Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 06:48 PM
    ג'ייסון~
    "בסדר גמור, נילחם 1-1. אגב, שמע רז" הוא אומר לך "צא, שרומיש!" רז קורא ומשחרר החוצה שרומיש.

"אני ג'ייסון,האונדור מוכן לקרב?(הוא תמיד הולך לידי אז הוא לא בפוקדור)."תשתמש בערפיח ותרוץ מסביב לשרומיש ותקוף אותו בגחלת"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 06:48 PM
    קיט~
    אתה מחפש את הפוכדור, אך אתה רואה שהוא נעלם. אתה מחטט בחפציך ושולף אחד נוסף, אולם לפתע מופיע נער אחר, וזורק פוכדור שלו על גלום. הפוכדור שואב את גלום פנימה, ומצליח ללכוד אותו "תודה רבה, לוזר" הוא אומר לך בגיחוך ובורח מהמקום.
    "אתה לא תצא מזה" אני אומר ומתחיל לרדוף אחריו בכל מהירותי תוך כדי שאני מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור

3. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 06:36 PM
    עומר~
    סקווירטל יוצא ושולח אקדח מים שפוגע ישירות בהנדוואר "קדימה, ערפיח!" מצווה החייל והנדוואר שולח ערפיח שממלא את המערה וסקווירטל ואתה לא רואים כלום "נשיכה!" מצווה החייל, וסקווירטל סופג נשיכה מצד שמאל ונפצע בינוני "אל תרפה ממנו ותגרור אותו לכיווני!" קורא החייל.
    "סקווירטל תשתמש באדח מים בשביל לעוף ממנו ואז תשלח בועות בשביל להפוך את הערפיח לבוץ. בשנייה שהוא הופך לבוץ תקוף אותו ישירות עם אקדח מים!" אני קורא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    עומר~
    סקווירטל נאבק להשתחרר מהנדוואר ופוגע לו בפנים עם אקדח מים, הנדוואר זועק אך לא מרפה. סקווירטל משתמש בבועות והערפיח הופך לבוץ שפוגע גם בסקווירטל וגם בהנדוואר, ושניהם נפגעים בינוני עד קשה. "קדימה הנדוואר, השתמש בפזילה!" קורא החייל, והנדוואר פוזל לעבר סקווירטל ומרתיע אותו.

קיט~
    אתה מתחיל לרדוף אחר הנער והנער הולך יותר מהר, אתה ממשיך לרדוף אחריו עד שלבסוף אתה מאבד אותו.

ג'ייסון~
    "כדורי זרע!" קורא רז. הנדוואר משתמש בערפיח ושרומיש מגיב בכדורי זרע. ערפיח ממלא את הזירה אך הנדוואר סופג מכה של כדורי זרע, והגחלת לא יוצאת אל הפועל "השתמש באבקת שיתוק!" מצוהו רז, ושרומיש משחרר אבקת שיתוק שמתערבבת בערפיח, והנדוואר לא רואה אותה!

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 07:13 PM

ג'ייסון~
    "כדורי זרע!" קורא רז. הנדוואר משתמש בערפיח ושרומיש מגיב בכדורי זרע. ערפיח ממלא את הזירה אך הנדוואר סופג מכה של כדורי זרע, והגחלת לא יוצאת אל הפועל "השתמש באבקת שיתוק!" מצוהו רז, ושרומיש משחרר אבקת שיתוק שמתערבבת בערפיח, והנדוואר לא רואה אותה!
    "האונדוו תתחיל לרוץ בזיגזג ותנסה לכוון גחלת לשרומיש"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 07:13 PM
    עומר~
    סקווירטל נאבק להשתחרר מהנדוואר ופוגע לו בפנים עם אקדח מים, הנדוואר זועק אך לא מרפה. סקווירטל משתמש בבועות והערפיח הופך לבוץ שפוגע גם בסקווירטל וגם בהנדוואר, ושניהם נפגעים בינוני עד קשה. "קדימה הנדוואר, השתמש בפזילה!" קורא החייל, והנדוואר פוזל לעבר סקווירטל ומרתיע אותו.
    "סקווירטל תכנס לתוך השריון ותשחרר אקדח מים מכל מקום!" אני אומר ומקווה שזה יעבוד.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    הנדוואר מתחיל לרוץ בשמיניות ושולח גחלת לכל עבר, ומצליח לפגוע בשרומיש, אך אבקת השיתוק פוגע בו והוא משותק "מצויין! עכשיו שרומיש, זרע עלוקה!" מצווה רז, ושרומיש משגר זרע עלוקה שפוגע בהנדוואר, עוטף אותו ומתחיל לשאוב ממנו אנרגיה.

עומר~
    סקווירטל נכנס אל תוך השיריון ולא קורה כלום במשך כמה שניות, עד שזרם מים קטנטן יוצא מתוכו ולא פוגע בכלום. החייל מגחך "זה כל מה שהוא יכול לעשות? גחלת!" הוא מצווה. הנדוואר שולח גחלת שפוגע בשיריון של סקווירטל, וסקווירטל מגיח מתוכו נחנק מעט מהמים שהוא עצמו הוציא. נראה כי הם מילאו את כל השיריון.

8. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 07:29 PM

עומר~
    סקווירטל נכנס אל תוך השיריון ולא קורה כלום במשך כמה שניות, עד שזרם מים קטנטן יוצא מתוכו ולא פוגע בכלום. החייל מגחך "זה כל מה שהוא יכול לעשות? גחלת!" הוא מצווה. הנדוואר שולח גחלת שפוגע בשיריון של סקווירטל, וסקווירטל מגיח מתוכו נחנק מעט מהמים שהוא עצמו הוציא. נראה כי הם מילאו את כל השיריון.
    "סקווירטל קדימה תנסה אקדח מים בכל הכוח!" אני קורא בפחד.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 07:29 PM
    ג'ייסון~
    הנדוואר מתחיל לרוץ בשמיניות ושולח גחלת לכל עבר, ומצליח לפגוע בשרומיש, אך אבקת השיתוק פוגע בו והוא משותק "מצויין! עכשיו שרומיש, זרע עלוקה!" מצווה רז, ושרומיש משגר זרע עלוקה שפוגע בהנדוואר, עוטף אותו ומתחיל לשאוב ממנו אנרגיה.

"האונדור תשתמש בצרחה ובכל הכוח שלך תתקוף בגחלת!בכל הכוח!!!" אני צועק להאונדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 06:03 PM
    b]ארתור~
    אין לך פידג'יאוטו 00 [/b]
    לא פיג'יוטו סטארויה התבלבלתיXD

11. משתמש מנוסה
    ארתור~
    תגיב מחדש ^^

ג'ייסון~
    הנדוואר מנסה להשתחרר מהזרע עלוקה, אולם לא מצליח להשתמש בצרחה בשביל כך. שרומיש מנצל זאת ומשתמש בשאיבה ושואב אנרגיה מהנדוואר שנחלש עוד יותר, אולם מצליח להשתחרר. "קדימה בוא נסיים את זה. דחיפה!" מצווה רז.

עומר~
    סקווירטל ממשיך להשתעל ולא מצליח לתקוף באקדח מים. הנדוואר מזנק קדימה ופוגע בו עם נשיכה ופוצע את סקווירטל קשה. "סיים אותו עם נשיכה נוספת!" קורא החייל והנדוואר מזנק קדימה.

12. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 08:05 PM

עומר~
    סקווירטל ממשיך להשתעל ולא מצליח לתקוף באקדח מים. הנדוואר מזנק קדימה ופוגע בו עם נשיכה ופוצע את סקווירטל קשה. "סיים אותו עם נשיכה נוספת!" קורא החייל והנדוואר מזנק קדימה.
    "סקויירטל תכנס לתוך השריון! תחכה עד שהוא נושך ואז תשלח אקדח מים בכל הכוח!"
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Harry Poter@Aug 8 2009, 08:05 PM

ג'ייסון~
    הנדוואר מנסה להשתחרר מהזרע עלוקה, אולם לא מצליח להשתמש בצרחה בשביל כך. שרומיש מנצל זאת ומשתמש בשאיבה ושואב אנרגיה מהנדוואר שנחלש עוד יותר, אולם מצליח להשתחרר. "קדימה בוא נסיים את זה. דחיפה!" מצווה רז.
    "האונדור,בשארית הכוחות שלך תקפוץ ותשלח גחלת לעבר שרומיש!בכל הכוח שנותר לך!צא!"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    "הטיירוג הזה שלי צא סטארוי ותשתמש במכת כנף ומיד אחרי זה במתקפה מהירה"

לא ידעתי מה לצטט אז כתבתי בלי ציטוט הפעם

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Harry Poter@Aug 6 2009, 11:36 PM
    ג'יי~
    גאביט מגיח החוצה ושולח זעם דרקון שפוגע ישירות בנידורן זכר ומחסל אותו.
    "צא פוקדור!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

עמוד 75 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •