אני צריך עזרה בבכירת מתקפות לשישיה שלי.
אני לא ממש מבין במתקפות אז עם אתם יכולים אז גם תסבירו לי למה בכרתם את המתקפות.
זאת השישיה שלי:
איטמונצ'אן
סמירגל
טרופיוס
נידוקינג
אלקטרוד
נינטילס
תודה מראש לעוזרים![]()
אחלה פוקימונים, אבל סמירגל הוא בעייתי, המתקפה יחידה שהוא לומד זה מתקפה שמעתיקה לתמיד את המתקפה האחרונה של היריב, אז אפילו שבעצם הוא יכול ללמוד כל מתקפה די קשה לבנות לו סט.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
תודהOriginally posted by Tom Pokemon@Feb 20 2009, 04:22 PM
אחלה פוקימונים, אבל סמירגל הוא בעייתי, המתקפה יחידה שהוא לומד זה מתקפה שמעתיקה לתמיד את המתקפה האחרונה של היריב, אז אפילו שבעצם הוא יכול ללמוד כל מתקפה די קשה לבנות לו סט.![]()
ואתה יכול בבקשה לעזור לי עם המתקפות?
אין לי מושג איזה מתקפות לתת להם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)