רנדי אורטון-אתה מתכונן לRKO מתחיל הוא קם,אתה מנסה RKO אבל הוא זורק אותך לבלים,אתה חוזר והוא נותן לך בעיטה לבטן,רץ לחבלים ואגרוף נוקאאוט לפנים
אתה נופל ואתה מרגיש שאתה מדמם מהשפה התחתונה
מה תעשה?
רנדי אורטון-אתה מתכונן לRKO מתחיל הוא קם,אתה מנסה RKO אבל הוא זורק אותך לבלים,אתה חוזר והוא נותן לך בעיטה לבטן,רץ לחבלים ואגרוף נוקאאוט לפנים
מה תעשה?
And If You Don't Know, Now You Know
אני מנסה להתאושש מהמכה ולקום בעזרת החבלים. אם הוא תוקף אני מנסה להתחמק.Originally posted by Bashevkin@Feb 21 2009, 01:57 PM
מה תעשה?
אניצריך להגיב כדי שיעבור שבוע?אם כן אז הגבתיOriginally posted by Bashevkin@Feb 21 2009, 01:47 PM
אנדרטייקר
אתה עושה לו צ'וק סלאם על מכונית במרגש החניה שם ובא להמשיך להרביץ לו אבל מאבטחים באים ומפרידים בניכם
טוד גרישהום:אם זה מה שהיה עכשיו תאר לעצמך מה יקרה אם בשבוע הבא טייקר ינצח את RVD ויפגוש את בורק על אליפות הECW
ECW נגמרת
בתגובה הבאה יעבור שבוע לECW הבאה
רנדי אורטון-אתה משתמש ב"שבירת הגב" וואל וינס מתקפל מכאבים בגב
סטרייקר:הוא פשוט מתעלל בו
מה מה תעשה?
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
ערכתיOriginally posted by Bashevkin@Feb 21 2009, 01:21 PM
גיא אתה רשום אבל תצמצם במתקפות המוכרות ל4
יהיה לך את כל השאר אל תדאג,פשוט אלה ברמת כוח חזקה יותר
גיא-רשום תאשר להתחלה
רנדי אורטון
אתה קם הוא בא לתקוף אבל אתה מושך את החבלים למטה והוא נופל מהזירה
מה תעשה?
אנדרטייקר
שיר הפתיחה של ECW נשמע
שלום וברוכים הבאים לפרק נוסף של ECW הערב בקרב המרכזי RVD נגד אנדרטייקר-המנצח יפגוש את אלייז'ה בורק בשבוע הבא לאליפות הECW שלו
יש לך חצי שעה
מה תעשה?
אני אשים את הכובע שלי עליי ואצא החוצה כדי להראייןOriginally posted by Bashevkin@Feb 21 2009, 03:27 PM
אנדרטייקר
שיר הפתיחה של ECW נשמע
שלום וברוכים הבאים לפרק נוסף של ECW הערב בקרב המרכזי RVD נגד אנדרטייקר-המנצח יפגוש את אלייז'ה בורק בשבוע הבא לאליפות הECW שלו
יש לך חצי שעה
מה תעשה?
אנדרטייקר
אתה הולך למריה
מריה:שלום אנדרטייקר,אתה אתה מוכן לקרב נגד RVD? אתה חושב שתנצח?
"מריה,שמעי אותי טוב,בקרב הזה....RVD.....הולך להצטרף לרשימת הניצחונות שלי"
אנדרטייקר
מריה מתחילה לפחד ואתה ממשיך הקרב שלך הבא בתור
מה תעשה?
אני מתאושש קצת, יוצא החוצה מהזירה, וזורק את ואל וינס על המדרגות. לאחר מכן דוחף אותו לזירה ונכנסת אחריו.Originally posted by Bashevkin@Feb 21 2009, 03:27 PM
גיא-רשום תאשר להתחלה
רנדי אורטון
אתה קם הוא בא לתקוף אבל אתה מושך את החבלים למטה והוא נופל מהזירה
מה תעשה?
שם מתאבק גון סינה
תרגילים FU STFU
אלוף העולם פעם 1 אלוף WWE 3 פעמיים אלוף ארצות הברית פעם אחת אלוף הזוגות בצמדים פעם אחת
אני כבר הולך להתארגן ליד הכניסה כדי לעשות את הכניסה המפחידהOriginally posted by Bashevkin@Feb 21 2009, 03:50 PM
אנדרטייקר
מריה מתחילה לפחד ואתה ממשיך הקרב שלך הבא בתור
מה תעשה?
איפה התחלה?Originally posted by Bashevkin@Feb 21 2009, 03:27 PM
גיא-רשום תאשר להתחלה
עם צריך לאשר כדי לקבל התחלה אז אישרתי
תקשיבו מה דעתכם לעזוב את החידון הזה ולעשות דיון על רסלמניה בעוד 42 ימים למשל איזה קרבות יהיו ומה יהיה אחר כך ברדאפט אתם רוצים לעשות דיון על זה?
ולמה בשביל זה צריך לעזוב את הנושא הזה? 00Originally posted by jonjon542@Feb 21 2009, 07:27 PM
תקשיבו מה דעתכם לעזוב את החידון הזה ולעשות דיון על רסלמניה בעוד 42 ימים למשל איזה קרבות יהיו ומה יהיה אחר כך ברדאפט אתם רוצים לעשות דיון על זה?
שניתן תפתח נושא דיון בפנאי ובידור אם היא רוצה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)