Pokemon GO
עמוד 95 מתוך 116 ראשוןראשון ... 45859394959697105 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,411 עד 1,425 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 11 2009, 09:41 PM

ג'יי~
    ריאולו משתכפל ומתחמק מהדחיפה של סנטרט, ולאחר מכן פוגע בו עם מתקפה מהירה. סנטרט עף כמ מטרים אחורה, אך הוא עדיין עומד "חפירה!" מצווה ג'ון, והסנטרט חופר באדמה, מותיר את ריאולו מבולבל.
    "ריאולו צוות כפול שוב ותיהיה מוכן ליקפוץ ולהיתחמק"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    ריאולו משתכפל וכפילים רבים נמצאים על הזירה "סנטרט, השתמש בצוות כפול משלך ואז תקוף אותו במתקפה מהירה!" מצווה ג'ון.
    עשרה כפילים מגיחים ממקומות שונים מתוך האדמה, ותוקפים את הכפילים של ריאולו, והאמיתי סופג לבסוף מכה ישירה! ריאולו נפצע בינוני, והכפילים שלו ושל סנטרט נעלמים "בוא ננסה לגמור את הקרב, חבטות זעם!" מצווה ג'ון.

קיט~
    צ'רמיליון מתחיל לשלוח גחלת לעבר כל כפיל של ציקוריטה ומוריד את כל הכפילים, אבל האמיתית מצליחה לחמוק מההתקפה ופוגעת עם הצלפת גפן בצ'רמיליון.
    לפתע, צ'רמיליון מתחיל להתעצבן מאוד, וזנבו מתחילים להתעטף באש גדולה. הקהל לא מבין מה קורה פה, וגם המאמן שמולך לא מבין. צ'רמיליון יוצא על דעת עצמו להתקפה, רץ במהירות אדירה לעבר ציקוריטה ומכה בה בחוזקה עם הזנב! ציקוריטה סופגת מכה ישירה והיא מתעלפת! "ציקוריטה לא יכולה להילחם יותר, צ'רמיליון מנצח! הזוכה בקרב הוא קיט!" מכריז השופט. המאמן מחזיר את ציקוריטה עצוב ויורד מהזירה.

עומר~
    שניכם מתעלמים מהסורסקיט הקטן וממשיכים לצעוד.
    לאחר כשעה אתם מגיעים אל אמצע שביל מוקף בעצים גדולים, אבל נראה שמשהו לא בסדר! השביל חסום בקוצים גדולים, וכמעט לא ניתן לעבור דרכו "מה קורה כאן?" שואלת שיר בהפתעה.

ארתור~
    לפרס מגיחה החוצה מהפוכדור שלה ומשתמש בקרן בילבול לעבר כל אחד מהזובאטים, והם נפגעים ישירות מההתקפה ומתבלבלים.
    עוצמת הסופרסוניק פוחתת ולבסוף נעלמת לגמרי "המשיכו בתוכנית" אומרים 3 מאנשי צוות רוקט לשאר, והשאר רצים חזרה אל תוך החדר.
    פלקנר מנסה לרוץ אחריהם אך נחסם בידי זובאט נוסף שמוצא החוצה בידיאחד החיילים. "אני יעסיק אותם, רוץ אל תוך החדר!" קורא לעברך פלקנר.
    פלקנר מוציא את סטראביה שמשתמש באס שמיים ופוגע בזובאטים. הוא נלחם כעת עם 3 הרוקטים הנותרים.

ג'ייסון~
    הנדוואר רץ קדימה, ומשתמש בשילוב של ניב אש וגחלת שפוגעים ישירות בהוט-הוט, והוא מתעלף. ריק מחזיר את הוט-הוט לפוכדור שלו, מאוכזב. הוא נפרד ממך וניגש אל מרכז הפוקימונים לרפא אותו.
    השעה עכשיו יחסית מוקדמת. מה תעשה?
    (נלחמת כבר במכון או לא?)

3. the bitch is back
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 16 2009, 08:00 PM

עומר~
    שניכם מתעלמים מהסורסקיט הקטן וממשיכים לצעוד.
    לאחר כשעה אתם מגיעים אל אמצע שביל מוקף בעצים גדולים, אבל נראה שמשהו לא בסדר! השביל חסום בקוצים גדולים, וכמעט לא ניתן לעבור דרכו "מה קורה כאן?" שואלת שיר בהפתעה.
    "צריכים איכשהו להוריד אותם" אני אומר "תנסי אולי עם קוליביה לשרוף אותם!" אני קורא לאחר כמה דקות של שקט
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט~
    צ'רמיליון מתחיל לשלוח גחלת לעבר כל כפיל של ציקוריטה ומוריד את כל הכפילים, אבל האמיתית מצליחה לחמוק מההתקפה ופוגעת עם הצלפת גפן בצ'רמיליון.
    לפתע, צ'רמיליון מתחיל להתעצבן מאוד, וזנבו מתחילים להתעטף באש גדולה. הקהל לא מבין מה קורה פה, וגם המאמן שמולך לא מבין. צ'רמיליון יוצא על דעת עצמו להתקפה, רץ במהירות אדירה לעבר ציקוריטה ומכה בה בחוזקה עם הזנב! ציקוריטה סופגת מכה ישירה והיא מתעלפת! "ציקוריטה לא יכולה להילחם יותר, צ'רמיליון מנצח! הזוכה בקרב הוא קיט!" מכריז השופט. המאמן מחזיר את ציקוריטה עצוב ויורד מהזירה.
    "וואו צ'ארמיליון! זה היה אדיר!" אגיד לו וארד איתו מהבמה גם כן,מחכה לקרב הבא שלי

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

ג'ייסון~
    הנדוואר רץ קדימה, ומשתמש בשילוב של ניב אש וגחלת שפוגעים ישירות בהוט-הוט, והוא מתעלף. ריק מחזיר את הוט-הוט לפוכדור שלו, מאוכזב. הוא נפרד ממך וניגש אל מרכז הפוקימונים לרפא אותו.
    השעה עכשיו יחסית מוקדמת. מה תעשה?
    (נלחמת כבר במכון או לא?)
    עדיין לא היית במכון...
    ------
    "כל הכבוד האונדור"אני אומר לו מלטף אותו ומחזיר אותו לפוקדור,אני מתחיל ללכת לכיוון המכון
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    ריאולו משתכפל וכפילים רבים נמצאים על הזירה "סנטרט, השתמש בצוות כפול משלך ואז תקוף אותו במתקפה מהירה!" מצווה ג'ון.
    עשרה כפילים מגיחים ממקומות שונים מתוך האדמה, ותוקפים את הכפילים של ריאולו, והאמיתי סופג לבסוף מכה ישירה! ריאולו נפצע בינוני, והכפילים שלו ושל סנטרט נעלמים "בוא ננסה לגמור את הקרב, חבטות זעם!" מצווה ג'ון.
    "שוב צוות כפול והתקפה מהירה כול הצוות הכפול !"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. משתמש מנוסה
    ארתור~
    לפרס מגיחה החוצה מהפוכדור שלה ומשתמש בקרן בילבול לעבר כל אחד מהזובאטים, והם נפגעים ישירות מההתקפה ומתבלבלים.
    עוצמת הסופרסוניק פוחתת ולבסוף נעלמת לגמרי "המשיכו בתוכנית" אומרים 3 מאנשי צוות רוקט לשאר, והשאר רצים חזרה אל תוך החדר.
    פלקנר מנסה לרוץ אחריהם אך נחסם בידי זובאט נוסף שמוצא החוצה בידיאחד החיילים. "אני יעסיק אותם, רוץ אל תוך החדר!" קורא לעברך פלקנר.
    פלקנר מוציא את סטראביה שמשתמש באס שמיים ופוגע בזובאטים. הוא נלחם כעת עם 3 הרוקטים הנותרים.
    'פלקנר יסתדר איתם' אני חושב לעמצמי ואני מתחיל לרוץ לכיוון החדר עם לפרס וכשאני בתוך החדר אני מוציא את מנקטריק לפני הדלת של החדר ואני אומר לשתיהם "אוקיי לפרס תקשיבי אני פותח את הדלת ואת הכי מהר שאת יכולה משתמש באקדח מים על כל החדר ואז אתה מנקטריק תשתמש בניצוץ על איפה שהאקדח מים של לפרס פגע וזה יהיה הרבה יותר חזק אוקיי?" ואז אני מוודא עם שניהם שהם הבינו את התוכנית וכשהם מוכנים אני בועט בדלת בשביל לפתוח אותה

8. משתמש מנוסה
    ארתור~
    *אלקטריק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ לעבר הדלת (שהיא פתוחה אגב) ונכנס פנימה בריצה. אתה רואה את צוות רוקט עם מכונה כלשהי שעושה רעש שהיא זזה, ועליה מספר פאזלים להרכבה. אתה מוציא מהר את לפרס ששולחת אקדח מים ופוגעת ב3 רוקטים. אלקטריק מגיח החוצה ושהוא עומד לתקוף עם ניצוץ מגיח פתאום פ'וציאנה משומקום, מזיז אות הצידה והוא שולח ניצוץ שפוגע בלפרס, והיא זועקת בכאב ונפצעת בינוני.

ג'יי~
    ריאולו נעמד, מתיחל להתעצבן, ואז מכפיל את עצמו ותוקף את סנטרט עם מתקפה מהירה. סנטרט מנסה לבלום עם חבטות הזעם, אך הוא סופג מכה ישירה מכל הכיוונים ונופל מעולף על הקרקע "סנטרט לא יכול להילחם יותר, ריאולו מנצח!" מכריז השופט. המאמן מחזיר את סנטרט לפוכדור שלו ויורד עצוב מהזירה. הקרב הבא שלך יתקיים בעוד שעה בזירה 3.

ג'ייסון~
    אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו ואתה צועד אל עבר המכון. כעבור כ10 דקות אתה מגיע אליו. זהו בניין גבוה מאוד. אתה נכנס פנימה ופוגש בפקידה ליד דלפק סמוך לכניסה "שלום, באת לפגוש את מנהיג המכון?" היא שואלת אותך.

קיט~
    צ'רמיליון מחייך אלייך, ומצביע שוב על הזנב שלו. להבות שוב עוטפות אותו, ואז נעלמות. נראה שהוא מסמן לך שהוא למד מתקפה חדשה מאוד! הוא למד זנב אש!
    אתה יורד מהזירה ויוצא את מאחורי הקלעים, שם מבשרים לך שהקרב הבא שלך הוא בעוד שעה, בזירה 8.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'רמיליון למד מתקפה חדשה שהמצאתי - זנב אש. היא דומה מאוד לזנב ברזל, והיא סופר אפקטיבית נגד עשב, חרק, קרח ופלדה.

עומר~
    "ננסה" אומרת שיר "קווילבה צא!" היא קוראת ומוציאה אותו החוצה. "להביור!" היא מצווה עליו, וקווילבה שולחת להביור ששורף את הקוצים הללו, אך כעבור כמה שניות הם צומחים מחדש! "מה קורה פה?!?" אומרת שיר בתדהמה.

9. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 17 2009, 06:26 PM
    קיט~
    צ'רמיליון מחייך אלייך, ומצביע שוב על הזנב שלו. להבות שוב עוטפות אותו, ואז נעלמות. נראה שהוא מסמן לך שהוא למד מתקפה חדשה מאוד! הוא למד זנב אש!
    אתה יורד מהזירה ויוצא את מאחורי הקלעים, שם מבשרים לך שהקרב הבא שלך הוא בעוד שעה, בזירה 8.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'רמיליון למד מתקפה חדשה שהמצאתי - זנב אש. היא דומה מאוד לזנב ברזל, והיא סופר אפקטיבית נגד עשב, חרק, קרח ופלדה.
    "בואו נצא חברה" אני אומר ומוציא את כולם,יוצא איתם החוצה כדי לנוח

10. the bitch is back

עומר~
    "ננסה" אומרת שיר "קווילבה צא!" היא קוראת ומוציאה אותו החוצה. "להביור!" היא מצווה עליו, וקווילבה שולחת להביור ששורף את הקוצים הללו, אך כעבור כמה שניות הם צומחים מחדש! "מה קורה פה?!?" אומרת שיר בתדהמה.
    "צריך למצוא דרך להוריד אותם מבלי שהם יגדלו" אני אומר ומיסתכל עליה לראות אם יש לה רעיונות.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו ואתה צועד אל עבר המכון. כעבור כ10 דקות אתה מגיע אליו. זהו בניין גבוה מאוד. אתה נכנס פנימה ופוגש בפקידה ליד דלפק סמוך לכניסה "שלום, באת לפגוש את מנהיג המכון?" היא שואלת אותך.

"כן"אני אומר לה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    ארתור~
    *אלקטריק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ לעבר הדלת (שהיא פתוחה אגב) ונכנס פנימה בריצה. אתה רואה את צוות רוקט עם מכונה כלשהי שעושה רעש שהיא זזה, ועליה מספר פאזלים להרכבה. אתה מוציא מהר את לפרס ששולחת אקדח מים ופוגעת ב3 רוקטים. אלקטריק מגיח החוצה ושהוא עומד לתקוף עם ניצוץ מגיח פתאום פ'וציאנה משומקום, מזיז אות הצידה והוא שולח ניצוץ שפוגע בלפרס, והיא זועקת בכאב ונפצעת בינוני.
    אני אומר לך אין לי מזל כל שתי תגובות אני מתבלבל בשם של הפוקימון
    __________________________________________________ __
    "יאוי לא לפרס את בסדר?" אני שואל אותה בדאגה ומוסיף "את יכולה להמשיך?" אם כן תשתמש ברסיסי קרח לעבר כל החדר" אני אומר ואז אני הולך לאאלקטריק ואומר לו "תשתמש על המכונה שעושה רעש בניצוץ" ואז אני מוציא את טיירוג וגרוטל ואומר להם "טיירוג תשתמש בחיזוק שרירים ואז בבעיטה נמוכה על הפוצ'יאנה הזה וגרטול תעזור לאלקטריק לפוצץ את המכונה ותשתמש עליה בעלי תער"

13. משתמש מנוסה
    ארתור~
    לפרס מסמנת לך שהיא בסדר, והיא תוקפת עם רסיסי קרח שפוגעים בצוות רוקט ובפוקימונים שלהם, והם נסוגים אחורנית. טיירוג וגרוטל יוצאים החוצה ותוקפים את הפוקימונים שלהם עם שילוב של בעיטה נמוכה ועלי תער. הפוקימונים שלהם נפגעים ולבסוף הם מצליחים לחסל את המכונה!
    אולם אז, פתאום מופיעים סמלים משומקום! אתה מזהה שאלה האנון! :o

ג'ייסון~
    היא מחייכת ומצביעה על המעלית, אומרת לך הליכנס פנימה וללחוץ על הקומה האחרונה. אתה נכנס פנימה ומתחיל לעלות עם המעלית למעלה. לבסוף, המעלית נעצרת בקומה האחרונה והדלתות נפתחות. לעיניך נגלית זירה ענקית עם גג מעט פתוח, ובקצה הזירה עומד מנהיג המכון "אני פלקנר, מנהיג המכון, אני מבין שבאת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך.

עומר~
    "שמת לב לכך שלוקח לקוצים בערך כמה שניות עד שהם גודלים מחדש? אולי המקור שלהם נמצא בפנים. עלינו לעבור אותם ולנסות להשמיד את המקור, ככה נוכל לחצות" היא אומרת לך "מה דעתך?" היא שואלת אותך.

קיט~
    אתה יוצא מחוץ לזירה, מתיישב על אחד הספסלים מאחורי הקלעים ומוציא את הפוקימונים שלך שמתחרים. אתם נחים מעט, ולפתע ניגש אלייך מאמן גבוה - "ה'צרמיליון שלך היה חזק מאוד, המתקפה האחרונה שלו נראתה חזקה מאוד" הוא אומר לך

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 18 2009, 01:40 PM

ג'ייסון~
    היא מחייכת ומצביעה על המעלית, אומרת לך הליכנס פנימה וללחוץ על הקומה האחרונה. אתה נכנס פנימה ומתחיל לעלות עם המעלית למעלה. לבסוף, המעלית נעצרת בקומה האחרונה והדלתות נפתחות. לעיניך נגלית זירה ענקית עם גג מעט פתוח, ובקצה הזירה עומד מנהיג המכון "אני פלקנר, מנהיג המכון, אני מבין שבאת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך.

"אני ולא אחר!"אני אומר לו ומחכה לראות באיזה פוקימון יבחר לקרב
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. the bitch is back
    Originally posted by The UnderTaker@Sep 18 2009, 01:40 PM

עומר~
    "שמת לב לכך שלוקח לקוצים בערך כמה שניות עד שהם גודלים מחדש? אולי המקור שלהם נמצא בפנים. עלינו לעבור אותם ולנסות להשמיד את המקור, ככה נוכל לחצות" היא אומרת לך "מה דעתך?" היא שואלת אותך.

"רעיון חכם" אני אומר תופס בידה ולוקח אותה לכיוון הצמיחה של הקוצים.
    גיל! 3>

עמוד 95 מתוך 116 ראשוןראשון ... 45859394959697105 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •