Pokemon GO
עמוד 85 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 17 2009, 07:44 PM

ג'ייסון~
    "תחסום את ההתקפה" אומר הנזיר. שינקס משתמש בטעינה ושולח ניצוץ, אך הרקרוס מושיט את ידיו קדימה, סופג את הניצוץ ויורה אותו אל הקרקע, ולא נפגע כלל! שינקס בהלם "ההרקרוס שלי מסוגל לחסום מתקפות מסויימות בקלות" אומר לך הנזיר בקלילות "שבירת לבנה!" הוא מצווה, והרקרוס עף במהירות קדימה ופוגע בשינקס עם שבירת לבנה חזקה במיוחד. שינקס נפצע קשה מאוד.
    "שינקס תשתמש בניצוץ וכשהוא יחסום את המתקפה תתקוף מיד בנשיכה" אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 17 2009, 07:44 PM
    קיט~
    צ'רמיליון עומד לשלוח גחלת, אך אז סטראביה נופל לפתע על הקרקע, מעולף "לא, סטראביה!" צועק פלקנר "סטראביה לא מסוגל להילחם, צ'רמיליון מנצח! הזוכה בקרב הוא קיט מהעיר ניו בארק!" מכריז השופט. צ'רמיליון מסתובב אלייך, מחייך חלושות ואז נופל על הקרקע, מעולף.
    "זה היה קרב מצוין צ'ארמיליון!" אגיד ואתקרב אל מנהיג המכון,מוכן לקבל את התג שלי

3. the bitch is back
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 10:10 PM

עומר~
    "זוהי מערת הסלוופוקים, הם פוקימונים נדירים בעיירה ואסור לפגוע בהם. לגבי הפסל של המיו שהיה פה, על זה לא ידעתי" הוא אומר לך "העיקר שאף סלוופוק לא נפגע" הוא אומר לך "בוא נצא החוצה" הוא מציע לך.
    "טוב" אני אומר ויוצא איתם החוצה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתם יוצאים החוצה ורואים שם את השוטרת ג'יני צורחת על השוטרים "מה ז"א הם הצליחו לברוח?!" אתם שומעים משם. כעבור כמה שניות שיר רצה לעברך "עומר, אממ... תודה שהצלת אותי ואת הפוקימונים שלי משם" היא אומרת לך, מעט מסמיקה "טוב ילדים, תודה שניסיתם לעצור אותם. מעניין למה הם צריכים את הפסל ההוא של מיו.." אומרת השוטרת ג'יני בהרהור "תבואו אליי מחר בבוקר, אני רוצה לתת לכם משהו" אומר לכם קורט לפתע, משאיר לכם את הכתובת שלו ונעלם מהמקום "טוב... שיהיה לכם המשך מסע נעים" אומרת לכם השוטרת ג'יני, וכל השוטרים עוזבים את המקום. בינתיים, מתחיל להחשיך בחוץ "אז... שנלך למרכז הפוקימונים?" שואלת אותך שיר.

קיט~
    אתה מחזיר את צ'רמיליון לפוכדור שלו וניגש אל מנהיג המכון "נתת פה קרב מרשים מאוד, ויש לך צ'רמיליון די חזק. קבל את תג הספיר כהוכחה על ניצחונך בקרב המכון" אומר לך פלקנר ומגיש לך את תג הספיר

ג'ייסון~
    "תתחמק ותקוף עם מתקפת קרן!" מצווה הנזיר. שינקס שולח ניצוץ קדימה ובמקום לבלום הרקרוס זז הצידה, שינקס מזנק עליו עם נשיכה אך הרקרוס עף מהר יותר ופוגע בו קודם עם מתקפת קרן. שינקס מועף על קיר סמוך, נופל ומתעלף. "נשאר לך רק פוקימון אחד" אומר הנזיר.

5. the bitch is back
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 18 2009, 09:00 PM
    עומר~
    אתם יוצאים החוצה ורואים שם את השוטרת ג'יני צורחת על השוטרים "מה ז"א הם הצליחו לברוח?!" אתם שומעים משם. כעבור כמה שניות שיר רצה לעברך "עומר, אממ... תודה שהצלת אותי ואת הפוקימונים שלי משם" היא אומרת לך, מעט מסמיקה "טוב ילדים, תודה שניסיתם לעצור אותם. מעניין למה הם צריכים את הפסל ההוא של מיו.." אומרת השוטרת ג'יני בהרהור "תבואו אליי מחר בבוקר, אני רוצה לתת לכם משהו" אומר לכם קורט לפתע, משאיר לכם את הכתובת שלו ונעלם מהמקום "טוב... שיהיה לכם המשך מסע נעים" אומרת לכם השוטרת ג'יני, וכל השוטרים עוזבים את המקום. בינתיים, מתחיל להחשיך בחוץ "אז... שנלך למרכז הפוקימונים?" שואלת אותך שיר.
    "אני מניח" אני אומר בעיפות ואנחנו מתחילים ללכת לכיוון העיר~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט~
    אתה מחזיר את צ'רמיליון לפוכדור שלו וניגש אל מנהיג המכון "נתת פה קרב מרשים מאוד, ויש לך צ'רמיליון די חזק. קבל את תג הספיר כהוכחה על ניצחונך בקרב המכון" אומר לך פלקנר ומגיש לך את תג הספיר
    "תודה" אגיד לו ואקח את התג,ואז אלך אל מרכז הפוקמונים לרפאות את צ'ארמיליון וטיילו

7. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    "תתחמק ותקוף עם מתקפת קרן!" מצווה הנזיר. שינקס שולח ניצוץ קדימה ובמקום לבלום הרקרוס זז הצידה, שינקס מזנק עליו עם נשיכה אך הרקרוס עף מהר יותר ופוגע בו קודם עם מתקפת קרן. שינקס מועף על קיר סמוך, נופל ומתעלף. "נשאר לך רק פוקימון אחד" אומר הנזיר.
    "האונדור מוכן?תקוף אותו בניב אש ומיד אחר כך גחלת!"אני אומר לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 08:16 PM
    ארתור~
    אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש אחר פוקימון לקרב מכון. אתה מטייל לך, ולפתע אתה מבחין באלקטריק פראי
    "אוקיי בואו ננסה ללכוד אותו" אני אומר ומוציא את טיירוג ואומר לו "תשתמש בחיזוק שרירים ואז בבעיטה נמוכה"

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 16 2009, 04:44 PM
    ג'יי~
    כן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גאביט נראה מותש, והוא לא תוקף בסופת חול. הוא שולח זעם דרקון קדימה שמצליחה לפגוע בסטראביה, אך לא משפיע עליו כמעט בגלל חולשת ההתקפה. סטראביה יוצא לאס שמיים שפוגע ישירות בגאביט, וגאביט נופל מעולף על הקרקע "גאביט לא יכול להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט.
    "צא ריולו התקפה מהירה!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש מנוסה
    סליחה על מיעוט התגובות... אני אנסה לפצות אותכם בסופ"ש

עומר~
    אתה ושיר מתחילים לצעוד אל עבר העיר, וכעבור עשר דקות נכנסים לתוכה. החושך מתחיל לרדת ואתם צועדים אל תוך מרכז הפוקימונים, שם אתם פוגשים את האחות גו'י "שלום, איך אני יכולה לעזור לכם?" היא פונה אליכם "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" שואלת שיר את האחות גו'י ומוסרת את הפוכדורים שלה "מה איתך?" היא פונה אלייך.

קיט~
    אתה לוקח את התג ויוצא מהמכון, צועד היישר אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ומרפא את הפוקימונים שלך.
    השעה כעת 16:30. מה תרצה לעשות?

ג'ייסון~
    הנדוואר פצוע עוד מהקרב הקודם והוא לא יכול להשתתף, הרעל עוד בתוקף.

ג'יי~
    ריאולו יוצא החוצה ונעמד על הזירה, ופלקנר מגחך "פוקימון לוחם מול פוקימון מעופף? טעות גדולה מאוד.." הוא אומר "מתקפה מהירה משלך!" מצווה פלקנר. שניהם תוקפים את מתקפה מהירה. שתי ההתקפות נפגשות, אולם סטראביה מעיף את ריאולו בקלות "מתקפת כנף!" מצווה פלקנר.

ארתור~
    טיירוג יוצא, משתמש בחיזוק שרירים ותוקף את אלקטריק המופתע עם בעיטה נמוכה. אלקטריק נפצע בינוני, ומשיב בגל הלם שפוגע בטיירוג ומצליח לשתק אותו.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 20 2009, 08:57 PM
    ג'יי~
    ריאולו יוצא החוצה ונעמד על הזירה, ופלקנר מגחך "פוקימון לוחם מול פוקימון מעופף? טעות גדולה מאוד.." הוא אומר "מתקפה מהירה משלך!" מצווה פלקנר. שניהם תוקפים את מתקפה מהירה. שתי ההתקפות נפגשות, אולם סטראביה מעיף את ריאולו בקלות "מתקפת כנף!" מצווה פלקנר.
    "צוות כפול ואז התקפה מהירה!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. משתמש מנוסה
    ארתור~
    טיירוג יוצא, משתמש בחיזוק שרירים ותוקף את אלקטריק המופתע עם בעיטה נמוכה. אלקטריק נפצע בינוני, ומשיב בגל הלם שפוגע בטיירוג ומצליח לשתק אותו.
    "אוי לא טיירוג" אומר בעצב ואגיד לו "אם אתה מצליח תשתמש שוב פעם בחיזוק שרירים ובעיטה נמוכה ואם אתה לא יכול אל תעשה כלום"

13. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    הנדוואר פצוע עוד מהקרב הקודם והוא לא יכול להשתתף, הרעל עוד בתוקף.

"צא בייליף!"אני צועק ומוציא אותו,"תקוף בדחיפה!"אני אומר לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    בייליף יוצא החוצה ורץ במהירות לעבר הרקרוס, ודוחף אותו. הרקרוס בולם עם ידיו את ההתקפה, אך זז מטר אחורנית "מתקפת קרן!" מצווה הנזיר, והרקרוס משתמש בקרן שלו ומעיף את בייליף אחורנית.

ארתור~
    טיירוג מנסה לתקוף אך לא מצליח לזוז בכלל. אלקטריק מנצל זאת, רץ קדימה ומשתמש בניצוץ שפוגע ישירות בטיירוג. טיירוג נפצע בינוני, אך השיתוק חלף לפתע!

ג'יי~
    ריאולו ממתין רגע, ואז משתמש בצוות כפול וסטראביה פוגש כפיל אחד ועובר דרכו. ריאולו מנצל זאת ופוגע בו מאחורה עם מתקפה מהירה, פוצע את סטראביה קל עד בינוני "צוות כפול ואז אס השמיים!" מצווה פלקנר.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 21 2009, 03:55 AM
    ג'ייסון~
    בייליף יוצא החוצה ורץ במהירות לעבר הרקרוס, ודוחף אותו. הרקרוס בולם עם ידיו את ההתקפה, אך זז מטר אחורנית "מתקפת קרן!" מצווה הנזיר, והרקרוס משתמש בקרן שלו ומעיף את בייליף אחורנית.
    "בייליף תקוף בעלי תער ואז באבקת רעל"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 85 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •