Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 22 2009, 11:52 PM

עומר~
    קריקטוט מנסה לנוע, אך לבסוף קורס ונופל מעולף על הקרקע. רוזליה מסתכלת עליו, והיא צועדת כמה צעדים הצידה, קופצת על עץ גבוה סמוך, ונעלמת בין צמרת העץ.
    "לא נורא קריקוט" אני אומר ומחזיר אותו וממשיך להיסתובב באזור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 22 2009, 11:52 PM
    ארתור~
    "קרב כפול? מה דעתך אחי?" שואל אחד הילדים את השני "אני מסכים!" הוא אומר בהתלהבות "בסדר, אז קבענו!" אומר הראשון והם תופסים מרחק לקרב "צאו! נידורן וג'יודוד!" הם קוראים ומוציאים החוצה נידורן זכר וג'יודוד.
    "צאו סטארוויה וטרטוויג" אני אומר ומוציא אותם ואומר להם "סטארויה תשתמש במכת כנף ואז במתקפה מהירה ואתה טרטוויג תשתמש על ג'ידוד בעליי תער"

3. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה ממשיך להסתובב באזור, אך אינך מוצא שום פוקימון נוסף. לבסוף, אתה מגיע חזרה לעיר ויולט. השעה 16:00.

ארתור~
    סטראוויה משלב התקפה מהירה עם מתקפת כנף ופוגע ישירות בנידורן, שמנסה להחזיק מעמד. הוא משיב עם עוקצי רעל שפוגעים בסטראוויה. טורטוויג שולח עלי תער לעברו של ג'יודוד שמשתמש בגלגול במקום ומצליח לחסום אותם! "זריקת אבנים!" מצווה המאמן שלו "נידורן, בעיטה כפולה!" קורא השני ושניהם מכוונים את ההתקפות על טורטוויג.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 23 2009, 12:49 AM
    ארתור~
    סטראוויה משלב התקפה מהירה עם מתקפת כנף ופוגע ישירות בנידורן, שמנסה להחזיק מעמד. הוא משיב עם עוקצי רעל שפוגעים בסטראוויה. טורטוויג שולח עלי תער לעברו של ג'יודוד שמשתמש בגלגול במקום ומצליח לחסום אותם! "זריקת אבנים!" מצווה המאמן שלו "נידורן, בעיטה כפולה!" קורא השני ושניהם מכוונים את ההתקפות על טורטוויג.
    "טרטוויג תשתשמ על ג'יודוד בעליי תער כדי להרחיק אותו ואתה סטארויה תעוף במהירות את נידורן ותשתמש עליו במכת כנף כדי שלא ייפגע בטרטוויג"

5. משתמש מנוסה
    ארתור~
    סטראוויה עף במהירות קדימה ומצליח לחסום את הבעיטה הכפולה של נידורן. בינתיים, טורטוויג רץ קדימה ושולח עלי תער שחותכות את האבנים שנשלחות לעברו ע"י ג'יודוד, אך כמה מהם מצילחות לפגוע בו. טורטוויג מוטח אחורנית, אך מיד נעמד שוב על רגליו, כועס.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 23 2009, 02:13 PM
    ארתור~
    סטראוויה עף במהירות קדימה ומצליח לחסום את הבעיטה הכפולה של נידורן. בינתיים, טורטוויג רץ קדימה ושולח עלי תער שחותכות את האבנים שנשלחות לעברו ע"י ג'יודוד, אך כמה מהם מצילחות לפגוע בו. טורטוויג מוטח אחורנית, אך מיד נעמד שוב על רגליו, כועס.
    "טרטטוויג קדימה ככל שתהיה יותר עצבני ככה המכה שלך תהיה עליהם יותר חזקה תשתמש עליהם בעליי תיער בשיא הכוח שלך וסטארויה תשתש על נידורן במכת כנף ואז במתקפה מהירה כדי להעיף אותו לכיוון שבו יעופו עליי התער של טרטוויג"

7. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 23 2009, 12:49 AM
    עומר~
    אתה ממשיך להסתובב באזור, אך אינך מוצא שום פוקימון נוסף. לבסוף, אתה מגיע חזרה לעיר ויולט. השעה 16:00.
    אני ממשיך לכיוון העיר הבאה
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה יוצא מהעיר ויולט וצועד לתוך דרך 32. אתה מטייל לך שם ואתה מגיע לאגם די גדול ועליו גשר שאפשר ללכת עליו. ליד האגם יש שביל שעוקף אותו. לאן תרצה ללכת?

ארתור~
    טורטוויג רץ קדימה עצבני כשלפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן. הוא גדל גדל וגדל ומתפתח לגרוטל! "אוי לא! הטורטוויג שלו התפתח!" קורא אחד הילדים "גלגול ג'יודוד! עוקצי רעל נידורן!" מצווים המאמנים. גרוטל רץ קדימה במהירות ומשתמש בעלי תער חזקים שפוגעים בג'יודוד באמצע הגלגול, ומעיפים אותו אחורנית! ג'יודוד נופל על הקרקע מעולף "לא, ג'יודוד!" קורא המאמן שלו באכזבה. נידורן שולח עוקצי רעל אולם סטראביה חוסמת את ההתקפה שלא תפגע בגרוטל, אך הוא סופג עוקץ אחד שמרעיל אותו. סטראביה לא מוותר ופוגע בנידורן עם במתקפה מהירה שפוצעת אותו קשה. נידורן קם לאט לאט מהקרקע, ולפתע גם הוא מתחיל לזהור באור לבן! "יש! נידורן מתפתח!" אומר המאמן שלו בשמחה. נידורן התפתח לנידורינו! "עכשיו נידורינו, מתקפת קרן!" מצווה המאמן שלו. נידורינו רץ במהירות קדימה ופוגע בגרוטל עם מתקפת הקרן.

9. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 23 2009, 10:52 PM
    עומר~
    אתה יוצא מהעיר ויולט וצועד לתוך דרך 32. אתה מטייל לך שם ואתה מגיע לאגם די גדול ועליו גשר שאפשר ללכת עליו. ליד האגם יש שביל שעוקף אותו. לאן תרצה ללכת?
    מעל האגם.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 23 2009, 10:52 PM
    ארתור~
    טורטוויג רץ קדימה עצבני כשלפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן. הוא גדל גדל וגדל ומתפתח לגרוטל! "אוי לא! הטורטוויג שלו התפתח!" קורא אחד הילדים "גלגול ג'יודוד! עוקצי רעל נידורן!" מצווים המאמנים. גרוטל רץ קדימה במהירות ומשתמש בעלי תער חזקים שפוגעים בג'יודוד באמצע הגלגול, ומעיפים אותו אחורנית! ג'יודוד נופל על הקרקע מעולף "לא, ג'יודוד!" קורא המאמן שלו באכזבה. נידורן שולח עוקצי רעל אולם סטראביה חוסמת את ההתקפה שלא תפגע בגרוטל, אך הוא סופג עוקץ אחד שמרעיל אותו. סטראביה לא מוותר ופוגע בנידורן עם במתקפה מהירה שפוצעת אותו קשה. נידורן קם לאט לאט מהקרקע, ולפתע גם הוא מתחיל לזהור באור לבן! "יש! נידורן מתפתח!" אומר המאמן שלו בשמחה. נידורן התפתח לנידורינו! "עכשיו נידורינו, מתקפת קרן!" מצווה המאמן שלו. נידורינו רץ במהירות קדימה ופוגע בגרוטל עם מתקפת הקרן.
    "וואו גרוטל התפתחת" אומר לו בחיוךואז אצעק לו "יפה מאוד אתה כבר ממש מתחזק אני מרגיש את זה" ואז אני אומר לו ולסטארויה "אל תפחדו מהנידורינו שלו זה שהוא התפתחת לא אומר כלום עדיין אנחנו 2 והוא אחד אז לא צריך לדאוג אז קדימה סטארויה תשתמש במכת כנף ואז במתקפה מהירה ואתה גרוטל תשתמש בעלי תער ואז בשאיגבה ותראו לו מה זה"

11. משתמש מנוסה
    ארתור~
    "נידורינו, צוות כפול!" מצווה המאמן ונידורינו משתכפל ל10 כפילים, וסטראביה מפספס אותו, והוא פוגע בו מאחורה עם אחד הכפילים במתקפת קרן, וסטראביה נופל על הקרקע מעולף, כעת זה גרוטל נגד נידורינו "נידורינו, תקוף עם בעיטה כפולה!" מצווה המאמן. גרוטל שולח עלי תער ונידורינו בועט בהם ומעיף אותם הצידה, אולם נבלם כתוצאה מהשאיבה של גרוטל. גרוטל התחזק מעט כתוצאה מהשאיבה והוא כרגע פצוע בינוני, בעוד נידורינו פצוע בינוני-קשה.

עומר~
    אתה עולה לך על הגשר שמעל האגם ומתחיל לצעוד לך בו. אתה רואה מאמנים שיושבים סביב האגם עם פוקימוני המים שלהם, אתה מבחין במאגרי'קרפים רבים ששוחים להם באגם. לפתע, אתה מבחין בצל קטן באחת הפינות של האגם. אתה בקושי יכול לראות אותו, אך אתה יודע שהוא שם.

12. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 25 2009, 01:46 PM

עומר~
    אתה עולה לך על הגשר שמעל האגם ומתחיל לצעוד לך בו. אתה רואה מאמנים שיושבים סביב האגם עם פוקימוני המים שלהם, אתה מבחין במאגרי'קרפים רבים ששוחים להם באגם. לפתע, אתה מבחין בצל קטן באחת הפינות של האגם. אתה בקושי יכול לראות אותו, אך אתה יודע שהוא שם.
    'מעניין מה זה' אני חושב לעצמי. אני הולך לבדוק מה זה~
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה ממשיך על הגשר לכיוונו אותה דמות, אך שאתה מגיע לשם אתה רואה שאין שם כלום.

14. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 25 2009, 02:18 PM
    עומר~
    אתה ממשיך על הגשר לכיוונו אותה דמות, אך שאתה מגיע לשם אתה רואה שאין שם כלום.
    'מעניין מה זה היה' אני חושב לעצמי ומסתכל איזה עוד פוקימונים יש באגם.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 25 2009, 01:46 PM
    ארתור~
    "נידורינו, צוות כפול!" מצווה המאמן ונידורינו משתכפל ל10 כפילים, וסטראביה מפספס אותו, והוא פוגע בו מאחורה עם אחד הכפילים במתקפת קרן, וסטראביה נופל על הקרקע מעולף, כעת זה גרוטל נגד נידורינו "נידורינו, תקוף עם בעיטה כפולה!" מצווה המאמן. גרוטל שולח עלי תער ונידורינו בועט בהם ומעיף אותם הצידה, אולם נבלם כתוצאה מהשאיבה של גרוטל. גרוטל התחזק מעט כתוצאה מהשאיבה והוא כרגע פצוע בינוני, בעוד נידורינו פצוע בינוני-קשה
    "לא נורא גרוטל אל תדאג אנחנו במצב יותר טוב ממנו עעכשיו תשתמש בשאיבה כדי שנתחזק יותר ואז תשתמש שוב פעם בעלי תער"

עמוד 68 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •