Pokemon GO
עמוד 94 מתוך 116 ראשוןראשון ... 44849293949596104 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,396 עד 1,410 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 4 2009, 07:45 PM
    קיט~
    אתה רץ לזירה מספר 4, ולאחר כמה שניות מוצג שמך. אתה עולה לזירה, שם מחכה לך יריבך, בן.
    "כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד. ביחרו את הפוקימונים שלכם!" מכריז השופט "צא, ציקוריטה!" הוא קורא ומוציא ציקוריטה לקרב
    "צא צ'ארמיליון! גחלת ואז זעם דרקון!"

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 11 2009, 01:22 PM

ג'ייסון~
    *הנדוואר, ומותר מתקפה אחת רגילה ועוד 2 משולבות, לא 3 רגילות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    הנדוואר יוצא החוצה, ונראה שהוא החלים מהפציעה ברגלו, והוא כשיר להילחם ב100%. הוא שולח צרחה שמרתיעה מעט את הוט-הוט, שיוצא עם ניקור, אך הערפיח מועף לעברו ובולם את ההתקפה שלו. "אל תוותר הוט-הוט, השתמש בראיית הנולד!" מצווה ריק.
    "האונדום תקפוץ ותתקוף בניב אש"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 9 2009, 07:40 PM
    ג'יי~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ריאולו מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מול סנטרט בהיכון "מאמנים, התחילו!" מצווה השופט "סנטרט, דחיפה!" מצווה ג'ון, וסנטרט רץ לעבר ריאולו עם דחיפה.
    "צוות כפול והתקפה מהירה!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ויוצאים אל עבר היציאה מהעיר. לבסוף, אתם יוצאים ממנה ונכנסים אל תוך יער אזליה. אתם מבחינים בפוקימוני חרק רבים מסתובבים שם. לפתע, אתם נתקלים בסורסקיט.

קיט~
    צ'רמיליון יוצא החוצה ושולח גחלת שפוגעים ישירות בציקוריטה שנפצעת בינוני. היא מצליחה להתחמק מזנם הדרקון "אבקת רעל!" מצווה המאמן, וציקוריטה מפזרת אבקת רעל שמתקרבת אל צ'רמיליון במהירות.

ג'ייסון~
    זה הנדוואר ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הוט-הוט משתמש בראיית הנולד ועיניו זוהרות באדום, הוא מתחיל לחפש אחר הנדוואר אך הנדוואר מפתיע אותו ופוגע בו עם ניב אש. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה&#33;" מצווה ריק, והוט-הוט משתמש בהיפנוזה ומצליח לפגוע ישירותב הנדוואר, שמתחיל אט אט להירדם.

ג&#39;יי~
    ריאולו משתכפל ומתחמק מהדחיפה של סנטרט, ולאחר מכן פוגע בו עם מתקפה מהירה. סנטרט עף כמ מטרים אחורה, אך הוא עדיין עומד "חפירה&#33;" מצווה ג&#39;ון, והסנטרט חופר באדמה, מותיר את ריאולו מבולבל.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 10 2009, 09:30 PM
    ארתור~
    אתם יוצאים ממגדל הספראוט וצועדים אל עבר היציאה מהעיר. אתם יוצאים החוצה וצועדים לכם בדרך, ולבסוף אתם מגיעים את חורבות האנון. "תהיה מוכן" אומר לך פלקנר ושולף פוכדור.
    "אני מוכן" אני עונה לו כשאני מחזיק את הפוקדור של פרס ביד

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 11 2009, 09:41 PM

ג&#39;ייסון~
    זה הנדוואר ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הוט-הוט משתמש בראיית הנולד ועיניו זוהרות באדום, הוא מתחיל לחפש אחר הנדוואר אך הנדוואר מפתיע אותו ופוגע בו עם ניב אש. הוט-הוט נפצע בינוני "היפנוזה&#33;" מצווה ריק, והוט-הוט משתמש בהיפנוזה ומצליח לפגוע ישירותב הנדוואר, שמתחיל אט אט להירדם.

"האונדור אל תרדם&#33;אל תתן לו לשלוט עליך&#33;תתקוף בגחלת&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    ארתור~
    התכוונת ללפרס נכון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולף את הפוכדור ואתם נכנסין פנימה לאט לאט. לבסוף, אתם מגיעים לחדר גדול מאוד עם ציורים של אותיות שונות על הקיר. אתם מבחינים בדלת נוספת בחדר, ומהחדר שם נשמעים קולות.

ג&#39;ייסון~
    הנדוואר מנסה להיאבק בהיפנוזה אך נכדל והוא כמעט נרדם. לפני כן, הוא משתמש בגחלת ומצליחה לפגוע חלקית בהוט-הוט ולפצוע אותו קשה. לאחר מכן, הנדוואר נרדם ונופל על הרצפה ישן "קדימה הוט-הוט, נקר אותו&#33;" מצווה ריק והוט-הוט מתקרב אל הנדוואר ומתחיל לנקר אותו. הנדוואר לא מגיב.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 11 2009, 10:13 PM

ג&#39;ייסון~
    הנדוואר מנסה להיאבק בהיפנוזה אך נכדל והוא כמעט נרדם. לפני כן, הוא משתמש בגחלת ומצליחה לפגוע חלקית בהוט-הוט ולפצוע אותו קשה. לאחר מכן, הנדוואר נרדם ונופל על הרצפה ישן "קדימה הוט-הוט, נקר אותו&#33;" מצווה ריק והוט-הוט מתקרב אל הנדוואר ומתחיל לנקר אותו. הנדוואר לא מגיב.
    "האונדור תנסה לצאת מזה,תנסה להשתמש בצרחה ואז בניב אש"אני צועק לו ומנסה להעיר אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 11 2009, 10:13 PM
    ארתור~
    התכוונת ללפרס נכון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולף את הפוכדור ואתם נכנסין פנימה לאט לאט. לבסוף, אתם מגיעים לחדר גדול מאוד עם ציורים של אותיות שונות על הקיר. אתם מבחינים בדלת נוספת בחדר, ומהחדר שם נשמעים קולות.
    כה XD בטעות לא כתבתי ל
    ______________________-
    "חכה רגע פלקנר" אני אומר לו ואז אני ממשיך ואומר לו "תנסה לפענח את הציורים שעל הקירות ואני בינתיים אקשיב לשיחה שיש בתוך החדר אוקיי?" ני אומר לו ומצמיד את האוזן שלי לדלת ו=מנסה לשמוע מה הם אומרים בפנים תוך כשי שאני אומר לפלקנר להיות בקשקט שאני יוכל לשמוע

10. מורחקים
    קיט~
    צ&#39;רמיליון יוצא החוצה ושולח גחלת שפוגעים ישירות בציקוריטה שנפצעת בינוני. היא מצליחה להתחמק מזנם הדרקון "אבקת רעל&#33;" מצווה המאמן, וציקוריטה מפזרת אבקת רעל שמתקרבת אל צ&#39;רמיליון במהירות.
    "נסה להדוף אותה עם זעם דרקון,ואז גחלת שוב&#33;"

11. משתמש מנוסה
    ארתור~
    פלקנר מתחיל להסתכל על הציורים ומנסה להבין אותם, אולם כאשר אתה מתקרב לדלת היא נפתחת ומעיפה אותך אחורה. פלקנר מיד מסתובב, ומולך עומדים 3 חיילי צוות רוקט, וכל אחד מוציא החוצה זובאט "סופרסוניק&#33;" כולם צועקים, והזובאטים משתמשים בסופרסוניק שגורם לרעש גדול שמפריע לשניכם.

ג&#39;ייסון~
    הנדוואר עדיין לא מגיב, וסופג ניקורים נוספים מהוט-הוט "עכשיו דחוף אותו בחוזקה&#33;" קורא ריק והוט-הוט דוחף חזק את הנדוואר שנפצע קשה. לפתע, הנדוואר מתעורר.

קיט~
    צ&#39;רמיליון שולח זעם דרקון ששורף את כל אבקת הרעל, וציקוריטה מפתיעה אותו עם הצלפת גפן&#33; צ&#39;רמיליון מוטח לאחור, ואינו מצליח להפעיל את הגחלת "ציקוריטה, צוות כפול&#33;" מצווה ג&#39;ון, וכפילים של ציקוריטה מתחילים להופיע.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 11 2009, 11:20 PM

ג&#39;ייסון~
    הנדוואר עדיין לא מגיב, וסופג ניקורים נוספים מהוט-הוט "עכשיו דחוף אותו בחוזקה&#33;" קורא ריק והוט-הוט דוחף חזק את הנדוואר שנפצע קשה. לפתע, הנדוואר מתעורר.

"יופי האונדור&#33;עכשיו תתקוף בגחלת ובניב אש&#33;"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. משתמש מנוסה
    ארתור~
    פלקנר מתחיל להסתכל על הציורים ומנסה להבין אותם, אולם כאשר אתה מתקרב לדלת היא נפתחת ומעיפה אותך אחורה. פלקנר מיד מסתובב, ומולך עומדים 3 חיילי צוות רוקט, וכל אחד מוציא החוצה זובאט "סופרסוניק&#33;" כולם צועקים, והזובאטים משתמשים בסופרסוניק שגורם לרעש גדול שמפריע לשניכם.
    "אני זורק את הפוקדור של לפרס מהתיק שלי תוך כדי שאני אוטם את האוזניים שלי ואז ני צועק הכי חזק שאני יכול ומנסה להתגבר על הקולות האלה ואני אומר ללפרס "תשתמשי בקרן בלבול כדי שהם יפסיקו את הסופר סוניק ואז תשתמשי ברסיסי קרח" ואני סותם את האוזנייים הכי חזק שאני כיול

14. the bitch is back
    עומר~
    אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ויוצאים אל עבר היציאה מהעיר. לבסוף, אתם יוצאים ממנה ונכנסים אל תוך יער אזליה. אתם מבחינים בפוקימוני חרק רבים מסתובבים שם. לפתע, אתם נתקלים בסורסקיט.
    אני מתעלם ממנו וממשיך ללכת~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. מורחקים
    קיט~
    צ&#39;רמיליון שולח זעם דרקון ששורף את כל אבקת הרעל, וציקוריטה מפתיעה אותו עם הצלפת גפן&#33; צ&#39;רמיליון מוטח לאחור, ואינו מצליח להפעיל את הגחלת "ציקוריטה, צוות כפול&#33;" מצווה ג&#39;ון, וכפילים של ציקוריטה מתחילים להופיע.
    "צ&#39;ארמיליון&#33; גחלת על כולם עד שתפגע באמיתי&#33;"

עמוד 94 מתוך 116 ראשוןראשון ... 44849293949596104 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •