Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 116 ראשוןראשון ... 78910111959109 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    יוסי~
    אתה מחפש אחר מרכז הפוקימונים, ולאחר כמה דקות אתה מבחין בו. אתה נכנס פנימה ופוגש באחות גו'י מאחורי דלפק "שלום כיצד אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך ומחייכת.

קורן~
    דארק מתחמק מההתקפה וקופץ עם מתקפת נשיכה על דאסטוקס שמתחמק ברגע האחרון, ודארק נוחת על הקרקע, ומיד מסתובב, מוכן להתקפה נוספת. בינתיים, בלייד משתמש בטלפורט ומשתגר מאחורי קריקטוט, ומשתמש בבילבול, ומצליח לפגוע בו. אולם קריקטוט מתאושש מההתקפה ונושך את בלייד, פוצע אותו בינוני.

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 27 2009, 10:21 PM

קורן~
    דארק מתחמק מההתקפה וקופץ עם מתקפת נשיכה על דאסטוקס שמתחמק ברגע האחרון, ודארק נוחת על הקרקע, ומיד מסתובב, מוכן להתקפה נוספת. בינתיים, בלייד משתמש בטלפורט ומשתגר מאחורי קריקטוט, ומשתמש בבילבול, ומצליח לפגוע בו. אולם קריקטוט מתאושש מההתקפה ונושך את בלייד, פוצע אותו בינוני.
    "דארק, תנשך את קריקטוט, בזמן שאתה בלייד, תשתמש בבילבול כדי להרחיק את דאסטוקס מכם" אני מסביר להם.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 27 2009, 10:21 PM
    יוסי~
    אתה מחפש אחר מרכז הפוקימונים, ולאחר כמה דקות אתה מבחין בו. אתה נכנס פנימה ופוגש באחות גו'י מאחורי דלפק "שלום כיצד אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך ומחייכת.

''אפשר בבקשה לרפא את צ'ימצ'אר וסטארלי שלי?''
    אומר בעוד אני מגיש לה את הפוקדורים שלהם .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 27 2009, 05:18 PM

עומר~
    צ'רמנדר מתאושש אט אט מהמתקפה של סנטרט, ומשתמש במסך עשן שממלא את הזירה ומפתיע את סנטרט שלא יודע כיצד לתקוף כעת, ואז צרמנד'ר מפתיע אותו עם גחלת שפוגעת בו ישירות ומעיפה אותו עךל עץ סמוך. סנטרט נופל על הקרקע, מעולף.
    "כל הכבוד צ'רמנדר,חזור" אני מחזיר אותו לפוקדור וממשיך לחפש פוקימונים.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

5. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה משיב את צ'רמנדר לפוכדור שלו וממשיך לצעוד בשביל, מחפש פוקימונים. לאחר הליכה של 45 דקות אתה שומע רחש מבין השיחים, ומתוכו מגיחה בקפיצה באנירי

יוסי~
    "אין בעיה" היא אומרת בחיוך, ולוקחת את 2 הפוכדורים שברשותך. היא מכניסה אותך למכונה מאחוריה, המכונה זוהרת ולאחר כמה שניות היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת לך בחיוך "עוד משהו??" היא שואלת אותך.

קורן~
    דארק יוצא לדרך וקופץ על קריקטוט ונושך אותו, בעוד דאסטוקס עף לעברו ומשתמש בקרן על חושית, אותה בולם בלייד עם בילבול "אל תוותרו! דאסטוקס, אחוז בקריקטוט והשתמש בצוות כפול! לאחר מכן, תקפו בקרן על חושית ונשיכת חרק את ראלטס!" הוא מצווה, ולאחר כמה שניות דאסטוקס תופס את קריקטוט, ושניהם משתכפים בכפילים רבים, שמקיפים את הפוקימונים שלך, לא יודעים היכן האמיתיים. שנייה לאחר מכן קרניים על חושיות ונשיכת חרק יוצאות לדרך, ובלייד סופג פגיעה קשה מאוד, והוא על סף עילפון.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 1 2009, 10:32 PM

יוסי~
    "אין בעיה" היא אומרת בחיוך, ולוקחת את 2 הפוכדורים שברשותך. היא מכניסה אותך למכונה מאחוריה, המכונה זוהרת ולאחר כמה שניות היא מחזירה לך אותם "בבקשה" היא אומרת לך בחיוך "עוד משהו??" היא שואלת אותך.

''כן , כאן נירשמים לליגה?''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה

קורן~
    דארק יוצא לדרך וקופץ על קריקטוט ונושך אותו, בעוד דאסטוקס עף לעברו ומשתמש בקרן על חושית, אותה בולם בלייד עם בילבול "אל תוותרו! דאסטוקס, אחוז בקריקטוט והשתמש בצוות כפול! לאחר מכן, תקפו בקרן על חושית ונשיכת חרק את ראלטס!" הוא מצווה, ולאחר כמה שניות דאסטוקס תופס את קריקטוט, ושניהם משתכפים בכפילים רבים, שמקיפים את הפוקימונים שלך, לא יודעים היכן האמיתיים. שנייה לאחר מכן קרניים על חושיות ונשיכת חרק יוצאות לדרך, ובלייד סופג פגיעה קשה מאוד, והוא על סף עילפון.
    "בלייד, תשתגר אל בין השיחים וחכה שאני אגיד לך לצאת" אני אומר בשקט, "אתה דארק, תנהם כדי להפחיד את קריקטוט ודאסטוקס ואז תרוץ אל עבר קריקטוט ותעשה את אותו המהלך שעשית בקרב נגד בלייד, קפוץ מעליו ואז כך תנופה מעץ ותנשך אותו מאחוריו" אני אומר לו, "כך תעשה על כל אחד מן הכפילים עד שתצא את האמיתי" אני אומר לו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. משתמש מנוסה
    יוסי~
    "תן לי את הפוקדע שלך ואני ארשום אותך" היא אומרת בחיוך, ומושיטה את ידה, מחכה לפוקדע.

קורן~
    בלייד מהנהן בחצי עילפון ומשתגר, נעלם מין הזירה "זה יותר טוב, עכשיו פ'וציאנה חשוף! דאסטוקס עוקץ רעל וקריקטוט נשיכת חרק!" מצווה באגס. דאסטוקס וקריקטוט תוקפים את דארק שמצליח להתחמק מנשיכת החרק של הכפילים, ולמחוק את כל הכפילים של קריקטוט ולנשוך אותו, פוצע אותו במצב קשה, אך אז דאסטוקס מפתיע אותו מאחורה עם עוקצי רעל, ופוצע אותו קשה גם כן. בנוסף, הוא גם הורעל מההתקפה "בוא נסיים עם הפ'וציאנה שלו! קריקטוט דחיפה! דאסטוקס קרן על חושית!" מצווה באגס.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 25 2009, 06:55 PM
    לירן~
    "צא החוצה מאנקי!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור. מתוכו מגיח פוקימון קוף, שנעמד מולך בהיכון.
    "גסטלי צא עם מתקפת היפנוזה!"אני אומר ומוציא את גסטלי...
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 2 2009, 04:24 PM

קורן~
    בלייד מהנהן בחצי עילפון ומשתגר, נעלם מין הזירה "זה יותר טוב, עכשיו פ'וציאנה חשוף! דאסטוקס עוקץ רעל וקריקטוט נשיכת חרק!" מצווה באגס. דאסטוקס וקריקטוט תוקפים את דארק שמצליח להתחמק מנשיכת החרק של הכפילים, ולמחוק את כל הכפילים של קריקטוט ולנשוך אותו, פוצע אותו במצב קשה, אך אז דאסטוקס מפתיע אותו מאחורה עם עוקצי רעל, ופוצע אותו קשה גם כן. בנוסף, הוא גם הורעל מההתקפה "בוא נסיים עם הפ'וציאנה שלו! קריקטוט דחיפה! דאסטוקס קרן על חושית!" מצווה באגס.
    "בלייד, תגן על פוצ'יאנה בעצרת גופך!" אני אומר במעט חשש, "אתה פוצ'יאנה, כאשר קריקטוט יתקרב אליך, נשך אותו!" אני מוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    אני פורש מהמשחק.
    מצטער .
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

12. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    עומר~
    אתה משיב את צ'רמנדר לפוכדור שלו וממשיך לצעוד בשביל, מחפש פוקימונים. לאחר הליכה של 45 דקות אתה שומע רחש מבין השיחים, ומתוכו מגיחה בקפיצה באנירי
    'באנירי' אני חושב לעצמי. 'לא פוקימון חזק בשבילי... אני אחפש פוקימון מעופף' אני מסתכל לשמיים ומחפש פוקימון מעופף.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 2 2009, 04:24 PM
    יוסי~
    "תן לי את הפוקדע שלך ואני ארשום אותך" היא אומרת בחיוך, ומושיטה את ידה, מחכה לפוקדע.
    ''קחי ''
    אני אומר ונותן לה את הפוקדע שלי .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    יוסי~
    אתה מושיט לה את הפוקדע שלך והיא לוקחת אותו. היא מכניסה אותו למחשב ומתחילה לתקתק בו, ומאחוריה מופיע במסך תמונתך, ולצידם הפוקימונים שלך. היא מוציאה את הפוקדע, ומגישה לך אותו בחזרה יחד עם כרטיס מאמן "בבקשה, כעת אתה רשום לליגת ג'וטו ויכול להשתתף בה, אם תשיג 8 תגי מכון. המכון הקרוב לכאן נמצא בעיירה ויולט" היא אומרת לך.

עומר~
    אתה מתעלם מבאנירי וממשיך לחפש פוקימונים. לאחר כמה דקות אתה שומע תנועה על אחד העצים, ואתה מביט לשם. אתה מבחין לך בספירו עצבני, שעומד לעוף מהעץ, ובחיפוש אחר מזון.

לירן~
    גאסטלי יוצא ומשתמש במתקפת היפנוזה על מאנקי. להפתעך, מאנקי עומד ולא קורה לו כלום. הנער מגחך "המאנקי שלי מסוגל לעמוד מול מתקפות היפנוזה ורוח, ומבלי שיגרם לו נזק כלשהו" הוא מחייך "מאנקי, זנב ברזל!" מצווה המאמן, ומאנקי קופץ גבוה ומשתמש בזנב ברזל שפוגע קשות בגאסטלי.

קורן~
    דאסטוקס שולח קרן על חושית וקריקטוט קופץ עם נשיכת חרק, אולם בלייד מופיע פתאום בשיגור, וסופג את ההתקפות בגופו. דארק קופץ במהירות ונושך בחוזקה את קריקטוט. בלייד וקריקטוט נופלים מעולפים ע הקרקע "לא, קריקטוט!" קורא באגס בדאגה. כעת זה הופך לקרב 1-1 בין דארק לדאסטוקס.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 3 2009, 08:09 PM
    יוסי~
    אתה מושיט לה את הפוקדע שלך והיא לוקחת אותו. היא מכניסה אותו למחשב ומתחילה לתקתק בו, ומאחוריה מופיע במסך תמונתך, ולצידם הפוקימונים שלך. היא מוציאה את הפוקדע, ומגישה לך אותו בחזרה יחד עם כרטיס מאמן "בבקשה, כעת אתה רשום לליגת ג'וטו ויכול להשתתף בה, אם תשיג 8 תגי מכון. המכון הקרוב לכאן נמצא בעיירה ויולט" היא אומרת לך.
    ''ברשותך , אלך לעיר ויולט , תודה רבה^^''
    אני מתקדם לעיר ויולט .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 9 מתוך 116 ראשוןראשון ... 78910111959109 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •