Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    כיצד אפשר לפתח את ריידון?

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    כאשר תתן לרידון את החפץ protector ותחליף אותו למשחק אחר, הוא יתפתח.

3. JONY_BOY
    Guest
    אני משער שאתה משחק במחשב ואתה תרצה סביר להניח לדעת אייך להחליף אותו אז פשוט מאוד מורידים אימלטור החלפות ואז מעבירים אותו בפאל פארק לפנינה או ליהלום תלוי מה אתה משחק אפשר גם פלאטניום ואז הוא יתפתח

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Feb 20 2009, 03:56 PM
    אני משער שאתה משחק במחשב ואתה תרצה סביר להניח לדעת אייך להחליף אותו אז פשוט מאוד מורידים אימלטור החלפות ואז מעבירים אותו בפאל פארק לפנינה או ליהלום תלוי מה אתה משחק אפשר גם פלאטניום ואז הוא יתפתח
    חח,
    שני דברים:
    1.לא זכרתי שיש אימלטור החפות.
    2.מה החפירה הקשה מה שSTM אמר נכון.
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

• משתמש מנוסה
    איפה אני מוריד אימולטור כזה? ומה זה פאל פארק? ואני משחק ביהלום

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    משחקי הדור השלישי-משחקי האנדווס:

ב-21/11/2002 יצאו 2 משחקים נוספים לפוקימון, שנקראו רובי וספיר (Ruby and Sapphire או RS בקיצור).
    באותו יום בדיוק התחילה ביפן הסדרה חדשה של פוקימון, סדרת האנדווס (Advanced Generation series).
    תשימו לב שזה בדיוק 3 שנים אחרי יציאת גולד וסילבר.
    המשחקים יצאו לגיימבוי אנדווס (Game Boy Advance) ומכאן גם השם של הסדרה.
    המעבר לגיימבוי אנדווס אפשר מגוון אפשרויות חדשות וגרפיקה מתקדמת והציגה לא מעט דברים חדשים:

• הוצגו 135 פוקימונים חדשים, אשר מכונים "הדור השלישי" (Generation III).
    • הוצגה "תחרות פוקימונים" על כל המשתמע מכך.
    • המשחק מתרחש באזור חדש, הואן.
    • השחקן מקבל את ה"נשיונלדקס" (National Dex), כפי שכונתה במשחקי הדור השני ה"Old Pokedex", שמכילה את כל הפוקימונים, מבלבאזור ועד ריקאוזה, ברגע שהוא מחליף פוקימונים עם המשחקים הבאים שייצאו לדור ה-3.
    • נוספו שינויים במזג האוויר, שמשפיעים גם על הקרבות וגם על השחקן עצמו ויש להם חלק בעלילה.
    • אלה המשחקים הראשונים שאין בהם את צוות רוקט, אבל במקום יש 2 צוותים רעים-אקווה בספיר ומגמה ברובי, כאשר התפקידים שלהם מתהפכים בין 2 המשחקים.
    • יש אפשרות לקרבות כפולים, במצב שהשחקן משתמש ב-2 פוקימונים ונלחם ב-2 מאמנים בו זמנית שכל אחד משתמש בפוקימון אחד.
    • יש רשימה חדשה של TM ושינוי קטן ב-HM.
    • לראשונה יש לפוקימונים "יכולות" (abilities), שמשפיעים בקרבות.
    • כמו כן יש לכל פוקימון "טבע" (natures) משלו שמשפיע על הסטטוסים.
    • הוצג "בסיס סודי".
    • יש ברים חדשים ואפשרויות נרחבות יותר עם הברים, כמו להפוך אותם לפוקבלוקים, דבר החשוב מאוד לתחרויות.
    • הוצגו לראשונה נעלי ריצה שמאפשרים לשחקן לנוע מהר יותר.

המשחקים הללו הם המשחקים הכי נמכרים של גיימבוי אנדווס&#33;

הם יצאו בארה"ב חצי שנה אחר כך, ב-17/03/2003, יומיים לאחר שידור 2 הפרקים הראשונים של העונה השישית (לפי הספירה האמריקאית).
    כדאי לציין ששאר הפרקים של העונה השישית המשיכו רק חצי שנה אחר כך, ב-15/11/2003.

ב-29/01/2004, יותר משנה לאחר שיצאו רובי וספיר, יצאו עוד 2 משחקים לפוקימון:
    אדום אש וירוק עלה (FireRed and LeafGreen או FRLG בקיצור) הם משחקים יחודיים מסוגם, משום שהם למעשה גרסאות חדשות של המשחקים "אדום וירוק" היפניים.
    הם יצאו באותו יום ששודר פרק AG061, כמה פרקים אחרי ניצחון במכון הרביעי.
    המשחקים דומים מאוד למשחקים המקוריים עליהם הם מבוססים, אבל עם כמה הבדלים:
    • גרפיקה משופרת כמובן.
    • אותה רשימת TM ו-HM כמו בRS.
    • המתקפות שהפוקימונים יכולים ללמוד הן בדיוק כמו בRS.
    • אפשר לבחור לשחקן בת.
    • יש טבע, יכולות, מינים ואפשרות לשים על הפוקימון חפצים.
    • בגלל שהפוקימונים בשדות זהים כמעט לחלוטין למה שהיו במשחקים המקוריים, אי אפשר להשיג שום פוקימונים מהדור השני והשלישי עד אחרי הליגה.
    עקב כך והעובדה שהפוקדע שמקבלים מכילה בהתחלה רק את הדור הראשון, הוחלט למנוע מפוקימונים מהדור הראשון שמתפתחים לדורות מתקדמים להתפתח.
    למשל גולבט מתפתח בשמחה לכרובט. אבל כאשר הוא יגיע למצב בו הוא היה מתפתח בדרך כלל, ההתפתחות נעצרת.
    • אחרי הליגה וראיית 60 פוקימונים, השחקן מקבל את ה"נשיונלדקס" (National Dex), כפי שכונתה במשחקי הדור השני ה"Old Pokedex", שמכילה את כל הפוקימונים, מבלבאזור ועד ריקאוזה.
    בעזרתה ניתן לפתח פוקימונים מהדור הראשון לשאר הדורות.
    • אחד מהכלביים האגדיים יסתובב ברחבי קנטו אחרי השגת הנשיונלדקס, תלוי בהתחלתי שנבחר.
    • חפץ חדש ל-key items הוצג, Vs Seeker, שמאפשר להלחם שוב מול מאמנים שונים במפה (חוץ מבמערות, יערות ובתים), מבלי לחכות שהם יתקשרו אליך.
    • יש סדרת איים חדשה, שמכונת "Sevii Islands the", בה יש משימות חדשות וב-4 איים שם ניתן לתפוס פוקימונים מהדור השני.
    • יש את "מלמדי המתקפות" (Move tutors) שכשמם הם מלמדים מתקפות.
    • אפשר להלחם שוב מול האליט פור שהם מחוזקים עם רמות גבוהות יותר ופוקימונים מהדור השני.
    • לדיוקסיס יש צורות חדשות-צורת ההתקפה ברובי וההגנה בספיר.

המשחקים האלה הם השניים הכי נמכרים לגיימבוי אנדווס, אחרי רובי וספיר.

הם יצאו בארה"ב ב-09/09/2004 בין AG040 ל-AG041, שזה בדיוק בין העונה השישית לשביעית לפי הספירה בארה"ב.

ב-16/09/2004 יצאה גרסה נוספת לRS, בדומה ליציאת קריסטל ל-GS.
    למשחק קראו "ברקת" (Emerald או E בקיצור), בדיוק באותו יום ששודר 094AG בין המכון השישי לשביעי.
    כצפוי, גם המשחק הזה הביא איתו כמה שינויים מהמשחקים עליהם הוא מבוסס:

• לשחקנים הראשיים יש בגדים חדשים.
    • יש אנימציה לפוקימונים בקרבות.
    • 2 הצוותים החדשים, אקווה ומגמה, הם הצוותים הרעים בו זמנית בניגוד לRS, והשחקן נלחם בשניהם וגם בכמה מקומות חדשים שהוא לא נלחם בהם בRS.
    • ריקאוזה הוא האגדי הראשי של המשחק ואותו ניתן לתפוס לפני הליגה. את קיוגר וגראודון גם ניתן לתפוס במשחק, אחרי הנשיונלדקס.
    • אפשר לבחור איזה פוקימון ישוטט בהואן-לטיאס או לטיאוס.
    • 2 מאמנים שונים יכולים עכשיו להלחם מול השחקן בקרב כפול.
    • אפשר להלחם שוב במנהיגי המכון אחרי השגת הנשיונלדקס, בקרבות כפולים.
    • אפשר להשיג במשחק את אחד ההתחלתיים של ג&#39;וטו, אחרי תפיסת כל הפוקימונים ב"הואן-דקס".
    • לדיוקסיס יש צורה חדשה-צורת המהירות.
    • כל תחרויות הפוקימונים נערכות עכשיו בליליקוב ובמקום התחרויות שהיו בשאר המקומות בRS יש מתקן קרבות שנקרא "Battle Tents".
    • וולס, מנהיג מכון המים בRS הוא עכשיו אלוף הליגה ומוחלף ע"י ג&#39;ון כמנהיג מכון המים.
    • יש דמות חדשה, סקוט, שמופיעה בכמה מקומות במשחק, וסקוט מוביל את השחקן לאזור חדש במשחק-"חזית הקרב" (Battle Frontier).
    • האזור החדש מכיל 7 מתקני קרבות מיוחדים, שלכל אחד חוקים משלו, עם אפשרות להשיג באזור החדש מספר פוקימונים (כמו סודוודו) וחפצים.
    • אפשר להשיג את 2 המאובנים, אחד לפני הליגה במקום חדש בדרך 111 שנקרא "Mirage Tower" ואת השני רק אחרי הנשיונלדקס.
    • ניתן להשיג את הנשיונלדקס באותה דרך כמו בFRLG.
    • יש אזור חדש בספארי, בו ניתן לתפוס פוקימונים מדורות קודמים.
    • האיים מFRLG שבהם ניתן לתפוס את לוגיה, הואו ודיוקסיס נמצאים במשחק.
    • יש אי חדש, Faraway Island, בו ניתן למצוא ולהלחם מול מיו.

המשחק יצא בארה"ב ב-01/05/2005 בזמן ששודר שם AG076, כמה פרקים אחרי המכון החמישי.
    הוא המשחק הכי נמכר בארה"ב בשנת 2005, והשלישי הכי נמכר סה"כ, אחרי FRLG וRS.
    למשחקים הללו, RSE, יש את אותם הצבעים כמו למשחקים הראשונים של פוקימון (GRB).

• משתמש מנוסה
    Originally posted by stm@Feb 20 2009, 06:06 PM
    אין אמולטור כזה.
    במחשב לא ניתן להחליף.

פאל פארק זה מקום בו ניתן להעביר פוקימונים ממשחקי האנדווס כך שיהיה ניתן לתפוס אותם בפארק.
    אפשרי רק בDS אמיתי.
    אז אין לי אפשרות לפתח ריידון?

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    בטח שיש אמולטור החלפות, אנשים מדברים עליו בפורום כל הזמן...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 20 2009, 06:13 PM
    בטח שיש אמולטור החלפות, אנשים מדברים עליו בפורום כל הזמן...
    נכון, למשחקי GBA.
    אין אמולטור החלפות לDP ואף אחד לא דיבר על אמולטור כזה למשחקים האלה.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •