<div align="Center">Left4Dead

קודם כל , אני רוצה לאמר שאני משחק במשחק הזה , והוא מאוד מהנה במיוחד שמשחקים עם חברים וכל זה ... והדבר הכי חשוב פה זה שיתוף פעולה&#33;
-------------------------------------------------------
שם המשחק: Left4Dead.

קונסולת המשחק: PC, Xbox 360.
ז&#39;אנר: יריות מגוף ראשון/מד"ב/אימה.
זמן יציאה יציאה: לXbox 360 המשחק יצא ב17 לנובמבר ולמחשב ב18.
מפתח&#092;משווק: המפתחת היא Valve והמשווקת היא EA.

על המשחק
במשחק אתם תשחקו עם חברים בנסיון לשרוד מתקפה של זומבים. המשחק שם דגש על משחק קבוצתי כדי לשרוד, מה שמזכיר את כל סרטי האימה בסגנון. המשחק כולל גם מצבי Versus של 8 שחקנים שבהם 4 יוכלו לגלם זומבים עם כוחות מיוחדים. הגראפיקה במשחק אמורה להיות טובה, אבל לא כמו משחקים אחרים שיצאו. בהתחשב בעובדה שהמשחק מבוסס על המנוע של CS:S אני לא מצפה למשהו מיוחד מדי, למרות שמשחקי זומבים בסגנון הזה אמורים להיות מלאי דם וגראפיקה מעולה. אין במשחק למען האמת קו עלילה שאפשר לעקוב אחריו, הוא יותר משחק של רגע שלא עוקבים אחרי שום דבר אחר חוץ מהראשים של הזומבים. מה שבאמת מייחד את המשחק הזה משאר משחקי הזומבים ומסרטי הזומבים בעולם הוא דפוס ההתנהגות של הזומבים במשחק. במקום זומבים מגושמים ואיטיים במשחק יש זומבים עם בינה מלאכותית מעולה שזזים במהירות. הזומבים גם גמישים, כל זה מוסיף לקושי במשחק ולהנאה הדומה בעיקרו, אך שונה בגלל מאפייני המשחק. יהיו גם 5 זומבים מוטאנטים במשחק עם כוחות מיוחדים משלהם, והם יהיו יותר חזקים מהזומבים האחרים. תוכלו לשחק רק עם 4 מהם במצב ה - Versus.

ציפיות
לדעתי המשחק הולך להיות משחק נחמד, לא יותר. אולי המשחקיות מעולה אבל היא עולה בחשבון על הגראפיקה, המנוע הפיזי, ועוד. אני מקווה שהמשחקיות תהיה מספיק טובה כדי להחזיק את המשחק. את כל זה נדע בעוד מספר ימים&#33;

סיכום
המשחק מכיל משחקיות חדשה ומצוינת, שמדגישה את ההישרדות בקבוצה כמו שמשחקי זומבים היו צריכים להיות מזמן. עם חסרונות באיזור העלילה והגראפיקה שצריכים פחות להפריע אם המשחק יעבוד כמו שהוא אמור.

הערה : בפרוץ אפשר לשחק רק ב-LAN , דרך המאצ&#39;י.</div>