 19 2009, 11:23 PM

ירין~
    באדו בא לגעת עם ראשו בפוכדור, כשלפתע נשמעת קריאה "רוזליה&#33;" ומאחורי אחד השיחים הסמוכים מופיעה רוזליה ומחפשת אחר משהו. כעבור מספר שניות, היא מבחינה בך ובבאדו. כעס עולה על פניה והיא שולחת עלי תער לעברך, שגורם לך לקפוץ הצידה. הפוכדור סופג חלק מעלי התער ונשבר.
    "היי עזבי אותי&#33; בואי באדו&#33;" אני אומר מחזיק אותה בידיים ובורח משם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    ארתור~
    פידג&#39;יאוטו מנסה להתחמק מהשאיבה אך הוא נפגע ממנה, ולאחר מכן טורטוויג קופץ ופוגע עם בלימה בפידג&#39;יאוטו, שנופל מעולף על הקרקע "פידג&#39;יאוטו לא יכול להילחם, טורטוויג מנצח&#33;" מכריז השופט "יפה יפה, מסבתר שפוקימון עשב יכול לנצח פוקימון מעופף. אבל, זה קרה רק כי הגאסטלי שלך עייף אותו" אומר פלקנר "כעת, הגיע הזמן שתפגוש את הסטראביה שלי, צא&#33;" הוא קורא ומשחרר החוצה סטראביה חזק מאוד.
    "איי איי איי פולקנר פולקנר פולקנר תלמד שאף אחד לא מנצח את הטרטוויג שלי עד שהוא לא מנצח אוותו" אומר לו כמו איזה פילוסוף ואז אגיד לטרטוויג "יפה מאוד טרטוויג זה היה קרב יפה עכשיו תשתמה בעלי תער ואחרי זהה בבלימה"

9. the bitch is back
    עומר~
    אתה פונה אל מרכז הפוקימונין וכעבור מספר דקות מגיעה אליו, נכנס פנימה ומרפא את הפוקימונים שלך. השעה כעת 13:45. מה תעשה?
    אני מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר. במטרה למצוא פוקימונים להילחם מולם.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר~
    לאיזו יציאה תרצה ללכת? אתה יכול ללכת לשטח קטן מעל לעיר, המקשר בין ויולט, גולדנרוד ואקרוטיק (חסום כרגע למעבר) או לפנות אל דרך 32 המוביל לכיוון העיר אזליה.

ארתור~
    "התחמק עם מתקפה מהירה ותקוף אותו עם מתקפת כנף" מצווה פלקנר. טורטוויג שולח עלי תע ראך סטראביה מתחמק במהירות מרשימה, ולאחר מכן עובר למתקפת כנף שפוגעת חזק מאוד בטורטוויג. טורטוויג נפצע קשה מאוד.

ירין~
    אתה מנסה לתפוס את באדו, אך הוא מתחמק מידיך וקופץ לפני רוזליה. הוא מתחיל לדבר איתה, והיא משיבה לו. לבסוף היא מתרצה, ומסתכלת עליך "רוזליה" היא אומרת ומורידה את ראשה לאות התנצלות, ולאחר מכן מחבקת את באדו, והולכת משם. באדו מסתובב אלייך, מחייך.

11. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 20 2009, 12:02 AM
    עומר~
    לאיזו יציאה תרצה ללכת? אתה יכול ללכת לשטח קטן מעל לעיר, המקשר בין ויולט, גולדנרוד ואקרוטיק (חסום כרגע למעבר) או לפנות אל דרך 32 המוביל לכיוון העיר אזליה.
    לכיוון השטח הקטן שמחבר בין הערים.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה יוצא מהעיר וצועד אל תוך השטח הקטן. אתה מטייל לך שם ורואה כמה מאמנים מסתובבים בסביבה. לבסוף לאחר כמה דקות אתה מבחין ברוזליה מסתובבת שם.

13. משתמש מנוסה

ירין~
    אתה מנסה לתפוס את באדו, אך הוא מתחמק מידיך וקופץ לפני רוזליה. הוא מתחיל לדבר איתה, והיא משיבה לו. לבסוף היא מתרצה, ומסתכלת עליך "רוזליה" היא אומרת ומורידה את ראשה לאות התנצלות, ולאחר מכן מחבקת את באדו, והולכת משם. באדו מסתובב אלייך, מחייך.
    "כנס לפוכדור" אני אומר ומניח את הפוכדור לידה
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    ארתור~
    "התחמק עם מתקפה מהירה ותקוף אותו עם מתקפת כנף" מצווה פלקנר. טורטוויג שולח עלי תע ראך סטראביה מתחמק במהירות מרשימה, ולאחר מכן עובר למתקפת כנף שפוגעת חזק מאוד בטורטוויג. טורטוויג נפצע קשה מאוד.
    "טרטוויג תשתמש בשאיבה כי להחזיר חיים ואז עליי תער"

15. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 20 2009, 12:08 AM
    עומר~
    אתה יוצא מהעיר וצועד אל תוך השטח הקטן. אתה מטייל לך שם ורואה כמה מאמנים מסתובבים בסביבה. לבסוף לאחר כמה דקות אתה מבחין ברוזליה מסתובבת שם.
    "או היא תיהיה אימון טוב&#33;" אני אומר באישור " צא סיליקון תישתמש בדחיפה ואז עוקץ רעל&#33;"
    גיל! 3>

עמוד 66 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •