Pokemon GO
עמוד 87 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3777858687888997 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,291 עד 1,305 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    אתה מחזיר את ריאולו ויוצא מהמכון. אתה צועד חזרה אל מרכז הפוקימונים, נכנס פנימה ומרפא את הפוקימונים שלך. השעה עכשיו 18:00. מה תעשה?

ארתור~
    אתה מרים את הפוכדור, וצועד אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה מרפא שם את אלקטריק, וכאשר אתה יוצא מהמרכז אתה נזכר ששכחת את טיירוג בזירת הקרב!

ג'ייסון~
    זכר, נכנסה לי בטעות ת' למילה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בייליף צובר כוחות, ואז רץ במהירות קדימה ומתנגש עם דחיפה בהרקרוס, אך נראה שבייליף ספג מכה חזקה יותר! בייליף והרקרוס נהדפים לאחור, ובייליף נפצע קשה יותר מאשר הרקרוס "סיים את הקרב עם אס השמיים!" מצווה הנזיר.

עומר~
    שניכם עולים עם הפוקימונים שלכם למעלה, וכל אחד נכנס לחדר אחר, שנמצא אחד ליד השני "נתראה מחר" היא אומרת לך בשובבות, וסוגרת את הדלת של החדר שלה. אתה מצליח לשמוע זרם מים מהמקלחת שלה.

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 22 2009, 01:41 AM

ג'ייסון~
    זכר, נכנסה לי בטעות ת' למילה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בייליף צובר כוחות, ואז רץ במהירות קדימה ומתנגש עם דחיפה בהרקרוס, אך נראה שבייליף ספג מכה חזקה יותר! בייליף והרקרוס נהדפים לאחור, ובייליף נפצע קשה יותר מאשר הרקרוס "סיים את הקרב עם אס השמיים!" מצווה הנזיר.
    "בייליף כשהוא יתקרב אליך תשתמש באבקת רעל ואז תקוף בעלי טער!" אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 21 2009, 08:04 PM
    קיט~
    אתה מתחיל להסתובב בעיר ולחקור אותה. אתה צועד ברחובות, ולפתע מבחין בשלט גדול "טורניר קרבות מאמנים, פתוח 24 שעות" רשום על השלט, המצביע לעבר בניין די גדול.

עומר~
    "בסדר גמור" היא אומרת לכם, ומרפא את הפוקימונים של שניכם. לאחר מכן מגישה לכם מפתח לחדר "רוצה לרדת לאכול? אני די רעבה" אומרת לך שיר.

ארתור~
    טיירוג מתחיל לחזק שרירים עוד פעם, אלקטריק מבחין זאת ותוקף עם גל רעם ופוגע ישירות בטיירוג, פוצע אותו בינוני-קשה. טיירוג מסיים את חיזוק השרירים, רץ במהירות ופוגע עם בעיטה נמוכה באלקטריק, ואז מסיים את דחיפה. אלקטריק מועף אחורנית, ונופל על הקרקע מעולף.

ג'ייסון~
    הרקרוס עף קדימה במהירות עם חתך ליילי ובייליף משיב עם עלי תער, עלי התער פוגעים ברובם בהרקרוס אך הוא עובר ופוגע בבייליף עם חתך ליילי. שני הפוקימונים פצועים בינוני, ומעט עייפים "אס שמיים!" מצווה הנזיר.
    "רוצים לתת לזה ניסיון?" אני שואל אותם ונכנס אלה אם כולם לא רוצים

4. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    אתה מחזיר את ריאולו ויוצא מהמכון. אתה צועד חזרה אל מרכז הפוקימונים, נכנס פנימה ומרפא את הפוקימונים שלך. השעה עכשיו 18:00. מה תעשה?
    אני מוציא את ריולו ומתחיל לשמח אותו ליפני שיחשיך
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה מרים את הפוכדור, וצועד אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה מרפא שם את אלקטריק, וכאשר אתה יוצא מהמרכז אתה נזכר ששכחת את טיירוג בזירת הקרב!
    "אופס" אני צועק ומתחיל לרוץ ליוון איפה שנלחמתי מול אלקטריק ואני צועק "טיירוג איפה אתה טיירוג?"

6. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה רץ בחזרה אל המקום בו נלחמת נגד אלקטריק, אך שאתה מגיע לשם אתה מגלה כי טיירוג לא נמצא שם.

ג'יי~
    אתה מוציא את ריאולו ומנסה לעודד אותו כתוצאה מההפסד, וריאולו מחיך מעט, אך לא קורה כלום.

קיט~
    הפוקימונים שלך מניפים את ידיהם בשמחה ומסמנים לך שהם רוצים להשתתף. אתה מחזיר את כולם חוץ מהנדוואר ונכנס יחד איתו פנימה. אתה רואה לוי די גדול, עם המון מאמנים ודלפק גדול בו עומדים מספר מאמנים. נראה כי אחד הפקידות בדיוק התפנתה ממאמן אחד.

ג'ייסון~
    בייליף נעמד אט אט, ושולח אבקת רעל קדימה, אך הרקרוס מתחמק ממנה בקלות! בייליף שולח עלי תער שפוגעים בהרקרוס, מאיטים אותו מעט אך הוא פוגע בבייליף ופוצע אותו קשה מאוד, אולםבייליף מצליח לעמוד. הוא פוער את פיו, ושולח כדורי זרע! כדורי הזרע פוגעים בהרקרוס ומעיפים אותו אחורנית, נראה שהוא נפגע גם כן קשה מאוד. שני הפוקימונים בקושי עומדים על הרגליים. שניהם מחייכים, ואז הם נופלים ומתעלפים. "הרקרוס, לא!" אומר הנזיר. הוא ניגש אל הרקרוס ובודק מה מצבו.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 22 2009, 09:56 PM

ג'ייסון~
    בייליף נעמד אט אט, ושולח אבקת רעל קדימה, אך הרקרוס מתחמק ממנה בקלות! בייליף שולח עלי תער שפוגעים בהרקרוס, מאיטים אותו מעט אך הוא פוגע בבייליף ופוצע אותו קשה מאוד, אולםבייליף מצליח לעמוד. הוא פוער את פיו, ושולח כדורי זרע! כדורי הזרע פוגעים בהרקרוס ומעיפים אותו אחורנית, נראה שהוא נפגע גם כן קשה מאוד. שני הפוקימונים בקושי עומדים על הרגליים. שניהם מחייכים, ואז הם נופלים ומתעלפים. "הרקרוס, לא!" אומר הנזיר. הוא ניגש אל הרקרוס ובודק מה מצבו.
    תעדכן שהוא למד כדורי זרע.
    ---------------
    אני רץ אל בייליף ואומר לו,"כל הכבוד לך!היית מעולה!"ומחזיר אותו לפוקדור,"אז נראה שזה תיקו.."אני אומר לנזיר
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. מורחקים
    קיט~
    הפוקימונים שלך מניפים את ידיהם בשמחה ומסמנים לך שהם רוצים להשתתף. אתה מחזיר את כולם חוץ מהנדוואר ונכנס יחד איתו פנימה. אתה רואה לוי די גדול, עם המון מאמנים ודלפק גדול בו עומדים מספר מאמנים. נראה כי אחד הפקידות בדיוק התפנתה ממאמן אחד.
    הונדוואר WTF?!,יש לי צ'ארמיליון -____-
    --------------------
    אני מתקרב אל הפקידה ואומר לה "אני מועניין להירשם לטורניר"

9. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    אתה מוציא את ריאולו ומנסה לעודד אותו כתוצאה מההפסד, וריאולו מחיך מעט, אך לא קורה כלום.
    "טוב אולי קרב יעזור לך" אני אומר והולך לחפש קרב
    בברכה, דודי

10. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    אתה מטייל לך בעיר בחיפוש אחר קרב, ואתה מבחין לפתע בבניין ושלט שמצביע עליו ואומר "טורניר קרבות פוקימונים - הצטרפו עכשיו".

קיט~
    התבלבלתי עם ג'ייסון XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ניגש אל הפקידה ומבקש להירשם לטורניר. היא מגישה לך דף הרשמה שבו עליך לרשום את שמך, עיר המגורים ו2 פוקימונים שאתה בוחר להילחם איתם. בנוסף אתה מקבל דף עם הסבר על הטורניר.

ג'ייסון~
    "אכן הקרב נגמר בתיקו, ובעקבות הנחישות שלך בקרב אני רוצה לתת לך פרס. המתקפה כוח נסתר - Secret Power" הוא אומר לך ומושיט לך דיסק של המתקפה.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Bugs Bunny@Aug 23 2009, 12:03 AM
    ג'יי~
    אתה מטייל לך בעיר בחיפוש אחר קרב, ואתה מבחין לפתע בבניין ושלט שמצביע עליו ואומר "טורניר קרבות פוקימונים - הצטרפו עכשיו".
    אני הולך לשם ומיצתרף
    בברכה, דודי

12. מורחקים
    קיט~
    התבלבלתי עם ג'ייסון XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ניגש אל הפקידה ומבקש להירשם לטורניר. היא מגישה לך דף הרשמה שבו עליך לרשום את שמך, עיר המגורים ו2 פוקימונים שאתה בוחר להילחם איתם. בנוסף אתה מקבל דף עם הסבר על הטורניר.
    אני רושם את עצמי עם טדיאורסה וצ'ארמיליון וקורא את דף ההסבר

13. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    "אכן הקרב נגמר בתיקו, ובעקבות הנחישות שלך בקרב אני רוצה לתת לך פרס. המתקפה כוח נסתר - Secret Power" הוא אומר לך ומושיט לך דיסק של המתקפה.
    "תודה"אני אומר לו ויוצא עם האונדור מהמקום,אני נכנס למרכז הפוקימונים,מכניס את האונדור לפוקדור ומגיש את הפוקימונים שלי לאחות ג'וי ומבקש שתטפל בהם.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה רץ בחזרה אל המקום בו נלחמת נגד אלקטריק, אך שאתה מגיע לשם אתה מגלה כי טיירוג לא נמצא שם.
    "טיירוג תשמיע קול" אני צועק ומתחיל להסתובב בלחץ

15. the bitch is back

עומר~
    שניכם עולים עם הפוקימונים שלכם למעלה, וכל אחד נכנס לחדר אחר, שנמצא אחד ליד השני "נתראה מחר" היא אומרת לך בשובבות, וסוגרת את הדלת של החדר שלה. אתה מצליח לשמוע זרם מים מהמקלחת שלה.
    אני הולך גם להתקלח ואז לישון~.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 87 מתוך 116 ראשוןראשון ... 3777858687888997 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •