אני ממשיך אל דרך 30.Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 03:18 PM
קורן~
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, והשמש מעט מסנוורת אותך. אתה מבחין בשיעונך כי השעה היא כעת 1 בצהריים. אתה יכול לצאת לדרך 30, או לחזור לדרך 29.
אני ממשיך אל דרך 30.Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 03:18 PM
קורן~
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, והשמש מעט מסנוורת אותך. אתה מבחין בשיעונך כי השעה היא כעת 1 בצהריים. אתה יכול לצאת לדרך 30, או לחזור לדרך 29.
ε(●̮̮̃•̃)з
''צא פוקדור !''Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 02:19 PM
יוסי~
סטארלי צולל במהירות לעבר צ'ימצאר שמתחיל להסתובב ולשלוח גחלת. סטארלי נפגע מהגחלת, והוא נופל על הקרקע, פצוע קשה. הוא בקושי מצליח לקום ולעוף שוב.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אה חשבתי שניטרול זה מנטרל את הפוקימון.Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 11:15 PM
קובי~
דאסקל צולל אל תוך המים מתחת לפוליוואג וקצת נפגע מהם (עדיין הוא יכול להיפגע ממתקפות שהם לא פיזיות, כמו להביור עלי תער מים וכו'), ומפתיע את פוליוואג מאחורה עם פזילה, גורם לו להיבהל מעט ולהגנה שלו וההתקפה לרדת. דאסקל משתמש מהר בנירטול ומנטרל... שום התקפה שפוליוואג לא השתמש בה עדיין XD
פוליוואג מתנער קצת ומשתמש בבועות שפוגעות בדאסקל פצעים די קלים.
עומר~
צ'רמנדר יוצא במהירות עם מתקפת שריטה לעברו של סנטרט, אך סנטרט מפתיע אתו, מנתר במקום ודוחף את צ'רמנדר בעזרת הזנב שלו, מפיל אותו על הקרקע.
יוסי~
צ'ימצאר יוצא ושולח גחלת שעפה לעבר סטארלי, אך הוא מבחין בהתקפה ומתחמק ממנה. סטארלי תוקף עם מתקפה מהירה את צ'ימצאר ופוגע בו.
קורן~
"בוודאי" היא אומרת לך בחיוך, ולוקחת את הפוכדורים שלך. לאחר כמה דקות, היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת "תגיד, נרשמת כבר לליגת גו'טו?" היא שואלת אותך.
אלון~
מגבי מחייך לייך בחזרה ושניכם מתחילים לצעוד בתוך רחובי העיר. לאחר כמה דקות, אתה מאתר בעיניך את מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה מבחין באחות גו'י יושבת מאחורי דלפק, מתעסקת במחשב. היא מרימה את עיניה כאשר אתה מתקרב "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיירה צ'רינגרוב, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ומחייכת אלייך.
אני אומר לו לפזול ואז להשתמש בשד לילה.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
"ליגת ג'וטו?" אשאל אותה בהפתעה. 'וואי, לא נרשמתי עדיין לליגת ג'וטו אם אני חושב על זה.' אחשוב לעצמי, ולאחר מכן אפנה לאחות ג'וי. "האמת, לא נרשמתי האחות ג'וי." אומר לאחות ג'וי. "איפה אפשר להירשם לליגה?" אשאל אותה. 'אני בטוח ינצח בליגת ג'וטו.' אחשוב לעצמי בנחישות.Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 02:19 PM
אלון~
"מדי פעם מתחרשת פה תחרויות פוקימונים, שהמנצח בה זוכה באבן פיתוח, אם איני טועה התחרות היא מחרתיים" אומרת לך האחות גו'י, בזמן שהיא מרפא את הפוקימונים שלך "בבקשה" היא אומרת, ומחזירה לך את הפוכדורים "תגיד, כבר נרשמת לליגת ג'וטו?" היא פונה אלייך כעת.
שם - בובי
פוקימון התחלתי - סווינב
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות -להירשם
"למה שלא אסכים?"אני אומר...Originally posted by Jeff hardy@Feb 23 2009, 02:19 PM
לירן~
אתה מתכונן לצאת מהעיר ולהמשיך בדרך לעבר העיר ויולט, אולם מאמן חוסם אותך ביציאה "אני מזמין אותך לקרב!" הוא אומר ומחזיק בידו פוכדור.
"תוציא ראשון פוקימון!"
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
אין מקום, לא רשום.Originally posted by YABOBI@Feb 24 2009, 05:32 PM
שם - בובי
פוקימון התחלתי - סווינב
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות -להירשם
לירן~
"צא החוצה מאנקי!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור. מתוכו מגיח פוקימון קוף, שנעמד מולך בהיכון.
אלון~
"אני יכולה לרשום אותך. תן לי רק את הפוקדע שלך" היא אומרת לך.
קובי~
*צל לילה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקל מפתיע את פוליוואג בעזרת פזילה, דבר שגורם להגנה ולהתקפה שלו לרדת. לאחר מכן דאסקל שולח צל לילה ופוגע ישירות בפוליוואג, פוצע אותו בינוני. פוליוואג לא מוותר ומשתמש במתקפת בועות שגורמות לפגיעה קלה מאוד אצל דאסקל.
יוסי~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על סטארלי. סטארלי נשאב לתוכו והפוכדור נוחת על הקרקע, מתחיל לרטוט מצד לצד. כעבור מספר שניות, הפוכדור נעצר במקומו, דומם.
סטארלי נלכד!
קורן~
אתה יוצא אל דרך 30 ומתחיל להסתובב בה בין השיחים והעצים הרבים. לפתע, מאמן עם רשת תלויה על מקל מופיע לפניך "שמי באגסי, ואני מזמין אותך לקרב!" הוא אומר לך, ושולף 2 פוכדורים "קרב כפול!" הוא אומר בנחישות.![]()
"אוקיי..." אני ממלמל, "דארק, בלייד, צאו!" אני אומר בנחישות ואזרוק את הפוקדורים שלהם באוויר.Originally posted by Jeff hardy@Feb 25 2009, 06:55 PM
קורן~
אתה יוצא אל דרך 30 ומתחיל להסתובב בה בין השיחים והעצים הרבים. לפתע, מאמן עם רשת תלויה על מקל מופיע לפניך "שמי באגסי, ואני מזמין אותך לקרב!" הוא אומר לך, ושולף 2 פוכדורים "קרב כפול!" הוא אומר בנחישות.![]()
ε(●̮̮̃•̃)з
''יש!Originally posted by Jeff hardy@Feb 25 2009, 06:55 PM
יוסי~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על סטארלי. סטארלי נשאב לתוכו והפוכדור נוחת על הקרקע, מתחיל לרטוט מצד לצד. כעבור מספר שניות, הפוכדור נעצר במקומו, דומם.
סטארלי נלכד!
לכדתי סטארלי!
כל הכבוד לך צ'ימצ'אר!''
אני מחזיר את שניהם לחגורת פוקימונים שלי , וממשיך בדרכי .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"אוקי צ'רמנדר,קום ותעשה מסך עשן ואז תעשה גחלת לעבר סנטרט!" אני אומר.Originally posted by Jeff hardy@Feb 22 2009, 11:15 PM
עומר~
צ'רמנדר יוצא במהירות עם מתקפת שריטה לעברו של סנטרט, אך סנטרט מפתיע אתו, מנתר במקום ודוחף את צ'רמנדר בעזרת הזנב שלו, מפיל אותו על הקרקע.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
לא משנה.... אין מקום...
בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)
קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:
~~~אני שומר שבת~~~
Yes!!! I'm agreen monkey!! so what
קרדיט לOB מפורום אחר
אני מצטער אך אני נאלץ לפרוש מהמשחק ..
זה לא מהסיבה שאני פורש מהמשחק עצמו, אני פורש מהפורום ..
היה כיף .. בי ביי, להתראות ..
אלון - חבל מאוד שאתה פורש... ;;
ChImChAr- ChAn אתה תוכל להיכנס במקומו למשחק, רק מלא את הטופס.
עומר~
צ'רמנדר מתאושש אט אט מהמתקפה של סנטרט, ומשתמש במסך עשן שממלא את הזירה ומפתיע את סנטרט שלא יודע כיצד לתקוף כעת, ואז צרמנד'ר מפתיע אותו עם גחלת שפוגעת בו ישירות ומעיפה אותו עךל עץ סמוך. סנטרט נופל על הקרקע, מעולף.
יוסי~
אתה מחזיר את צ'ימצאר לפוכדור שלו, מודה לו על הקרב, ולוקח בנוסף את הפוכדור של סטארלי. אתה ממשיך בדרכך, ולאחר כשעה וחצי מגיע לעיר צ'ארינגרוב.
קורן~
בלייד ודארק וצאים, נעמדים זה ליד זה מוכנים לקרב "בסדר גמור, דאסטוקס וקריקטוט, אני בוחר בכם!" הוא קורא ומשחרר החוצה עש ירוק וחיפושית בעלת קרניים![]()
"דאסטוקס, דרן על חושית על ראלטס! קריקטוט, נשיכת חרק על פוצ'יאנה!" מצווה באגס, ושני הפוקימונים שלו יוצאים להתקפה.
"אמ... דארק, תחמוק מקריקטוט ותנשך בחוזקה את דאסטוקס, ואתה בלייד, תשתגר אל מאחורי קריקטוט ותשתמש בבילבול!" אני אומר לבשניהם, בזמן שאני מוסיף קריאות עידוד באמצע כל משפט.Originally posted by Jeff hardy@Feb 27 2009, 05:18 PM
קורן~
בלייד ודארק וצאים, נעמדים זה ליד זה מוכנים לקרב "בסדר גמור, דאסטוקס וקריקטוט, אני בוחר בכם!" הוא קורא ומשחרר החוצה עש ירוק וחיפושית בעלת קרניים![]()
"דאסטוקס, דרן על חושית על ראלטס! קריקטוט, נשיכת חרק על פוצ'יאנה!" מצווה באגס, ושני הפוקימונים שלו יוצאים להתקפה.
ε(●̮̮̃•̃)з
''פיוו , סוף סוף , הגעתי .''Originally posted by Jeff hardy@Feb 27 2009, 05:18 PM
יוסי~
אתה מחזיר את צ'ימצאר לפוכדור שלו, מודה לו על הקרב, ולוקח בנוסף את הפוכדור של סטארלי. אתה ממשיך בדרכך, ולאחר כשעה וחצי מגיע לעיר צ'ארינגרוב.
'אלך לי למרכז הפוקימונים , לרפא את סטארלי שלי .'
אני מחפש את מרכז הפוקימונים בעיר , והולך אליו .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)