ג'ייסון~
ווילמר מגיח החוצה ומתחיל לקפוץ על הרצפה שם, ושולח אקדח מים שמפספס את הוט-הוט "ניקור!" מצווה הנזיר והוט-הוט מזנק קדימה במהירות ומנקר את ווילמר. ווילמר לא מסוגל להשתמש בהפלה.
ג'ייסון~
ווילמר מגיח החוצה ומתחיל לקפוץ על הרצפה שם, ושולח אקדח מים שמפספס את הוט-הוט "ניקור!" מצווה הנזיר והוט-הוט מזנק קדימה במהירות ומנקר את ווילמר. ווילמר לא מסוגל להשתמש בהפלה.
"וואלימר תתקוף במפל ומיד אחר כך השפרצה" אני צועק לו.Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 06:43 PM
ג'ייסון~
"תנצל את זה שהוא עדיין לא רואה אותך! גחלת!"Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 05:36 PM
קיט~
צ'רמיליון מזנק קדימה ובולם את מתקפת הכנף עם שריטה. לאחר מכן, הוא ממלא את הזירה במסך עשן וסטראביה די נרתע "פזר את העשן עם משב רוח!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתחיל להשתמש במשב רוח ולפזר את העשן.
"וואו" אני ואמר בפלא. "מה זה המקום הזה?" אני שואל את השוטרת ג'ני.Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 05:36 PM
עומר~
ארון קופץ עם נגיחת ראש לעבר המכונה, אך גולבאט אחד מפתיע אותו משומקום ומעיף אותו אחורנית עם מתקפת כנף פלדה, וארון נפצע קשה ונופל על הקרקע. האקנסים יוצאים החוצה מהחפירה ופוגעים בנידורינה וגרואולייט אך סינדיקוויל ובאטרפרי משתמש בבילבול וגחלת ומחסלים את הנותנים "תיכנעו, אתם במעצר" אומרת השוטרת ג'יני "אין סיכוי!" צורח החייל הראשי מביניהם. לפתע, המערה מתחילה לרעוד, והמכונה מצליחה לחדור את הקיר. מאחוריו, אתם רואים מין פסל של מיווהרבה סלוופוקים פראיים.
ג'ייסון~
ווילמאר משתמש במתקפת מפל שמתקרבת להוט-הוט ופוגעת בו, והוא נפצע די קשה. ווילמאר מתחיל לקפץ במקום עם השפרצה ואז מחליק ונופל על הפנים XD
הוט-הוט מנצל זאת ותוקף עם ניקור ומנקר אותו בכל חלקי גופו
קיט~
צ'רמיליון מנצל את מסך העשן ושולח גחלת שפוגעת ישירות בפניו של סטראביה והוא נופל על הקרקע, אך במהרה מנער את עצמו וחוזר לאוויר "סטראביה, השתמש בהפלה!" מצווה פלקנר. סטראביה צולל במהירות ופוגע ישירות עם הפלה בצ'רמיליון. שני הפוקימונים פצועים בינוני-קשה.
עומר~
"אין לי מושג" היא אומרת לך "גולבאט, ערפיח!" מצווה הרוקט הראשי. גולבאט משתמש בערפיח שממלא את המערה. כולכם משתעלים, ולאחר שהעשן מתפזר עשרת הרוקטים נעלמו, ואית הפסל של מיו. "לאן הם נעלמו???" שואלת השוטרת ג'יני ומיד רצה החוצה. קורט רץ קדימה אל עבר אותם סלוופוקים.
WTF?! :wacko:Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 07:43 PM
ג'ייסון~
ווילמאר משתמש במתקפת מפל שמתקרבת להוט-הוט ופוגעת בו, והוא נפצע די קשה. ווילמאר מתחיל לקפץ במקום עם השפרצה ואז מחליק ונופל על הפנים XD
הוט-הוט מנצל זאת ותוקף עם ניקור ומנקר אותו בכל חלקי גופו
------------------
"וואלימר תתקוף אותו במפל!"אני צועק לו
"מה קרה פה?" אני שואל את קורט.Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 07:43 PM
עומר~
"אין לי מושג" היא אומרת לך "גולבאט, ערפיח!" מצווה הרוקט הראשי. גולבאט משתמש בערפיח שממלא את המערה. כולכם משתעלים, ולאחר שהעשן מתפזר עשרת הרוקטים נעלמו, ואית הפסל של מיו. "לאן הם נעלמו???" שואלת השוטרת ג'יני ומיד רצה החוצה. קורט רץ קדימה אל עבר אותם סלוופוקים.
"מסך עשן ואז זעם דרקון!"Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 07:43 PM
קיט~
צ'רמיליון מנצל את מסך העשן ושולח גחלת שפוגעת ישירות בפניו של סטראביה והוא נופל על הקרקע, אך במהרה מנער את עצמו וחוזר לאוויר "סטראביה, השתמש בהפלה!" מצווה פלקנר. סטראביה צולל במהירות ופוגע ישירות עם הפלה בצ'רמיליון. שני הפוקימונים פצועים בינוני-קשה.
קיט~
צ'רמיליון משתמש במסך עשן וממלא את הזירה "סטראביה, צוות כפול!" מצווה פלקנר, וצ'רמיליון שולח זעם דרקון שפוגעת בכפילים אך לא באמיתי. צ'רמיליון סופג לפתע אס שמיים מאחורה ונפצע קשה. "בוא נסיים את הקרב. ציפור אמיצה!" מצווה פלקנר. סטראביה עף גבוה וצולל במהירות עם ציפור אמיצה, ומתקרב במהירות אדירה לעבר צ'רמיליון!
עומר~
"זוהי מערת הסלוופוקים, הם פוקימונים נדירים בעיירה ואסור לפגוע בהם. לגבי הפסל של המיו שהיה פה, על זה לא ידעתי" הוא אומר לך "העיקר שאף סלוופוק לא נפגע" הוא אומר לך "בוא נצא החוצה" הוא מציע לך.
ג'ייסון~
לא הבנתי מה הבעיה שעשית WTF 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילאמר מתגלגל חזרה למעלה, ואז קופץ ומשתמש במתקפת מפל שפוגע בחוזקה בהוט-הוט ומחסל אותו. "חזור הוט-הוט" אומר הנזיר "צא החוצה, באלספראוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה באלספראוט "הטחה!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט רץ ומשתמש בהטחה שפוגע קשות בווילמאר.
"וואלימר תתקוף בהפלה!"אני צועק לו!Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 10:10 PM
ג'ייסון~
לא הבנתי מה הבעיה שעשית WTF 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילאמר מתגלגל חזרה למעלה, ואז קופץ ומשתמש במתקפת מפל שפוגע בחוזקה בהוט-הוט ומחסל אותו. "חזור הוט-הוט" אומר הנזיר "צא החוצה, באלספראוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה באלספראוט "הטחה!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט רץ ומשתמש בהטחה שפוגע קשות בווילמאר.
"תנסה לבלום אותו עם זעם דרקון!"Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 10:10 PM
קיט~
צ'רמיליון משתמש במסך עשן וממלא את הזירה "סטראביה, צוות כפול!" מצווה פלקנר, וצ'רמיליון שולח זעם דרקון שפוגעת בכפילים אך לא באמיתי. צ'רמיליון סופג לפתע אס שמיים מאחורה ונפצע קשה. "בוא נסיים את הקרב. ציפור אמיצה!" מצווה פלקנר. סטראביה עף גבוה וצולל במהירות עם ציפור אמיצה, ומתקרב במהירות אדירה לעבר צ'רמיליון!
קיט~
צ'רמיליון נעמד, ושולח זעם דרקון בכל הכוחות שהוא יכול לגייס. זעם הדרקון והציפור האמיצה נפגשים, ונוצר פיצוץ גדול שמרעיד את הבניין. עשן גדול מכסה את הזירה "קדימה סטראביה! אתה יכול!" קורא פלקנר. העשן מתחיל להתפזר, ושני הפוקימונים עומדים בקושי על הזירה!
ג'ייסון~
"אבקת שינה!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח אבקת שינה קדימה שווילמאר עובר דרכה, הוא סופג את המתקפה ונרדם, אך גם נופל על באלספראוט עם הפלה ומעלף אותו "חזור, באלספראוט" קורא הנזיר ומחזיר אותו "נשאר לי רק פוקימון אחד, אך אותו יהיה לך קשה לנצח" הוא אומר לך "צא, הרקרוס!" הוא קורא ומשחרר החוצה הרקרוס שנראה חזק מאוד "מתקפת קרן!" מצווה הנזיר. הרקרוס רץ קדימה ומעיף את ווילמאר אחורנית היישר אל הקיר של החדר והקיר נשבר. ווילמאר מתעלף.
"גחלת לפני שהוא מספיק לעלות לאויר!"Originally posted by Bugs Bunny@Aug 17 2009, 05:15 PM
קיט~
צ'רמיליון נעמד, ושולח זעם דרקון בכל הכוחות שהוא יכול לגייס. זעם הדרקון והציפור האמיצה נפגשים, ונוצר פיצוץ גדול שמרעיד את הבניין. עשן גדול מכסה את הזירה "קדימה סטראביה! אתה יכול!" קורא פלקנר. העשן מתחיל להתפזר, ושני הפוקימונים עומדים בקושי על הזירה!
"וואלימר תחזור!שינקס צא!תשתמש בטעינה ותתקוף אותו בניצוץ !"אני אומר לו.Originally posted by Bugs Bunny@Aug 17 2009, 05:15 PM
ג'ייסון~
"אבקת שינה!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח אבקת שינה קדימה שווילמאר עובר דרכה, הוא סופג את המתקפה ונרדם, אך גם נופל על באלספראוט עם הפלה ומעלף אותו "חזור, באלספראוט" קורא הנזיר ומחזיר אותו "נשאר לי רק פוקימון אחד, אך אותו יהיה לך קשה לנצח" הוא אומר לך "צא, הרקרוס!" הוא קורא ומשחרר החוצה הרקרוס שנראה חזק מאוד "מתקפת קרן!" מצווה הנזיר. הרקרוס רץ קדימה ומעיף את ווילמאר אחורנית היישר אל הקיר של החדר והקיר נשבר. ווילמאר מתעלף.
קיט~
צ'רמיליון עומד לשלוח גחלת, אך אז סטראביה נופל לפתע על הקרקע, מעולף "לא, סטראביה!" צועק פלקנר "סטראביה לא מסוגל להילחם, צ'רמיליון מנצח! הזוכה בקרב הוא קיט מהעיר ניו בארק!" מכריז השופט. צ'רמיליון מסתובב אלייך, מחייך חלושות ואז נופל על הקרקע, מעולף.
ג'ייסון~
"תחסום את ההתקפה" אומר הנזיר. שינקס משתמש בטעינה ושולח ניצוץ, אך הרקרוס מושיט את ידיו קדימה, סופג את הניצוץ ויורה אותו אל הקרקע, ולא נפגע כלל! שינקס בהלם "ההרקרוס שלי מסוגל לחסום מתקפות מסויימות בקלות" אומר לך הנזיר בקלילות "שבירת לבנה!" הוא מצווה, והרקרוס עף במהירות קדימה ופוגע בשינקס עם שבירת לבנה חזקה במיוחד. שינקס נפצע קשה מאוד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)