Pokemon GO
עמוד 69 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,021 עד 1,035 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה ממשיך להסתכל באגם ומחפש אחר פוקימונים, כשלפתע אתה מבחין בסקווירטל שמוציא את ראשו החוצה מהמים לא רחוק ממך!

ארתור~
    גרוטל רץ קדימה ומשתמש בשאיבה שמצליחה לפגוע בנידורינו, לאחר מכן שולח עלי תער שפוגעים בו ונידורינו נפצע קשה "אל תוותר! קרן על!" קורה לפתע המאמן. נידורינו טוען קרן על ושולח אותה ישירות על גרוטל והוא נפגע! גרוטל סופג מכה קריטית, אך הוא עדיין עומד. שני הפוקימונים מתנשפים, ובקושי מסוגלים לעמוד.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Avatar@Jul 25 2009, 05:40 PM
    ארתור~
    גרוטל רץ קדימה ומשתמש בשאיבה שמצליחה לפגוע בנידורינו, לאחר מכן שולח עלי תער שפוגעים בו ונידורינו נפצע קשה "אל תוותר! קרן על!" קורה לפתע המאמן. נידורינו טוען קרן על ושולח אותה ישירות על גרוטל והוא נפגע! גרוטל סופג מכה קריטית, אך הוא עדיין עומד. שני הפוקימונים מתנשפים, ובקושי מסוגלים לעמוד.
    "אוי לא גרוטל" אומר לו בעצב ואז אגיד לו "תנסה להשתמש בשאיבה ועלי תער אם אתה תצליח גרוטל"

3. the bitch is back
    Originally posted by The Avatar@Jul 25 2009, 05:40 PM
    עומר~
    אתה ממשיך להסתכל באגם ומחפש אחר פוקימונים, כשלפתע אתה מבחין בסקווירטל שמוציא את ראשו החוצה מהמים לא רחוק ממך!
    "אוי נהדר צא טריקו תשתמש בחבטה ואז שאיבה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ארתור~
    גרוטל מנסה לזוז קדימה אך אז הוא מועד ונופל על פרצופו, והוא חשוף להתקפה מנידורינו, שמתחיל לטעון קרן על נוספת, אך לפתע הוא נופל ומתעלף!
    "לא, נידורינו!" קורא המאמן שלו באכזבה ומחזיר אותו. הוא והמאמן השני לוחצים את ידך ונכנסים אל תוך הבניין, נראה שמתחיל שיעור.

עומר~
    טריקו יוצא החוצה, ואז מתגנב לאט לאט לעבר סקווירטל ומזנק עליו עם חבטה שמפתיעה אותו ופוגעת בו, וסקווירטל מוטח אל תוך המים. טריקו ממתין לו שיצא בחזרה, אולם סקווירטל מגיח מאחוריו ויורה עליו אקדח מים שמפילה את טריקו למים העמוקים, והוא לא יודע לשחות!

5. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Jul 26 2009, 10:29 PM

עומר~
    טריקו יוצא החוצה, ואז מתגנב לאט לאט לעבר סקווירטל ומזנק עליו עם חבטה שמפתיעה אותו ופוגעת בו, וסקווירטל מוטח אל תוך המים. טריקו ממתין לו שיצא בחזרה, אולם סקווירטל מגיח מאחוריו ויורה עליו אקדח מים שמפילה את טריקו למים העמוקים, והוא לא יודע לשחות!
    "טריקו לא!" אני קורא בקול ומנסה לשחות אליו (הו, כמה אצילי מצידי P: )
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה עומד לקפוץ היישר אל תוך האגם, כשלפתע הצללית שראית מקודם באגם מופיעה, ומעיפה את טריקו היישר אל מחוץ לאגם. אתה ממצמץ והצללית נעלמה שוב. אתה מבחין בסקווירטל יוצא החוצה מהמים, מוכן לקרב.

7. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Jul 26 2009, 10:37 PM
    עומר~
    אתה עומד לקפוץ היישר אל תוך האגם, כשלפתע הצללית שראית מקודם באגם מופיעה, ומעיפה את טריקו היישר אל מחוץ לאגם. אתה ממצמץ והצללית נעלמה שוב. אתה מבחין בסקווירטל יוצא החוצה מהמים, מוכן לקרב.
    "טוב טריקו, בוא נעשה את זה תנסה להישתמש בחבטה ושאיבה ביחד!" אני אומר לו ומקווה שזה יעבוד.
    *הכוונה כשהוא מישתמש בחבטה שהוא ישאב חיים מסווירטל*
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Harry Poter@Jul 26 2009, 10:29 PM
    ארתור~
    גרוטל מנסה לזוז קדימה אך אז הוא מועד ונופל על פרצופו, והוא חשוף להתקפה מנידורינו, שמתחיל לטעון קרן על נוספת, אך לפתע הוא נופל ומתעלף!
    "לא, נידורינו!" קורא המאמן שלו באכזבה ומחזיר אותו. הוא והמאמן השני לוחצים את ידך ונכנסים אל תוך הבניין, נראה שמתחיל שיעור.
    "וואו גרוטל ניצחנו אותם" אני אומר לו בחיוך אך גם קצת בדאגה ואז אני מחזיר אותו לפוקדור וחושב לעצמי 'אין לי זמן לרפא אותו אני ירפא אותו אחרי השיעור' ואז ני רץ למבנה ושואל את המורה של השיעור "אני יכול להצטרף לשיעור בבקשה?"

9. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה מחזיר את גרוטל ועומד לצעוד לשיעור כשלפתע בא אלייך השומר ואומר לך שאסור לאף אחד להיות בשטח בית הספר חוץ מהתלמידים והמורים ועליך לעזוב.

עומר~
    טריקו משתמש במהירות שלו ומצליח לפגוע קודם בסקווירטל עם חבטה ושואב ביחד גם אנרגיה, ופוצע את סקווירטל בינוני. סקווירטל לא מוותר ושולח אקדח מים שפוגע בטריקו ומעיף אותו אחורנית. לאחר מכן, סקווירטל יוצא עם דחיפה ופוגע שוב בטריקו.

10. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Jul 27 2009, 07:32 PM

עומר~
    טריקו משתמש במהירות שלו ומצליח לפגוע קודם בסקווירטל עם חבטה ושואב ביחד גם אנרגיה, ופוצע את סקווירטל בינוני. סקווירטל לא מוותר ושולח אקדח מים שפוגע בטריקו ומעיף אותו אחורנית. לאחר מכן, סקווירטל יוצא עם דחיפה ופוגע שוב בטריקו.
    "טריקו קדימה שאיבה בכל הכוח ואז חבטה!"
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Harry Poter@Jul 27 2009, 07:32 PM
    ארתור~
    אתה מחזיר את גרוטל ועומד לצעוד לשיעור כשלפתע בא אלייך השומר ואומר לך שאסור לאף אחד להיות בשטח בית הספר חוץ מהתלמידים והמורים ועליך לעזוב.
    "אוף חבל" אני אומר ומסתובב והולך לאזור אימונים כדי להתאמן וללכוד עוד פוקימונים לקראת קרב המכון שלי

12. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה יוצא אל מחוץ לעיר ומתחיל לחפש פוקימונים, כשלפתע אתה פוגש בקרוגאנק

עומר~
    טריקו תוקף עם שאיבה אולם סקווירטל נכנס אל תוך השיריון והשאיבה לא פוגעלת. לאחר מכן, טריקו משתמש בחבטה וגורם לשיריון לסחרר במהירות גדולה דבר שגורם לסקווירטל להוציא את ראשו ולעמוד בניסיון לייצב את עצמו.

13. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Jul 29 2009, 03:56 PM

עומר~
    טריקו תוקף עם שאיבה אולם סקווירטל נכנס אל תוך השיריון והשאיבה לא פוגעלת. לאחר מכן, טריקו משתמש בחבטה וגורם לשיריון לסחרר במהירות גדולה דבר שגורם לסקווירטל להוציא את ראשו ולעמוד בניסיון לייצב את עצמו.
    "עכשיו מהר לפני שהוא מייצב את עצמו שאיבה ואז חבטה!"
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    עומר~
    טריקו תוקף עם חבטה ושאיבה נוספים את סקווירטל ופוגעים בו קריטית. סקווירטל נופל על הקרקע, מעולף.

15. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Jul 29 2009, 05:40 PM
    עומר~
    טריקו תוקף עם חבטה ושאיבה נוספים את סקווירטל ופוגעים בו קריטית. סקווירטל נופל על הקרקע, מעולף.
    אני זורק פוקדור.
    גיל! 3>

עמוד 69 מתוך 116 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •