Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by stm@Feb 20 2009, 07:21 PM
    הוא לא מתפתח לצורת הקרח עם אבן קרח, משום שאין אבן כזו.
    לעומת זאת בצפון-מזרח דרך 217 תמצא אבן ירוקה כזו עם דשא מסביבה.
    תעלה את איוי רמה ליד האבן הזו והוא יתפתח לצורת הקרח שלו.

בשביל לפתח אותו לצורת העשב אותו דבר, רק האבן נמצאת ביער אטרנה.
    STM אני מתפלא עליך...
    בדרך 217 באמת יש סלע שמתפתח את איווי, אבל הוא ממש לא ירוק ומוקף דשא, הוא עשוי קרח ומוקף שלג. בילבלת את סלע הטחב עם סלע הקרח.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by heatblaze@Feb 20 2009, 08:40 PM
    אפשר להרבות את איווי לא חייבים לתפוס ברגע שיש לך איווי אחד אתה יכול להשיג את כל הצורות שלו ברגע שאתה מרבה אותו
    כן אבל איך אני הופך אותו שהוא יהיה מסוג קרח או עשב?

3. משתמש מנוסה
    יוני, תסתכל בהודעות שלי ושל STM ותבין איך.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 20 2009, 11:17 PM
    STM אני מתפלא עליך...
    בדרך 217 באמת יש סלע שמתפתח את איווי, אבל הוא ממש לא ירוק ומוקף דשא, הוא עשוי קרח ומוקף שלג. בילבלת את סלע הטחב עם סלע הקרח.
    עד כמה שזכור לי הסלע ירוק, אבל בהחלט יכול להיות שאני מתבלבל.
    אבל בכל מקרה ב-100% יש מסביב לסלע דשא.
    זה כל הקטע, אתה מעלה את איוי רמה בדשא שליד הסלע והוא מתפתח.

TKNUD, התגובה שלך היא תגובת ספאם.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by stm@Feb 21 2009, 09:34 AM
    עד כמה שזכור לי הסלע ירוק, אבל בהחלט יכול להיות שאני מתבלבל.
    אבל בכל מקרה ב-100% יש מסביב לסלע דשא.
    זה כל הקטע, אתה מעלה את איוי רמה בדשא שליד הסלע והוא מתפתח.

TKNUD, התגובה שלך היא תגובת ספאם.
    הסלע ביער אטרנה הוא באמת ירוק, אבל הסלע בדרך 217 הוא עשוי קרח. בדוק. לא סתם הוא נקרא Ice Rock.
    ברמה 16 אני מתפתח

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •