Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 116 ראשוןראשון ... 6789101858108 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 03:18 PM
    קורן~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, והשמש מעט מסנוורת אותך. אתה מבחין בשיעונך כי השעה היא כעת 1 בצהריים. אתה יכול לצאת לדרך 30, או לחזור לדרך 29.
    אני ממשיך אל דרך 30.
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 02:19 PM

יוסי~
    סטארלי צולל במהירות לעבר צ'ימצאר שמתחיל להסתובב ולשלוח גחלת. סטארלי נפגע מהגחלת, והוא נופל על הקרקע, פצוע קשה. הוא בקושי מצליח לקום ולעוף שוב.
    ''צא פוקדור !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 11:15 PM
    קובי~
    דאסקל צולל אל תוך המים מתחת לפוליוואג וקצת נפגע מהם (עדיין הוא יכול להיפגע ממתקפות שהם לא פיזיות, כמו להביור עלי תער מים וכו'), ומפתיע את פוליוואג מאחורה עם פזילה, גורם לו להיבהל מעט ולהגנה שלו וההתקפה לרדת. דאסקל משתמש מהר בנירטול ומנטרל... שום התקפה שפוליוואג לא השתמש בה עדיין XD
    פוליוואג מתנער קצת ומשתמש בבועות שפוגעות בדאסקל פצעים די קלים.

עומר~
    צ'רמנדר יוצא במהירות עם מתקפת שריטה לעברו של סנטרט, אך סנטרט מפתיע אתו, מנתר במקום ודוחף את צ'רמנדר בעזרת הזנב שלו, מפיל אותו על הקרקע.

יוסי~
    צ'ימצאר יוצא ושולח גחלת שעפה לעבר סטארלי, אך הוא מבחין בהתקפה ומתחמק ממנה. סטארלי תוקף עם מתקפה מהירה את צ'ימצאר ופוגע בו.

קורן~
    "בוודאי" היא אומרת לך בחיוך, ולוקחת את הפוכדורים שלך. לאחר כמה דקות, היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת "תגיד, נרשמת כבר לליגת גו'טו?" היא שואלת אותך.

אלון~
    מגבי מחייך לייך בחזרה ושניכם מתחילים לצעוד בתוך רחובי העיר. לאחר כמה דקות, אתה מאתר בעיניך את מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה מבחין באחות גו'י יושבת מאחורי דלפק, מתעסקת במחשב. היא מרימה את עיניה כאשר אתה מתקרב "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיירה צ'רינגרוב, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ומחייכת אלייך.
    אה חשבתי שניטרול זה מנטרל את הפוקימון.

אני אומר לו לפזול ואז להשתמש בשד לילה.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

4. מורחקים
    אלון~
    "מדי פעם מתחרשת פה תחרויות פוקימונים, שהמנצח בה זוכה באבן פיתוח, אם איני טועה התחרות היא מחרתיים" אומרת לך האחות גו'י, בזמן שהיא מרפא את הפוקימונים שלך "בבקשה" היא אומרת, ומחזירה לך את הפוכדורים "תגיד, כבר נרשמת לליגת ג'וטו?" היא פונה אלייך כעת.
    "ליגת ג'וטו?" אשאל אותה בהפתעה. 'וואי, לא נרשמתי עדיין לליגת ג'וטו אם אני חושב על זה.' אחשוב לעצמי, ולאחר מכן אפנה לאחות ג'וי. "האמת, לא נרשמתי האחות ג'וי." אומר לאחות ג'וי. "איפה אפשר להירשם לליגה?" אשאל אותה. 'אני בטוח ינצח בליגת ג'וטו.' אחשוב לעצמי בנחישות.

5. מורחקים
    שם - בובי
    פוקימון התחלתי - סווינב
    מקצוע - מאמן
    הערות/בקשות -להירשם

6. משתמש מנוסה

לירן~
    אתה מתכונן לצאת מהעיר ולהמשיך בדרך לעבר העיר ויולט, אולם מאמן חוסם אותך ביציאה "אני מזמין אותך לקרב!" הוא אומר ומחזיק בידו פוכדור.
    "למה שלא אסכים?"אני אומר...

"תוציא ראשון פוקימון!"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by YABOBI@Feb 24 2009, 05:32 PM
    שם - בובי
    פוקימון התחלתי - סווינב
    מקצוע - מאמן
    הערות/בקשות -להירשם
    אין מקום, לא רשום.

לירן~
    "צא החוצה מאנקי!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור. מתוכו מגיח פוקימון קוף, שנעמד מולך בהיכון.

אלון~
    "אני יכולה לרשום אותך. תן לי רק את הפוקדע שלך" היא אומרת לך.

קובי~
    *צל לילה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דאסקל מפתיע את פוליוואג בעזרת פזילה, דבר שגורם להגנה ולהתקפה שלו לרדת. לאחר מכן דאסקל שולח צל לילה ופוגע ישירות בפוליוואג, פוצע אותו בינוני. פוליוואג לא מוותר ומשתמש במתקפת בועות שגורמות לפגיעה קלה מאוד אצל דאסקל.

יוסי~
    אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על סטארלי. סטארלי נשאב לתוכו והפוכדור נוחת על הקרקע, מתחיל לרטוט מצד לצד. כעבור מספר שניות, הפוכדור נעצר במקומו, דומם.
    סטארלי נלכד!

קורן~
    אתה יוצא אל דרך 30 ומתחיל להסתובב בה בין השיחים והעצים הרבים. לפתע, מאמן עם רשת תלויה על מקל מופיע לפניך "שמי באגסי, ואני מזמין אותך לקרב!" הוא אומר לך, ושולף 2 פוכדורים "קרב כפול!" הוא אומר בנחישות.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 25 2009, 06:55 PM

קורן~
    אתה יוצא אל דרך 30 ומתחיל להסתובב בה בין השיחים והעצים הרבים. לפתע, מאמן עם רשת תלויה על מקל מופיע לפניך "שמי באגסי, ואני מזמין אותך לקרב!" הוא אומר לך, ושולף 2 פוכדורים "קרב כפול!" הוא אומר בנחישות.
    "אוקיי..." אני ממלמל, "דארק, בלייד, צאו!" אני אומר בנחישות ואזרוק את הפוקדורים שלהם באוויר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 25 2009, 06:55 PM

יוסי~
    אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על סטארלי. סטארלי נשאב לתוכו והפוכדור נוחת על הקרקע, מתחיל לרטוט מצד לצד. כעבור מספר שניות, הפוכדור נעצר במקומו, דומם.
    סטארלי נלכד!

''יש!
    לכדתי סטארלי!
    כל הכבוד לך צ'ימצ'אר!''
    אני מחזיר את שניהם לחגורת פוקימונים שלי , וממשיך בדרכי .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 11:15 PM

עומר~
    צ'רמנדר יוצא במהירות עם מתקפת שריטה לעברו של סנטרט, אך סנטרט מפתיע אתו, מנתר במקום ודוחף את צ'רמנדר בעזרת הזנב שלו, מפיל אותו על הקרקע.

"אוקי צ'רמנדר,קום ותעשה מסך עשן ואז תעשה גחלת לעבר סנטרט!" אני אומר.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

11. משתמש מנוסה
    לא משנה.... אין מקום...
    בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)

קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:

~~~אני שומר שבת~~~

Yes!!! I'm agreen monkey!! so what

קרדיט לOB מפורום אחר

12. מורחקים
    אני מצטער אך אני נאלץ לפרוש מהמשחק ..
    זה לא מהסיבה שאני פורש מהמשחק עצמו, אני פורש מהפורום ..
    היה כיף .. בי ביי, להתראות ..

13. משתמש מנוסה
    אלון - חבל מאוד שאתה פורש... ;;
    ChImChAr- ChAn אתה תוכל להיכנס במקומו למשחק, רק מלא את הטופס.

עומר~
    צ'רמנדר מתאושש אט אט מהמתקפה של סנטרט, ומשתמש במסך עשן שממלא את הזירה ומפתיע את סנטרט שלא יודע כיצד לתקוף כעת, ואז צרמנד'ר מפתיע אותו עם גחלת שפוגעת בו ישירות ומעיפה אותו עךל עץ סמוך. סנטרט נופל על הקרקע, מעולף.

יוסי~
    אתה מחזיר את צ'ימצאר לפוכדור שלו, מודה לו על הקרב, ולוקח בנוסף את הפוכדור של סטארלי. אתה ממשיך בדרכך, ולאחר כשעה וחצי מגיע לעיר צ'ארינגרוב.

קורן~
    בלייד ודארק וצאים, נעמדים זה ליד זה מוכנים לקרב "בסדר גמור, דאסטוקס וקריקטוט, אני בוחר בכם!" הוא קורא ומשחרר החוצה עש ירוק וחיפושית בעלת קרניים "דאסטוקס, דרן על חושית על ראלטס! קריקטוט, נשיכת חרק על פוצ'יאנה!" מצווה באגס, ושני הפוקימונים שלו יוצאים להתקפה.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 27 2009, 05:18 PM

קורן~
    בלייד ודארק וצאים, נעמדים זה ליד זה מוכנים לקרב "בסדר גמור, דאסטוקס וקריקטוט, אני בוחר בכם!" הוא קורא ומשחרר החוצה עש ירוק וחיפושית בעלת קרניים "דאסטוקס, דרן על חושית על ראלטס! קריקטוט, נשיכת חרק על פוצ'יאנה!" מצווה באגס, ושני הפוקימונים שלו יוצאים להתקפה.
    "אמ... דארק, תחמוק מקריקטוט ותנשך בחוזקה את דאסטוקס, ואתה בלייד, תשתגר אל מאחורי קריקטוט ותשתמש בבילבול!" אני אומר לבשניהם, בזמן שאני מוסיף קריאות עידוד באמצע כל משפט.
    ε(●̮̮̃•̃)з

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 27 2009, 05:18 PM

יוסי~
    אתה מחזיר את צ'ימצאר לפוכדור שלו, מודה לו על הקרב, ולוקח בנוסף את הפוכדור של סטארלי. אתה ממשיך בדרכך, ולאחר כשעה וחצי מגיע לעיר צ'ארינגרוב.

''פיוו , סוף סוף , הגעתי .''
    'אלך לי למרכז הפוקימונים , לרפא את סטארלי שלי .'
    אני מחפש את מרכז הפוקימונים בעיר , והולך אליו .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 8 מתוך 116 ראשוןראשון ... 6789101858108 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •