Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    עומר~
    זנב אקווה, והוספתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סינדיקוויל רץ קדימה ושולח מתקפת מהירות שפוגעת ישירות בקריקטוט. קריקטוט מתנדנד, ואז משחרר התמדה חזקה מאוד שפוגעת ישירות בסינדיקוויל ופוצעת אותו בינוני. קרקיטטו מתנשף, ולא מצליח להוציא לפועל את נשיכת החרק. מנגד, סילקון שולף עוקץ רעל שפוגע ישירות במטפוד ומרעיל אותו, אך שניהם רצים זה לזה ודוחפים אחד את השני. לפתע, שניהם מתחילים לזהור באור לבן "שניהם מתפתחים!" אומרת המאמנת בהפתעה. סילקון משנה את צורתו, והופך לביוטיפליי יפייפה, שמתעופף מעל שדה הקרוב . מנגד, מטפוד משנה את צורתו והופך לבאטרפרי יפה ונאה "כל הכבוד, באטרפרי! עכשיו, תקוף עם בילבול לעבר ביוטיפליי! סינדיקוויל, גחלת על קריקטוט!" היא מצווה. באטרפרי מתכונן לשלוח בילבול לעבר ביוטיפליי, אך הוא נחסם ע"י מתקפת רוח של ביוטיפליי.

ארתור~
    סטראוויה מתרומם אט אט מהקרקע, ומשתמש בכנף פלדה חזקה למראה, שפוגעת ישירות בטיירוג, שסופג מכה קריטית ומתעלף.

קיט~
    אתה חוזר לעיר ויולט, מה תרצה לעשות כעת? המכון פנוי, וגם מגדל הספראוט פתוח, אם תרצה לבקר שם.

ג'ייסון~
    אתה בוחן את כל הפוקימונים שלך, ואתה רואה שכולם בסדר גמור. אתה מתרווח במיטה ונרדם. אתה מתעורר למחרת בבוקר ב9.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Harry Poter@Aug 9 2009, 04:33 PM

ג'ייסון~
    אתה בוחן את כל הפוקימונים שלך, ואתה רואה שכולם בסדר גמור. אתה מתרווח במיטה ונרדם. אתה מתעורר למחרת בבוקר ב9.
    אני מעיר את כל הפוקימונים שלי ומכניס את כולם לפוקדורים חוץ מאת הונדור.
    אני מארגן את כל הדברים שלי ויוצא ממרכז הפוקימונים,אני מתחיל לחפש מישהו שמעוניין בקרב של יותר מפוקימון אחד.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    ארתור~
    סטראוויה מתרומם אט אט מהקרקע, ומשתמש בכנף פלדה חזקה למראה, שפוגעת ישירות בטיירוג, שסופג מכה קריטית ומתעלף.
    אני זורק עליו פוקדור

4. the bitch is back
    עומר~
    זנב אקווה, והוספתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סינדיקוויל רץ קדימה ושולח מתקפת מהירות שפוגעת ישירות בקריקטוט. קריקטוט מתנדנד, ואז משחרר התמדה חזקה מאוד שפוגעת ישירות בסינדיקוויל ופוצעת אותו בינוני. קרקיטטו מתנשף, ולא מצליח להוציא לפועל את נשיכת החרק. מנגד, סילקון שולף עוקץ רעל שפוגע ישירות במטפוד ומרעיל אותו, אך שניהם רצים זה לזה ודוחפים אחד את השני. לפתע, שניהם מתחילים לזהור באור לבן "שניהם מתפתחים!" אומרת המאמנת בהפתעה. סילקון משנה את צורתו, והופך לביוטיפליי יפייפה, שמתעופף מעל שדה הקרוב . מנגד, מטפוד משנה את צורתו והופך לבאטרפרי יפה ונאה "כל הכבוד, באטרפרי! עכשיו, תקוף עם בילבול לעבר ביוטיפליי! סינדיקוויל, גחלת על קריקטוט!" היא מצווה. באטרפרי מתכונן לשלוח בילבול לעבר ביוטיפליי, אך הוא נחסם ע"י מתקפת רוח של ביוטיפליי.
    "עבודה מעולה ביוטיפליי!" אני אומר באושר "עכשיו תשתמש ברוח ועוקץ רעל על סינדקוויל! קריקוט תשתמש בנשיכת חרק על באטרפריי!" אני קורא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    עומר~
    ביוטיפליי שולח מתקפת רוח שמעיפה את הגחלת שסינדיקוויל שולח היישר לעבר... באטרפרי! הוא סופג מכה ישירה ונופל מעולף על הקרקע "לא, באטרפרי!" קוראת המאמנת בעצב. סינדיקוויל מתחמק מעוקץ הרעל של ביוטיפליי ושולח גחלת שפוגעת בקריקטוט שמתעלף.

ארתור~
    אתה זורק עליו פוכדור והוא נשאב פנימה. הפוכדור זז ולבסוף נעצר. טיירוג נלכד!

ג'ייסון~
    אתה מחזיר את כולם ויוצא ממרכז הפוקימונים שבעיר, כשהנדוואר לצדך. אתה הולך לחפש אחר מאמן לקרב פוקימונים, ואתה שם לב שאתה נמצא מול מגדל הספראוט.

6. the bitch is back
    Originally posted by Harry Poter@Aug 10 2009, 05:39 PM
    עומר~
    ביוטיפליי שולח מתקפת רוח שמעיפה את הגחלת שסינדיקוויל שולח היישר לעבר... באטרפרי! הוא סופג מכה ישירה ונופל מעולף על הקרקע "לא, באטרפרי!" קוראת המאמנת בעצב. סינדיקוויל מתחמק מעוקץ הרעל של ביוטיפליי ושולח גחלת שפוגעת בקריקטוט שמתעלף.
    "ביוטיפליי תשתמש בעוקץ רעל ואז רוח!" אני קורא ומחזיר את קריקוט לפוקדור.
    גיל! 3>

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט~
    אתה חוזר לעיר ויולט, מה תרצה לעשות כעת? המכון פנוי, וגם מגדל הספראוט פתוח, אם תרצה לבקר שם.
    אני הולך למכון

8. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    אתה מחזיר את כולם ויוצא ממרכז הפוקימונים שבעיר, כשהנדוואר לצדך. אתה הולך לחפש אחר מאמן לקרב פוקימונים, ואתה שם לב שאתה נמצא מול מגדל הספראוט.
    אני נכנס אליו ומחפש מישהו שיסביר לי מזה המקום הזה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    עומר~
    "מסך עשן סינדיקוויל!" מצווה המאמנת. סינדיקוויל משתמש במסך עשן שמבלבל את ביוטיפליי, ששולח עוקצי רעל קדימה אך מפספס את סינדיקוויל "מהירות!" מצווה המאמנת.

קיט~
    אתה הולך למכון ונכנס פנימה. אתה פוגש בפקידה ליד דלפק "שלום, באת לאתגר את מנהיג המכון?" היא שואלת אותך.

ג'ייסון~
    אתה נכנס פנימה וחש שהמגדל זז, אתה רואה באמצע עמוד שמתנדנד ימינה ושמאלה. אתה מטייל לך בפנים ולפתע פוגש בנזיר זקן "שלום לך, האם אתה מחפש קרב?" הוא שואל אותך.

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Harry Poter@Aug 10 2009, 06:22 PM
    קיט~
    אתה הולך למכון ונכנס פנימה. אתה פוגש בפקידה ליד דלפק "שלום, באת לאתגר את מנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
    "כמובן" אגיד לה בקצרה

11. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    אתה נכנס פנימה וחש שהמגדל זז, אתה רואה באמצע עמוד שמתנדנד ימינה ושמאלה. אתה מטייל לך בפנים ולפתע פוגש בנזיר זקן "שלום לך, האם אתה מחפש קרב?" הוא שואל אותך.
    "כן!"אני אומר לו בנחישות.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Harry Poter@Aug 9 2009, 12:02 AM
    ג'יי~
    אתה מחפש לעצמך מאמן לקרב אך אינך מוצא אחד כזה. לפתע, אתה שם לב שאתה נמצא מול מכון העיר ויולט.
    אני רץ למכון
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

13. the bitch is back
    עומר~
    "מסך עשן סינדיקוויל!" מצווה המאמנת. סינדיקוויל משתמש במסך עשן שמבלבל את ביוטיפליי, ששולח עוקצי רעל קדימה אך מפספס את סינדיקוויל "מהירות!" מצווה המאמנת.
    "ביוטיפליי תעוף הכי גבוה ואז תשתמש במתקפת רוח בשביל לפזר את העשן ואז דחיפה!"
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה זורק עליו פוכדור והוא נשאב פנימה. הפוכדור זז ולבסוף נעצר. טיירוג נלכד!
    "ישש" אני צועק ומחייך ואז אני הולך למרכז פוקימונים לרפאות את כולם

15. משתמש מנוסה
    נממ... מה נשמע, דוק? (מופנה לכולם ח)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

ארתור~
    אתה צועד חזרה למרכז הפוקימונים ומרפא שם את הפוקימונים שלך. השעה עכשיו היא 15:00. מה תרצה לעשות?

עומר~
    מישהו פה מחקה את אלכס? :ph34r:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ביוטיפליי עף גבוה ומשתמש במתקפת רוח ומפזר את מסך העשן, אולם אז הוא סופג מתקפת מהירות מאחורה, ונופל מעולף על הקרקע. הפסדת בקרב.

ג'יי~
    אתה צועד במהירות אל עבר מכון העיר ויולט ונכנס פנימה. אתה מבחין בפנים בדלפק ובו פקידה "שלום, באת להילחם בקרב מכון?" היא פונה אלייך.

ג'ייסון~
    "בסדר גמור, קרב אחד על אחד" הוא אומר לך ושולף פוכדור "צא באלספראוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה באלספראוט.

קיט~
    "גש למעלית ולחץ על הקומה האחרונה" היא עונה לך בקצרה ומצביעה לעבר מעלית שנמצאת בקצה החדר.

עמוד 78 מתוך 116 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •