Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מורחקים
    שלום קוראים לי אליאב ואני חדש במשחק פוקימון יהלום או פנינה
    קנו לי את הDS לפני חודש וחצי והתחלית לבנות שישיה ואני לא בטוח איזה סטים לתת לה.
    בבקשה אני חייב עזרה ואני מזה רוצה שתעזרו לי, יש לי חברים שהם משחקים במשחקי הגמבוי.וקיבלתי קצת פוקימונים ממש קצת.

הפוקימונים הם
    אמבריון
    אלקאזם
    אמפליון
    גנגר
    סקאמורי
    פלייגון

בבקשה תנו לי סטים מטובים

2. משתמש מנוסה
    אחלה שישיה,שישיה מצוינת!

אני לא ממש טוב בלתת סטים טובים אבל זה מה שאני חושב:

אני ייתן סט רק לאחד מהפוקימונים,לפחות זה יעזור עם פוקימון אחד

לגנגר אתה חייב מתקפת רוח טובה אני מציע shadow ball-כדור צל

יש לך כבר פוקימון על חושי בשישיה אז לא יהיה ממש נחוץ לששים מתקפה על חושית.

אני מציע ללמד אותו מתקפת חשמל מכיוון שאין פוקימון חשמל בשישיה,כמו sucker punch

אפשר גם DREAM EATHER ועוד מתקפת רוח.

נ.ב:אני לא בונה כך את הסטים שלי,אני בונה אותם אחרת אני פשוט עושה מה שנראה לי לפי כוח.
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

3. JONY_BOY
    Guest
    תקשיב עצה שלי תיכנס לאתר סרבי יש שם את כל הפוקמנים מכל הדורות כולל מתקפות שהם לומדים ובאיזה רמות הם מתפתחים תיכנס לפוקמנים של השישיה שיש לך תסתכל על המתקפות שהם יכולים ללמוד ואז תחליט אתה מבנהם איזה סטים לתת להם לפי המתקפות שהכי ניראות לך ככה כולם עושים.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Feb 20 2009, 05:22 PM
    תקשיב עצה שלי תיכנס לאתר סרבי יש שם את כל הפוקמנים מכל הדורות כולל מתקפות שהם לומדים ובאיזה רמות הם מתפתחים תיכנס לפוקמנים של השישיה שיש לך תסתכל על המתקפות שהם יכולים ללמוד ואז תחליט אתה מבנהם איזה סטים לתת להם לפי המתקפות שהכי ניראות לך ככה כולם עושים.
    מה יעזור סרבי?
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

• מורחקים
    Originally posted by jonjon542@Feb 20 2009, 05:22 PM
    סליחה, אבל מזה סרבי?

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    סרבי זה אתר חובה לכל חובב פוקימון, יש את כל המידע שאתה צריך.
    הונטר, אין דבר כזה "Shoker Punch", יש "Sucker Punch" וזה בכלל מסוג חושך ולא מסוג חשמל, לאגרוף חשמל קוראים "ThunderPunch".
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    אתה יודע מאוד שהתככונתי לsucker punch ופשוט לא יצא לי במקלדת,אתה יודע את זה טוב מאוד אבל אתה פשוט חייב להעיר על זה,לפעמים שמקישים בטעות בלי כוונה במקלדת אתה תמיד מעיר למרות שאתה יודע שיצא להם בטעות והם עורכים מיד שהם ראו שהם לחצו על המקשים הלא נכונים בטעות.

סליחה על הספאם.
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    הונטר, אתה כתבת שזה מסוג חשמל&#33; איך אני יכול לא להעיר על זה?&#33; הייתי חייב לתקן אותך.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    קודם כל, אחלה פוקימונים בחרת לשישיה.
    אתה רוצה שאתן להם סטים וחפצים?
    FC (friend code):1676 -6173-8496

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •