Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,276 עד 1,290 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    "שבירת לבנה!" מצווה הנזיר. בייליף שולח עלי תער לעבר הרקרוס שעף קדימה ומעיף אותם עם הקרן שלו. הוא מצליח לפגוע ישירות בבייליף עם שבירת הלבנה ולפצוע אותו בינוני עד קשה, אולם בייליף משחרר אבקת רעל, שמצליח לפגוע בהרקרוס ולהרעיל אותו. "חתך ליילי!" מצווה הנזיר כעת.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 21 2009, 04:14 AM
    ג'ייסון~
    "שבירת לבנה!" מצווה הנזיר. בייליף שולח עלי תער לעבר הרקרוס שעף קדימה ומעיף אותם עם הקרן שלו. הוא מצליח לפגוע ישירות בבייליף עם שבירת הלבנה ולפצוע אותו בינוני עד קשה, אולם בייליף משחרר אבקת רעל, שמצליח לפגוע בהרקרוס ולהרעיל אותו. "חתך ליילי!" מצווה הנזיר כעת.
    "בייליף תתחמק ממנו ותתקוף שוב בעלי תער!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 21 2009, 03:55 AM
    ארתור~
    טיירוג מנסה לתקוף אך לא מצליח לזוז בכלל. אלקטריק מנצל זאת, רץ קדימה ומשתמש בניצוץ שפוגע ישירות בטיירוג. טיירוג נפצע בינוני, אך השיתוק חלף לפתע!
    "לא נורא טיירוג לםחות השיתוק עבר תשתמש בחיזוק שרירים ואחרי זה בבעיטה למטה ותגמור אותו בדחיפה"

4. the bitch is back
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 20 2009, 08:57 PM

עומר~
    אתה ושיר מתחילים לצעוד אל עבר העיר, וכעבור עשר דקות נכנסים לתוכה. החושך מתחיל לרדת ואתם צועדים אל תוך מרכז הפוקימונים, שם אתם פוגשים את האחות גו'י "שלום, איך אני יכולה לעזור לכם?" היא פונה אליכם "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" שואלת שיר את האחות גו'י ומוסרת את הפוכדורים שלה "מה איתך?" היא פונה אלייך.
    "גם" אני אומר ומגיש לה את הפוקימונים שלי. "אפשר גם לקבל חדר ללילה?" אני שואל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 20 2009, 08:57 PM
    קיט~
    אתה לוקח את התג ויוצא מהמכון, צועד היישר אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ומרפא את הפוקימונים שלך.
    השעה כעת 16:30. מה תרצה לעשות?
    'כבר מאוחר כדי להמשיך' אני חושב ומוציא את הפוקמונים שלי,מסתובב איתם בעיר

6. משתמש מנוסה
    קיט~
    אתה מתחיל להסתובב בעיר ולחקור אותה. אתה צועד ברחובות, ולפתע מבחין בשלט גדול "טורניר קרבות מאמנים, פתוח 24 שעות" רשום על השלט, המצביע לעבר בניין די גדול.

עומר~
    "בסדר גמור" היא אומרת לכם, ומרפא את הפוקימונים של שניכם. לאחר מכן מגישה לכם מפתח לחדר "רוצה לרדת לאכול? אני די רעבה" אומרת לך שיר.

ארתור~
    טיירוג מתחיל לחזק שרירים עוד פעם, אלקטריק מבחין זאת ותוקף עם גל רעם ופוגע ישירות בטיירוג, פוצע אותו בינוני-קשה. טיירוג מסיים את חיזוק השרירים, רץ במהירות ופוגע עם בעיטה נמוכה באלקטריק, ואז מסיים את דחיפה. אלקטריק מועף אחורנית, ונופל על הקרקע מעולף.

ג'ייסון~
    הרקרוס עף קדימה במהירות עם חתך ליילי ובייליף משיב עם עלי תער, עלי התער פוגעים ברובם בהרקרוס אך הוא עובר ופוגע בבייליף עם חתך ליילי. שני הפוקימונים פצועים בינוני, ומעט עייפים "אס שמיים!" מצווה הנזיר.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 21 2009, 03:55 AM

ג'יי~
    ריאולו ממתין רגע, ואז משתמש בצוות כפול וסטראביה פוגש כפיל אחד ועובר דרכו. ריאולו מנצל זאת ופוגע בו מאחורה עם מתקפה מהירה, פוצע את סטראביה קל עד בינוני "צוות כפול ואז אס השמיים!" מצווה פלקנר.
    "צוות כפול והתקפה מהירה!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 21 2009, 08:04 PM
    ארתור~
    טיירוג מתחיל לחזק שרירים עוד פעם, אלקטריק מבחין זאת ותוקף עם גל רעם ופוגע ישירות בטיירוג, פוצע אותו בינוני-קשה. טיירוג מסיים את חיזוק השרירים, רץ במהירות ופוגע עם בעיטה נמוכה באלקטריק, ואז מסיים את דחיפה. אלקטריק מועף אחורנית, ונופל על הקרקע מעולף.
    "צא פוקדור" אני צועק וזורק פוקדור על אלקטרייק

9. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    הרקרוס עף קדימה במהירות עם חתך ליילי ובייליף משיב עם עלי תער, עלי התער פוגעים ברובם בהרקרוס אך הוא עובר ופוגע בבייליף עם חתך ליילי. שני הפוקימונים פצועים בינוני, ומעט עייפים "אס שמיים!" מצווה הנזיר.
    "אבקת רעל!"אני צועק לבייליף!"אחרי זה תשתמש בסינתזה"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. the bitch is back

עומר~
    "בסדר גמור" היא אומרת לכם, ומרפא את הפוקימונים של שניכם. לאחר מכן מגישה לכם מפתח לחדר "רוצה לרדת לאכול? אני די רעבה" אומרת לך שיר.
    "טוב" אני אומר בהסכמה.
    אנחנו יורדים לאכול~
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתם יורדים אל חדר האוכל ואוכלים עם הפוקימונים שלכם שם. אתה מגלה כי לשיר יש גם וופר "לכדתי אותו לפני קרב המכון בעיר ויולט" היא מספרת לך עליו. אתם מסיימים לאכול ומרגישים עייפים מאוד "אני חושבת שאעלה לישון" היא אומרת לך "ואתה?" היא שואלת אותך.

ג'ייסון~
    בייליף שולחת אבקת רעל קדימה, אבל הרקרוס משתמש באס השמיים ומתחמק ממנה ופוגע חזק בביליף, פוגע בו קשה מאוד. בייליף משתמש בסינתזה ומחזיר לעצמו כוחות, וכעת הוא פצוע בינוני "מהר, שבירת לבנה!" מצווה הנזיר, והרקרוס עף קדימה במהירות לעבר בייליף, הוא לא יצליח לחמוק מההתקפה!

ארתור~
    אתה זורק פוכדור על אלקטריק, והוא נשאב פנימה. הפוכדור מתחיל לנוע מספר פעמים, ולבסוף נעצר. אלקטריק נלכד!

ג'יי~
    שני הפוקימונים משתכפלים ויוצאים עם מתקפה מהירה ואס השמיים אחד לכיוון השני, אך סטראביה מהיר יותר. הוא חודר את המתקפה מהירה ומצליח לפגוע בשכפול האמיתי בקלות. ריאולו נופל על הרצפה, מובס. "זה נגמר" אומר פלקנר "נסה בפעם הבאה" הוא אומר לך, מחזיר את סטראביה ונכנס למעלית.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 21 2009, 10:53 PM
    ג'יי~
    שני הפוקימונים משתכפלים ויוצאים עם מתקפה מהירה ואס השמיים אחד לכיוון השני, אך סטראביה מהיר יותר. הוא חודר את המתקפה מהירה ומצליח לפגוע בשכפול האמיתי בקלות. ריאולו נופל על הרצפה, מובס. "זה נגמר" אומר פלקנר "נסה בפעם הבאה" הוא אומר לך, מחזיר את סטראביה ונכנס למעלית.
    "ריולו לא! אני עוד היתנקם" אני אומר עוצא מהמכון והולך לרפות את שניהם
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

13. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה זורק פוכדור על אלקטריק, והוא נשאב פנימה. הפוכדור מתחיל לנוע מספר פעמים, ולבסוף נעצר. אלקטריק נלכד!
    "ישש" אני צועק ורץ להרים את הפוקדור ואני צועק "לכדתי אלקטרייק" ואז אני שמח רץ לרפאות אותו

14. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    בייליף שולחת אבקת רעל קדימה, אבל הרקרוס משתמש באס השמיים ומתחמק ממנה ופוגע חזק בביליף, פוגע בו קשה מאוד. בייליף משתמש בסינתזה ומחזיר לעצמו כוחות, וכעת הוא פצוע בינוני "מהר, שבירת לבנה!" מצווה הנזיר, והרקרוס עף קדימה במהירות לעבר בייליף, הוא לא יצליח לחמוק מההתקפה!
    אז בייליף זכר או נקבה? :o
    --------------
    "בייליף תאגור כוחות וכשהוא יתקרב אלייך תקוף בחבטה!" אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. the bitch is back
    עומר~
    אתם יורדים אל חדר האוכל ואוכלים עם הפוקימונים שלכם שם. אתה מגלה כי לשיר יש גם וופר "לכדתי אותו לפני קרב המכון בעיר ויולט" היא מספרת לך עליו. אתם מסיימים לאכול ומרגישים עייפים מאוד "אני חושבת שאעלה לישון" היא אומרת לך "ואתה?" היא שואלת אותך.
    "נראה לי שכם" אני אומר בפיהוק ועולה לחדר שלי והולך לישון.
    גיל! 3>

עמוד 86 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3676848586878896 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •