Pokemon GO
עמוד 83 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,231 עד 1,245 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    הנדוואר קופץ הצידה ומתחמק מרוב אבקת הרעל, אך חלק קטן מהאבקה נוגע לו ברגל והרגל שלו סופגת הרעלה, והנדוואר זועק מכאב מהרעל, ולא מצליחה לשלוח את הגחלת "באלספראוט, הצלפת גפן!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט שולח הצלפת גפן שפוגעת להנדוואר ברעל המורעלת. הנדוואר נפצע בינוני. הוא מנסה לדרוך על הרגל אך לא יכול, והוא מתחיל להזיע כתוצאה מהרעל.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 01:09 AM
    ג'ייסון~
    הנדוואר קופץ הצידה ומתחמק מרוב אבקת הרעל, אך חלק קטן מהאבקה נוגע לו ברגל והרגל שלו סופגת הרעלה, והנדוואר זועק מכאב מהרעל, ולא מצליחה לשלוח את הגחלת "באלספראוט, הצלפת גפן!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט שולח הצלפת גפן שפוגעת להנדוואר ברעל המורעלת. הנדוואר נפצע בינוני. הוא מנסה לדרוך על הרגל אך לא יכול, והוא מתחיל להזיע כתוצאה מהרעל.
    "לא!האונדור תשלח אליו גחלת הכי חזקה שלך,לכל הכיוונים תעזר רק בראש שלך!"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. the bitch is back
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 01:01 AM
    עומר~
    "כן" לוחשת השוטרת ג'יני ואתה והיא מתקרבים אל עבר שיר שמבחינה בכם ומנסה להשמיע קול. אתם מתקדמים לאט לאט ומצליחים לשחרר אותה, אולם אז מבחינה בכם אחת החיילות "עיצרו!" היא צועקת וכל עשרת הרוקטים מסתובבים לעברכם "כולכם במעצר" אומרת השוטרת ג'יני "לא נראה לנו! צאו אקנס!" צועקים כולם ומשחררים את האקנס שלהם החוצה "עוקצי רעל!" הם קוראים ועשרות עוקצי רעל עפים לכיוונכם, ואתם ממהרים לתפוס מחסה. המכונה ממשיכה לעבוד בינתיים. סינדיקוויל ובאטרפרי עדיין לכודים בתוך כלוב.
    "נידורינה ארון צאו! נידורינה בעיטה כפולה ואז חבטות זעם! ארון סתירת בוץ ואז נגיחת ראש!" אני קורא בקול.
    כשהם לא מיסתכלים אני מוציא גם את קריקוט ולוחש לו "תישתמש בנשיכת חרק ותשחרר את סינדקוויל ובאטרפריי מהכלוב."
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה והפוקימונים שלכם אוכלים ארוחת ערב וכעבור עשר דקות כולכם מסיימים לאכול. אתה מרגיש מנומנם.
    אני הולך לישון

5. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    גאביט מתרומם מהר יותר מאשר פידג'יאוטו ושולח זעם דרקון שפוגע בו ישירות והוא מתרסק על הקרקע, מעולף "פידג'יאוטו לא יכול להילחם יותר, גאביט מנצח!" מכריז השופט "חזור פידג'יאוטו" אומר פלקנר ומחזיר אותו "אולי ניצחת את הפידג'יאוטו שלי, אך בוא נראה אותך מתמודד כנגד סטראביה! צא!" הוא קורא ומשחרר החוצה סטראביה שנראה מאוד חזק.
    אתה זוכר שאני לא יהיה בפורום עד ה20.8
    -------------------------------------------
    "סופת חול וזעם דרקון"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט~
    "התחמק מההתקפה ותן לו מכת כנף משלך!" מצווה פקלרנ. טיילו מתרומם לאוויר ועף לעבר סטראביה עם מתקפת כנף, אך סטראביה מנצל את המהירות שלו ומתחמק בקלות, ולאחר מכן פוגע ישירות בטיילו עם מתקפת כנף. טיילו נופל על הקרקע, מעולף. "טיילו לא יכול להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט.
    "לא נורא טיילו,אתה עוד תנצח" אגיד לטיילו בעוד אני מכניס אותו לפוכדור "צא! צ'ארמיליון! זעם דרקון!"

7. משתמש מנוסה
    קיט~
    טיילו מוחזר וצ'רמיליון מגיח החוצה. הוא משתמש בזעם דרקון לכיוונו של סטראביה, אך סטראביה מתחמק מההתקפה "מתקפת כנף!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרבת מהר לעבר צ'רמיליון עם ההתקפה.

ג'יי~
    כן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גאביט נראה מותש, והוא לא תוקף בסופת חול. הוא שולח זעם דרקון קדימה שמצליחה לפגוע בסטראביה, אך לא משפיע עליו כמעט בגלל חולשת ההתקפה. סטראביה יוצא לאס שמיים שפוגע ישירות בגאביט, וגאביט נופל מעולף על הקרקע "גאביט לא יכול להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט.

ארתור~
    אתה עולה לחדר ונרדם עם כל הפוקימונים. אתה מתעורר למחרת ב8. מה תעשה?

ג'ייסון~
    הנדוואר מנסה לשלוח גחלת ומצליחה בכך, והיא פוגעת ישר בבאלספראוט ופוצעת אותו קשה. באלספראוט מנסה להתאושש מהמכה, ולפתע הנדוואר רץ קדימה ומשתמש בניב אש שפוגע ישירות בבאלספראוט! באלספראוט מתעלף.

עומר~
    ארון ונידורינה יוצאים החוצה ותוקפים את האקנסים עם בעיטה כפולה, חבטות זעם, סטירת בוץ ונגיחת ראש, והם מעלפים 5 אקנסים כתוצאה מהמכה. "חפירה!" מצווים שאר הרוקטים, והאקנסים חופרים באדמה. לפתע, הרוקטים שמים לב שבאטרפרי וסינדיקוויל כבר לא בתוך הכלוב. המכונה עדיין פועלת.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 02:04 PM
    ג'ייסון~
    הנדוואר מנסה לשלוח גחלת ומצליחה בכך, והיא פוגעת ישר בבאלספראוט ופוצעת אותו קשה. באלספראוט מנסה להתאושש מהמכה, ולפתע הנדוואר רץ קדימה ומשתמש בניב אש שפוגע ישירות בבאלספראוט! באלספראוט מתעלף.
    האונדור למד ניב אש?תעדכן B)
    ----------------
    אז ניצחתי לא?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט~
    טיילו מוחזר וצ'רמיליון מגיח החוצה. הוא משתמש בזעם דרקון לכיוונו של סטראביה, אך סטראביה מתחמק מההתקפה "מתקפת כנף!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרבת מהר לעבר צ'רמיליון עם ההתקפה.
    "תחסום אותו עם שריטות! ואז מסך עשן!"

10. משתמש מנוסה
    b]ארתור~
    אתה עולה לחדר ונרדם עם כל הפוקימונים. אתה מתעורר למחרת ב8. מה תעשה? [/b]
    הולך לחפש פוקימון בשביל הקרב מכון

11. the bitch is back

עומר~
    ארון ונידורינה יוצאים החוצה ותוקפים את האקנסים עם בעיטה כפולה, חבטות זעם, סטירת בוץ ונגיחת ראש, והם מעלפים 5 אקנסים כתוצאה מהמכה. "חפירה!" מצווים שאר הרוקטים, והאקנסים חופרים באדמה. לפתע, הרוקטים שמים לב שבאטרפרי וסינדיקוויל כבר לא בתוך הכלוב. המכונה עדיין פועלת.
    "ארון נגיחת ראש על המכונה! נידורינה תחפי עליו!" אני קורא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    עומר~
    ארון קופץ עם נגיחת ראש לעבר המכונה, אך גולבאט אחד מפתיע אותו משומקום ומעיף אותו אחורנית עם מתקפת כנף פלדה, וארון נפצע קשה ונופל על הקרקע. האקנסים יוצאים החוצה מהחפירה ופוגעים בנידורינה וגרואולייט אך סינדיקוויל ובאטרפרי משתמש בבילבול וגחלת ומחסלים את הנותנים "תיכנעו, אתם במעצר" אומרת השוטרת ג'יני "אין סיכוי!" צורח החייל הראשי מביניהם. לפתע, המערה מתחילה לרעוד, והמכונה מצליחה לחדור את הקיר. מאחוריו, אתם רואים מין פסל של מיו והרבה סלוופוקים פראיים.

ארתור~
    אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש אחר פוקימון לקרב מכון. אתה מטייל לך, ולפתע אתה מבחין באלקטריק פראי

קיט~
    צ'רמיליון מזנק קדימה ובולם את מתקפת הכנף עם שריטה. לאחר מכן, הוא ממלא את הזירה במסך עשן וסטראביה די נרתע "פזר את העשן עם משב רוח!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתחיל להשתמש במשב רוח ולפזר את העשן.

ג'ייסון~
    "כל הכבוד לך, ניצחת אותי" אומר לך הנזיר ומחזיר את באלספראוט "תוכל לפגוש עכשיו את מנהיג הנזירים, שם יהיה לך אתגר. הפוקימונים שלו די חזקים ולמרות הצורה שלהם יודעים להשתמש במתקפות מיוחדות" הוא אומר לך, ואז מפנה לך את הדרך.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 05:36 PM

ג'ייסון~
    "כל הכבוד לך, ניצחת אותי" אומר לך הנזיר ומחזיר את באלספראוט "תוכל לפגוש עכשיו את מנהיג הנזירים, שם יהיה לך אתגר. הפוקימונים שלו די חזקים ולמרות הצורה שלהם יודעים להשתמש במתקפות מיוחדות" הוא אומר לך, ואז מפנה לך את הדרך.
    אני מתקדם בדרך ומחפש את המנהיג.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו (כי הוא לא יכול לצעוד) ועולה לקומה האחרונה. אתה מגיע לבסוף לחדר גדול ומואר, שבקצה שלו יושב המנהיג של הנזירים "אם כן, הגיע תורי להילחם בך" הוא אומר לך "קרב 3-3" הוא אומר, ומשחרר החוצה הוט-הוט.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 06:21 PM
    ג'ייסון~
    אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו (כי הוא לא יכול לצעוד) ועולה לקומה האחרונה. אתה מגיע לבסוף לחדר גדול ומואר, שבקצה שלו יושב המנהיג של הנזירים "אם כן, הגיע תורי להילחם בך" הוא אומר לך "קרב 3-3" הוא אומר, ומשחרר החוצה הוט-הוט.
    "וואלימר צא!"אני אומר ומשחרר אותו מהפוקדור,"תקוף אותו באקדח מים ומיד אחרכך בהפלה!" אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 83 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •