Pokemon GO
עמוד 92 מתוך 116 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    אתה מחזיר את שינקס וממשיך לחפש מאמנים, אך אינך מוצא. מתחיל להחשיך בינתיים.

ארתור~
    סטראוויה יוצא החוצה ושולח כוח סודי, ומצליח לשלוח כמות די גדולה לאוויר. בינתיים, אלקטריק יוצא ומתאמן על הניצוצות שלו הווא פוגע בטעות בסטראוויה שנופל מעולף על הקרקע.

עומר~
    "מטפוד, תתקשח!";"סייטר, ריקוד חרבות!";"סינדיקויל, להביור!" מצווים באגסי ושיר. ביוטיפליי שולח מתקפת רוח אל מטפוד שמתקשח ומועף אחורנית אך לא נפגע כתוצאה מההתקשחות. בינתיים, סינדיקוויל שולח להביור לעבר סייטר שמשתמש בריקוד חרבות, והלהביור נהדף ממנו! "סייטר, מתקפה מהירה על ביוטיפליי! מטפוד, מתקפת חוטים לעבר סינדיקוויל!" מצווה באגסי "סינדיקוויל, מסך עשן!" מצווה שיר.

קיט - נחכה לג'יי

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 4 2009, 10:53 PM
    ג'ייסון~
    אתה מחזיר את שינקס וממשיך לחפש מאמנים, אך אינך מוצא. מתחיל להחשיך בינתיים.

אני מתחיל לחפש מקום לישון
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. the bitch is back

עומר~
    "מטפוד, תתקשח!";"סייטר, ריקוד חרבות!";"סינדיקויל, להביור!" מצווים באגסי ושיר. ביוטיפליי שולח מתקפת רוח אל מטפוד שמתקשח ומועף אחורנית אך לא נפגע כתוצאה מההתקשחות. בינתיים, סינדיקוויל שולח להביור לעבר סייטר שמשתמש בריקוד חרבות, והלהביור נהדף ממנו! "סייטר, מתקפה מהירה על ביוטיפליי! מטפוד, מתקפת חוטים לעבר סינדיקוויל!" מצווה באגסי "סינדיקוויל, מסך עשן!" מצווה שיר.

קיט - נחכה לג'יי
    "ביוטיפליי תשתמש במשאיבה בשביל לשאוב חיים מסייטר ואז תתקוף את מטאפוד בעוקץ רעל!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    עומר~
    סינדיקוויל ממלא את הזירה עם מסך עשן, דבר שגורם לכל שאר הפוקימונים להתבלבל, והמתקפות שלהם נעצרות לפני כן "סייטר, ריקוד חרבות! מטפוד, תתקשח ותעמוד לפניו!" מצווה באגסי "סינדיקוויל, השתמש במתקפת מהירות!" מצווה שיר. בינתיים, ביוטיפליי שולח עוקצי רעל בכיוון אקראי ונשמע קול פגיעה, אבל לא ידוע של מה.

ג'ייסון~
    אתה מחפש אחר מקום לישון, ואתה נזכר במרכז הפוקימונים.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 4 2009, 11:18 PM

ג'ייסון~
    אתה מחפש אחר מקום לישון, ואתה נזכר במרכז הפוקימונים.
    'רעיון טוב'אני חושב לעצמי ומתתחיל ללכת בחזרה לעיר לכיוון המרכז
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. משתמש מנוסה
    ארתור~
    סטראוויה יוצא החוצה ושולח כוח סודי, ומצליח לשלוח כמות די גדולה לאוויר. בינתיים, אלקטריק יוצא ומתאמן על הניצוצות שלו הווא פוגע בטעות בסטראוויה שנופל מעולף על הקרקע.
    "אוי לא סטארויה" אני צועק מחזיר אותו ואת אלקטרייק לפוקדור ורץ למרכז פוקימונים כדי לרפאות את סטארויה בזמן שבדרך אנ ממלמל לעצמי "אם הניצוץ שלו יהיה ככה בקרב מכון הקרב הזה שלי"

7. משתמש מנוסה
    ארתור~
    חנכת עמוד 90 ולכן אתה זוכה ב...... לפרס!
    היא תתווסף לפוקימונים שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סטראוויה ואת אלקטריק לפוכדורים שלהם ורץ למרכז הפוקימונים לרפא אותם. לאחר ריפוי די קצר, אתה יוצא החוצה. לפתע, אתה מבחין בסטראוויה של פלקנר נוחתת על בניין מרוחק!

ג'ייסון~
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים, שם אתה שוכר חדר ללילה. אתה עולה לחדר. מה תעשה?

8. the bitch is back
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 4 2009, 11:18 PM
    עומר~
    סינדיקוויל ממלא את הזירה עם מסך עשן, דבר שגורם לכל שאר הפוקימונים להתבלבל, והמתקפות שלהם נעצרות לפני כן "סייטר, ריקוד חרבות! מטפוד, תתקשח ותעמוד לפניו!" מצווה באגסי "סינדיקוויל, השתמש במתקפת מהירות!" מצווה שיר. בינתיים, ביוטיפליי שולח עוקצי רעל בכיוון אקראי ונשמע קול פגיעה, אבל לא ידוע של מה.
    "ביוטיפליי מתקפת רוח ואז עוקץ רעל על סייטר!" אני קורא בקול. "את העוקץ רעל תכוון על הכנפיים שלו" אני לוחש.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 5 2009, 01:52 PM
    ארתור~
    חנכת עמוד 90 ולכן אתה זוכה ב...... לפרס!
    היא תתווסף לפוקימונים שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סטראוויה ואת אלקטריק לפוכדורים שלהם ורץ למרכז הפוקימונים לרפא אותם. לאחר ריפוי די קצר, אתה יוצא החוצה. לפתע, אתה מבחין בסטראוויה של פלקנר נוחתת על בניין מרוחק!
    D:
    ________
    אני צועק"סוף סוף מצאתי את פלקנר" ואני מתחיל לרוץ לעבר הבניין

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 5 2009, 01:52 PM

ג'ייסון~
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים, שם אתה שוכר חדר ללילה. אתה עולה לחדר. מה תעשה?
    אני נכנס לחדר ומוציא את כל הפוקימונים שלי מהכדורים,"אתם יכולים לנוח ולשחק עכשיו,אבל אל תצאו מהחדר"אני אומר להם ונשכב על המיטה לנוח
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    עומר~
    ביוטיפליי משתמש במתקפת רוח ומפזר את העשן. סינדיקוויל שולח מתקפת מהירות ומתקפת הרוח גורמת להם לעוף לכל מיני מקומות, והם מצליחות לפגוע במטפוד, מצליחות לשבור מעט את ההתקשחות,ולפצוע אותו קל עד בינוני, אולם בזמן הזה מתקפת המהירות פוגעת בעוקצי הרעל שנשלחים לעבר סייטר, וגורמים להם להישבר וליפול על הקרקע! סייטר לא נפגע. "עכשיו סייטר, השתמש בצוות כפול! מטפוד, השתמש בדחיפה על סינדיקוויל, תוך כדי התקשחות!" מצווה באגסי "סינדיקוויל, להביור לעבר מטפוד!" מצווה שיר.

ארתור~
    אתה צועק את שמו ומתחיל לרוץ לשם במהירות. כעבור כמה שניות אתה מגיע, ואתה מבחין שזהו מגדל הספראוט.

ג'ייסון~
    אתה מוציא אותם והם מתחילים לשחק בחדר, אך עד מהרה הולכים לישון גם כן. אתה נשכב על המיטה לנוח, אך נרדם כעבור זמן קצר. אתה מתעורר למחרת ב7 וחצי.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 5 2009, 02:22 PM
    ארתור~
    אתה צועק את שמו ומתחיל לרוץ לשם במהירות. כעבור כמה שניות אתה מגיע, ואתה מבחין שזהו מגדל הספראוט.
    "אז פה הוא היה כל הזמן" אני אומר לעצמי ואז אני מתקדם אל פלקנר ושואל אותו "פלקנר מה אתה עושה כאן?אני באתי לאתגר אותך לקרב חוזר"

13. the bitch is back
    עומר~
    ביוטיפליי משתמש במתקפת רוח ומפזר את העשן. סינדיקוויל שולח מתקפת מהירות ומתקפת הרוח גורמת להם לעוף לכל מיני מקומות, והם מצליחות לפגוע במטפוד, מצליחות לשבור מעט את ההתקשחות,ולפצוע אותו קל עד בינוני, אולם בזמן הזה מתקפת המהירות פוגעת בעוקצי הרעל שנשלחים לעבר סייטר, וגורמים להם להישבר וליפול על הקרקע! סייטר לא נפגע. "עכשיו סייטר, השתמש בצוות כפול! מטפוד, השתמש בדחיפה על סינדיקוויל, תוך כדי התקשחות!" מצווה באגסי "סינדיקוויל, להביור לעבר מטפוד!" מצווה שיר.
    "ביוטיפליי מתקפת רוח על מטאפוד ואז שאיבה על סייטר ואז גם עליו מתקפת רוח!" אני קורא
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    אתה מוציא אותם והם מתחילים לשחק בחדר, אך עד מהרה הולכים לישון גם כן. אתה נשכב על המיטה לנוח, אך נרדם כעבור זמן קצר. אתה מתעורר למחרת ב7 וחצי.
    אני מעיר את הפוקימונים ומכניס אותם לפוקדורים ויוצא מהמרכז מתחיל לחפש מאמנים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    אתה מעיר את הפוקימונים שלך, מחזיר אותם לפוכדורים שלהם ואתה יוצא מהמרכז לחפש מאמנים. אתה מתחיל לחפש בעיר אך אינך מוצא.

עומר~
    מתקפת הרוח האחרונה לא תיחשב, כיוון שזה קרב זוגות... מצטער.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מטפוד מתקשח ורץ במהירות לעבר סינדיקוויל, שבתגובה שולח להביור לעברו. ביוטיפליי משתמש במתקפת רוח שגורם לחצי מהלהביור להיכבות, אך רוב הלהביור ממשיך קדימה ופוגע פגיעה ישירה במטפוד שנפצע קשה מאוד! "מטפוד, לא!" צועק באגסי בכעס "סייטר צוות כפול ואז חיתוך נזעם!" מצווה באגסי. ביוטיפליי מנסה להשתמש בשאיבה אך סייטר משתכפל, ואז ביוטיפליי וסינדיקוויל סופגים חיתוך נזעם ונפצעים בינוני "סינדיקוויל, אל תוותר! מתקפה מהירה על מטפוד!" מצווה שיר "סייטר, מתקפת כנף!" מצווה באגסי.

ארתור~
    אתה נכנס אל תוך מגדל הספראוט בחיפוש אחר פלקנר, ואתה עולה במדרגות. לבסוף, אתה מוצא אותו בחדר עם מנהיג הנזירים, אך לא במצב רגיל. שניהם קשורים!

עמוד 92 מתוך 116 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •