Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 116 ראשוןראשון ... 567891757107 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. מורחקים
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 03:21 PM
    אלון~
    אתה לוקח את הפוכדור של אודיש ומניח אותו בתוך חגורת הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה מחזיר את מגבי וממשיך ללכת לעבר העיר צארינגרו'ב. לאחר הליכה של 3 שעות בערך, אתה מגיע סוף סוף לעיר צ'ארינגרוב.
    'וואו,' אחשוב לעצמי. 'סוף סוף הגעתי.' אחשוב בהנחה גדולה, ואפנה אל מגבי. "מגבי שלי, סוף סוף הגענו." אומר למגבי שלי בחיוך רחב. לאחר מכן אתחיל לחפש את מרכז הפוקימונים, על מנת לרפא את אודיש ולנוח מעט.

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 01:12 PM

קורן~
    אתה משיב את דארק וראלטס לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך אל עבר העיר צארינגרו'ב. לאחר הליכה של כשעה בערך, אתה מגיע אל העיר. אתה מבחין כי זוהי עיר לא קטנה, עם מלא תושבים וחנויות. לאחר הליכה של רבע שעה בתוך העיר, אתה מבחין מרחוק במרכז הפוקימונים.
    אני נכנס אל מרכז הפוקימונים ופונה לאחות ג'וי, "האם תואילי לטפל בפוקימוני?" אשאל אותה בנימוס ואגיש לה את הפוקדורים שלי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 04:14 PM
    יוסי~
    אתה ממשיך לצעוד בדרכך, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים. אתה מרחם את ראשך ומבחין בסטארלי שמעופף ונוחת על אחד העצים הסמוכים אלייך.
    '' מגניב ! סטארלי !''
    ' אני חייב לתפוס אותו '
    ''צא צ'ימצ'אר ! גחלת !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 01:12 PM
    עומר~
    צ'רמנדר מגיח מתוך הפוכדור שלו ושולח גחלת מהירה לעבר סנטרט, שמפתיעה אותו ומצליחה לפגוע בו, מעיפה אותו כמה מטרים אחורנית. סנטרט מתאושש מהר, ויוצא במתקפת דחיפה משלו שדוחף את צ'רמנדר.
    "אוקי צ'רמנדר,שרוט את סנטרט!" אני מצווה.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

5. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 03:39 PM
    קובי~
    כן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקרב אל האגם ומסתכל לעברו, מחפש פוקימונים בסביבתו. לפתע, אתה מבחין בתנועה בקצה השני של האגם. אתה מבחין בראשן קטן שיוצא החוצה מהמים. אתה מבחין שזהו פוליוואג!
    'מגניב'....
    מכיוון שדאסקאל הוא במצב צבירה גז ולא מוצק,
    הוא יכול להיכנס למים הרבה זמן.

דאסקאל תשתמש עליו בפזילה ואז בנטרול!
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

6. משתמש מנוסה
    קובי~
    דאסקל צולל אל תוך המים מתחת לפוליוואג וקצת נפגע מהם (עדיין הוא יכול להיפגע ממתקפות שהם לא פיזיות, כמו להביור עלי תער מים וכו'), ומפתיע את פוליוואג מאחורה עם פזילה, גורם לו להיבהל מעט ולהגנה שלו וההתקפה לרדת. דאסקל משתמש מהר בנירטול ומנטרל... שום התקפה שפוליוואג לא השתמש בה עדיין XD
    פוליוואג מתנער קצת ומשתמש בבועות שפוגעות בדאסקל פצעים די קלים.

עומר~
    צ'רמנדר יוצא במהירות עם מתקפת שריטה לעברו של סנטרט, אך סנטרט מפתיע אתו, מנתר במקום ודוחף את צ'רמנדר בעזרת הזנב שלו, מפיל אותו על הקרקע.

יוסי~
    צ'ימצאר יוצא ושולח גחלת שעפה לעבר סטארלי, אך הוא מבחין בהתקפה ומתחמק ממנה. סטארלי תוקף עם מתקפה מהירה את צ'ימצאר ופוגע בו.

קורן~
    "בוודאי" היא אומרת לך בחיוך, ולוקחת את הפוכדורים שלך. לאחר כמה דקות, היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת "תגיד, נרשמת כבר לליגת גו'טו?" היא שואלת אותך.

אלון~
    מגבי מחייך לייך בחזרה ושניכם מתחילים לצעוד בתוך רחובי העיר. לאחר כמה דקות, אתה מאתר בעיניך את מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה מבחין באחות גו'י יושבת מאחורי דלפק, מתעסקת במחשב. היא מרימה את עיניה כאשר אתה מתקרב "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיירה צ'רינגרוב, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ומחייכת אלייך.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 11:15 PM

יוסי~
    צ'ימצאר יוצא ושולח גחלת שעפה לעבר סטארלי, אך הוא מבחין בהתקפה ומתחמק ממנה. סטארלי תוקף עם מתקפה מהירה את צ'ימצאר ופוגע בו.
    ''גחלת לכל הכיוונים צ'ימצ'אר , במהירות !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. מורחקים
    אלון~
    מגבי מחייך לייך בחזרה ושניכם מתחילים לצעוד בתוך רחובי העיר. לאחר כמה דקות, אתה מאתר בעיניך את מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה מבחין באחות גו'י יושבת מאחורי דלפק, מתעסקת במחשב. היא מרימה את עיניה כאשר אתה מתקרב "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיירה צ'רינגרוב, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ומחייכת אלייך.
    "את יכולה בבקשה לרפא את הפוקימון שלי?" אני אבקש מהאחות ג'וי ואנטול לידה את הפוקדור של אודיש שזה עתה תפסתי. "הרגע נלחמתי נגדו עם המגבי שלי," אסביר לאחות. "מגבי שלי כמובן ניצח אותו, אך הוא צריך ריפוי." אוסיף. "מה אפשר לעשות בעיר הזו?" אשאל את האחות, לאחר שאגיש את הפוקדור.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 21 2009, 05:35 PM
    לירן~
    אתה מסתובב בעיר, ואתה מבחין בבתים רבים, חנות בעיר, ואת מרכז הפוקימונים.
    "כנראה שאין בעיר משהו מיוחד כמו מכון או משהו.."אני אומר לעצמי וממשיך בדרכי לעיר הבאה...
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

10. משתמש מנוסה

קורן~
    "בוודאי" היא אומרת לך בחיוך, ולוקחת את הפוכדורים שלך. לאחר כמה דקות, היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת "תגיד, נרשמת כבר לליגת גו'טו?" היא שואלת אותך.

"אה... לא..." אני ממלמל, "אז איך נרשמים?" אני שואל אותה בזמן שאני לוקח את הפוקדורים.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. משתמש מנוסה
    קורן~
    "תן לי את הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י.

לירן~
    אתה מתכונן לצאת מהעיר ולהמשיך בדרך לעבר העיר ויולט, אולם מאמן חוסם אותך ביציאה "אני מזמין אותך לקרב!" הוא אומר ומחזיק בידו פוכדור.

אלון~
    "מדי פעם מתחרשת פה תחרויות פוקימונים, שהמנצח בה זוכה באבן פיתוח, אם איני טועה התחרות היא מחרתיים" אומרת לך האחות גו'י, בזמן שהיא מרפא את הפוקימונים שלך "בבקשה" היא אומרת, ומחזירה לך את הפוכדורים "תגיד, כבר נרשמת לליגת ג'וטו?" היא פונה אלייך כעת.

יוסי~
    סטארלי צולל במהירות לעבר צ'ימצאר שמתחיל להסתובב ולשלוח גחלת. סטארלי נפגע מהגחלת, והוא נופל על הקרקע, פצוע קשה. הוא בקושי מצליח לקום ולעוף שוב.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 02:19 PM
    קורן~
    "תן לי את הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י.

אני מושיט לה את המכשיר האדום.
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה מושיט לעברה את המכשיר האדום, והיא לוקחת אותו ממך. היא מקישה במחשב שלה מספר אותיות, ומכניסה את הפוקדע לתוך פתח לידו. לאחר כמה שניות מופיעה תמונתך על מרקע מאחוריה, וליד התמונה הפוקימונים שלך, ופרטיך "מרגע זה אתה רשום בליגת גוט'ו. הליגה תיערך בעוד כ9 חודשים מהיום, כך שיש לך מספיק זמן לאסוף 8 תגים, על מנת להשתתף בה" אומרת לך האחות גו'י. היא מושיטה לך בנוסף גם כרטיס מאמן

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 02:45 PM
    קורן~
    אתה מושיט לעברה את המכשיר האדום, והיא לוקחת אותו ממך. היא מקישה במחשב שלה מספר אותיות, ומכניסה את הפוקדע לתוך פתח לידו. לאחר כמה שניות מופיעה תמונתך על מרקע מאחוריה, וליד התמונה הפוקימונים שלך, ופרטיך "מרגע זה אתה רשום בליגת גוט'ו. הליגה תיערך בעוד כ9 חודשים מהיום, כך שיש לך מספיק זמן לאסוף 8 תגים, על מנת להשתתף בה" אומרת לך האחות גו'י. היא מושיטה לך בנוסף גם כרטיס מאמן
    "תודה לך" אני מודה לה בחיוך ומכניס את המוקדע ואת הכרטיס אל תוך התיק שלי. "תודה לך, שוב" אני מוסיף ויוצא מן המרכז כדי לאמן את ראלטס ודארק.
    ε(●̮̮̃•̃)з

15. משתמש מנוסה
    קורן~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, והשמש מעט מסנוורת אותך. אתה מבחין בשיעונך כי השעה היא כעת 1 בצהריים. אתה יכול לצאת לדרך 30, או לחזור לדרך 29.

עמוד 7 מתוך 116 ראשוןראשון ... 567891757107 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •